menioseten Δημ. July 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2012 Εγώ πάλι δε μπορώ να ξαναγυρίσω με τίποτε σε gingerbread.Θα συνεχίσω να κινούμαι μεταξύ cm9/slim/aokp και περιμένω cm10. εγώ βάζω την lite γιατί είναι η μόνη μέ τόση χαμηλή κατανάλωση. η διαφορά μέ όλες τίς άλλες που γράφεις είναι στα παιχνίδια καί στο internet. όταν το πιάνει ο γιός μού στα χέρια τού δεν μού φτάνουν η μαμά μπαταρία καί μια 2450 που εχω. ενώ μέ την lite ο χρόνος είναι σχεδόν διπλάσιος καί ησυχαζω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. July 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2012 (edited) Προσωπικά την απλή μπαταρία και χρήση internet και λίγο παιχνίδι και βίντεο,την τελειώνω κοντά στις 2.30-3.00 ώρες με όποια ρομ και αν δοκίμασα.κάποια στιγμή είχα φτάσει γύρω στις 3.20 λεπτά αλλά ποτέ παραπάνω.Εσύ με την απλή μπαταρία και την sense nrg με την ίδια χρήση ξεπερνάς τις 4.30 ώρες; Edited July 10, 2012 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. July 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2012 (edited) Προσωπικά την απλή μπαταρία και χρήση internet και λίγο παιχνίδι και βίντεο,την τελειώνω κοντά στις 2.30-3.00 ώρες με όποια ρομ και αν δοκίμασα.κάποια στιγμή είχα φτάσει γύρω στις 3.20 λεπτά αλλά ποτέ παραπάνω.Εσύ με την απλή μπαταρία και την sense nrg με την ίδια χρήση ξεπερνάς τις 4.30 ώρες;μέ την απλή μπαταρία όχι. αλλά μέ την 2430mAh japan στο μέγεθος τίς μαμάς, από τίς 9. 00 μέ μια ώρα περίπου παχνίδι καί κανά δεκάλεπτο internet, δέκα δεκαπέντε τηλέφωνα διαρκείας περίπου δύο λεπτών καί δύο ώρες μουσική μέ ανοικτή ακρόαση η μπαταρία τα παίζει γύρω στίς 16. 30. αυτή είναι ή χρηση πού τό κάνω τό σαββατοκύριακο στη θάλασσα.μετά βάζω την μαμά καί μέ ίδια χρηση πέφτω περίπου στη μέση. Edited July 11, 2012 by menioseten Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jonous Δημ. July 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2012 εγώ βάζω την lite γιατί είναι η μόνη μέ τόση χαμηλή κατανάλωση. Ποια lite ακριβώς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. July 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2012 Ποια lite ακριβώς;http://d-h.st/C9X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alx255 Δημ. July 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2012 Τελικα τι εχει ακουστει θα την παρουμε την 4.1 στο hd2 ;;; Παράθεση History:apple iphone 1.alcatel one touch easy,motorola star tac 70,star tac 130,motorola e770m,Tel.Me. T919.panasonic gd90,nokia 3310. 3330.5210.N-Gage,6600,e71,N85. Ericsson 377,T68,W800, Xperia 10 mini.Sony Ericsson "Live with Walkman".UBiQUiO 401 . Qtek 1010,2020i,s100.HTC TANAGER SPV E100,artemis p3300,HTC X7500.touchcruise.DesireHd.SamsungS5510,i900Omnia,I8000 Omnia II.Galaxy Tab.Zte Blade.LG optimus e900. optimus 3D. etc... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stormer Δημ. July 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2012 Εχει κανείς aokpa και πρόβλημα με reboots; Αν ναι,μπορεί να δοκιμάσει να σβήσει από το /system/etc/init.d όλα τα αρχεία πλην των 01modules,03usbtethering,04mic_level,07mountext,09cron,10apps2sd,97ppp να την δουλέψει κανονικά όπως πάντα και να διαπιστώσει αν συνεχίζει να έχει reboots; τουλάχιστον σε μένα,μετά το σβήσιμο των υπόλοιπων αρχείων πλην αυτων που γράφω,φαίνεται να βελτιώθηκε αρκετά η κατάσταση με τα reboots. εννοείται ότι μπορούμε να κρατήσουμε και ένα nandroid backup για να επανέλθουμε όποτε θέλουμε στην πρότερη κατάσταση. εγώ δεν έχω 10apps2sd και 07mountext αλλά 11link2sd.αυτό γίνεται επειδή χρησιμοποιώ το link2sd.Σωστά; το αρχείο 99supercharger που ειναι από το supercharger script να το σβήσω; έσβησα τα άλλα αρχεία που υπήρχαν κάτι freemem,removecache κτλ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. July 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2012 (edited) Ναι σβήσε και το supercharger.Από ότι είδα έχει κάτι ρυθμίσεις που αλλάζουν κάποια στοιχεία στον κέρνελ και έτσι προσωπικά το έσβησα,μέχρι νεωτέρας.Θα μείνει στο /system/framework το patched services.jar το οποίο θα συνεχίσει να δουλεύει κανονικά και έτσι είσαι 50% supercharged.Eπισης εγώ έχω swap partition στην sd το οποίο με το swapper 2 το έχω βάλει στο 80% για χρήση. Μετά από μια μέρα χρήσης με το συγκεκριμένο στήσιμο,μπορώ να πω ότι ειμαι ευχαριστημένος.Δεν είχα κανένα reboot σε ότι και αν έκανα με το κινητό.Πριν λίγο όμως προσπάθησα να δω ένα video με τον mx player και κράσαρε-εξαφανίστηκε η status bar.Το κινητό όμως συνέχισε να δουλεύει κανονικά και μπόρεσα με την δεύτερη που ξανάνοιξα τον mx να δω το video.Και συνέχισε να ειναι οκ το κινητό αλλά έκανα reboot για να έχω πίσω την μπάρα.Mε το προηγούμενο setup όταν γινόταν κάτι τέτοιο,μετά το χάσιμο της μπάρας,μαύριζε το wallpaper και μετά από 5-6" έκανε hot reboot.Aρα προσωπικά πιστεύω ότι αυτές οι αλλαγές κάνουν δουλειά. Τελικα τι εχει ακουστει θα την παρουμε την 4.1 στο hd2 ;;; Το ότι κάποια στιγμή θα πάρουμε το θεωρώ δεδομένο.Το πόσο καιρό θα πάρει και αν καταφέρει να δουλεύει με ελάχιστα bugs,ειναι άλλη υπόθεση.Και εξαρτάται από το πόσες αλλαγές θα χρειαστούν στον kernel και στα διάφορα lib αρχεία.Πιστεύω ότι οι devs που έχουν απομείνει,έχουν όρεξη να το ψάξουν.Ομως ήδη η ics δυσκόλεψε αρκετά την κατάσταση και παραμένει ακόμη το bug με το ελλιπές video decoding (δεν παίζει υψηλής ποιότητας video και ο flash player ειναι laggy) λόγω έλλειψης σωστών drivers και κάποιο πρόβλημα με τα voip πρόγραμματα.Ευτυχώς το skype παίζει κανονικά Edited July 11, 2012 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. July 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2012 Η τελευταία paranoid πως πάει; Θέλω να την περάσω στο ευρωπαϊκό HD2. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. July 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2012 Σταθερότατη.Τytung επίπεδο θεωρώ Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. July 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2012 Σταθερότατη.Τytung επίπεδο θεωρώ Το "κουμπακι" που επιλεγουμε να εμφανιζεται ή να εξαφανιζεται η nav bar, που βρισκεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. July 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2012 Ρυθμίσεις--->Σύστημα--->Navigation bar Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. July 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2012 Ρυθμίσεις--->Σύστημα--->Navigation bar Δεν υπαρχει toggle; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimo Δημ. July 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2012 (edited) δεν έχει ο launcher ? όπως λέγαμε τότε ; άσχετο : από τότε που βγήκε το tapatalk2 δεν έχω notifications & υπογραφή σε κανένα forum εκτός του xda ????? Edited July 11, 2012 by mimo Παράθεση Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS pinterest,instagram,EyeEm,flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. July 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2012 Οχι δεν έχει toggle.Αυτό το toggle ειναι feature της aokp Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. July 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2012 (edited) Πώς πρέπει να ρυθμίσω το SwiftKey 3 ώστε Να φαίνεται κανονικά σε tablet mode; Το ίδιο ισχύει και για το Swype σε landscape. Τα παραπάνω νομίζω πως τα κατάφερα. Πως γίνεται όμως να βλέπω την αίτηση για superuser σε μεγαλύτερη ανάλυση; Edited July 11, 2012 by cb600f Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. July 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2012 για το superuser μάλλον έχει να κάνει με την επιλογή framework ui στα hybrid settings.Bάλε εκεί stock dpi phone και μετά από reboot δες το πάλι. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. July 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2012 μολις την περασα http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=733649 Στον ελάχιστο χρόνο που την δούλεψα μπορώ να πω ότι είναι αντάξια τις lite και μου φαίνεται ελαφρώς ποιο γρήγορη. Πριν είχα δοκιμάσει αυτή http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1667631 για λιγότερο από 8 ώρες, ήταν ποιο γρήγορη από την energy αλλά είχε μεγάλη κατανάλωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. July 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2012 Εγώ τώρα δοκιμάζω αυτή http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=28702020#post28702020 ειναι γρήγορη και βασίζεται στην v2.3 του tytung οπότε παίζει κανονικά flash youtube videos 360p εντός της σελίδας Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. July 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2012 Εγώ τώρα δοκιμάζω αυτή http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=28702020#post28702020 ειναι γρήγορη και βασίζεται στην v2.3 του tytung οπότε παίζει κανονικά flash youtube videos 360p εντός της σελίδας Άλλες εντυπώσεις Χρήστο; Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ZABLAKOS Δημ. July 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2012 καλημέρα τελικά η καλύτερη ρομ για το htc hd2 να είναι σταθερή και λειτουργική. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. July 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2012 (edited) Άλλες εντυπώσεις Χρήστο; Απο ταχύτητα μια χαρά.Από bugs ότι έχει η v2.3 έχει και αυτή. edit Μόλις ολοκλήρωσα την εγκατάσταση της νέας nrg sense.Tην συνιστώ για όποιον ειναι φίλος των sense roms.Kαι από ότι φαίνεται δε πρόκειται ποτέ να δούμε μια λειτουργική ics sense rom οπότε η μόνη λύση για sense θα συνεχίσουν να ειναι οι gingerbread sense roms Edited July 14, 2012 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. July 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2012 Μόλις ολοκλήρωσα την εγκατάσταση της νέας nrg sense.Tην συνιστώ για όποιον ειναι φίλος των sense roms.Kαι από ότι φαίνεται δε πρόκειται ποτέ να δούμε μια λειτουργική ics sense rom οπότε η μόνη λύση για sense θα συνεχίσουν να ειναι οι gingerbread sense romsτην έχω μία μέρα και με ίδια χρήση που έκανα με την lite,μπορώ να πω ότι είναι ένα κλικ καλύτερη.το μόνο αρνητικό είναι η ένταση του ηχειου.έκανα και εγκατάσταση το zip Sony XLoud αλλά δεν είχα αποτέλεσμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. July 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2012 Nαι το ηχείο ειναι χαμηλό.Νομίζω ότι θα κάνεις δουλειά με το volume+ .Eγώ ξαναγύρισα σε ics, επειδή μου αρέσει περισσότερο Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. July 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2012 το δοκίμασα αλλά δεν μου ανοίγει το μενού με την ένταση,ίσως έχω παλιά έκδοση.η προηγούμενη ρομ που είχα γράψει από ήχο τα έσπαγε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts