Jump to content

[Επίσημο] HTC HD2 - Android Development

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Θεωρείς την 35 καλύτερη από τις v2,SE ,ml5 ? Οι tosti v1.1 λένε τίποτα ;

Ποιο φάκελο βάζουμε στον update το green flash fix ?

Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS

pinterest,instagram,EyeEm,flickr

• Απαντήσεις 12χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Θεωρείς την 35 καλύτερη από τις v2,SE ,ml5 ? Οι tosti v1.1 λένε τίποτα ;

Ποιο φάκελο βάζουμε στον update το green flash fix ?

Είχα δοκιμάσει όλες τις εκδόσεις της aokp και τελικά γύρισα στην 35 εδώ και λίγες μέρες. Περιμένω την 37 που δοκιμάζει o xylograph.

Όλα τα fixes τα περνούσα από το recovery.

Καλημέρα,

χίλια συγγνώμη για την ερώτηση που φαντάζομαι έχει γίνει πολλές φορές μέχρι τώρα,

αλλά καλύτερα να έχω μιά πιο πρόσφατη απάντηση

Αποφάσισα να περάσω nand rom μετά από πολύ καιρό.

Ποιές προτείνετε για καλύτερες (δοκιμασμένες, σταθερές, χαμηλή κατανάλωση κ.λ.π.)

Και μία πρόταση για sense rom θα ήταν ευπρόσδεκτη.

Ευχαριστώ και συγχαρητήρια για την δουλειά σας.

Edited by panik3

Είχα δοκιμάσει όλες τις εκδόσεις της aokp και τελικά γύρισα στην 35 εδώ και λίγες μέρες. Περιμένω την 37 που δοκιμάζει o xylograph.

Όλα τα fixes τα περνούσα από το recovery.

Η 35 όμως αν θυμάμαι καλά έχει θέμα με την φωτογραφική εφαρμογή, δεν βγάζει όλα τα buttons , υπάρχει fix?

να ρωτήσω κάτι γιατί έχω καιρό να ασχοληθώ και είμαι με energy απο τον Ιανουάριο.όταν πάω να εγκαταστήσω την dorinmax 3.1.9 γιατί μου λέει ότι θα εγκαταστήσει την 3.1.6?πρέπει σε εκείνο το σημείο να κάνω κάτι ή κάτι πριν?

Ανδρεας

χ500- htc cruise - htc diamond-htc hd-htc hd2-Htc one

destinator 7 & 8 - iGO PrimoAndroid

@panik

Για sense rom για μένα προσωπικά η πιο ελαφριά και γρήγορη και με καλή κατανάλωση ειναι η sense energy lite.Πάρα πολύ καλά πήγαινε η ics sense 4 rom αλλά προς το παρόν χωρίς ήχο,data,wifi ειναι μόνο για preview του νέου sense.Οταν τα φτιάξουν αυτά,πιστεύω θα ειναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί.

Η 35 όμως αν θυμάμαι καλά έχει θέμα με την φωτογραφική εφαρμογή, δεν βγάζει όλα τα buttons , υπάρχει fix?

Γιώργο σε μένα παίζει κανονικά. Στις sd ics roms που έχεις δοκιμάσει,ο dialer πόση ώρα κάνει να ανοίξει,αν δεν ειναι στην ραμ; Και γενικά σου φαίνονται γρήγορες; Γιατί ότι έχω δοκιμάσει μέχρι τώρα,σέρνεται...

@sisferas_sax

Eχω καιρό να δοκιμάσω την dorimanx αλλά μια πιθανότητα ίσως ειναι να μην άλλαξε το όνομα στο script στο zip file και να το βγάζει έτσι.

μάλλον αυτό πρέπει να είναι γιατί όταν πάω mod version βλέπω dorinmax v 3.1.9 mag/clk.ευχαριστω

Ανδρεας

Γιώργο σε μένα παίζει κανονικά. Στις sd ics roms που έχεις δοκιμάσει,ο dialer πόση ώρα κάνει να ανοίξει,αν δεν ειναι στην ραμ; Και γενικά σου φαίνονται γρήγορες; Γιατί ότι έχω δοκιμάσει μέχρι ....

επειδή τώρα έχω την 35 με zeam χρονομετρησα 2"-2,5"

Edit : πάντως αν "αφήσεις" την εφαρμογή στο πληκτρολόγιο του dialer και όχι στις πρόσφατες κλήσεις κάνει λιγότερο από 2" . Σε άλλα θέματα πάντως δεν σέρνεται ειδικά σε browser,wifi downloading , εικόνες μάλλον καλύτερα τα πάνε από τις gb . Αν και έχω πάνω από Μία βδομάδα με ics ....

Edited by mimo

Nαι το ξέρω αυτό που λες για τον dialer.Απλά σε μένα στην sd ics κάνει γύρω στα 4-5" να ξανανοίξει αν κάποια στιγμή κλείσει.Ενώ στην nand γύρω στα 2" και με bulletproof και supercharger αν κλείσει κάποια στιγμή,κάνει κάτω από 2" ή ακαριαία όσο βρίσκεται στην ραμ

τελοσπάντων.Oταν βγει η wp7 ultrafruit 2 θα το ξαναψάξω το θέμα.

αντιμετωπίζω δυο θέματα με την dorimanx

1) με αρχεία που μεταφέρω στη sd από το pc .αυτά τα αρχεία δεν τα βλέπω στην κάρτα όταν κάνω απενεργοποίηση αποθηκευτικού χώρου και άνοιγμα τους με file manager ή es explorer.δεν υπάρχουν πουθενά.όταν όμως είμαι με ενεργοποίηση αποθηκευτικού χώρου (usb συνδεδεμένο) τα βλέπω στο πσ.ξέρει κανείς κάτι?

2)έχω το πρόβλημα που είχε περιγράψει ένας φίλος πριν λίγο καιρό με έναν παράξενο ήχο που βγαίνει από το πίσω ηχείο (την ώρα που απαντώ)όταν με καλούν.

Edited by sisferas_sax

Ανδρεας

Nαι το ξέρω αυτό που λες για τον dialer.Απλά σε μένα στην sd ics κάνει γύρω στα 4-5" να ξανανοίξει αν κάποια στιγμή κλείσει.Ενώ στην nand γύρω στα 2" και με bulletproof και supercharger αν κλείσει κάποια στιγμή,κάνει κάτω από 2" ή ακαριαία όσο βρίσκεται στην ραμ

τελοσπάντων.Oταν βγει η wp7 ultrafruit 2 θα το ξαναψάξω το θέμα.

Δεν ξέρω αν υπάρχει διαφορά στην ταχύτητα μίας sd ROM μέσω magldr ή όπως τις τρέχω εγώ με nand wm ,μήπως με τα partitions που κάνετε χάνετε κάτι σε ταχύτητα σε σχέση με την κλασσική υλοποίηση ,ή με τον ελεύθερο χώρο της κάρτας . Όπως ξέρεις τις τρέχω πάντα κλασσικά και μόνο στις sense -δυστυχώς- έχω δραματικά προβλήματα . (16 GB c4,16GB c2 !!! & 8GB c4 )

@sisferas sax

1. παλιά που το συνεδεα και γω έκανε κάτι τέτοια ,αλλά επειδή φοβάμαι ότι μπορεί να προκαλέσει data corruption και χτύπημα της κάρτας αν δεν αποσυνδεθεί σωστά πλέον airdroid πιο αργά και πιο σίγουρα .

2. Εννοείς ένα παιδί που αν θυμάμαι καλά πήγε για πλακέτα ? Σου το κάνει με όλες τις ROMS και wm ?

Edited by mimo

1.θα δοκιμάσω και θα σου πω.thks

2.όχι μου το έκανε με την americandroid και τώρα με την dorimanx.στην energy που ήμουν πριν δεν είχα θέμα

κάτι παρόμοιο λέει εδώ http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=26512396&postcount=14534 αν καταλαβαίνω σωστά

Ανδρεας

To usb host έφτασε http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1459999 το δοκίμασα με usb mouse στο οποίο δίνω ρεύμα μέσω usb hub και δουλεύει άψογα στην aokp35.Εχει άλλη φάση να χειρίζεσαι την συσκευή με mouse..

Edit

Δουλεύουν ταυτόχρονα ποντίκι και πληκτρολόγιο!!! Τώρα μένει να βρω αν γίνεται να γράφουμε και ελληνικά με το πληκτρολόγιο

Edited by bbbb

To usb host έφτασε http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1459999 το δοκίμασα με usb mouse στο οποίο δίνω ρεύμα μέσω usb hub και δουλεύει άψογα στην aokp35.Εχει άλλη φάση να χειρίζεσαι την συσκευή με mouse..

Edit

Δουλεύουν ταυτόχρονα ποντίκι και πληκτρολόγιο!!! Τώρα μένει να βρω αν γίνεται να γράφουμε και ελληνικά με το πληκτρολόγιο

τώρα τρελαθήκαμε , ποια usb hub παρέχουν ρεύμα έχεις κανένα σύνδεσμο ?

Εγώ έχω ένα της trust http://www.trust.com/products/product.aspx?artnr=15140 δοκίμασα και ένα verbatim usb στικακι και ένα δίσκο 1tb seagate και ενώ το βλέπει μέσα στις συσκευές του συστήματος,δεν μπορώ να δω τα περιεχόμενα τους.Mάλλον δεν γίνεται κάποιο mount.Πιστεύω ότι τις επόμενες ημέρες,θα δούμε ακόμη καλύτερα πράγματα.

Θα ήθελα την βοήθειά σας.

Ξεκίνησα την διαδικασία για nand εγκατάσταση.

Έχω το εξής πρόβλημα.

Μόλις φτάνω στο βήμα 6

6. Πηγαίνουμε στην επιλογή του clockwork mounts and storage--->mount usb storage και συνδέουμε το καλώδιο στο pc. Περιμένουμε λίγο και θα αναγνωρίσει την sd μας ως αφαιρούμενο δίσκο. Αντιγράφουμε το αρχείο typhoon_cm7_xxx.zip που κατεβάσαμε πριν και κάνουμε ασφαλή εξαγωγή της κάρτας.

δεν κάνει τίποτε (σημειωτέον σε μένα βγάζει την επιλογή mount /sdcard) και όχι mount usb storage.

Θάπρεπε να αναγνωρίσει την sd μας ως αφαιρούμενο δίσκο στο pc; Δεν την βλέπω πουθενά.

Καμμιά ιδέα!!! Ευχαριστώ.

είχα και εγώ το πρόβλημα αυτό και το έλυσα βγάζοντας την κάρτα ,βάζοντας την σε ενα card reader αντιγράφοντας τα αρχεία απο εκεί και ξανά πίσω στο κινητό

Ανδρεας

είχα και εγώ το πρόβλημα αυτό και το έλυσα βγάζοντας την κάρτα ,βάζοντας την σε ενα card reader αντιγράφοντας τα αρχεία απο εκεί και ξανά πίσω στο κινητό[/QUO

Μόλις αυτό κάνω.

Θα ενημερώσω τι έγινε.

Ευχαριστώ.

Τελικά πέρασε μέσω card reader !!!

Edited by panik3

Μπορεί κάποιος να μου πει αν μπορεί εγκαταστήσει από το recovery το NotiGo από εδώ ; http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1187025

Προσπάθησα αλλά δεν μπόρεσα, θέλω να το χρησιμοποιήσω για το rocketdial.

Edited by cb600f

Από ότι βλέπω είναι ένα apk που πάει στο /system/app. Βάλτο λοιπόν χειροκίνητα με κάποιον root explorer στο /system/app άλλαξε τα permissions σε rw-r-r και κάνε reboot.Λογικά θα δουλέψει

Τώρα από dialer στην ics, έβαλα τον ray dialer υποστηρίζει ελληνικά και ειναι πανάλαφρος

Edited by bbbb

Από ότι βλέπω είναι ένα apk που πάει στο /system/app. Βάλτο λοιπόν χειροκίνητα με κάποιον root explorer στο /system/app άλλαξε τα permissions σε rw-r-r και κάνε reboot.Λογικά θα δουλέψει

Τώρα από dialer στην ics, έβαλα τον ray dialer υποστηρίζει ελληνικά και ειναι πανάλαφρος

Εννοείς να ανοίξω το zip και να πάρω το apk και να το περάσω μετά στο /system/app με τα permissions;

Θέλω να δοκιμάσω λίγες μέρες τον rocketdial

Με τον τρόπο που περιέγραψα πιο πάνω δεν δούλεψε πάντως.

Edited by cb600f

Δοκίμασε κάποιος τον Kernel του tytung r2.4; Έχω την AOKP 35 με kernel r2.1. Να τον δοκιμάσω; Αλλάζει πραγματικά κάτι;

Υποθέτω πως πρέπει να αντιγράψω το zImage της rom που έχω, στην διαδρομή kernel/boot του zip του kenrel.

Edited by cb600f

Αλλάζει την wifi mac address σε αυτή που είχαμε πριν την έκδοση 2.1 και λειτουργεί το usb tether.To πρώτο με την mac ισχύει,το usb tether δεν το δοκίμασα.

Εκτός από το zimage πρέπει να αλλάξεις και τα modules που βρίσκονται στην διαδρομή /system/lib/modules

Edited by bbbb