Jump to content

[Επίσημο] HTC HD2 - Android Development

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν είχα τέτοια θέματα.Αν σου το ξανακάνει και μετά το 2ο φλασάρισμα

1.Γράψε στο xda

2.Άλλαξε ρομ και δοκίμασε την νέα typhoon που φλασάρεις μόνο την ρομ και δε θέλει τίποτε έξτρα zip

• Απαντήσεις 12χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Τα ιδια και τωρα. Βρηκα αυτο εδω και θα δοκιμασω χωρις να το περασω το zip.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=21569423&highlight=insufficient+space#post21569423

Εχεις δίκιο.Δικό μου λάθος στο παραπάνω ποστ.Πρέπει να κατεβάσεις το dtapps2sd-2.7.5.3-beta04-cm.zip που ειναι το διορθωμένο (και γιαυτό εγώ δεν είχα πρόβλημα) και όχι το άλλο

Μολις τα ξαναπερασα ολα! Αμα δεν παιξει και τωρα θα κανω μια προσπαθεια για typhoon. Αλλιως restore την προηγουμενη...

Δουλεψε τελικα το θεμα με την εγκατασταση εφαρμογων.

Αλλα και παλι μετα το περασμα των εφαρμογων απο το τιτανιουμ, τα updates απο το μαρκετ, κανω ρεσταρτ και μου ξεκιναει παλι χωρις τον Go Explorer και χωρις ολες τις εφαρμογες. Ξανακανω ρεσταρτ και παιζει κανονικα!! Τι να πω.....

εδιτ:

Επομενο ρεσταρτ κανονικα

Ναι αυτή θα βάλεις.Και επισης τα παρακάτω πριν το πρώτο reboot και αμέσως μετά το φλασάρισμα της ρομ

1.απο http://cyanogenmod.arif-ali.co.uk/kernels/ το tytung_r14_charan_magldr_20120613.zip

2.απο http://cyanogenmod.arif-ali.co.uk/misc/ το dtapps2sd-2.7.5.3-beta04-cm.zip αν χρησιμοποιείς ext partition

3.Tα google apps http://goo.im/gapps/gapps-gb-20110828-signed.zip για να έχεις market κτλ

Ως vfat εννοεί το κλασσικό fat32 που έχει η sd

Αυτα τα αρχεια που εχω καταιβάσει και εγκαταστήσει, πως μπορω να εχω παντα τις νεες εκδοσεις?

απο το goo.im μήπως?

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes.

Nαι αν και στην ουσία το μόνο που αλλάζει κάθε μέρα,ειναι η ρομ.Τα υπόλοιπα αρχεία όπως ο κερνελ παρόλο που κάθε μέρα παίρνει διαφορετική ημερομηνία,ειναι στην ουσία το ίδιο αρχείο.Αλλά και πάλι για την ρομ εκτός από την αλλαγή της ημερομηνίας στις ρυθμίσεις,ίσως δεν δεις άλλες διαφορές από μέρα σε μέρα.Δηλαδή με απλά λόγια,δε χρειάζεται να ξαναφλασάρεις κάθε μέρα την νέα ρομ,επειδή αυτή απλά υπάρχει στον server.Επισης επειδή δεν υποστηρίζεται επίσημα το hd2 απο την cm team,μπορεί κάποια στιγμή η νέα ρομ να μην μπουτάρει λόγω αλλαγών της cm στον κώδικα ή κάποια στιγμή μπορεί να σταματήσουν να "χτίζονται" αυτόματα oι νέες ρομ.Σε αυτή την περίπτωση γράφεις στο θέμα στο xda,για να το δει και να το διορθώσει ο developer.

Προσπαθώ να εγκαταστήσω την Cyanogenmod 9 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1361859 σε MAGLDR.

Έχω τρέξει το αρχείο DAF σύμφωνα με την διαδικασία. Το επόμενο βήμα τώρα είναι να φλασάρω την τελευταία nightly από εδώ http://goo.im/devs/cmhtcleo/cm9 ή να φλασάρω με κάποιο τρόπο το boot.img, που δεν έχω ιδέα πως θα το κάνω.

edit: Εγκατέστησα κανονικά το αρχείο της τελευταίας nightly και όλα μια χαρά μέχρι εδώ.

Ακόμη μια ερώτηση που έχω να κάνω είναι η εξής: μήπως υπάρχει κάποιος τρόπος για να τραβήξω screenshot στην ics χρησιμοποιώντας συνδυασμό πλήκτρων ;

Edited by BHacker
Sony Ericsson T610i - Nokia 6680 - iPhone 1st generation - HTC Desire - Samsung Galaxy S - HTC HD2 - Samsung Galaxy S3 - Nokia Lumia 920 - Xiaomi Mi2s

Καλησπέρα, οι τιμές στην φώτο που επισυνάπτω είναι λογικές;

System ROM 8,15MB free από τα 157 MB!

Internal 280 free από τα 287

sd card 5,05 GB free από τα 6,88

Sd card (a2sd) 759MB free από τα 959 MB

Κυρίως με ενδιαφέρει να αυξήσω τα free MB της system ROM .. .όποια πρόταση δεκτή

Η φώτο δεν ανέβηκε, τα στοιχεία τα πήρα από το titanium

Xiaomi Redmi Note 4X (snapdragon) 4/64

Samsung Galaxy J5

NEXUS 5

Samsung Galaxy SIII (GT-I9300)

HTC hd2

Γιατι να το κάνεις αυτό; Yπάρχει τρόπος να αυξηθούν τα mb στο /system partition,αν ξαναφλασάρεις μεγαλύτερο system partition αλλά θα χάσεις πολύτιμα mb από το /data partition που ειναι για τις εφαρμογές σου.Δεν υπάρχει λόγος να ασχοληθείς.

Ακόμη μια ερώτηση που έχω να κάνω είναι η εξής: μήπως υπάρχει κάποιος τρόπος για να τραβήξω screenshot στην ics χρησιμοποιώντας συνδυασμό πλήκτρων ;

Κρατάς πατημένο το power και επιλέγεις screenshot

Χρήστο χρειάζεται οπωσδήποτε USB otg cable για να συνδέσεις εξωτερικά συσκευές ,εκτός του hub ? γιατί βρήκα πως γίνεται , στο xda ,και με sd ROM

Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS

pinterest,instagram,EyeEm,flickr

Xρειάζεται ένα καλώδιο από micro usb για να μπει στο hd2 και usb στην άλλη μεριά για να συνδεθεί στο usb hub.αν πιάνει το χέρι σου έχει εδώ οδηγίες για το πως φτιάχνεις το καλώδιο

επίσης στο θέμα του xda,κάποιος έδειχνε μια πατέντα με 9v μπαταρία

Xρειάζεται ένα καλώδιο από micro usb για να μπει στο hd2 και usb στην άλλη μεριά για να συνδεθεί στο usb hub.αν πιάνει το χέρι σου έχει εδώ οδηγίες για το πως φτιάχνεις το καλώδιο

επίσης στο θέμα του xda,κάποιος έδειχνε μια πατέντα με 9v μπαταρία

έχω αυτό το usb hub , σε μια φωτο φαίνεται ότι εκτός της τροφοδοσίας και των 7 ports έχει και μια mini usb (?) εκεί θα βάλω το hd2 ? (με τους απαραίτητους adapters )

Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS

pinterest,instagram,EyeEm,flickr

Ναι σε αυτή την mini usb θύρα θα βάλεις τους αντάπτορες.Δηλαδή ναι χρειάζεται ένα usb otg καλώδιο,εκτός και αν μπορεις να φτιάξεις ένα καλώδιο για το συγκεκριμένο hub που από την μια μεριά θα ειναι mini usb για το hub και από την άλλη micro usb για το κινητό.Ισως όμως μπορείς να βάλεις στο hd2 το κανονικό του usb καλώδιo και ένα ανταπτοράκι σαν αυτό και μετά στο usb hub Edited by bbbb

η CM9 τι ειναι? Μπαινει σε εμας ? Ειναι καλυτερη από την CM7?

Η cm9 ειναι μια cyanogenmod rom με ics.Τέτοιες ρομ ειναι η nexushd2 cm9 του tytung,oι cm9 nightlies από τους δημιουργούς και των cm7 nightlies και η paranoid η οποία βασίζεται στην cm9.

To αν ειναι καλύτερη από την cm7,δε μπορείς να το πεις με ένα ξερό ναι ή όχι.Η cm7 π.χ. παίζει καλύτερα video και flash,δείχνει κάπως "ελαφρύτερη" σε καθημερινή χρήση (π.χ. η cm9 κάνει περισσότερη ώρα να ανοίξει π.χ. τον dialer,τα μηνύματα ή τις ρυθμίσεις αν δεν ειναι φορτωμένα στην ραμ) αλλά ζορίζεται περισσότερο σε παιχνίδια και γενικά σε εργασίες που χρειάζεται κάποια ισχύς.π.χ. ειναι πιο εύκολο με την cm9 να επεξεργαστείς ένα μεγάλο αρχείο word σε σχέση με την cm7.Οταν υπάρχει πολύ κείμενο η cm7 μου έδωσε την εντύπωση ότι το πληκτρολόγιο όταν προσπαθείς να γράψεις ή να διορθώσεις κάτι λαγγάρει πιο πολύ σε σχέση με την cm9

Η cm9 ειναι μια cyanogenmod rom με ics.Τέτοιες ρομ ειναι η nexushd2 cm9 του tytung,oι cm9 nightlies από τους δημιουργούς και των cm7 nightlies και η paranoid η οποία βασίζεται στην cm9.

To αν ειναι καλύτερη από την cm7,δε μπορείς να το πεις με ένα ξερό ναι ή όχι.Η cm7 π.χ. παίζει καλύτερα video και flash,δείχνει κάπως "ελαφρύτερη" σε καθημερινή χρήση (π.χ. η cm9 κάνει περισσότερη ώρα να ανοίξει π.χ. τον dialer,τα μηνύματα ή τις ρυθμίσεις αν δεν ειναι φορτωμένα στην ραμ) αλλά ζορίζεται περισσότερο σε παιχνίδια και γενικά σε εργασίες που χρειάζεται κάποια ισχύς.π.χ. ειναι πιο εύκολο με την cm9 να επεξεργαστείς ένα μεγάλο αρχείο word σε σχέση με την cm7.Οταν υπάρχει πολύ κείμενο η cm7 μου έδωσε την εντύπωση ότι το πληκτρολόγιο όταν προσπαθείς να γράψεις ή να διορθώσεις κάτι λαγγάρει πιο πολύ σε σχέση με την cm9

η καμερα τι λεει εν σχεση με την CM7?

Τα υπολοιπα 3 αρχεια που αναφερεις ποιο πανω ειναι τα ιδια?

Edit: Παντως ε΄χω βαλει την paranoid 1.2a η οποια φαινεεται πολυ καλυτερη από την προηγουμενη, αντε να δούμε....

Edited by steliosk

Nαι και εγώ την paranoid έβαλα και δείχνει καλύτερη απο την προηγούμενη.Τα 3 αρχεία δε θα τα βάλεις σε καμμία cm9/ics rom.Ειναι μόνο για την cm7.Eπίσης για χρησιμοποίηση του ext partition της κάρτας,προτείνω το Link2sd απο το play

Nαι και εγώ την paranoid έβαλα και δείχνει καλύτερη απο την προηγούμενη.Τα 3 αρχεία δε θα τα βάλεις σε καμμία cm9/ics rom.Ειναι μόνο για την cm7.Eπίσης για χρησιμοποίηση του ext partition της κάρτας,προτείνω το Link2sd απο το play

έγινε θα το εγκαταστήσω, σε ευχαριστω και πάλι...:)

Mόλις τώρα πρόσεξα ότι στις ρυθμίσεις των μηνυμάτων,υπάρχει επιλογή για να γράφουμε 160 χαρακτήρες στα ελληνικά.Ετσι δε χρειάζομαστε έξτρα πρόγραμμα για μηνύματα.Επίσης βλέπω ότι η εφαρμογή Συλλογή κρασάρει,αν το dpi ειναι στο 240.Βάζουμε μια χαμηλότερη τιμή και ειναι οκ.Αν και θεωρώ καλύτερο το quickpic για αυτή την δουλειά.Σε γενικές γραμμές νομίζω ότι πλέον "ξεκόλλησα" για πάντα από την aokp35..

Mόλις τώρα πρόσεξα ότι στις ρυθμίσεις των μηνυμάτων,υπάρχει επιλογή για να γράφουμε 160 χαρακτήρες στα ελληνικά.Ετσι δε χρειάζομαστε έξτρα πρόγραμμα για μηνύματα.Επίσης βλέπω ότι η εφαρμογή Συλλογή κρασάρει,αν το dpi ειναι στο 240.Βάζουμε μια χαμηλότερη τιμή και ειναι οκ.Αν και θεωρώ καλύτερο το quickpic για αυτή την δουλειά.Σε γενικές γραμμές νομίζω ότι πλέον "ξεκόλλησα" για πάντα από την aokp35..

σε ποιο σημειο στις ρυθμησεις ειναι το dpi? δεν το βλέπω...

Edited by steliosk

Να περάσω την 2.3 tytung πάνω από την 2.2 χωρίς wipe ; το δοκίμασε κάποιος ;

Edit: την πέρασα από πάνω και μέχρι στιγμής όλα είναι εντάξει.

Edited by cb600f

μπορείς να μας πεις την γνώμη σου για την ρομ .είναι καλή /σταθερή?

ρωτάω γιατί παίζει να βάλω ή αυτή ή την παρανοιντ ,αλλά πιστεύω ότι θα με χαλάει η αλλαγη dpi

Να σε χαλάει για ποιο λόγο; Eιναι σίγουρα λίγο περίπλοκο το στήσιμο αλλά αν ξέρεις τι θες,ειναι οκ.Αν δε σε ενδιαφέρει η αλλαγή του dpi βάλε την tytung v2.3 που ειναι σταθερότατη.Επισης ο tytung σήμερα έδωσε ένα fix http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=27476974&postcount=8222 που φτιάχνει κάποια προβλήματα με το σήμα

μου φτάνει που λες οτι είναι σταθερότατη γι αυτό λοιπόν θα την βάλω ( tytung v2.3). ευχααριστω

* Για δοκιμή γιατί είμαι πολύ ευχαριστημένος με την dorimanx

Edited by sisferas_sax

Ανδρεας

χ500- htc cruise - htc diamond-htc hd-htc hd2-Htc one

destinator 7 & 8 - iGO PrimoAndroid

Να σε χαλάει για ποιο λόγο; Eιναι σίγουρα λίγο περίπλοκο το στήσιμο αλλά αν ξέρεις τι θες,ειναι οκ.Αν δε σε ενδιαφέρει η αλλαγή του dpi βάλε την tytung v2.3 που ειναι σταθερότατη.Επισης ο tytung σήμερα έδωσε ένα fix http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=27476974&postcount=8222 που φτιάχνει κάποια προβλήματα με το σήμα