Jump to content

[Επίσημο] HTC HD2 - Android Development

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

το ειδα ειναι τελειο!

αρα εχουμε δυο εναλλακτικες μεθοδους για να αντικαταστησουμε τα soft keys που αλλαζουν το resolution της οθονης.

εβαλα και το igo may way και δουλευει κανονικα πλεον!

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 12χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Χρήστο είδα στο βίντεο ότι σε κάποια στιγμή στον browser βγάζει μια δεύτερη πίτα (pie) χαμηλά, πως ενεργοποιηται; και επίσης δεν μου δουλεύει στην home screen γιατί ; χρησιμοποιώ μόνο pie

Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS

pinterest,instagram,EyeEm,flickr

Ο μόνος τρόπος που κατάφερα να το κάνω να μη δουλεύει στην home screen ήταν να πάω settings-->blacklist και να βάλω τον launcher.

Η δεύτερη "πίτα" ενεργοποιείται από την καρτέλλα pie--->level 2 for the pie. Αυτό όμως που δεν βρίσκω πως γίνεται,ειναι όταν πατάει πιο πάνω να βγαίνει μόνο η πρώτη πίτα και όταν πατάει πιο κάτω να βγαίνουν και οι 2.Ενεργοποιώ και την δεύτερη πίτα και αυτή βγαίνει όπου και αν πατήσω.Πάντως απο την επιλογή settings--->piecontrol-->activation area y αν βάλεις 800 θα ανοίγει η πίτα όπου και αν πατήσεις από πάνω μέχρι κάτω στην οθόνη.Αλλά και πάλι βγαίνουν και οι 2 εφόσον τις έχεις ενεργοποιήσει

Για το LMT ,ποια εφαρμογή χρησιμοποιείτε για να κλείνει η οθόνη;

Για να μην μπλέξω με όλες τις ρυθμίσεις για την ακριβή θέση ενεργοποίησης, επέλεξα μόνο gestures. Είχα πρόβλημα με την θέση ενεργοποίησης, γιατί έπεφτε πάνω στο ''π'' στο πληκτρολόγιο και ήταν κάπως σπαστικό. Θα δοκιμάσω να δώ αν μπορώ να το δουλέψω έτσι.

Edited by cb600f

εγώ χρησιμοποιώ το screen off

για το πρόβλημα με το "π" εννοείς με την πίτα ε; θα πας στην καρτέλλα settings--->piecontrol-->activation area y και θα αλλάξεις το 300 σε κάτι μικρότερο

για να πάει πιο πάνω ή στο activation area x και θα αλλάξεις το 20 σε κάτι μικρότερο για να πάει πιο έξω και να μην ενοχλεί.

Edited by bbbb

εγώ χρησιμοποιώ το screen off

για το πρόβλημα με το "π" εννοείς με την πίτα ε; θα πας στην καρτέλλα settings--->piecontrol-->activation area y και θα αλλάξεις το 300 σε κάτι μικρότερο

για να πάει πιο πάνω ή στο activation area x και θα αλλάξεις το 20 σε κάτι μικρότερο για να πάει πιο έξω και να μην ενοχλεί.

Με την εφαρμογή αυτή, όταν κλειδώνω την οθόνη, πάλι φαίνεται σαν ενεργή δηλαδή ναι μεν μαύρη αλλά από πίσω φαίνεται σαν φωτισμένη. Είναι κάτι που δεν κάνω καλά;

Για το lmt με λίγο ψάξιμο γίνεται η δουλειά.

Edit :Το screen off δεν το κάνει πάντα, αλλά μερικές φορές είναι εμφανές ότι γίνεται αυτό που περιγράφω, ιδίως σε σκοτεινό περιβάλλον.

Edited by cb600f

Το εχω δει να το κάνει αυτό που λες με προηγούμενες εκδόσεις. Με την τελευταία δε μου το έκανε ακόμη.

@mimo

Γιώργο τελικά αυτή η διπλή μπάρα στον browser που φαίνεται στο βίντεο ενεργοποιείται μόνο στον browser από τις ρυθμίσεις του και την επιλογή εργαστήρια

Τα καταφερα, εβαλα μια Android sd ρομ και δουλεψε, ολα καλα, περασα και καποια προγραμματακια, εκανα και ενα softreset..

..ειπα (γιατι;;; ) να ξανακανω ενα μετα απο 5-6 ωρες που δουλευε μια χαρα..

..και τωρα, οταν τρεχω την Android ρομ απο τα WinMo.. απλα ΚΟΛΛΑΕΙ στο αρχικο λογοτυπο, δεν τρεχει την animated welcome εικονα, δεν μπαινει μεσα κτλ.. απλα με κοιταει και το κοιταω!!! Τι τρεχει παλι, που να παρει;!

Ξαναπροσπαθησα και τωρα κολλησε στην πρωτη-πρωτη οθονη την μαυρη με τα ασπρα γραμματα.

Εβγαλα και ξανα εβαλα την μπαταρια.. και τωρα βλεπω στα window μια "φετα" του default wallpaper να μπλεκεται με το δικο μου, πατω να κανω softreset με το hard button και δεν κανει τιποτα, ειναι κολλημενο.

Τα επαιξε το κινητο;

Αλλαξα μπαταρια, παλι κατι πηγε να γινει με την "φετα" του default wallpaper να μπλεκεται με το δικο μου, τελικα το κανα να δουλεψει (στα WinMo). Δεν τολμησα να τρεξω τo Android!

Edited by artemisrodo

Γιατί έχω την εντύπωση ότι χθες κατέβασα την alpha3????

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1817793

Ήθελα να την περάσω σήμερα στο γραφειο να δω τι παιζει αλλα ξεχασα να την παρω μαζι μου και πηγα να την ξανακατεβασω αλλα βλέπω μόνο μέχρι alpha2.

θα το ελεξνω και όταν πάω σπίτι.

Θα πρέπει να πάς στο επόμενο post, εκει την εχει

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes.

Θα πρέπει να πάς στο επόμενο post, εκει την εχει

Δεν είχα καταλάβει ότι είχε 3 διαφορετικές ρομ στο ίδιο θέμα... :O :O :O

Την ΑΟΚP και την paranoid τις ξέρω, η Sourcery να υποθέσω είναι απλά ειναι ίδια με την aokp απλα σε πιο "theme friendly" ?

@artemisrodo, τα wm σου δουλεύουν κανονικά; αν ναι το τηλέφωνο δεν είναι έχει πρόβλημα. Τι κάρτα μνήμης έχεις με πόσο ελεύθερο χώρο? Εγώ σου συνιστώ στα sd builds να μην κάνεις κόκκινο κουμπάκι αλλά power off την συσκευή, γιατί υπάρχει περίπτωση να "χτυπήσει" το αρχείο data.ext4 , εκεί είναι αποθηκευμένο όλο το δικό σου στήσιμο. Αν το αποσυρεις από το Android folder (σε άλλο σημείο της κάρτας σου ή στο pc) και ξαναφορτωσεις τα Android θα στήσεις από την αρχή ένα καθαρό Android. Αν τα Android τρέχουν καλά η λειτουργία επανεκκίνησης δεν έχει νόημα όπως στα wm που θέλαμε κάθε μέρα και από μια ...

Τα sd builds λόγω του ότι τρέχουν από την κάρτα εξαρτώνται πολύ από την ποιότητα της τα χαρακτηριστικα και την "υγεια" της, αν καταλαβαινεις τις εννοώ και θέλουν μια περισσότερη "ευγενια" . Μερικοί κάνουν format στην κάρτα κάθε φορά που βάζουν άλλο build (υπερβολικό) .

@artemisrodo, τα wm σου δουλεύουν κανονικά; αν ναι το τηλέφωνο δεν είναι έχει πρόβλημα. Τι κάρτα μνήμης έχεις με πόσο ελεύθερο χώρο? Εγώ σου συνιστώ στα sd builds να μην κάνεις κόκκινο κουμπάκι αλλά power off την συσκευή, γιατί υπάρχει περίπτωση να "χτυπήσει" το αρχείο data.ext4 , εκεί είναι αποθηκευμένο όλο το δικό σου στήσιμο. Αν το αποσυρεις από το Android folder (σε άλλο σημείο της κάρτας σου ή στο pc) και ξαναφορτωσεις τα Android θα στήσεις από την αρχή ένα καθαρό Android. Αν τα Android τρέχουν καλά η λειτουργία επανεκκίνησης δεν έχει νόημα όπως στα wm που θέλαμε κάθε μέρα και από μια ...

Τα sd builds λόγω του ότι τρέχουν από την κάρτα εξαρτώνται πολύ από την ποιότητα της τα χαρακτηριστικα και την "υγεια" της, αν καταλαβαινεις τις εννοώ και θέλουν μια περισσότερη "ευγενια" . Μερικοί κάνουν format στην κάρτα κάθε φορά που βάζουν άλλο build (υπερβολικό) .

Σχετικα, ναι, δουλευουν καλα/κανονικα. Που και που (οπως σημερα το πρωι, μετα απο ολα αυτα), εκει που το χω στην αδρανεια το κινητο, βλεπω το λεντακι το πρασινο να αναβοσβηνει (σαν να εστειλαν μηνυμα), πατω και.. ειναι νεκρο. Του βγαζω την μπαταρια, την ξαναβαζω και δεν μου το ξαναπαρουσιαζει για κανα 5μηνο. (Ισως φταιει και η ρομ των WM, δεν εχω οριτζιναλ, εχω την Energy)..

Δεκαεξαρα καρτα εχω, γυρω στα 8-9 ειναι ελευθερα.

Το παραπανω σε εντονα γραμματα που εγραψες, δεν το καταλαβα καθολου.

Για να φύγεις από τα sd Android να μην κάνεις το κόκκινο κουμπάκι από πίσω του soft reset, αλλά με το power button μπροστά ή με εφαρμογή όπως το quick boot...

Τα έντονα τα βγαλε το tapatalk??? :confused:

Για να φύγεις από τα sd Android να μην κάνεις το κόκκινο κουμπάκι από πίσω του soft reset, αλλά με το power button μπροστά ή με εφαρμογή όπως το quick boot...

Τα έντονα τα βγαλε το tapatalk??? :confused:

Οχι, καλε, εγω τα εκανα εντονα τα γραμματα σου..

Για να φυγω απο το Android sd, απλα πατω το κοκκινο κατω hard κουμπι, μου βγαζει το μενου και επιλεγω Softreset, ετσι φευγω και κανω reboot και ξαναξεκινουν τα Winmo..

Βασικα, σκεπτομαι να κανω backup ΟΛΟ το τηλεφωνο (WinMo) και την καρτα (το χω ηδη κανει αυτο), να ΒΓΑΛΩ ΤΕΛΕΙΩΣ τα WinMo και να δοκιμασω μια nand Android, ισως ετσι "κατσει" καλυτερα. Μπορει η καρτα μου να ναι "ταλαιπορημενη", τι να πω..

Πως θα μπορεσω να κανω backup τα ΠΑΝΤΑ (WinMo), ωστε αν παω σε nand Android και δεν γουσταρω, να βαλω παλι την WinMo Energy και με "μια κινηση" να επαναφερω τα ΠΑΝΤΑ οπως τα εχω τωρα, να μη φαω.. μιση μερα να ξαναφερω το κινητο στην κατασταση που ειναι τωρα (μια χαρα) στην Energy που δουλευω; Με το SPB Backup; Κανει "τελειο/πληρες" backup 'η θα την πατησω και τελικα φτου κι απ την αρχη θα σεταρω την Energy;

Sprite, sktools, spb, pimbackup για κλήσεις, μυνηματα κλπ

Sprite, sktools, spb, pimbackup για κλήσεις, μυνηματα κλπ

Nαι, εχω το SPB. Αλλα θα το κανει αυτο το πληρες backup 'η θα την πατησω;

Τεςπα, θα το κανω μαλλον, γιατι προκοπη με SD rom μαζι με WinMo δεν βλεπω..

Υπαρχει καποιος οδηγος για φλασαρισμα Android κατευθειαν στην device; Γιατι το να βαλεις SD Android ρομ ειναι σχετικα απλη υποθεση..

απο χτες η οθονη αναβει καθε λιγο μονη της.τι μπορει να το προκαλει αυτο?
[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπαρχει καποιος οδηγος για φλασαρισμα Android κατευθειαν στην device; Γιατι το να βαλεις SD Android ρομ ειναι σχετικα απλη υποθεση..

Στην υπογραφή του Χρήστου ( @bbbb)

το spb backup θα σου κάνει πλήρες backup.αλλά πρώτα σιγουρέψου ότι ξέρεις να φλασάρεις μια wm rom.εγραψες σε άλλο ποστ σου ότι το android δεν έχει αυτοματισμούς στο στήσιμο.εννοείς ότι τα WM έχουν; και αν έχουν δεν μας απάντησες τι εννοείς και πως αυτοματοποιείς στα wm κάποιες διαδικασίες για να σου πουμε αν υπάρχει κάτι αντίστοιχο και στο android.

το spb backup θα σου κάνει πλήρες backup.αλλά πρώτα σιγουρέψου ότι ξέρεις να φλασάρεις μια wm rom.εγραψες σε άλλο ποστ σου ότι το android δεν έχει αυτοματισμούς στο στήσιμο.εννοείς ότι τα WM έχουν; και αν έχουν δεν μας απάντησες τι εννοείς και πως αυτοματοποιείς στα wm κάποιες διαδικασίες για να σου πουμε αν υπάρχει κάτι αντίστοιχο και στο android.

Να φλασαρω winmo ξερω, Android nand δεν ξερω.

Ασε το αλλο που εγραψα, κατι λαθος εκανα, δεν ξερω. Βρηκε τελικα αυτοματα την SIM καρτα μου.

Απλα, εχει παθει "τραλαλα" το κινητο. Χθες που το δουλευα μια χαρα, εκανα ενα soft και οταν μπηκα (για τελευταια φορα!) στο Android, μου ελεγε οτι "δεν εβρισκε την SD καρτα 'η ειναι κατεστραμενη"..! Απο κει και επειτα, "παπαλα" το Android, δεν δουλευε, ενω αρχισε να μου κανει διαφορες λοβιτουρες γενικα το κινητο. Μπορει να απεθανε η καρτα, δεν ξερω.

Μπορει και το κινητο να τα "παιζει" σιγα σιγα, διοτι ειναι και "τριτο χερι" σε μενα.

Η κάρτα ίσως θέλει ένα φορματ για να στρώσει.Οπως σου είπε και ο mimo μπορεί κάποια στιγμή να "χτυπήσει" η κάρτα.Εχει συμβεί σε όλους μας.Οδηγό για nand android είτε θα ακολουθήσεις αυτόν του bbbb ειτε κάποιον στο xda http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=893948

Η κάρτα ίσως θέλει ένα φορματ για να στρώσει.Οπως σου είπε και ο mimo μπορεί κάποια στιγμή να "χτυπήσει" η κάρτα.Εχει συμβεί σε όλους μας.Οδηγό για nand android είτε θα ακολουθήσεις αυτόν του bbbb ειτε κάποιον στο xda http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=893948

Ευχαριστω. Θα κανω πρωτα φορματ την καρτα κι αν δω τα ιδια, θα παω σε λυση nand.

Ασχετο-σχετικο. ΕΑΝ εχει παθει "λαλα" η ιδια η συσκευη (tmobile, αμερικανικο Leo)... τι κανω; Το στελνω ΗΠΑ;

απο χτες η οθονη αναβει καθε λιγο μονη της.τι μπορει να το προκαλει αυτο?

Kάποια εφαρμογή κατά πάσα πιθανότητα

@artemisrodo :) το στέλνεις Λιόσια... :) δεν συμφέρει η επισκευή (200-250€ μητρική)

@dimikord κανένα κολλημένο κουμπάκι (μπρρρ) . Δεν νομίζω να έχεις το wake my Android ή κάτι αντίστοιχο?

Edited by mimo

Το επίσημο service στην Ελλάδα δεν αναλαμβάνει καθόλου το t-mobile hd2.Και άμα πάθει "λαλα" η συσκευή απλά δε θα ανοίγει καθόλου Edited by bbbb