Jump to content

[Επίσημο] HTC HD2 - Android Development

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αλλάζει την wifi mac address και λειτουργεί το usb tether.To πρώτο με την mac ισχύει,το usb tether δεν το δοκίμασα.

Όταν λες αλλάζει; Μπορείς δηλαδή να δώσεις οποία Mac address θέλεις;

• Απαντήσεις 12χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Γινεται με κάποιο κόλπο να δώσεις όποια mac address θέλεις για wifi http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=25930784&postcount=17 αλλά και για bluetooth http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=25939894&postcount=19 χωρίς αυτό το κόλπο αυτό που αλλάζει ειναι ότι 2 hd2 δεν έχουν την ίδια wifi mac address αλλά κάποια που εξαρτάται από το imei της συσκευής και έτσι μπορούν να ειναι ταυτόχρονα συνδεδεμένα και τα 2 στο ίδιο δίκτυο

Τώρα το ψάχνουν ώστε να έχουμε την ίδια mac που είχαμε και στα wm http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=26579738

.Στις sd rom που τρέχουν μέσω wm,υπάρχει ήδη η δυνατότητα να έχεις την γνήσια διεύθυνση

Edited by bbbb

Γινεται με κάποιο κόλπο να δώσεις όποια mac address θέλεις για wifi http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=25930784&postcount=17 αλλά και για bluetooth http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=25939894&postcount=19 χωρίς αυτό το κόλπο αυτό που αλλάζει ειναι ότι 2 hd2 δεν έχουν την ίδια wifi mac address αλλά κάποια που εξαρτάται από το imei της συσκευής και έτσι μπορούν να ειναι ταυτόχρονα συνδεδεμένα και τα 2 στο ίδιο δίκτυο

Τώρα το ψάχνουν ώστε να έχουμε την ίδια mac που είχαμε και στα wm http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=26579738

.Στις sd rom που τρέχουν μέσω wm,υπάρχει ήδη η δυνατότητα να έχεις την γνήσια διεύθυνση

Με μπέρδεψες λίγο. Δηλαδή αν περάσω και στα δύο hd2 που έχω την ίδια ρομ, ας πούμε την 35, με Kernel τον r2. 4, τότε θα πάρουν διαφορετικές Mac ή πρεπει να κάνω αυτό που γράφεις στο ποστ σου;

Θα πάρουν διαφορετικές mac.Θα κάνεις αυτό που γράφω στο ποστ,μόνο αν θέλεις να δώσεις εσύ κάποια συγκεκριμένη mac

καλησπέρα

προσπαθώ να κάνω φακέλους-folders- και τα καταφέρνω :) αλλά ....μου δημιουργεί το new folder εναν λευκό φάκελο

Πως μπορω να παραμετροποιήσω αυτόν τον φάκελο?

τροποποίηση---> κατέβασα ένα icon pack και έκανα κάπως την δουλειά μου

Edited by skstelios

Xiaomi Redmi Note 4X (snapdragon) 4/64

Samsung Galaxy J5

NEXUS 5

Samsung Galaxy SIII (GT-I9300)

HTC hd2

Δοκίμασα την νέα ice cream tosti v37. Πέρα απο το γνωστό πρόβλημα με την σύνδεση data που λύθηκε με το fix απο άλλη έκδοση (!!!), χάρη στον Χρήστο (bbbb) , έχω πρόβλημα σχεδόν μετά απο κάθε reboot. Όταν ανοίγει το τηλέφωνο ,πρέπει να ξανακάνω reboot γιατί λέει βρήκε κάρτα sim (έλα, σοβαρά;).Για να εγκαταστήσω το titanium, έκανα την διαδικασία τουλάχιστον τρεις φορές. Κάθε φορά μου έλεγε οτι η εγκατάσταση τελείωσε και κάθε φορά η εφαρμογή δεν υπήρχε.

Θα δοκιμάσω για πρώτη φορά την rom του tytung και αν δεν μου κάνει τέτοια κουλά θα μείνω εκεί για λίγο.

Aυτό με την sim και το reboot μου φαίνεται εικονικό.Αν πατήσεις το back και περιμένεις λίγο,πιάνει σήμα κανονικά.

Για το titanium τσεκαρε στις προτιμήσεις--->λειτουργία επεξεργασίας εφαρμογών--->το αυτόματη έμμεση και λογικά θα εγκατασταθούν κανονικά οι εφαρμογές. Σε μένα η b37 μου έκανε μόνο ένα hot reboot όταν έβαλα τον google λογαριασμό και μετά έστρωσε.Αλλά με παίδεψε λίγο με το supercharger script.Μου έλεγε ότι επειδή η ρομ είναι odexed,πρέπει να κάνω χειροκίνητα patch το services.jar ή να κάνω την rom deodexed.Τελικά κατάφερα να κάνω την ρομ deodexed αλλά στο τέλος ξαναγύρισα στην aokp35.

Aυτό με την sim και το reboot μου φαίνεται εικονικό.Αν πατήσεις το back και περιμένεις λίγο,πιάνει σήμα κανονικά.

Για το titanium τσεκαρε στις προτιμήσεις--->λειτουργία επεξεργασίας εφαρμογών--->το αυτόματη έμμεση και λογικά θα εγκατασταθούν κανονικά οι εφαρμογές. Σε μένα η b37 μου έκανε μόνο ένα hot reboot όταν έβαλα τον google λογαριασμό και μετά έστρωσε.Αλλά με παίδεψε λίγο με το supercharger script.Μου έλεγε ότι επειδή η ρομ είναι odexed,πρέπει να κάνω χειροκίνητα patch το services.jar ή να κάνω την rom deodexed.Τελικά κατάφερα να κάνω την ρομ deodexed αλλά στο τέλος ξαναγύρισα στην aokp35.

Η εγγραφή video δεν λειτουργεί; Κάπου πήρε το μάτι μου οτι πρέπει να περαστεί ένα fix αλλά δεν θα λειτουργεί το youtube;

Δεν θέλω να γυρίσω στην B35. Έτσι για το γμτ. (edit: Ποτέ μην λές Ποτέ)

Τώρα και το market κλείνει με fc.

@bbbb Μήπως έχεις δοκιμάσει την nightly;

Edited by cb600f

Nαι έτσι ειναι.Το video recording δε λειτουργεί αλλά το youtube ξεκινά με την πρώτη να παίζει.Αν βάλεις το fix που διορθώνει το video recording,τότε στην εφαρμογή του youtube,(δεν επηρεάζει τον flash player) όταν πατάς σε ένα video θέλει 2-3 προσπάθειες για να ξεκινήσει να παίζει.Αμα πάρει μπρος το πρώτο video,μετά τα υπόλοιπα που θα παίξεις διαδοχικα, παίζουν κανονικά.

Την cm9 την είχα δοκιμάσει παλιότερα αλλά μου την είχε σπάσει που δε δούλευε το multitouch και κάποια παιχνίδια.Τώρα αυτό το έφτιαξαν αλλά προσωπικά προτιμώ την aokp ως παραμετροποίηση.

Nαι έτσι ειναι.Το video recording δε λειτουργεί αλλά το youtube ξεκινά με την πρώτη να παίζει.Αν βάλεις το fix που διορθώνει το video recording,τότε στην εφαρμογή του youtube,(δεν επηρεάζει τον flash player) όταν πατάς σε ένα video θέλει 2-3 προσπάθειες για να ξεκινήσει να παίζει.Αμα πάρει μπρος το πρώτο video,μετά τα υπόλοιπα που θα παίξεις διαδοχικα, παίζουν κανονικά.

Την cm9 την είχα δοκιμάσει παλιότερα αλλά μου την είχε σπάσει που δε δούλευε το multitouch και κάποια παιχνίδια.Τώρα αυτό το έφτιαξαν αλλά προσωπικά προτιμώ την aokp ως παραμετροποίηση.

Υποστηρίζει το link2sd;

Eίχα γράψει; :lol::lol: απο ότι θυμάμαι το βλέπεις σίγουρα από το 4ext recovery Edited by bbbb

Καλησπέρα

Έχω την aopk35.

Θα ήθελα να ρωτήσω κάποια πράγματα ως αρχάριος!!!!

1. Γιατί δεν μπορώ να συνδεθώ στο internet μέσω δικτύου ενώ είναι ενεργοποιημένη η επιλογή για δεδομένα.

(μερικές φορές μου κάνει πρόβλημα και με το wifi)

2. Επίσης υπάρχει τρόπος στις κλήσεις να εμφανίζονται οι φωτογραφίες επαφής σε φυσιολογικές διαστάσεις όπως σε προηγούμενες εκδόσεις του android;

3. Τέλος όταν κάνουμε restore μιας rom μέσω recovery περνάμε πρώτα την rom και μετά το restore ή την περνάει το backup μόνο του.

Το προσπάθησα και με τους δύο τρόπους αλλά περίμενα 20 λεπτά και δεν τελείωνε η εγκατάσταση οπότε την σταμάτησα.

Αργεί τόσο ή κάτι πήγε στραβά;

Ευχαριστώ προκαταβολικά.

1.Εχεις magldr ή clk;

2.Δε γνωρίζω κάτι.Αυτό ειναι γενικό πρόβλημα του android και όχι του hd2.Ρωτα στην ενότητα των εφαρμογών android μήπως κάποιος γνωρίζει κάτι http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=115

3.Απλά κάνεις wipe all userdata και μετα πατας restore και περιμένεις.Κατα την επαναφορά γράφει σε ποιο σημείο βρίσκεται και στο τέλος σου λέει "finished". Aμεσως μετά πατας reboot now για να ξεκινήσει η ρομ

1.Εχεις magldr ή clk;

magldr

3.Απλά κάνεις wipe all userdata και μετα πατας restore και περιμένεις.Κατα την επαναφορά γράφει σε ποιο σημείο βρίσκεται και στο τέλος σου λέει "finished". Aμεσως μετά πατας reboot now για να ξεκινήσει η ρομ

Αυτό έκανα αλλά το σταμάτησα γιατί η rom φόρτωνε για ένα τέταρτο

Κανονικά τότε δεν θα έπρεπε να έχεις πρόβλημα με την σύνδεση δεδομένων.

Δεν έπρεπε να το σταματήσεις το restore απο την στιγμή που στην οθόνη βλέπεις να προχωρά.Στην αρχή αργεί λίγο εκει που λέει checking md5 sums και νομίζεις ότι κόλλησε και στο τέλος το ίδιο αλλά ενδιάμεσα βλέπεις να αλλάζουν οι ενδείξεις,οπότε ειναι οκ

]Κανονικά τότε δεν θα έπρεπε να έχεις πρόβλημα με την σύνδεση δεδομένων.

Δεν έπρεπε να το σταματήσεις το restore απο την στιγμή που στην οθόνη βλέπεις να προχωρά.Στην αρχή αργεί λίγο εκει που λέει checking md5 sums και νομίζεις ότι κόλλησε και στο τέλος το ίδιο αλλά ενδιάμεσα βλέπεις να αλλάζουν οι ενδείξεις,οπότε ειναι οκ

To restore τελείωσε κανονικά .

Μετά το reboot έκανε μισή ώρα η ρομ.

θα το ξαναδοκιμάσω από περιέργεια.

Ευχαριστώ πάντως

2. Επίσης υπάρχει τρόπος στις κλήσεις να εμφανίζονται οι φωτογραφίες επαφής σε φυσιολογικές διαστάσεις όπως σε προηγούμενες εκδόσεις του android;

Δοκίμασε το BIG! caller ID. Το τρέχω στην PARANOIDANDROID [v1.0] και είμαι πολύ ευχαριστημένος.

Lifestyle σε χάπια έχετε? Γιατί γεννήθηκα μίζερος και κακόμοιρος...

bbbb@ την δοκιμασες ? http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1441462 Πάει σφαίρα ότι ποιο γρήγορο έχω βάλει σε ΙCS, ούτε καν χρειάζεται να βάλουμε το v6 supercharger .έβαλα και τον Zeam αλλά έχω την εντύπωση ότι με τον μαμά πάει ποιό γρήγορα.

ξεκίνα από το μήνυμα 8050 στη σελίδα 537 και ακολούθα τις οδηγίες ή τον οδηγό του bbbb και θα τα καταφέρεις μια χαρά...:)

Κατέβασε την έκδοση 3.1.3 που σου γραψα στο προηγούμενο μήνυμα.

Σημείωση 1:για να μπεις στο bootloader (με την τρίχρωμη οθόνη) πατάς το κουμπί τερματισμού της κλήσης (εννοείται όταν το κινητό είναι σβηστό) και κρατάς πατημένο το κουμπί μείωσης της έντασης (στην αριστερή πλευρά του κινητού).

Σημείωση 2: για να μπεις στο recovery (cwm)...δηλαδή συνεπάγεται πως έχεις προχωρήσει κάτι λίγο με τη διαδικασία...κρατάς πατημένο το κουμπί τερματισμού της κλήσης και δεν το αφήνεις μέχρι να μπεις στο μενού:

aMGLDR V1.13

1. boot WPH

2.....

.....

.....

8. AD Recovery (ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ!!)

Σημείωση 3: για να αντιγράψεις την Dorimanx-Rom-3.1.3-Nightly-272-All-in-One.zip στην κάρτα, αφού θα την έχεις κάνει partition και swap κλπ κλπ και δε θα έχει τίποτα μέσα...κοινώς θα είναι άδεια :p...στην παραπάνω κατάσταση, επιλέγεις το "8. AD Recovery-->mounts and storage-->mount usb storage" και αντιγράφεις το zip αρχείο από το pc στην κάρτα του κινητού.

Ξεκίνα και εδώ είμαστε...

*bbbb: Φίλε ωραία ανάλυση έκανες για τη διάρκεια της μπαταρίας...όχι ότι όλες οι άλλες αναλύσεις για διάφορα μέχρι τώρα είναι άσχημες ....... :p

Ευχαριστώ πολύ για τις οδηγίες. Με την πρώτη ευκαιρία θα το δοκιμάσω και θα ενημερώσω!! :bow::respect:

...nothing else matters...:whistle:

Που να το πας; Υπάρχει κάποιο κατάστημα που βάζει android στο hd2;

το έδωσε ο πατέρας μου σε κάποιον που γνωρίζει από αυτά και του πέρασε το android και δε γνωρίζω πολλά!! Του το δανείστηκα για λίγο καιρό και είμαι αρκετά μακριά, οπότε γι' αυτό και έγραψα (λανθασμένα) "να το πάω"!

...nothing else matters...:whistle:

Μετα το on hold που έκανε ο xylograph στην ρομ του, (IceCreamTosti v1.2) ποια ειναι η καλυτερη ics, για να βάλω?
Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes.

Μετα το on hold που έκανε ο xylograph στην ρομ του, (IceCreamTosti v1.2) ποια ειναι η καλυτερη ics, για να βάλω?

Νομίζω πως πάνω κάτω είναι όλες πλέον ίδιες. Έχω την εντύπωση πως έχουν και παρόμοια προβλήματα. Αυτές όμως που είναι ένα κλίκ πάνω είναι η aokp (καλύτερη πιστεύω η b35 έκδοση) και η paranoidandroid που έχει ξεχωριστές δυνατότητες.Καί οι δύο είναι του xylograph.

Επειδή είναι πολύ παραμετροποιήσιμες (ιδίως η δεύτερη), πρέπει να κάνεις προσεκτικές αλλαγές.