Jump to content

[Επίσημο] HTC HD2 - Android Development

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Άντε καλή αρχή :D http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1773115

επισης να πω ότι στον οδηγό μου για clk bootloader γράφω ότι ειναι εφικτό να κάνουμε dual boot μόνο με ics sd roms.Πλέον υπάρχουν τουλάχιστον 2 gingerbread roms που μπορούν να τρέξουν με την ίδια διαδικασία από την sd και ειναι αυτές

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1743331 τρέχω την έκδοση v1.5

και http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1585420 δοκίμασα την HyperDroid-CM7-v6.0.1

Edited by bbbb

• Απαντήσεις 12χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Η άτιμη η ParanoidAndroid HD2 v1.5b με μάμησε... Σε κάποια reboot έχανε SD κάρτα, έχασε εφαρμογές με τις ρυθμίσεις τους, δεν δούλευε το home button, χάος... Γυρνάω πάραυτα στην κλασική και δοκιμασμένη TyphooN CyanogenMod 7.2.0.1 v3.8.6.

Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS)

Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920)

★ ★ ★ ★ ★ ★ ★

Aυτό που λες για το home button το έχω διαβάσει και άπο άλλους αλλά προσωπικά δε μου έχει τύχει.Μήπως χρησιμοποιούσες κάποιο a2sd/data2sd script; Οσο για την typhoon και γενικά για τις cm7 roms.Ειναι όντως σταθερή αξία

εχω βαλει την STOCK" Team Blue Droid Sensation XL EU Tmobile Megabass, εγραψα βιντεο σε HD αναλυση, αλλα δεν το παιζει, ξερετε γιατι?
Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes.

Aυτό που λες για το home button το έχω διαβάσει και άπο άλλους αλλά προσωπικά δε μου έχει τύχει.Μήπως χρησιμοποιούσες κάποιο a2sd/data2sd script; Οσο για την typhoon και γενικά για τις cm7 roms.Ειναι όντως σταθερή αξία

Ναι. Εκεί εντοπίζεται το πρόβλημα; Και, αν ναι, πως λύνεται (λυνόταν για μένα πια);

Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS)

Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920)

★ ★ ★ ★ ★ ★ ★

Η άτιμη η ParanoidAndroid HD2 v1.5b με μάμησε... Σε κάποια reboot έχανε SD κάρτα, έχασε εφαρμογές με τις ρυθμίσεις τους, δεν δούλευε το home button, χάος... Γυρνάω πάραυτα στην κλασική και δοκιμασμένη TyphooN CyanogenMod 7.2.0.1 v3.8.6.

Σε μένα κάποιες φορές ο ES Explorer δεν βλέπει τη κάρτα, ενώ την ίδια στιγμή ο File Manager τη βλέπει,

Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι

Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus

Παρατήρησε κάποιος μια πτώση στην ταχύτητα της τελευταίας paranoid, μετά την ενεργοποίηση του ap2sd ή είναι ιδέα μου;

τι επιλογές έκανες στο a2sd; τα data τα άφησες στη συσκευή ή τα πήγες στο sd-ext;

Δεν θυμάμαι ακριβώς, αλλά θυμάμαι οτι ακολούθησα τις οδηγίες απο το θέμα στο xda. Εκτός κι΄αν έκανα κάποιο λάθος. Μπορώ να το καταργήσω με την ανάλογη εντολή και να το κάνω απο την αρχή;

Nαι εδώ http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=21222591&postcount=1374 έχει τις εντολές που μπορείς να χρησιμοποιήσεις

το θέμα ειναι ότι μια φορά που πήγα και εγώ να το αφαιρέσω εν μέρει, επειδή είχα βάλει και τα /data στην sd και όντως σερνόταν,κατέληξα να χρειαστεί να ξαναεγκαταστήσω την ρομ

ξερετε αν υπαρχει ρομ με το Ice Cream Sandwich για το leo να την βαλω?γιατι εχω μια παναρχαια και την εχω βαρεθει...
[sIGPIC][/sIGPIC]

Nαι εδώ http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=21222591&postcount=1374 έχει τις εντολές που μπορείς να χρησιμοποιήσεις

το θέμα ειναι ότι μια φορά που πήγα και εγώ να το αφαιρέσω εν μέρει, επειδή είχα βάλει και τα /data στην sd και όντως σερνόταν,κατέληξα να χρειαστεί να ξαναεγκαταστήσω την ρομ

Και εγώ αυτό βλέπω. Δυο φορές προσπάθησα να δώσω την εντολή a2sd remove και όλα έγιναν μαντάρα. Και τις δυο φορές επανέφερα το nandroid backup που είχα κρατήσει. Πάντως νομίζω πως απ'την αρχή δεν είχα μεταφέρει το data στο ext partition.

Για παράδειγμα όμως το go sms δεν είναι στο ext partition και όταν το επιλέξω κάνει δυο-τρια δευτερόλεπτα να ανοίξει. Κατα τα άλλα οι καρτέλες στην επιφάνεια εργασίας αλλάζουν πολύ γρήγορα και γενικά φαίνεται να πηγαίνει γρήγορα, εκτός απο μερικές εφαρμογές που αργούν πολύ να ανοίξουν.

Edited by cb600f

Έχει κανείς πρόβλημα με τη σύνδεση USB στην Energy;

Σε μένα δεν συνδέεται με τίποτα!!!

ξερετε αν υπαρχει ρομ με το Ice Cream Sandwich για το leo να την βαλω?γιατι εχω μια παναρχαια και την εχω βαρεθει...

για nand εδώ του tytung cm9

και κάτι διαφορετικό paranoidandroid 1.5b

(υπάρχουν και σε sd)

Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS

pinterest,instagram,EyeEm,flickr

(υπάρχουν και σε sd)

και για κάποιο λόγο που δεν έχω βρει ακόμη, σε μένα τουλάχιστον πάνε πιο αργά και από vf 845 :p άλλαξα 3 κάρτες,το δοκίμασα με wm,clk,magldr αλλά η καθυστέρηση ήταν απίστευτα μεγάλη σε ότι και αν έκανα.καμμία σχέση με το πως πάνε oι sd ginger ή οι ics nand

για nand εδώ του tytung cm9

και κάτι διαφορετικό paranoidandroid 1.5b

(υπάρχουν και σε sd)

Κατί διαφορετικό τι εννοείς?.....περιληπτικά :)

σαν ui ειναι ίδιο πάνω-κάτω με την cm9 του tytung απλά έχει την δυνατότητα να αλλάζεις την ανάλυση σε κάθε εφαρμογή και έχει και το tablet ui που αλλάζει τελείως την εμφάνιση αλλά θεωρώ σε μια οθόνη 4,3" δεν ειναι τόσο βολικό

προσωπικά πιστεύω ότι τα καλύτερα για το hd2 έρχονται με την jelly bean.Ηδη η pre-alpha έκδοση ειναι πιο γρήγορη από τις beta των ics.

Edited by bbbb

εμένα πάντως μια βαρυφορτωμένη GB πάει πολύ πιο αργά από μια μέτρια φορτωμένη ICS (smoothness,browsing,downloading ) , αλλά στις GB δουλεύουν ΟΛΑ χωρίς εκπλήξεις , ενώ στις ICS έτσι κι έτσι .

Πέρα από τις μυστηριώδεις βουλές του κάθε λέοντα , ίσως παίζει ρόλο που εγώ στην κάρτα που έτρεξα ics δεν έχω τρέξει καμία άλλη και τα αρχεία που έχουν δημιουργηθεί είναι όλα από ics και καθόλου από gb ή wm . Δεν κάνω format εύκολα format στις κάρτες μου .

Και γω διαβάζω καλά λόγια για τις jb ...

Edited by mimo

Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS

pinterest,instagram,EyeEm,flickr

θελω μια ρομ σταθερη να γραφει video HD και να ειναι όμορφη, ζηταω πολλα?

Η τελευταία NRG γράφει βίντεο 800*480

Σωστά.To καλύτερο για τωρα ειναι το 800*480.Μη ξεχνάμε ότι στα wm γράφουμε 640*480.HD καθαρό δηλαδή τουλάχιστον 720p 1280*720 που να ειναι όπως πρέπει, δε πρόκειται να γράψεις με android,τουλάχιστον για τώρα.όταν κάποια στιγμή κυκλοφορήσει ο magldr 2 ίσως γίνει εφικτό σύμφωνα με κάποιο ποστ που είχα διαβάσει στο xda

δοκιμάστε την TBD.πρώτη φορά απίστευτο πάντρεμα ταχύτητας και κατανάλωσης μπαταρίας.

Δεύτερη μέρα σήμερα και η ρομ πετάει και από θέμα ήχου είναι όλα τα λεφτά.

δοκιμάστε την TBD.πρώτη φορά απίστευτο πάντρεμα ταχύτητας και κατανάλωσης μπαταρίας.

Δεύτερη μέρα σήμερα και η ρομ πετάει και από θέμα ήχου είναι όλα τα λεφτά.

Δεν ξέρω τι φταίει σε μένα....αλλά όσες φορές τη δοκίμασα ποτέ δεν μου "έκατσε" καλά!!!:(

Edit: Βγήκε και η Alpha 3 JellyBean for HD2....http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1773115 και μάλλον θα τη δοκιμάσω αύριο (σήμερα)

Edited by sso

Ευχαριστω πολυ ολους για τις απαντησεις, οι 4.0.4 ρομς γραφουν το ιδιο video?

Για αυτη http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1783913 τιλετε?