mimo Δημ. August 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2012 καλύτερη λύση allaround χωρίς να έχεις ανάγκη ψυγείου είναι να κάνει κάποια ηλεκτρολογική μόντα κάποιος φίλος , και να τροφοδοτήσει ένα ανεμιστηράκι pc με 220V και να το ακουμπάμε πάνω ... Πάντως η θερμοκρασία στην συσκευή μας δεν είναι φοβερή . Θυμάμαι το diamond I που έχω όταν κάνεις πλοήγηση δεν μπορείς να το πιάσεις με γυμνά χέρια . Το android είναι πιο cool :cool: επίσης οι θήκες εγκλωβίζουν θερμότητα . Βγάλε την και το πίσω καπάκι ... ΥΓ.: οι πρώτες εφαρμογές που βάζω πάντα πριν κάνω οτιδήποτε είναι το button savior και το quick boot ... Παράθεση Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS pinterest,instagram,EyeEm,flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnsince1824 Δημ. August 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2012 καλημέρα, έχω το HD2 και του έχω βάλει Android εδώ και έξη μήνες δεν είχα ποτέ πρόβλημα.. σήμερα το ανοίγω και μου κολάει στο logo.. σχηματίζεται και ξανασχηματίζεται.. ξέρει κανείς τι να κάνω??Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. August 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2012 καλημέρα, έχω το HD2 και του έχω βάλει Android εδώ και έξη μήνες δεν είχα ποτέ πρόβλημα.. σήμερα το ανοίγω και μου κολάει στο logo.. σχηματίζεται και ξανασχηματίζεται.. ξέρει κανείς τι να κάνω??Ευχαριστώ Αν έχεις κρατήσει πρόσφατα backup επαφές, ημερολόγιο, ρυθμίσεις κλπ (που δεν πρόκεται), μπορείς να δοκιμάσεις να κάνεις wipe data, clean cache κλπ μέσα από το recovery (άνοιγμα του τηλεφώνου κρατώντας πατημένο το πλήκτρο τερματισμού της κλήσης-->8. ad recovery-->.....). Ή να ξανα εγκαταστήσεις τη rom..(με τον ίδιο τρόπο με παραπάνω -->apply zip from sdcard, αφου έχεις αντιγράψει στην sd card τη rom....την ίδια που είχες.....ή με την ευκαιρία να περνούσες καμιά πιο καινούρια ;) ). Αυτό αν είναι απλό το προβληματάκι....Αν είναι πιο σύνθετο, ανέμενε οδηγίες από τους πιο έμπειρους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. August 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2012 (edited) έχεις bootloop.ποια ρομ έχεις;έχεις κρατήσει κάποιο backup στο recovery; το επαναφέρεις και δοκιμάζεις πάλι.δεν έχεις κρατήσει backup; δοκιμάζεις να εγκαταστήσεις πάλι την ρομ.αν δε δουλέψει πάλι,τότε στο recovery κάνεις wipe all userdata και εγκατάσταση των προγραμμάτων σου απο την αρχή Edited August 21, 2012 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anothersunnyday Δημ. August 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2012 2.Εγω γιαυτη τη δουλειά έχω το quick boot.Θα ήθελα όμως να υπάρχει κάτι που να βγάζει το κανονικό μενου του power.Οποιος βρει κάτι ας ενημερώσει Παλεύω κι εγω καιρό τώρα για κάτι αντίστοιχο. Μου αρέσει και χρησιμοποιώ το pie στον LMT Launcher. Για να σβήνει η οθόνη έχω βάλει τιμη "6" στο "advanced commands - key". Για να εμφανίζεται το μενού του power βρήκα οτι μπορεί να γίνει μέσω script. έχει και παράδειγμα με home longpress στο xda. "Script -> Open an arbitrary script (e.g. "/mnt/sdcard/sendevent.sh" for Home Longpress - see attached script sendevent.sh)" Έφτιαξα κι εγώ το παρακάτω script αλλά δεν δουλεύει. #!/bin/bash sendevent /dev/input/event4 1 116 128 sleep 1 sendevent /dev/input/event4 1 116 128 :(:( Παράθεση Φιλικά : Κωστής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. August 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2012 Παλεύω κι εγω καιρό τώρα για κάτι αντίστοιχο. Μου αρέσει και χρησιμοποιώ το pie στον LMT Launcher. Για να σβήνει η οθόνη έχω βάλει τιμη "6" στο "advanced commands - key". Για να εμφανίζεται το μενού του power βρήκα οτι μπορεί να γίνει μέσω script. έχει και παράδειγμα με home longpress στο xda. "Script -> Open an arbitrary script (e.g. "/mnt/sdcard/sendevent.sh" for Home Longpress - see attached script sendevent.sh)" Έφτιαξα κι εγώ το παρακάτω script αλλά δεν δουλεύει. #!/bin/bash sendevent /dev/input/event4 1 116 128 sleep 1 sendevent /dev/input/event4 1 116 128 :(:(νομιζω οτι πρεπει να ορισεις μια εφαρμογη που να εμφανιζει το menu του power. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anothersunnyday Δημ. August 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2012 νομιζω οτι πρεπει να ορισεις μια εφαρμογη που να εμφανιζει το menu του power. Αν δεις και εδώ https://groups.google.com/forum/#!msg/tasker/LJhmfxT2mj8/6VlP8uzT7vsJ υπάρχουν όλες οι εντολές για να χρησιμοποιείς τα κουμπια με εντολές. Το μόνο που χρειάζεται είναι το πρόγραμμα που θα τρέξει το script (tasker, locale, LMT) Παράθεση Φιλικά : Κωστής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. August 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2012 Το keycode 6 πράγματι δουλεύει για το σβήσιμο της οθόνης και αν εισαι σε κλήση,τερματίζει την κλήση.Το keycode 26 επισης κλεινει την οθόνη.Το script δεν κατάφερα να βρω πως δουλεύει Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. August 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2012 έχεις bootloop. Ναι ρε συ....αυτή τη λέξη έψαχνα...:confused:...bootloop... S**t....θα το είχα πει και εγώ έτσι επιστημονικά, αλλά δε μου ρχότανε... :lol: :p :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. August 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2012 (edited) :lol::lol: Eν τω μεταξύ εκείνη την ώρα έγραφα το ποστ από tapatalk και έσκασε κλήση και όταν τελείωσα και πάτησα για δημοσίευση απάντησης,είχες ήδη γράψει τη λύση. Τελοσπάντων.Aπό ότι φαίνεται ο κερνελ που έχουμε τώρα ειναι παλιός και δε μπορεί να ανανεωθεί άλλο http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=30503213&postcount=725 Πάντως αυτό που αναφέρει στο 3 σχετικά με τις εφαρμογές που αργούν να ανοίξουν δεν ειναι μόνο θέμα του hd2.Το διαβάζω και για άλλες συσκευές που πήραν upgrade σε ics.Βέβαια ανάλογα τα χαρακτηριστικά της εκάστοτε συσκευής η καθυστέρηση αυτή ποικίλει.Και από την στιγμή που εμείς είμαστε στην 2.6.32.15 δε μου κάνει καθόλου εντύπωση που π.χ. οι χρήστες του neo v κάνουν παράπονα για το πως πηγαίνει η επίσημη ics της sony σε σχέση με το gingerbread απο την στιγμή που η sony έβαλε kernel 2.6.32.9 Edited August 21, 2012 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panik3 Δημ. August 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2012 Τα δοκίμασα πριν λίγο και κόλλησα άσχημα :lol: Το έχω ήδη βάλει στον οδηγό μου με τίτλο "Παράθυρο στο μέλλον-Επιστροφή στα windows mobile" :lol::lol::lol: Μας δίνεις το link γιατί δεν το βρίσκω στον οδηγό σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. August 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2012 καλημερα στην παρεα,μετα απο αρκετο καιρο εβαλα νεα οθονη στο nand leo μου και λεω να δοκιμασω κατι απο ics(ειχα μεινει σε nexushd 3.2 εχετε δοκιμασει τιποτα λιτο,γρηγορο,με καλη διαχειριση ram? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimo Δημ. August 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2012 Του ιδίου μάγειρα tytung η nexus 2.6, τώρα αν είναι πιο γρήγορη και αξιόπιστη είναι ένα θέμα γενικώς με τις ics, αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι μη χρηστική. Όλα λειτουργούν μια χαρά... Παράθεση Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS pinterest,instagram,EyeEm,flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. August 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2012 Μας δίνεις το link γιατί δεν το βρίσκω στον οδηγό σου. Tο ποστ γράφτηκε με χιουμοριστική διάθεση.Αν τώρα θες πράγματι να επιστρέψεις στα wm στην αρχή του οδηγού γράφω πως βρίσκεις με βάση τον σειριακό αριθμό του hd2 ποια ειναι η επισημη ρομ για τη συσκευή σου Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. August 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2012 Tο ποστ γράφτηκε με χιουμοριστική διάθεση.Αν τώρα θες πράγματι να επιστρέψεις στα wm στην αρχή του οδηγού γράφω πως βρίσκεις με βάση τον σειριακό αριθμό του hd2 ποια ειναι η επισημη ρομ για τη συσκευή σου τι? ΤΙ?? ΤΙΙΙΙΙΙΙ? Πλάκα μας κάνεις....τι γράφτηκε με χιουμοριστική διάθεση? Αφού το είδα με τα ίδια μου τα μάτια. Τι εννοείς να επιστρέψει στα wm? Αφού τα wm μόλις βγήκανε...είναι πιο καινούρια και από τη τζέλυ μπιν...δεν τα χω ξανα δει σε άλλο κινητό... Ρε φίλε, εσύ υποτίθεται είσαι γνώστης....είναι δυνατόν να μην έχεις πληροφορηθεί για τις τελευταίες εξελίξεις? Με απογοήτεπσες..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkap Δημ. August 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2012 Παιδιά έχω την 2.6 tytung με κέρνελ securecrt και ενεργοποιημένο το link2sd, είναι λογικό με 60 περίπου εφαρμογές εγκατεστημένες να έχω λιγότερα από 40 ΜΒ ελεύθερα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. August 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2012 Eχεις sd-ext partition στην κάρτα;Mε το link2sd έχεις κάνει σύνδεση των εφαρμογών στην sd ή μετακίνηση στη κάρτα; Βάλε κάποιο πρόγραμμα όπως το 1tap cleaner και έλεγξε αν έχεις πολλά cache αρχεία και πόσα δεδομένα έχεις στις εφαρμογές σου.Δηλαδή αν έχεις εφαρμογές που έχουν πολλά δεδομένα τότε ο χώρος μειώνεται πιο γρήγορα.Επισης στην εφαρμογή terminal γράψε df και δες τι /system partition έχεις.Αν έχεις 175-180mb ειναι οκ.Αν έχεις π.χ. 200 μπορείς να το μειώσεις σε 175 και έτσι θα κερδίσεις άλλα 25mb στα ήδη υπάρχοντα 40mb που έχεις τώρα. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. August 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2012 Παιδιά έχω την 2.6 tytung με κέρνελ securecrt και ενεργοποιημένο το link2sd, είναι λογικό με 60 περίπου εφαρμογές εγκατεστημένες να έχω λιγότερα από 40 ΜΒ ελεύθερα?40 δεν εχω δει ποτε αλλα εχω εχω περιπου 30 εφαφμογες. Εγω με το system panel κανω Χ μονο τα βαρία προγραμματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. August 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2012 (edited) Νομίζω ότι εννοεί 40mb ρομ και όχι ραμ.Διαβάστε εδώ http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=30595660&postcount=743 και http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=30597051&postcount=746 τι προσπαθούν να πετύχουν.Επειδή η nand μνήμη του hd2 ειναι αργή,προσπαθουν ώστε να φορμάρουμε την sd σε ext4 και πάνω σε αυτή να δουλεύει η ρομ.Οχι σαν τα system.ext,data.ext που έχουμε τώρα στις sd android roms που "κάθονται" πάνω στο fat32 αλλά να έχουμε κανονικά ext4 partitions.Αν όλα πάνε καλά θα λυθεί μια και καλή και το πρόβλημα με τον μικρό χώρο αποθήκευσης του eu hd2.Αν ειναι κάτι που μου αρέσει σε αυτό το κινητό είναι ότι κάθε μέρα υπάρχει και κάτι καινούριο για να ασχοληθούμε. Εdit Κυκλοφόρησε και ο νέος kernel για όποιον θέλει να τον δοκιμάσει. http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=30610154&postcount=760 Λειτουργεί το zram που μας δίνει επιπλέον 1/3 της διαθέσιμης ram της συσκευής μας.Μπορεί να λειτουργήσει συνολικά με το swap partition (που έχουμε φτιάξει και ενεργοποιήσει με το swapper 2) ή μπορούμε να αφαιρέσουμε τελείως το swap από το swapper και να αφήσουμε μόνο το zram Edited August 23, 2012 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. August 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2012 Το link2sd πρέπει να το βάλουμε εάν έχουμε πολλές εφαρμογές στο κινητό μας? Επίσης πρέπει να το "σκαλίσουμε" για να μεταφερθούν οι εφαρμογές στην sd και δε γίνεται αυτόματα? Και τώρα τελευταία ερώτηση και φαρμακερή. Αν το ναι είναι η απάντηση και στις δύο παραπάνω, πώς θα το κατεβάσω από το google play, αφού μου γράφει ότι η συσκευή σας δεν είναι συμβατή με αυτή την έκδοση? και ποια συσκευή, το hd2 ή το nexushd2? :lol: :lol: Παράλληλα βλέπω ότι μπορώ να κατεβάσω το app 2 sd....να κάνει άραγε το ίδιο πράγμα? Όποιος απαντήσει σωστά σε όλες τις ερωτήσεις κερδίζει ένα γλειφιτζούρι και 2 γαριδάκια μπόζο......:X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. August 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2012 H συσκευή με την ics tytung φαίνεται στο play ως htc nexushd2.Εγώ δεν έχω τέτοιο πρόβλημα.Με αφήνει να το κατεβάσω.Αφού δε σε αφήνει να το κατεβάσεις πάρτο από εδώ Kαι όχι δεν ειναι το ίδιο με το app2sd.Στον οδηγό μου,γράφω πως χρησιμοποιείται το Link2sd.Υποθέτω ότι έχεις ήδη στην sd σου sd-ext partition. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. August 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2012 H συσκευή με την ics tytung φαίνεται στο play ως htc nexushd2.Εγώ δεν έχω τέτοιο πρόβλημα.Με αφήνει να το κατεβάσω.Αφού δε σε αφήνει να το κατεβάσεις πάρτο από εδώ Kαι όχι δεν ειναι το ίδιο με το app2sd.Στον οδηγό μου,γράφω πως χρησιμοποιείται το Link2sd.Υποθέτω ότι έχεις ήδη στην sd σου sd-ext partition. Πεινάλα....που να το στείλω το γλειφιτζούρι?? :lol: :lol: Το sd-ext partition είναι αυτό με το 1gb και το swap 256 μάλλον ...:confused:..ναι έχω τέτοιο. Κατεβάζω και το link2sd και τα λέμε. Ευχαριστώ για άλλη μια φορά. ΑΠΟΡΙΑ: Μα καλά τόσο πλούσιος είσαι και έχεις και οδηγό? Αυτο δε με νοιάζει, αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι το πως και κυρίως το γιατί τα γράφεις πάνω του.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enick Δημ. August 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2012 Πέδες έχω ενα πρόβλημα με το power putton δυσκολεύεται να πατηθεί! μάλλον θέλει άλλαγμα όλη η καλωδιοταινια; και αν ναι από που λέτε να πάρω μία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimo Δημ. August 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2012 (edited) το "να πάρεις μια" είναι σχετικά εύκολο , από ebay ,το να την τοποθετήσεις δεν είναι τόσο εύκολο ... ebay,disasembly Edited August 24, 2012 by mimo Παράθεση Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS pinterest,instagram,EyeEm,flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. August 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2012 (edited) Με τον κέρνελ του securecrt έχουν περαστεί και τα libaudio.so από το desire C ή μεταξύ τους είναι άσχετα και τα νέα αρχεία ήταν κομμάτι της rom; Βλέπω πως στο bt mw600 βλέπω τους τίτλους των τραγουδιών που παίζουν στο τηλέφωνο. Παλιότερα δεν γινόταν κάτι τέτοιο και έβλεπα μόνο ένα "unknown". Στην αναγνώριση όμως ακόμη βλέπω μόνο τον αριθμό και όχι το όνομα της επαφής. Edited August 24, 2012 by cb600f Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts