Jump to content

[Επίσημο] HTC HD2 - Android Development

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Θέλει κάθε φορά πριν ανοίξεις το spirit fm να ανοίγεις το bt και να κάνεις το βήμα 5

• Απαντήσεις 12χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μια χαρά λειτουργικό ειναι.3 κινήσεις κάνεις

1.ανοιγεις bt

2.ανοίγεις spirit fm

3.πατας play/pause στο spirit

Και η θετική πλευρά του θέματος ειναι ότι τουλάχιστον σε μας δουλεύει.Γιατι υπάρχουν και άλλες συσκευές android που έχουν πάρει ανεπίσημα ics και δε τους δουλεύει καθόλου ή δεν έχουν καθόλου fm δέκτη.

JBsourcery hd2 alfa 1 ,η ρομ πετάει.που να εχουμε και beta.

@bbbb ταβανι τελικα δεν υπαρχει στον λεωντα.

Συμφωνώ την δοκίμασα χθες το βράδυ. Έχουν γίνει κάποιες βελτιώσεις πάνω στο full hwa αλλά δεν ολοκληρώθηκαν ακόμη 100%

Συμφωνώ την δοκίμασα χθες το βράδυ. Έχουν γίνει κάποιες βελτιώσεις πάνω στο full hwa αλλά δεν ολοκληρώθηκαν ακόμη 100%

Δηλαδή ποιο είναι ακριβώς το πρόβλημα το hwa σε σχέση τις ics;

Το σκέφτομαι να αφήσω την tytung αν είναι πιο γρήγορη και με μεγαλύτερη αυτονομία.

Το primo παίζει κανονικά; Ο ήχος είναι δυνατός στην μουσική;

Edited by cb600f

Primo δεν παίζει ο ήχος όχι μόνο σε εμάς αλλά και σε άλλες συσκευές με jb. Το πρόβλημα με το hwa δε ξέρω ποιο ακριβώς ειναι με τεχνικούς όρους αλλά το αποτέλεσμα είναι ότι επηρεάζει όποια λειτουργία χρειάζεται την gpu π.χ. παιχνίδια Edited by bbbb

Γεια σας και οποιος ξερει ας μου πει τι κανουμε σε νεκρη οθονη στο αγγιγμα (touch) και μονο του HD2

διοτι κατα τα αλλα πληκτρα κλπ δουλευουν κανονικα δλδ μπαινω recovery και τα παντα αλλα δεν μπορω

να ξεκλειδωσω το τηλεφωνο:worry:

Κατι ειχε πει ο Χρηστος οτι ισως με μια επιστροφη στα windows να ξυπνησει παλι......Ισχυει αυτο?

Αν οχι τι θελει? Digitizer klp?

Ευχαριστω.

Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!!

Συνήθως μέχρι τον τελικό "θάνατο" της οθόνης αυτό το πρόβλημα φτιάχνει αν κρατήσεις σχετικά δυνατά πατημένο το power πλήκτρο για 3-4 δευτερόλεπτα και μετά χρησιμοποιείς τα άλλα πλήκτρα.αν πατηθεί όμως έστω και λίγο το power πλήκτρο η οθόνη ξανανεκρώνει.αν ανοίξεις την οθόνη π.χ από το home ή το call λειτουργεί κανονικά; υποθέτω επίσης ότι όταν λες δεν ξεκλειδώνει μετά από reboot ότι στην επάνω μπάρα δεν βλέπεις το σηματάκι της κάρτας μνήμης.γιατί αν το βλέπεις (για διάστημα πάνω από 15-20") και δε μπορείς να ξεκλειδώσεις το τηλέφωνο τότε για κάποιο λόγο δε γίνεται προσάρτηση στο σύστημα η κάρτα μνήμης και τότε κολλάει το τηλέφωνο και όχι η οθόνη.Και σε αυτή την περίπτωση είτε βγάζεις την μπαταρία και ξαναπροσπαθείς ή επαναφέρεις backup ή κάνεις καθαρή εγκατάσταση Edited by bbbb

Χρηστο με το power (πατωντας το 1 φορα) η οθονη αναβει αλλα δεν αντιδρα στην επαφη για να συρο αριστερα η δεξια και να ξεκλειδωσει το τηλεφωνο,

Ειμαι με Tytung V2.3 και εκανα και wipe-hard reset αλλα παλι στην 1η οθονη που βλεπεις για να διαλεξεισ γλωσσα κλπ οπου και να πατας η οθονη εινε νεκρη.Κατεβαζω την 2.5 να την κανω ξανα clean install αλλα κατι μου λεει οτι παει τελειωσε η καημενη η οθονουλα μιας και πριν λιγο καιρο ειχε πεσει απο τον γιο μου ενω επαιζε και εχει και μια μαυρη κηλιδα πανω αριστερα σχετικα μεγαλη....που σημαινει οτι ειχε αρπαξει ηδη.....

Τι κανουμε τωρα?

Η κηλίδα αυτή δείχνει ότι έπεσε κάτω; Αν δε δείχνει κάτι και είσαι εντός εγγύησης,το γυρνας σε επίσημη wm rom και το στέλνεις service.Aν δε γίνεται να πάει service με εγγύηση,τους ρωτάς πόσο στοιχίζει η αλλαγή και αν δε σε συμφέρει ψάχνεις για ανταλακτικά από ebay και κάποιον να σου κάνει την αλλαγή

Η κηλίδα αυτή δείχνει ότι έπεσε κάτω; Αν δε δείχνει κάτι και είσαι εντός εγγύησης,το γυρνας σε επίσημη wm rom και το στέλνεις service.Aν δε γίνεται να πάει service με εγγύηση,τους ρωτάς πόσο στοιχίζει η αλλαγή και αν δε σε συμφέρει ψάχνεις για ανταλακτικά από ebay και κάποιον να σου κάνει την αλλαγή

Xρησταρα ποια εγγυηση βρε φιλε, παει αυτη την φαγαμε απο περυσι 2009 ειναι το καημενο....

Ασε που περισυ και λιγο πριν ληξει μου αλλαξαν πλακετα αφου δεν ξεκινουσε με τιποτα (μετα απο καμια 1000 φλασσαρισματα που ειχε παει επαθε συγκοπη) :lol:

Μαλλον για ebay παμε για ανταλλακτικα γιατι και η κηλιδα εινει ψιλομεγαλη και καλα οταν ειναι μαυρα-σκουρα τα χρωματα απο πισω οταν χρησιμοποιεις browser και αλλα που εχουν ανοιχτα background τοτε κανει μπαμ..........και σε ζοριζει!!!

Να δω μονο ποιος θα μου το αλλαξει εδω Λαμια που ειμαι εγω. Θα ψαξω και για τιποτε βιντεακια μιας και το χερι μου πιανει ΕΙΔΩΜΕΝ

μιας και δεν θελω να τον χασω τον Λεοντα και ας εχω το S2.

Ευχαριστω και παλι Χρηστο για το ενδιαφερον σου

Στο youtube έχει video για αποσυναρμολόγηση-συναρμολόγηση της συσκευής http://www.youtube.com/watch?v=YdOC3Xxo_k0

http://www.youtube.com/watch?v=CivUzFrRbUI&feature=relmfu

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1817793 γεια σε ολους.ρε παιδια απο αυτες ποια ειναι η πιο προσφατη και η καλυτερη??
T68 N95 i900 i8000 HTC HD2 GT-I9300 Note3 s6 s7edge

η aokp και paranoid ειναι και οι 2 σημερινές.Το ποια ειναι καλύτερη ειναι σχετικό μιας και οι 2 έχουν τα ίδια bugs

η aokp και paranoid ειναι και οι 2 σημερινές.Το ποια ειναι καλύτερη ειναι σχετικό μιας και οι 2 έχουν τα ίδια bugs

Οκ ευχαριστω πολυ.θα δοκιμασω και τις δυο τις σημερινες γιατι τωρα δοκιμαζω τη τριτη τη χθεσινη

T68 N95 i900 i8000 HTC HD2 GT-I9300 Note3 s6 s7edge

Έχουν καμία βελτίωση στο hwa και στο ήχο στο primo;

Δεν τις έχω βάλει ακόμη.Για το primo δεν ειναι θέμα αποκλειστικά του hd2.Για το hwa μου κάνει εντύπωση που δε χρησιμοποιεί τον τελευταίο jb hwa kernel του securecrt από 7/8 αλλά αυτόν από 31/7 Edited by bbbb

Παιδια, εχω πηξει ασχημα..

Εχω ενα tmobile αμερικανικο Hd2 απο τον ξαδερφο μου, με Winmo6.5. Αλλαξα 2-3 Winmo6.5 ρομς, επεστρεψα στην Energy που ειχε και γενικα την ξερω καλα, την δουλευω μια χαρα κτλ.

Ειπα να βαλω και Android (SD) ρομ, με Dual boot launcher.. Με βοηθησε παρα πολυ ο φιλος "bbbb" με πολλες χρησιμες συμβουλες.

Εβαλα λοιπον αρχικα αυτην εδω, μια GB 2.3.7, που εχει 3 διαφορετικα UIs:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1356362

Η ρομ δεν συνεργαστηκε καθολου καλα.

Αρχικα, εχοντας βαλει και τον launcher, εφαγα κανα μισαωρο να κανω να βγαινει η επιλογη να διαλεγω λειτουργικο - που παρ ολα αυτα με ξαφνιασε, γιατι νομιζα οτι μολις ξεκινα (στην αρχη) επιλεγεις λειτουργικο, ενω τελικα μπαινεις κανονικα στα Winmo και οταν εισαι στην Homescreen ΤΟΤΕ αρχιζει να τρεχει το Android! (Ποιος ο λογος της υπαρξης του launcher; Αφου μπορεις να τρεχεις το Android μεσα απο τα Winmo oυτως 'η αλλως, τι χρειαζεσαι τον launcher αν απλα σου βγαζει ενα μενου ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ - αφου εχουν ξεκινησει τα Winmo;)..

Αφου ξεκινησα την παραπανω ρομ που ποσταρα το λινκ,.. δεν εγινε τιποτα! Δεν ειδε καν την SIM καρτα μου, δεν εβαλε αυτοματα τις ρυθμισεις, δεν ειδε τι region ειμαι (Ελλαδα), δεν μου εβγαλε καν ΡΙΝ παντ να βαλω τον κωδικο της SIM μου.. και απλα κοιτουσα μια αδεια οθονη με το πληκτρολογιο του τηλεφωνου (που φυσικα δεν λειτουργουσε αφου δεν ειχα κανει λογκιν)..!!!

Τελικα, την πεταξα και εβαλα αυτην εδω περα:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=957652

Καταφερα τελικα να κανω τον launcher να λειτουργησει, βεβαια με δυσαρεσκεια αντιληφθηκα οτι.. 10 δευτερολεπτα ως το ΡΙΝ των Winmo.. συν 5 να μπει στην Homescreen.. συν 2-3 δευτερολεπτα να διαλεξω λειτουργικο.. συν καμια 50ρια δευτερολεπτα να ξεκινησει το Android.., απο το αρχικο μπουταρισμα ως να μπω στο Android.. φτιαχνω καφε για 2-3 ατομα και αλλαζω και την πανα στο μωρο μου!!!!

Τελικα μπηκα, βρηκε απ ο,τι ειδα την SIM καρτα μου, αλλα με αυτην εδω εχω αλλα προβληματα:

- Δεν εχω ηχο! Ο,τι και να κανα, ο,τι επιλογη και να εβαλα (απο τις απειρες που εχω χασει την μπαλα τελειως - ενω, λογο "ανοικτου λειτουργικου" Android, ο καθε "σεφ" εχει ΑΛΛΑ βαλει, με αλλα μενου κτλ!),.. δεν εχω ηχο, δεν εχω ringtones, notifications κτλ.

- Δεν υπαρχει τροπος "επιστροφης" στην προηγουμενη οθονη, παρα μονο με το "hard" πληκτρο "<-" (το δευτερο απο δεξια) κατω-κατω.

- Δεν μπορω να συγχρονισω, δεν "βλεπει" την συσκευη μου (με το Android) το PC.

- Δεν μπορω να περασω τις επαφες μου απο τον gmail λογαριασμο μου, που ηδη τις περασα εκει.

- Δεν εχει συντομευσεις για "soft reset" και λοιπες καθημερινες λειτουργιες που κανουμε συχνα.

Γενικα, ειμαι πολυ ενθουσιασμενη απο ΤΟ ΟΠΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ των Android ρομς (ειναι πιο φοβερα τα γραφικα, με "live" wallpaper κτλ), αλλα απο λειτουργικοτητα και απλοτητα/φιλικοτητα του Android ως λειτουργικο-software, ειμαι ΠΑΑΑΡΑ πολυ δυσαρεστημενη!

Αυτο.. θελει να τρως 10-12 ωρες το λιγοτερο ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ για να εξοικιωθεις! Και αμα βαλεις ΑΛΛΗ Android ρομ.. πιθανοτατα στο 70% ΘΑ ΔΙΑΦΕΡΕΙ γιατι ο αλλος ο "σεφ" θα χει κανει "τα δικα του" και δεν θα μοιαζουν τα μενου/ρυθμισεις, με του προηγουμενου..!

Εχω πηξει παρα πολυ..!

Παιδια, εχω πηξει ασχημα..

Εχω ενα tmobile αμερικανικο Hd2 απο τον ξαδερφο μου, με Winmo6.5. Αλλαξα 2-3 Winmo6.5 ρομς, επεστρεψα στην Energy που ειχε και γενικα την ξερω καλα, την δουλευω μια χαρα κτλ.

Ειπα να βαλω και Android (SD) ρομ, με Dual boot launcher.. Με βοηθησε παρα πολυ ο φιλος "bbbb" με πολλες χρησιμες συμβουλες.

Εβαλα λοιπον αρχικα αυτην εδω, μια GB 2.3.7, που εχει 3 διαφορετικα UIs:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1356362

Η ρομ δεν συνεργαστηκε καθολου καλα.

Αρχικα, εχοντας βαλει και τον launcher, εφαγα κανα μισαωρο να κανω να βγαινει η επιλογη να διαλεγω λειτουργικο - που παρ ολα αυτα με ξαφνιασε, γιατι νομιζα οτι μολις ξεκινα (στην αρχη) επιλεγεις λειτουργικο, ενω τελικα μπαινεις κανονικα στα Winmo και οταν εισαι στην Homescreen ΤΟΤΕ αρχιζει να τρεχει το Android! (Ποιος ο λογος της υπαρξης του launcher; Αφου μπορεις να τρεχεις το Android μεσα απο τα Winmo oυτως 'η αλλως, τι χρειαζεσαι τον launcher αν απλα σου βγαζει ενα μενου ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ - αφου εχουν ξεκινησει τα Winmo;)..

Αφου ξεκινησα την παραπανω ρομ που ποσταρα το λινκ,.. δεν εγινε τιποτα! Δεν ειδε καν την SIM καρτα μου, δεν εβαλε αυτοματα τις ρυθμισεις, δεν ειδε τι region ειμαι (Ελλαδα), δεν μου εβγαλε καν ΡΙΝ παντ να βαλω τον κωδικο της SIM μου.. και απλα κοιτουσα μια αδεια οθονη με το πληκτρολογιο του τηλεφωνου (που φυσικα δεν λειτουργουσε αφου δεν ειχα κανει λογκιν)..!!!

Τελικα, την πεταξα και εβαλα αυτην εδω περα:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=957652

Καταφερα τελικα να κανω τον launcher να λειτουργησει, βεβαια με δυσαρεσκεια αντιληφθηκα οτι.. 10 δευτερολεπτα ως το ΡΙΝ των Winmo.. συν 5 να μπει στην Homescreen.. συν 2-3 δευτερολεπτα να διαλεξω λειτουργικο.. συν καμια 50ρια δευτερολεπτα να ξεκινησει το Android.., απο το αρχικο μπουταρισμα ως να μπω στο Android.. φτιαχνω καφε για 2-3 ατομα και αλλαζω και την πανα στο μωρο μου!!!!

Τελικα μπηκα, βρηκε απ ο,τι ειδα την SIM καρτα μου, αλλα με αυτην εδω εχω αλλα προβληματα:

- Δεν εχω ηχο! Ο,τι και να κανα, ο,τι επιλογη και να εβαλα (απο τις απειρες που εχω χασει την μπαλα τελειως - ενω, λογο "ανοικτου λειτουργικου" Android, ο καθε "σεφ" εχει ΑΛΛΑ βαλει, με αλλα μενου κτλ!),.. δεν εχω ηχο, δεν εχω ringtones, notifications κτλ.

- Δεν υπαρχει τροπος "επιστροφης" στην προηγουμενη οθονη, παρα μονο με το "hard" πληκτρο "<-" (το δευτερο απο δεξια) κατω-κατω.

- Δεν μπορω να συγχρονισω, δεν "βλεπει" την συσκευη μου (με το Android) το PC.

- Δεν μπορω να περασω τις επαφες μου απο τον gmail λογαριασμο μου, που ηδη τις περασα εκει.

- Δεν εχει συντομευσεις για "soft reset" και λοιπες καθημερινες λειτουργιες που κανουμε συχνα.

Γενικα, ειμαι πολυ ενθουσιασμενη απο ΤΟ ΟΠΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ των Android ρομς (ειναι πιο φοβερα τα γραφικα, με "live" wallpaper κτλ), αλλα απο λειτουργικοτητα και απλοτητα/φιλικοτητα του Android ως λειτουργικο-software, ειμαι ΠΑΑΑΡΑ πολυ δυσαρεστημενη!

Αυτο.. θελει να τρως 10-12 ωρες το λιγοτερο ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ για να εξοικιωθεις! Και αμα βαλεις ΑΛΛΗ Android ρομ.. πιθανοτατα στο 70% ΘΑ ΔΙΑΦΕΡΕΙ γιατι ο αλλος ο "σεφ" θα χει κανει "τα δικα του" και δεν θα μοιαζουν τα μενου/ρυθμισεις, με του προηγουμενου..!

Εχω πηξει παρα πολυ..!

Αν είσαι τόσο δυσαρεστημένη όσο λες, τότε καλύτερα άφησε το. Μείνε με τα winmo που γνωρίζεις καλά και δεν έχεις προβλήματα.

Edited by cb600f

Ναι, βρε παιδι.

Προφανως αμα δω οτι "πηζω" ασχημα, θα τα παρατησω..

Απλα, θελω ΒΟΗΘΕΙΑ μπας και σιγα-σιγα μπω στη φιλοσοφια του. Αν δεν μπορεις να βοηθησεις, δεν πειραζει, καλη καρδια.

εχω εγκαταστησει το LMT και δεν μου εμφανιζεται στην οθονη .κανω τις ρυθμισεις που λεει στο xda ο μαγειρας αλλα τιποτα...
[sIGPIC][/sIGPIC]

Δε σου δουλευει καμμια λειτουργια του lmt; τα single touch gestures ειναι λιγο δυσκολο να τα πετυχεις.

Οι δικες μου ρυθμισεις ειναι στην καρτελλα settings

Touchservice 1

Set mode 1

Set input device 0

Μετα παω στη ρυθμιση pie control

Activation area position 2

Καρτελλα gestures

Swipe gestures

Swiperightdouble menu

Swipeleftdouble back

Swipeupdouble home

Swipedowndouble εφαρμογη screenoff

Καρτελλα pie

Level1 for the pie

Pie item1 home

Pie item1 longpress homelongpress

Pie item2 menu

Pie item3 back

Pie item3 longpress killapp

Pie item4 εφαρμογη screenoff

Edited by bbbb

Ρε παιδια, βοηθηστε με λιγο!

Ειμαι πρωταρα, εχω πηξει, εχω πελαγωσει και κανεις δεν μου δινει σημασια σε οσα γραφω και ζητω βοηθεια.

ΠΕΝΤΕ ρομ Android εχω βαλει.. δεν εχω ΣΕ ΚΑΜΙΑ ηχο.. δεν συγχρονιζει μεσω USB παρα ΜΟΝΟ απο Wifi.., ειναι τα 2 ΜΟΝΙΜΑ προβληματα που εχω με οσες εχω βαλει.