mimo Δημ. June 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2012 στο #8711 μήνυμα είχα εκφράσει το πρόβλημα αυτό στην προηγούμενη έκδοση , αν εξακολουθεί - γιατί δεν φτι άχνει - είναι πολύ σοβαρό ... και είχα σκοπό να την δοκιμάσω από χθες που βγήκε . Αν έχεις χρόνο ρώτα στο xda μήπως είναι συχνό φαινόμενο . Παράθεση Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS pinterest,instagram,EyeEm,flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stormer Δημ. June 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2012 Δεν είμαι μέλος στο xda αλλα όπως λες και εσυ είναι σοβαρό bug και δυστυχώς θα αναγκαστώ να βάλω άλλη ρομ αν δεν υπάρχει λύση :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. June 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2012 (edited) Μόλις δοκίμασα την 2.3 και πράγματι υπάρχει πρόβλημα με το ημερολόγιο.Απο άποψη ταχύτητας πιστεύω ότι έφτασε στα επίπεδα και το scrolling στον browser μου φάνηκε κάπως καλύτερο.Παρόλα αυτά ξαναγύρισα στην aokp.Γράψαμε για το πρόβλημα στο xda.Ας δούμε τι θα μας απαντήσουν Edit Εβαλα από πάνω από την aokp35 χωρίς wipe την cm9 και δούλεψε κανονικά η εγκατάσταση χωρίς fc. Το ημερολόγιο συνέχισε να μην δουλεύει.Ομως... πήγα στο /system/app με solid explorer και έσβησα τα αρχεία Calendargoogle.apk και CalendarProvider.apk και έβαλα από την aokp αυτά http://www.sendspace.com/file/hgxk9s άλλαξα τα permissions σε rw -r -r και μετά από reboot δούλεψε κανονικά. Οποιος θέλει ας το δοκιμάσει και να γράψει αποτελέσματα Edited June 10, 2012 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. June 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2012 Με τον dolphin hd, οι χειρονομίες στην aokp γίνονται κανονικά, χωρίς να φαίνεται πως κολλάει ή καθυστερεί ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. June 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2012 Ψιλοκολλάει.Αν και προσωπικά χρησιμοποιώ πλέον μόνο τον default browser και τον opera για ειδικές περιπτώσεις όπως π.χ. το κατέβασμα αρχείων Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. June 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2012 Ψιλοκολλάει.Αν και προσωπικά χρησιμοποιώ πλέον μόνο τον default browser και τον opera για ειδικές περιπτώσεις όπως π.χ. το κατέβασμα αρχείων Και γω αυτόν χρησιμοποιώ εδώ και αρκετό καιρό. Στην 2.2 του tytung, στον browser υπήρχε μια επιλογή που δεν κρατούσε ιστορικό, μπορούμε να το κάνουμε αυτό και στην aokp; Θέλω να αλλάξω το εικονίδιο του ex dialer στα soft keys με κάποιο που να μοιάζει στα υπόλοιπα, γίνεται ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. June 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2012 Δεν το έχω ψάξει για το ιστορικό αλλά νομίζω ότι για αυτό που θες,υπάρχει μια επιλογή που λέγεται incognito mode.Θα σου πω όταν ξαναβάλω την aokp35,γιατί τώρα έχω την tytung λόγω του ημερολογίου που έψαχνα fix Για τα softkeys δε γνωρίζω. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. June 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2012 Δεν το έχω ψάξει για το ιστορικό αλλά νομίζω ότι για αυτό που θες,υπάρχει μια επιλογή που λέγεται incognito mode.Θα σου πω όταν ξαναβάλω την aokp35,γιατί τώρα έχω την tytung λόγω του ημερολογίου που έψαχνα fix Για τα softkeys δε γνωρίζω. Το βρήκα, πηγαίνεις bookmarks, settings, open New incognito tab. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimo Δημ. June 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2012 (edited) Χρήστο μπες και γράψε την λύση στο xda αν μπορείς ,αφού δουλεύει , γιατί ο tytung λέει άλλα ντ άλλα ,και βγήκε κι άλλος με το πρόβλημα στο sd thread . Εγώ έχω μια sense που παραδόξως δουλεύει ικανοποιητικά και δεν μου κάνει καρδιά να την βγάλω , 3-4 μερες τώρα (boxmax 8.5) . Edit : το φτιάξαμε το ημερολόγιο χάρη στο Χρήστο, και χωρίς reboot Edited June 11, 2012 by mimo Παράθεση Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS pinterest,instagram,EyeEm,flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panik3 Δημ. June 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2012 Καλησπέρα θα ήθελα να ρωτήσω κάτι. 1. Σε σχέση με το back up. Ποιός είναι ο καλύτερος τρόπος; Το titanium backup; Θέλω να δοκιμάσω μία άλλη ρόμ και να μπορέσω να περάσω όλες τις εφαρμογές με τις ρυθμίσεις τους στην καινούργια. Αν πάλι θέλω να επιστρέψω στην προηγούμενη το κάνω πάλι με titanium ή με το back up από το recovery; Ποιά η διαφορά τους; Kαι το back up που κρατάει η κάθε rom από τις ρυθμίσεις- αντίγραφα ασφαλείας, τί κάνει; 2. Επίσης αν έχω διαφορετικούς launcher και χρησιμοποιώ πότε τον ένα και πότε τον άλλο επιβαρύνει αυτό την μπαταρία; (τρέχει δηλ. ταυτόχρονα ο άλλος στο παρασκήνιο; 3. Eχω την aokp 35. Βλέπω ότι έχει βγάλει και επόμενες 37 και 39 αν δεν κάνω λάθος. Προτείνετε να βάλω τις επόμενες; Γιατί βλέπω πως όλοι μιλάτε για την 35. Είναι η καλύτερη; Ευχαριστώ για όλες τις απαντήσεις....τις πριν και τις επόμενες!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkap Δημ. June 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2012 Διορθώστε με αν κάνω λάθος. 1. To titanium αποθηκεύει εφαρμογές και ρυθμίσεις, το backup από το recovery αποθηκεύει ολόκληρη την rom. Οπότε στην rom που έχεις παίρνεις ένα Titanium backup και ένα recovery backup, βάζεις την rom που θες να δοκιμάσεις, επαναφέρεις εφαρμογές και ρυθμίσεις με το titanium (προσοχή στην επαναφορά ρυθμίσεων ειδικά εάν η καινούρια rom είναι πολύ διαφορετική από την προηγούμενη ) Εάν σου αρέσει μένεις σε αυτή, διαφορετικά επαναφέρεις την προηγούμενη με restore από recovery. 2. Launcher μπορείς να έχεις εγκατεστημένους όσους θέλεις. Μόνο ένας χρησιμοποιήται κάθε φορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. June 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2012 Σωστα.Και για το 3 Η aokp35 ειναι η πιο σταθερή.Οι επόμενες εκδόσεις έχουν προβλήματα και από ότι φαίνεται όχι μόνο στο hd2 γιαυτό και ο xylograph την έχει ως "on hold" http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=27294882&postcount=5021 Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SagoniasSlutRose Δημ. June 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2012 (edited) Η aokp35 ειναι η πιο σταθερή.Οι επόμενες εκδόσεις έχουν προβλήματα και από ότι φαίνεται όχι μόνο στο hd2 γιαυτό και ο xylograph την έχει ως "on hold" http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=27294882&postcount=5021 Γενικα η πιο σταθερη ρομ ποια ειναι; Εχω αυτη της υπογραφης μου και το μονο προβλημα που εχω ειναι οτι καμια φορα χανει το σημα και δεν το ξαναβρισκει μεχρι να κανω restart. Σκεφτομουν για την τελευταια typhoon cm7 που βγηκε σημερα, προλαβε κανεις να δοκιμασει; Επισης ξερουμε αν χρειαζεται τα κολπα που ηθελε παλιοτερα για να παιξει το skype και το viber διχως προβλημα; Δεν με νοιαζει να εχει sense, να ειναι icecream κλπ.... θελω σβελταδα και σταθεροτητα. Να χρειαστει να το ξαναπειραξω σε κανενα μηνα, γιατι οχι και δυο. Edited June 12, 2012 by SagoniasSlutRose Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. June 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2012 (edited) Για το skype έχει λυθεί το πρόβλημα.Για το viber μία από τα ίδια.Παίζει μόνο εκείνη η παλιά έκδοση 2.1 σωστά και μόνο στην gingerbread.Στην ics υπάρχει θέμα.Απο θέμα σταθερότητας τώρα.Μέχρι πριν απο λίγο δοκίμαζα την τελευταία cm7 nightly http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1076586 με kernel tytung r14 και ειναι άψογη με το μόνο μειονέκτημα ότι χάνει την σύνδεση δεδομένων σε clk.Σε magldr δεν έχει τέτοιο θέμα.Σε καθημερινή χρήση την θεωρώ σαφώς πιο γρήγορη από την ics. Edited June 12, 2012 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SagoniasSlutRose Δημ. June 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2012 Αρα δεν θελει κολπα κ ιστοριες για να παιξει σωστα. Θα κρατησω κ τις παλιες εκδοσεις skype viber για καλο κ για κακο. Θα την περασω αυριο κ θα σας πω εντυπωσεις. Πρεπει να δω παλι κ τη διαδικασια γιατι δεν θυμαμαι τπτ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stormer Δημ. June 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2012 εγώ έβαλα την cm7 nightly 11-6-2012 και θα μείνω σε αυτή μέχρι να φτιαχτεί στην ics το πρόβλημα με το video decoding και τον flash player.όσο καλή και να είναι η ics το browsing καταντάει μαρτύριο όταν υπάρχει flash video στην ιστοσελίδα.δοκίμασα σχεδόν με όλους τους browsers και το αποτέλεσμα σε σύγκριση με την gingerbread είναι δυστυχώς απογοητευτικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. June 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2012 Δυστυχώς έχεις δίκιο.Οσο smooth και να είναι η ics για παιχνίδια και κίνηση στο μενού,στο browsing χωλαίνει.Το πιο smooth browsing και την καλύτερη συμπεριφορά σε flash video το έχουν οι sense 3.5 roms.Για να δούμε αν κάποια στιγμή θα έχουμε και sense 4 ολοκληρωμένη ρομ Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SagoniasSlutRose Δημ. June 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2012 Για το skype έχει λυθεί το πρόβλημα.Για το viber μία από τα ίδια.Παίζει μόνο εκείνη η παλιά έκδοση 2.1 σωστά και μόνο στην gingerbread.Στην ics υπάρχει θέμα.Απο θέμα σταθερότητας τώρα.Μέχρι πριν απο λίγο δοκίμαζα την τελευταία cm7 nightly http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1076586 με kernel tytung r14 και ειναι άψογη με το μόνο μειονέκτημα ότι χάνει την σύνδεση δεδομένων σε clk.Σε magldr δεν έχει τέτοιο θέμα.Σε καθημερινή χρήση την θεωρώ σαφώς πιο γρήγορη από την ics. Για να μην μπερδευτω επειδη εχει πολλες, αυτην εδω να κατεβασω; http://cyanogenmod.arif-ali.co.uk/rom/update-cm7-leo-20120613.zip Ακολουθω αυτες τις οδηγιες; How To (CWM - MAGLDR) Make sure you have partitioned the SD card correctly (ext partition, and a vfat partition) Make sure you have followed the ClockWorkMod Howto to add the recovery to the phone (see links in the thanks/credits section) Download the link above and put it into the vfat partition, maybe in a folder called ROMS Boot phone into MAGLDR by holding on the Red button/close call Select AD Recovery (Option 8) Select Install zip from sdcard Select choose zip from sdcard Select the ROM from the SD Select Yes to install the zip reboot the phone and enjoy vfat partition τι ειναι παλι;; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. June 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2012 (edited) Ναι αυτή θα βάλεις.Και επισης τα παρακάτω πριν το πρώτο reboot και αμέσως μετά το φλασάρισμα της ρομ 1.απο http://cyanogenmod.arif-ali.co.uk/kernels/ το tytung_r14_charan_magldr_20120613.zip 2.απο http://cyanogenmod.arif-ali.co.uk/misc/ το dtapps2sd-2.7.5.3-beta04-cm.zip αν χρησιμοποιείς ext partition 3.Tα google apps http://goo.im/gapps/gapps-gb-20110828-signed.zip για να έχεις market κτλ Ως vfat εννοεί το κλασσικό fat32 που έχει η sd Edited June 13, 2012 by bbbb διόρθωση λινκ Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SagoniasSlutRose Δημ. June 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2012 Σ ευχαριστω πολυ μαν!! θα τα δοκιμασω το απογευμα. Λογικα πρωτα θα κανω wipe data κλπ, αλλα χωρις να ξαναπερασω recovery Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosk Δημ. June 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2012 Ναι αυτή θα βάλεις.Και επισης τα παρακάτω πριν το πρώτο reboot και αμέσως μετά το φλασάρισμα της ρομ 1.απο http://cyanogenmod.arif-ali.co.uk/kernels/ το tytung_r14_charan_magldr_20120613.zip 2.απο http://cyanogenmod.arif-ali.co.uk/misc/ το dtapps2sd-2.7.5.3-beta04-signed.zip αν χρησιμοποιείς ext partition 3.Tα google apps http://goo.im/gapps/gapps-gb-20110828-signed.zip για να έχεις market κτλ Ως vfat εννοεί το κλασσικό fat32 που έχει η sd τι size θελει? Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. June 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2012 θέλει 5 150 5 Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosk Δημ. June 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2012 θέλει 5 150 5 σε ευχαριστω πολυ τα εκανα ολα αυτα. Ομωςσε μερικες εφαρμογες απο το play store μου λεει οτι δεν μπορει να τις κατεβάσει (όχι σε ολες ομως) και το μυνημα ειναι: "σφαλμα λυψης facebook for android υπαρχει επαρκης χωρος στην συσκευη" τι γινεται? Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. June 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2012 Δεν γνωριζω.εγω ειχα δοκιμασει και μεγαλυτερα αρχεια απο το fb οπως το temple run και εγκατασταθηκε κανονικα. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SagoniasSlutRose Δημ. June 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2012 σε ευχαριστω πολυ τα εκανα ολα αυτα. Ομωςσε μερικες εφαρμογες απο το play store μου λεει οτι δεν μπορει να τις κατεβάσει (όχι σε ολες ομως) και το μυνημα ειναι: "σφαλμα λυψης facebook for android υπαρχει επαρκης χωρος στην συσκευη" τι γινεται? Kαι γω το ιδιο προβλημα εχω! Ξαναφλασαρω να δουμε! Αλλο ενα επισης ειναι οτι μετα απο επανεκκινηση δεν μου φορτωνει τον go launcher και γενικα τις ρυθμισεις μου και θελει 2η επανεκκινηση για να στρωσει. Η διαδικασια που ακολουθησα: wipe data/factory reset wipe cache install from zip και οτι ακομα εδωσες! Μηπως θελει κατι αλλο; την sd δεν την πειραξα καθολου... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts