Jump to content

[Επίσημο] HTC HD2 - Android Development

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μια χαρά το κάνει και ο nova.Κάτι δεν ψάχνεις σωστά ή κάτι γίνεται με την sd έκδοση της ρομ Edited by bbbb

• Απαντήσεις 12χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μια χαρά το κάνει και ο nova.Κάτι δεν ψάχνεις σωστά.

Ναι έτσι είναι, μόλις το έκανα και εγώ.

Το rom manager το έχω για να αλλάζω τις ονομασίες των nandroid backups.

με την μπαταριά δεν έχω θέμα ,κρατάει άνετα δυο μέρες.γενικά η ρομ για εμένα είναι πολύ καλή.

δυο μερες με μαμα μπαταρια? εγω εχω κανει αυτο το ρεκορ (δυο μερες)με 2430mAh μπαταρια japan και σχεδον καθολου χρήση.

.

γενικα παντως με αυτην την μπαταρια με παει μια μερα,γιατι το απογευμα το πιανει στα χερια του ο γιος μου και το λιωνει.

Μια χαρά το κάνει και ο nova.Κάτι δεν ψάχνεις σωστά ή κάτι γίνεται με την sd έκδοση της ρομ

Εγώ δεν έψαχνα σωστά ...... κόλλησα με τα συντομεύσεις και "shortcuts" δε βαριέσαι έβαλα άλλον ένα launcher ...

Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS

pinterest,instagram,EyeEm,flickr

@sisferasax δύο μέρες μπαταρία ??? Καινούργια είναι ?? Εγώ πάνω από 14-16 ώρες δεν φτάνω με sd και 4-8 mah και συνεχές σκάλισμα .

το είπες μόνος σου (συνεχές σκάλισμα ).δεν του κάνω ιδιαίτερα βαριά χρήση.αρκετές κλήσεις καθημερινά και λίγο wifi για ενημέρωση καιρού email κτλ. εχω κάνει και αυτά που λέει στην πρωτη σελ. και ολα οκ.

1. With Swap

High-End-Version

-you will need an auto task-killer since the Internal Auto killer is DISABLED!!!

-Recommended are System Tuner Pro + Advanced Task Killer

-to make it High-End create a SD-ext as usual + create a swap partition of 256MB and flash my ROM

[/center]

Ανδρεας

χ500- htc cruise - htc diamond-htc hd-htc hd2-Htc one

destinator 7 & 8 - iGO PrimoAndroid

Καλησπέρα. Μόλις εγκατέστησα την AOKP 35 και θα ήθελα τη βοήθεια σας...

1. Έχω ρυθμίσει το LCD dencity στα 240, καθότι λίγο πρεσβύωπας, και όταν πάω να εγκαταστήσω οποιοδήποτε theme για AOKP τότε κάνει συνεχή reboot. Ευτυχώς που είχα backup. Γιατί το κάνει αυτό?

2. O kernel που φοράει είναι ο 2.6.32-ics_tytung_HWA_r2.1, υπάρχει καλύτερος?

3. Yπάρχουν κάποια fix που πρέπει να εγκαταστήσω σ' αυτό το build?

Γιώργος

1.Προφανώς τα θέματα δεν ειναι συμβατά είτε με το 35 build της aokp,είτε με κάποιο αρχείο του hd2

2.Υπάρχει ο r3.

3.Yπάρχει ένα fix για καλύτερη αφή στην οθόνη http://www.sendspace.com/file/1cl2hb και ένα ακόμη fix που διορθώνει την αναπαραγωγή video στην εφαρμογή youtube και στην default εφαρμογή συλλογή.Αυτό το fix ειναι πακέτο με τον r3 kernel και μπορείς να το κατεβάσεις από http://www.sendspace.com/file/wkh3g7

1.Προφανώς τα θέματα δεν ειναι συμβατά είτε με το 35 build της aokp,είτε με κάποιο αρχείο του hd2

2.Υπάρχει ο r3.

3.Yπάρχει ένα fix για καλύτερη αφή στην οθόνη http://www.sendspace.com/file/1cl2hb και ένα ακόμη fix που διορθώνει την αναπαραγωγή video στην εφαρμογή youtube και στην default εφαρμογή συλλογή.Αυτό το fix ειναι πακέτο με τον r3 kernel και μπορείς να το κατεβάσεις από http://www.sendspace.com/file/wkh3g7

Σ' ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σου.

Μπορώ να κάνω κάτι για τα θέματα?

Γιώργος

Άλλο πάλι αυτό!

Δεν μπορώ να στείλω SMS. Ο αριθμός του κέντρου μηνυμάτων που είναι μήπως έχει γίνει τίποτα εκεί ;

Πληκτρολόγησε στον dialer *#*#4636#*#* --->πληροφορίες τηλεφώνου ---> smsc και πάτα ανανέωση για να δεις αν έχει τον σωστό αριθμό

Πληκτρολόγησε στον dialer *#*#4636#*#* --->πληροφορίες τηλεφώνου ---> smsc και πάτα ανανέωση για να δεις αν έχει τον σωστό αριθμό

Το έκανα και βλέπω ότι δεν έχει αριθμό. Πάτησα refresh και ο αριθμός φάνηκε 69365599000. Όταν όμως βγαίνω από το μενού δεν κρατάει τον αριθμό αυτόν και χάνεται, οπότε πάλι δεν μπορώ να στείλω και να πάρω sms. Αυτό τώρα που το θυμήθηκα πρέπει να το κάνει πολύ καιρό γιατί σταμάτησα να παίρνω sms για τις αναπάντητες κλήσεις. Μήπως δεν είναι θέμα της ρομ και είμαι τελειώς εκτός θέματος ;

Στη wind είσαι; Γιατί εγώ που είμαι wind f2g έχει ως αριθμό το +30693597000. Τον αριθμό τον κρατάει.Τον γράφεις,πατάς ενημέρωση,το back για να πας πίσω και όταν ξαναμπεις και πατήσεις ενημέρωση,βλέπεις τον νέο αριθμό που έβαλες

Στη wind είσαι; Γιατί εγώ που είμαι wind f2g έχει ως αριθμό το +30693597000. Τον αριθμό τον κρατάει.Τον γράφεις,πατάς ενημέρωση,το back για να πας πίσω και όταν ξαναμπεις και πατήσεις ενημέρωση,βλέπεις τον νέο αριθμό που έβαλες

Ναι στην wind. Απλά επάνω έβαλα ένα 5 παραπάνω. Θα ξαναδοκιμάσω.

Edit: πάλι τα ίδια. Θα γυρίσω σε ένα backup που έχω και βλέπουμε.

Edit2: Με επιστροφή στο backup της b35 και τα sms δουλεύουν κανονικά. Άρα την δουλειά πρέπει να την έκανε το zip που πέρασα για να παραμετροποιήσω τα soft keys και ήταν για την έκδοση Milestone. Αυτό γιατί δεν βρήκα το σωστό zip για την έκδοση aokp b35. Υπάρχει της προηγούμενης και της επόμενης έκδοσης, αλλά δεν βρήκα αυτή που έπρεπε.

Edited by cb600f

Μια χαρά το κάνει και ο nova.Κάτι δεν ψάχνεις σωστά ή κάτι γίνεται με την sd έκδοση της ρομ

Εγω εχω τον go και δεν μπορω να το κανω.

Ουτε ομως με τον nova

μπορεσα.;

Ειναι θεμα launcher?

Αφου και τα toggles και η navigation bar ρυθμιζονται απο το ρυθμισεις συατηματος!!

Εχω nand aokp 35.

Τα δυο zip που εδωσες, για την οθονη και το update μου φανηκε οτι βελτιωσαν πολυ τη συσκευη.

Thanks για ολα!

Δεν είναι θέμα launcher άλλα της ρομ.στον go κράτα πατημένο σε ένα κενό σημείο στην επιφάνεια εργασίας και μην επιλέξεις widget άλλα συντόμευση η shortcut.από εκεί βρες την επιλογή ui συστήματος και θα βρεις την επιλογή και για την μπάρα Edited by bbbb

ειμαι κατοχος ενος HD2 και επειδη τα windows 6.5 εχουν πλεον ξεπεραστει κατα πολυ και δεν υποστηριζονται και εχουν γενικα αρκετα προβληματα θελω να προχωρησω σε αλλαγη λειτουργικου. επειδη ομως μες στο χαμο του forum και των αποψεων δυσκολευομαι να βγαλω ακρη θα ηθελα να μου απαντησει καποιος που τα γνωριζει καλα και βλεπω πως ειστε αρκετοι εδω μεσα σε πιο λειτουργικο να στραφω (win7 η android) και σε ποια rom αν γινεται. το κυριοτερο να μην εχει κολληματα να εχει καλο γραφικο περιβαλλον και υποστηριξη.

ειμαι κατοχος ενος HD2 και επειδη τα windows 6.5 εχουν πλεον ξεπεραστει κατα πολυ και δεν υποστηριζονται και εχουν γενικα αρκετα προβληματα θελω να προχωρησω σε αλλαγη λειτουργικου. επειδη ομως μες στο χαμο του forum και των αποψεων δυσκολευομαι να βγαλω ακρη θα ηθελα να μου απαντησει καποιος που τα γνωριζει καλα και βλεπω πως ειστε αρκετοι εδω μεσα σε πιο λειτουργικο να στραφω (win7 η android) και σε ποια rom αν γινεται. το κυριοτερο να μην εχει κολληματα να εχει καλο γραφικο περιβαλλον και υποστηριξη.

Κατ αρχάς διάβασε την υπογραφή του μέλους @bbbb .

Έπειτα να βάλεις μια ρομ και να κάτσεις εκεί ικανοποιημένος και ήσυχος είναι μάλλον αδύνατον .

Εγώ σου προτείνω Android γιατί έχεις αμέτρητες ρομ που είναι συνήθως και πλήρως παραμετροποιησιμες . Ένας εύκολος τρόπος να αρχίσεις είναι η μέθοδος της sd Rom . Έχει αξιόπιστες λύσεις που αν μπαίνεις στο xda θα βρεις πολλές . Πχ American Android 2.3.7 & Nexus του tytung 2.3.7 . Επίσης και οι ICS είναι πλέον καθημερινής χρήσης .

Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS

pinterest,instagram,EyeEm,flickr

κάλιο αργά παρά ποτέ

με κλειστά τα ματια θα βάλεις android.θα περάσις αυτόματα σε άλλον πλανήτη,θα δεις δυνατότητες το τηλέφωνο σου που δεν τις είχες φανταστη.

μπες στη υπογραφή του @bbbb λέει αναλυτικά τί να κανείς και αν καπου δυσκολεύεις εδώ είμαστε.

Με το android φυσικά κάνεις περισσότερα πράγματα και το προτείνω και εγώ.Ομως και wp7 να βάλεις πάλι καλύτερα από τα wm θα πηγαίνει.Γενικά ότι και να βάλεις καλύτερα θα πάει από τα wm :p

Με το android φυσικά κάνεις περισσότερα πράγματα και το προτείνω και εγώ.Ομως και wp7 να βάλεις πάλι καλύτερα από τα wm θα πηγαίνει.Γενικά ότι και να βάλεις καλύτερα θα πάει από τα wm :p

πραγματι επρεπε να το ειχα κανει εδω και καιρο... θα δοκιμασω με android αφου βλεπω πως συμφωνειτε! σ ευχαριστω φιλε οπως και του προλαλησαντες!

Μπορεί κάποιος να μου δώσει το link για την AOKP b35 και να μου πει ποιο a2sd script να χρησιμοποιήσω?

Ευχαριστώ

Γιώργος

Ανδρεας

χ500- htc cruise - htc diamond-htc hd-htc hd2-Htc one

destinator 7 & 8 - iGO PrimoAndroid

Καινούρια tytung v2.3 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1434860 αν και δεν πρόκειται να την δοκιμάσω μιας και μου αρέσει περισσότερο η aokp,την κατεβάζω γιατί ο tytung γράφει ότι κερδίζει ένα μικρό ποσό από τα ολοκληρωμένα κατεβάσματα.Και τέτοιες προσπάθειες πρέπει να ανταμείβονται

Την έχω βάλει από το πρωϊ και πάει τέλεια.Μόνο αρνητικό που βρήκα είναι ότι για κάποιο λόγο δε μου συγχρονίζει το google ημερολόγιο