dimikord Δημ. July 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2012 Δες στον οδηγό της υπογαφής μου.Για να δεις τι partitions έχεις τώρα,ώστε να διαλέξεις το κατάλληλο ανοίγεις την εφαρμογή terminal και πληκτρολογείς df για recovery που θα τρέξει απο την sd δοκίμασε και το παλιότερο 3.0 κατέβασε απο http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=898913 το -150MB System- και βάλε χύμα στην sd τα 2 αρχεία που υπάρχουν μέσα στο αρχείο zip στο φάκελο copy_to_sd root και ξαναδοκίμασε να δεις αν θα σου ξεκινήσει το recovery απο την επιλογή boot ad sd.αν ξεκινήσει μετά δοκίμασε να φλασάρεις το cwr αρχείο απο το προηγούμενο λινκ που έδωσα.θα κανω ακριβως οτι μου ειπες,αλλα πριν το ξεκινησω,να σε ρωτησω κατι βασικο! διαβασα σε κατι οδηγους εγκαταστασης recovery που βρηκα,οτι το partition 150mb ειναι για ελαφριες rom.αυτη που εδχω τωρα στο κινητο,επειδη ειναι παλια δουλευει μια χαρα ετσι. αυτη που θα βαλω ομως ειναι android 4. μηπως θελει το partition 400 mb? η ειναι υπερβολη? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. July 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2012 θα κανω ακριβως οτι μου ειπες,αλλα πριν το ξεκινησω,να σε ρωτησω κατι βασικο! διαβασα σε κατι οδηγους εγκαταστασης recovery που βρηκα,οτι το partition 150mb ειναι για ελαφριες rom.αυτη που εδχω τωρα στο κινητο,επειδη ειναι παλια δουλευει μια χαρα ετσι. αυτη που θα βαλω ομως ειναι android 4. μηπως θελει το partition 400 mb? η ειναι υπερβολη? Θα δεις το partition που προτείνει ο δημιουργός της ρομ. Αυτά δεν γίνονται στην τύχη ούτε με εικασίες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. July 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2012 Δοκίμασε κανείς το primo σε jelly bean; Σε ginger και ics όλα καλά.Στην jb aokp έχω πρόβλημα με τον ήχο.Οταν ανοίγει το πρόγραμμα ο ήχος χαμηλώνει τελειως και δεν ακούγεται τίποτε.Πάω να τον ανεβάσω με το πλήκτρο της φωνής,ανεβαίνει και μετά από λίγο πάει πάλι τέρμα κάτω. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. July 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2012 (edited) Δοκίμασε κανείς το primo σε jelly bean; Σε ginger και ics όλα καλά.Στην jb aokp έχω πρόβλημα με τον ήχο.Οταν ανοίγει το πρόγραμμα ο ήχος χαμηλώνει τελειως και δεν ακούγεται τίποτε.Πάω να τον ανεβάσω με το πλήκτρο της φωνής,ανεβαίνει και μετά από λίγο πάει πάλι τέρμα κάτω. Έψαξες για καμιά εντολή στο sys; Πάντως jb θα δοκιμάσω αμέσως μόλις βγούμε από τις alpha, beta κλπ Δοκίμασε κανείς το primo σε jelly bean; Σε ginger και ics όλα καλά.Στην jb aokp έχω πρόβλημα με τον ήχο.Οταν ανοίγει το πρόγραμμα ο ήχος χαμηλώνει τελειως και δεν ακούγεται τίποτε.Πάω να τον ανεβάσω με το πλήκτρο της φωνής,ανεβαίνει και μετά από λίγο πάει πάλι τέρμα κάτω. Έψαξες για καμιά εντολή στο sys; Πάντως jb θα δοκιμάσω αμέσως μόλις βγούμε από τις alpha, beta κλπ Με την ευκαιρία, έχει κάποιο θεμα η Orange με το hwa; --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα. Edited July 30, 2012 by kollatos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. July 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2012 (edited) Δεν έχω ασχοληθεί με την orange την τελευταία έκδοση.Η πρώτη πάντως που βασιζόταν στην προηγούμενη του tytung ήταν οκ.Τώρα έχω βάλει την τελευταία του tytung λόγω δοκιμών με το primo και είναι πολύ καλή σε γενικές γραμμές. Εdit Τo πρόβλημα στο primo σε jb,δεν ειναι του hd2 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4219948#post4219948 Edited July 30, 2012 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. July 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2012 Δες στον οδηγό της υπογαφής μου.Για να δεις τι partitions έχεις τώρα,ώστε να διαλέξεις το κατάλληλο ανοίγεις την εφαρμογή terminal και πληκτρολογείς df για recovery που θα τρέξει απο την sd δοκίμασε και το παλιότερο 3.0 κατέβασε απο http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=898913 το -150MB System- και βάλε χύμα στην sd τα 2 αρχεία που υπάρχουν μέσα στο αρχείο zip στο φάκελο copy_to_sd root και ξαναδοκίμασε να δεις αν θα σου ξεκινήσει το recovery απο την επιλογή boot ad sd.αν ξεκινήσει μετά δοκίμασε να φλασάρεις το cwr αρχείο απο το προηγούμενο λινκ που έδωσα. το partition που συστηνει για την NexusHD2-ICS-4.0.4-CM9-HWA V2.5 ,ειναι 170mb,και δεν το βρισκω πουθενα! συγκεκριμενα γραφει Please use at least 170MB system partition and at least 2MB cache partition. οταν τρεχω το DAF.exe μου βγαζει το εξης μηνυμα ... An error has occurred Read below for more information Error Description: USB init failed Info: .\RSPL\RSPL.cpp (736) :worry: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. July 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2012 Άνοιξε το flash.cfg με το wordpad και άλλαξε την τιμη στο system. Για το λάθος που βγάζει ξε-τσεκαρισε τις usb συνδέσεις στο ActiveSync ή αν έχεις 7αρια τρέξε το daf.exe ως administrator. Επίσης δοκίμασε και σε μια άλλη θύρα στο. pc Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jonous Δημ. July 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2012 Του nrg που την πέρασα σ'ένα HD2 φίλου μου έχει πρόβλημα η camera στο βίντεο, κάνει σπασίματα γιατί κάνει software encoding. Στην τελευταία έκδοση το έχει βελτιώσει απ'ότι λέει. Αυτό ισχύει σε όλες τις android rom ή μόνο στη συγκεκριμένη sense? Ξέρει κανένας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. July 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2012 Ξέρει κανένας;του energy δουλεύει κανονικά ,την δοκίμασα.η tbd που έχω τώρα κάνει σπασίματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. July 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2012 (edited) Οταν λες δουλεύει κανονικά,φτάνει την ποιότητα των wm; Ενα πρόγραμμα που χρησιμοποιώ πλέον ως βασικό για το χειρισμό της συσκευής χωρίς τα hard πλήκτρα,ειναι το lmt launcher.http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1330150 το είχα βάλει και παλιότερα αλλά μου είχε φανεί δύσχρηστο που ήθελε τα 2 δάχτυλα για κάποιες ενέργειες.Τώρα βλέπω ότι πρόσθεσε και την επιλογή pie control που στην ουσία ειναι σαν το button savior αλλά πλήρως ρυθμιζόμενο και ειναι και δωρεάν.Μου πήρε λίγη ώρα να το ρυθμίσω αλλά πλέον δεν το αλλάζω. Edited July 31, 2012 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maraki_sse Δημ. July 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2012 Καλησπέρα. Θα ήθελα να μου προτείνεται ROM ICS (αλλά και Jelly Bean αν έχει βγει...) η οποια να περιλαμβάνει όμως Sense (όσο πιο νέα έκδοση τόσο καλύτερα) στην οποία να δουλεύουν όλα στο τηλέφωνο (bluetooth, κάμερες, κλπ) και να είναι σταθερή. Έχω βρει κάποιες αλλά θα εκτιμούσα και τη δική σας γνώμη καθώς οι περισσότεροι έχετε τεστάρει πολλές από αυτές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. July 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2012 (edited) Αν θες οπωσδήποτε sense,μένεις σε gingerbread με sense 3.5.Σε ics και jb δεν υπάρχει κάτι και το πιο πιθανό ειναι ότι δεν πρόκειται να υπάρξει Σε ότι αφορά τώρα στις υπόλοιπες non sense ics/jb roms σημαντική δουλειά πάνω στο hwa κάνει ο securecrt http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=29588386&postcount=544 το μόνο "πρόβλημα" ειναι ότι ο tytung δεν έχει δώσει ακόμη τα sources του r3.χ kernel του και έτσι στους kernels του securecrt δεν μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε απο τις ρυθμίσεις την "χρήση δεδομένων" Edited July 31, 2012 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maraki_sse Δημ. July 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2012 (edited) Ναι θα με βόλευε να είχε sense,οπότε ποια ROM σε gingerbread έχεις να μου προτείνεις; Να ρωτήσω επίσης ποιο λογισμικό για πλοήγηση σε android να προτιμήσω στο HD2; Έχω διαβάσει καλά λόγια για το Don't panic. Edited July 31, 2012 by maraki_sse Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. July 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2012 Οταν λες δουλεύει κανονικά,φτάνει την ποιότητα των wm; Ενα πρόγραμμα μην φανταστείς ότι δούλεψα την κάμερα πάνω από ένα λεπτό αλλά στην δοκιμή πού έκανα και είδα το αποτέλεσμα ήταν ότι καλύτερο 800x480 σε sense 3.5. το πρόγραμμα που λες το κατέβασα θα το δοκιμάσω το βράδυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. July 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2012 Ναι θα με βόλευε να είχε sense,οπότε ποια ROM σε gingerbread έχεις να μου προτείνεις; Να ρωτήσω επίσης ποιο λογισμικό για πλοήγηση σε android να προτιμήσω στο HD2; Έχω διαβάσει καλά λόγια για το Don't panic. Energy sense rom http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=733649 για πλοήγηση μετά το primo 2 το χάος..... Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maraki_sse Δημ. July 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2012 (edited) Energy sense rom http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=733649 για πλοήγηση μετά το primo 2 το χάος..... Ευχαριστώ πολύ! H ROM υποστηρίζει ελληνικό πληκτρολόγιο για sms και αναζήτηση επαφών; Να υποθέσω ότι το primo 2 έχει trial version για δοκιμή; Κάτι τελευταίο για να ξεκινήσω φλασάρισμα, τις επαφές από outlook πώς τις περνάμε σε android; Επίσης, εκτός από syncmate υπάρχει άλλος τρόπος συγχρονισμού android με Mac ή με PC; Edited July 31, 2012 by maraki_sse Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. July 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2012 (edited) Ναι έχει ελληνικά η ρομ και υπάρχει trial.Μac δεν έχω.Iσως όμως σου κάνει το htc sync for mac http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1418857 υπάρχει φυσικά και το αντίστοιχο για pc καθώς και το myphone explorer για pc Edited July 31, 2012 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. July 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2012 Ρε παιδια τι παιζει με τη βιντεο εγγραφή; Αν και δεν την χρησιμοποιώ συχνα θυμάμαι πως δεν ειχα καποιο προβλημα σαν το παρακατω Συγκεκριμένα μολις γυρισα από διακοπες και ενώ τράβηξα αρκετα βιντεακια θεωρώντας πως είναι οκ, πριν από λιγο ειδα πως όλα εχουν γραφεί με ένα καρε το δευτερόλεπτο πραγμα που όπως καταλαβαίνετε σημαίνει κακη ροη βιντεο και σπασίματα στην εικονα. Δυστυχώς δεν το ειχα προσεξει νωρίτερα και τραβιξα αρκετα βιντεακια . Αυτό που με τρελαίνει είναι γιατι να τραβήξει με ένα καρε το δευτερόλεπτο αφου δεν εχω πειράξει καποια ρύθμιση ασε που δεν υπαρχει καποια ρύθμιση να πειράξω. Χρησιμοποιώ την energy lite235 sense3.5 . Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. July 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2012 (edited) Οταν λες δουλεύει κανονικά,φτάνει την ποιότητα των wm; Ενα πρόγραμμα που χρησιμοποιώ πλέον ως βασικό για το χειρισμό της συσκευής χωρίς τα hard πλήκτρα,ειναι το lmt launcher.http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1330150 το είχα βάλει και παλιότερα αλλά μου είχε φανεί δύσχρηστο που ήθελε τα 2 δάχτυλα για κάποιες ενέργειες.Τώρα βλέπω ότι πρόσθεσε και την επιλογή pie control που στην ουσία ειναι σαν το button savior αλλά πλήρως ρυθμιζόμενο και ειναι και δωρεάν.Μου πήρε λίγη ώρα να το ρυθμίσω αλλά πλέον δεν το αλλάζω. Μπράβο Χρήστο, μόλις το πέρασα και φαίνεται εξαιρετικό. Μπορείς να "πιασεις" ένα screen shot για να δω πως το έστησες; Edited July 31, 2012 by cb600f Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. July 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2012 Με το screenshot δε θα φανεί τίποτε. Δεν αλλάζουν οι τιμές στο πρόγραμμα πάνω στα μενού.θα γράψω αναλυτικά τις ρυθμίσεις αργότερα ή αύριο Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. July 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2012 Με το screenshot δε θα φανεί τίποτε. Δεν αλλάζουν οι τιμές στο πρόγραμμα πάνω στα μενού.θα γράψω αναλυτικά τις ρυθμίσεις αργότερα ή αύριο Εντάξει θα περιμένω, το μόνο που θα ήθελα τώρα να μου πεις, αν μπορείς, είναι πως να αλλάξω το search με κάποιο άλλο, πχ power. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. July 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2012 Δεν έχω βρει αν και πως γίνεται να βάλεις το power όπως π.χ. ειναι στο softkeys mod.Αυτό που έχω κάνει εγώ ειναι ότι πήγα lmt--->pie και σε ένα πλήκτρο στο level 1 έβαλα app--->screen off που κατέβασα από το market Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimo Δημ. July 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2012 Έχει βελτιωθεί τόσο το lmt? Το είχα παρατήσει πριν πολύ καιρό γιατί ήταν λίγο μπερδεψοδουλειά, δουλεύει και σε ics & σε gb; Greetings from Κρήτη με tytung 25... Παράθεση Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS pinterest,instagram,EyeEm,flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. July 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2012 Έβαλα μια εφαρμογή για να κλείνει η οθόνη με τον proximity sensor και φαίνεται πως δουλεύει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. July 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2012 Έχει βελτιωθεί τόσο το lmt? Το είχα παρατήσει πριν πολύ καιρό γιατί ήταν λίγο μπερδεψοδουλειά, δουλεύει και σε ics & σε gb; Greetings from Κρήτη με tytung 25... Ναι πρέπει να δουλεύει και σε gb αν και δοκίμασα μόνο σε ics.Το διπλό gesture ειναι όντως "κάπως" και το μονό ακόμη χειρότερo κατά την γνώμη μου, αλλά το pie control μου άρεσε.Εχει και blacklist ώστε να αποκλείεις τις εφαρμογές στις οποίες δε θέλεις να λειτουργεί π.χ. σε κάποιο παιχνίδι.Kαι ειναι περισσότερο παραμετροποιήσιμο από το button savior που πλέον στις νεότερες εκδόσεις πήγε το κουμπί menu στη δεύτερη σειρά και για να το φέρεις μπροστά θέλεις την paid έκδοση.Πρoσωπικά μου άρεσε και το zmooth αλλά έχει να αναβαθμιστεί πάνω από 1 χρόνο και δε δουλεύει σε ics Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts