mimo Δημ. May 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2012 Θεωρείς την 35 καλύτερη από τις v2,SE ,ml5 ? Οι tosti v1.1 λένε τίποτα ; Ποιο φάκελο βάζουμε στον update το green flash fix ? Παράθεση Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS pinterest,instagram,EyeEm,flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. May 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2012 Θεωρείς την 35 καλύτερη από τις v2,SE ,ml5 ? Οι tosti v1.1 λένε τίποτα ; Ποιο φάκελο βάζουμε στον update το green flash fix ? Είχα δοκιμάσει όλες τις εκδόσεις της aokp και τελικά γύρισα στην 35 εδώ και λίγες μέρες. Περιμένω την 37 που δοκιμάζει o xylograph. Όλα τα fixes τα περνούσα από το recovery. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panik3 Δημ. May 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2012 (edited) Καλημέρα, χίλια συγγνώμη για την ερώτηση που φαντάζομαι έχει γίνει πολλές φορές μέχρι τώρα, αλλά καλύτερα να έχω μιά πιο πρόσφατη απάντηση Αποφάσισα να περάσω nand rom μετά από πολύ καιρό. Ποιές προτείνετε για καλύτερες (δοκιμασμένες, σταθερές, χαμηλή κατανάλωση κ.λ.π.) Και μία πρόταση για sense rom θα ήταν ευπρόσδεκτη. Ευχαριστώ και συγχαρητήρια για την δουλειά σας. Edited May 26, 2012 by panik3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimo Δημ. May 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2012 Είχα δοκιμάσει όλες τις εκδόσεις της aokp και τελικά γύρισα στην 35 εδώ και λίγες μέρες. Περιμένω την 37 που δοκιμάζει o xylograph. Όλα τα fixes τα περνούσα από το recovery. Η 35 όμως αν θυμάμαι καλά έχει θέμα με την φωτογραφική εφαρμογή, δεν βγάζει όλα τα buttons , υπάρχει fix? Παράθεση Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS pinterest,instagram,EyeEm,flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sisferas_sax Δημ. May 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2012 να ρωτήσω κάτι γιατί έχω καιρό να ασχοληθώ και είμαι με energy απο τον Ιανουάριο.όταν πάω να εγκαταστήσω την dorinmax 3.1.9 γιατί μου λέει ότι θα εγκαταστήσει την 3.1.6?πρέπει σε εκείνο το σημείο να κάνω κάτι ή κάτι πριν? Παράθεση Ανδρεας χ500- htc cruise - htc diamond-htc hd-htc hd2-Htc one destinator 7 & 8 - iGO PrimoAndroid Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. May 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2012 @panik Για sense rom για μένα προσωπικά η πιο ελαφριά και γρήγορη και με καλή κατανάλωση ειναι η sense energy lite.Πάρα πολύ καλά πήγαινε η ics sense 4 rom αλλά προς το παρόν χωρίς ήχο,data,wifi ειναι μόνο για preview του νέου sense.Οταν τα φτιάξουν αυτά,πιστεύω θα ειναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί. Η 35 όμως αν θυμάμαι καλά έχει θέμα με την φωτογραφική εφαρμογή, δεν βγάζει όλα τα buttons , υπάρχει fix? Γιώργο σε μένα παίζει κανονικά. Στις sd ics roms που έχεις δοκιμάσει,ο dialer πόση ώρα κάνει να ανοίξει,αν δεν ειναι στην ραμ; Και γενικά σου φαίνονται γρήγορες; Γιατί ότι έχω δοκιμάσει μέχρι τώρα,σέρνεται... @sisferas_sax Eχω καιρό να δοκιμάσω την dorimanx αλλά μια πιθανότητα ίσως ειναι να μην άλλαξε το όνομα στο script στο zip file και να το βγάζει έτσι. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sisferas_sax Δημ. May 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2012 μάλλον αυτό πρέπει να είναι γιατί όταν πάω mod version βλέπω dorinmax v 3.1.9 mag/clk.ευχαριστω Παράθεση Ανδρεας χ500- htc cruise - htc diamond-htc hd-htc hd2-Htc one destinator 7 & 8 - iGO PrimoAndroid Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimo Δημ. May 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2012 (edited) Γιώργο σε μένα παίζει κανονικά. Στις sd ics roms που έχεις δοκιμάσει,ο dialer πόση ώρα κάνει να ανοίξει,αν δεν ειναι στην ραμ; Και γενικά σου φαίνονται γρήγορες; Γιατί ότι έχω δοκιμάσει μέχρι .... επειδή τώρα έχω την 35 με zeam χρονομετρησα 2"-2,5" Edit : πάντως αν "αφήσεις" την εφαρμογή στο πληκτρολόγιο του dialer και όχι στις πρόσφατες κλήσεις κάνει λιγότερο από 2" . Σε άλλα θέματα πάντως δεν σέρνεται ειδικά σε browser,wifi downloading , εικόνες μάλλον καλύτερα τα πάνε από τις gb . Αν και έχω πάνω από Μία βδομάδα με ics .... Edited May 26, 2012 by mimo Παράθεση Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS pinterest,instagram,EyeEm,flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. May 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2012 Nαι το ξέρω αυτό που λες για τον dialer.Απλά σε μένα στην sd ics κάνει γύρω στα 4-5" να ξανανοίξει αν κάποια στιγμή κλείσει.Ενώ στην nand γύρω στα 2" και με bulletproof και supercharger αν κλείσει κάποια στιγμή,κάνει κάτω από 2" ή ακαριαία όσο βρίσκεται στην ραμ τελοσπάντων.Oταν βγει η wp7 ultrafruit 2 θα το ξαναψάξω το θέμα. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sisferas_sax Δημ. May 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2012 (edited) αντιμετωπίζω δυο θέματα με την dorimanx 1) με αρχεία που μεταφέρω στη sd από το pc .αυτά τα αρχεία δεν τα βλέπω στην κάρτα όταν κάνω απενεργοποίηση αποθηκευτικού χώρου και άνοιγμα τους με file manager ή es explorer.δεν υπάρχουν πουθενά.όταν όμως είμαι με ενεργοποίηση αποθηκευτικού χώρου (usb συνδεδεμένο) τα βλέπω στο πσ.ξέρει κανείς κάτι? 2)έχω το πρόβλημα που είχε περιγράψει ένας φίλος πριν λίγο καιρό με έναν παράξενο ήχο που βγαίνει από το πίσω ηχείο (την ώρα που απαντώ)όταν με καλούν. Edited May 26, 2012 by sisferas_sax Παράθεση Ανδρεας χ500- htc cruise - htc diamond-htc hd-htc hd2-Htc one destinator 7 & 8 - iGO PrimoAndroid Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimo Δημ. May 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2012 (edited) Nαι το ξέρω αυτό που λες για τον dialer.Απλά σε μένα στην sd ics κάνει γύρω στα 4-5" να ξανανοίξει αν κάποια στιγμή κλείσει.Ενώ στην nand γύρω στα 2" και με bulletproof και supercharger αν κλείσει κάποια στιγμή,κάνει κάτω από 2" ή ακαριαία όσο βρίσκεται στην ραμ τελοσπάντων.Oταν βγει η wp7 ultrafruit 2 θα το ξαναψάξω το θέμα. Δεν ξέρω αν υπάρχει διαφορά στην ταχύτητα μίας sd ROM μέσω magldr ή όπως τις τρέχω εγώ με nand wm ,μήπως με τα partitions που κάνετε χάνετε κάτι σε ταχύτητα σε σχέση με την κλασσική υλοποίηση ,ή με τον ελεύθερο χώρο της κάρτας . Όπως ξέρεις τις τρέχω πάντα κλασσικά και μόνο στις sense -δυστυχώς- έχω δραματικά προβλήματα . (16 GB c4,16GB c2 !!! & 8GB c4 ) @sisferas sax 1. παλιά που το συνεδεα και γω έκανε κάτι τέτοια ,αλλά επειδή φοβάμαι ότι μπορεί να προκαλέσει data corruption και χτύπημα της κάρτας αν δεν αποσυνδεθεί σωστά πλέον airdroid πιο αργά και πιο σίγουρα . 2. Εννοείς ένα παιδί που αν θυμάμαι καλά πήγε για πλακέτα ? Σου το κάνει με όλες τις ROMS και wm ? Edited May 26, 2012 by mimo Παράθεση Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS pinterest,instagram,EyeEm,flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sisferas_sax Δημ. May 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2012 1.θα δοκιμάσω και θα σου πω.thks 2.όχι μου το έκανε με την americandroid και τώρα με την dorimanx.στην energy που ήμουν πριν δεν είχα θέμα κάτι παρόμοιο λέει εδώ http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=26512396&postcount=14534 αν καταλαβαίνω σωστά Παράθεση Ανδρεας χ500- htc cruise - htc diamond-htc hd-htc hd2-Htc one destinator 7 & 8 - iGO PrimoAndroid Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. May 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2012 (edited) To usb host έφτασε http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1459999 το δοκίμασα με usb mouse στο οποίο δίνω ρεύμα μέσω usb hub και δουλεύει άψογα στην aokp35.Εχει άλλη φάση να χειρίζεσαι την συσκευή με mouse.. Edit Δουλεύουν ταυτόχρονα ποντίκι και πληκτρολόγιο!!! Τώρα μένει να βρω αν γίνεται να γράφουμε και ελληνικά με το πληκτρολόγιο Edited May 26, 2012 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimo Δημ. May 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2012 To usb host έφτασε http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1459999 το δοκίμασα με usb mouse στο οποίο δίνω ρεύμα μέσω usb hub και δουλεύει άψογα στην aokp35.Εχει άλλη φάση να χειρίζεσαι την συσκευή με mouse.. Edit Δουλεύουν ταυτόχρονα ποντίκι και πληκτρολόγιο!!! Τώρα μένει να βρω αν γίνεται να γράφουμε και ελληνικά με το πληκτρολόγιο τώρα τρελαθήκαμε , ποια usb hub παρέχουν ρεύμα έχεις κανένα σύνδεσμο ? Παράθεση Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS pinterest,instagram,EyeEm,flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. May 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2012 Εγώ έχω ένα της trust http://www.trust.com/products/product.aspx?artnr=15140 δοκίμασα και ένα verbatim usb στικακι και ένα δίσκο 1tb seagate και ενώ το βλέπει μέσα στις συσκευές του συστήματος,δεν μπορώ να δω τα περιεχόμενα τους.Mάλλον δεν γίνεται κάποιο mount.Πιστεύω ότι τις επόμενες ημέρες,θα δούμε ακόμη καλύτερα πράγματα. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. May 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2012 Δεν θα έπρεπε να βλέπω στο titanium το ext partition και το διαθέσιμο μέγεθος με το link2sd; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panik3 Δημ. May 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2012 Θα ήθελα την βοήθειά σας. Ξεκίνησα την διαδικασία για nand εγκατάσταση. Έχω το εξής πρόβλημα. Μόλις φτάνω στο βήμα 6 6. Πηγαίνουμε στην επιλογή του clockwork mounts and storage--->mount usb storage και συνδέουμε το καλώδιο στο pc. Περιμένουμε λίγο και θα αναγνωρίσει την sd μας ως αφαιρούμενο δίσκο. Αντιγράφουμε το αρχείο typhoon_cm7_xxx.zip που κατεβάσαμε πριν και κάνουμε ασφαλή εξαγωγή της κάρτας. δεν κάνει τίποτε (σημειωτέον σε μένα βγάζει την επιλογή mount /sdcard) και όχι mount usb storage. Θάπρεπε να αναγνωρίσει την sd μας ως αφαιρούμενο δίσκο στο pc; Δεν την βλέπω πουθενά. Καμμιά ιδέα!!! Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sisferas_sax Δημ. May 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2012 είχα και εγώ το πρόβλημα αυτό και το έλυσα βγάζοντας την κάρτα ,βάζοντας την σε ενα card reader αντιγράφοντας τα αρχεία απο εκεί και ξανά πίσω στο κινητό Παράθεση Ανδρεας χ500- htc cruise - htc diamond-htc hd-htc hd2-Htc one destinator 7 & 8 - iGO PrimoAndroid Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panik3 Δημ. May 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2012 (edited) είχα και εγώ το πρόβλημα αυτό και το έλυσα βγάζοντας την κάρτα ,βάζοντας την σε ενα card reader αντιγράφοντας τα αρχεία απο εκεί και ξανά πίσω στο κινητό[/QUO Μόλις αυτό κάνω. Θα ενημερώσω τι έγινε. Ευχαριστώ. Τελικά πέρασε μέσω card reader !!! Edited May 26, 2012 by panik3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. May 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2012 (edited) Μπορεί κάποιος να μου πει αν μπορεί εγκαταστήσει από το recovery το NotiGo από εδώ ; http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1187025 Προσπάθησα αλλά δεν μπόρεσα, θέλω να το χρησιμοποιήσω για το rocketdial. Edited May 26, 2012 by cb600f Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. May 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2012 (edited) Από ότι βλέπω είναι ένα apk που πάει στο /system/app. Βάλτο λοιπόν χειροκίνητα με κάποιον root explorer στο /system/app άλλαξε τα permissions σε rw-r-r και κάνε reboot.Λογικά θα δουλέψει Τώρα από dialer στην ics, έβαλα τον ray dialer υποστηρίζει ελληνικά και ειναι πανάλαφρος Edited May 26, 2012 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. May 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2012 (edited) Από ότι βλέπω είναι ένα apk που πάει στο /system/app. Βάλτο λοιπόν χειροκίνητα με κάποιον root explorer στο /system/app άλλαξε τα permissions σε rw-r-r και κάνε reboot.Λογικά θα δουλέψει Τώρα από dialer στην ics, έβαλα τον ray dialer υποστηρίζει ελληνικά και ειναι πανάλαφρος Εννοείς να ανοίξω το zip και να πάρω το apk και να το περάσω μετά στο /system/app με τα permissions; Θέλω να δοκιμάσω λίγες μέρες τον rocketdial Με τον τρόπο που περιέγραψα πιο πάνω δεν δούλεψε πάντως. Edited May 26, 2012 by cb600f Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. May 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2012 Nαι αυτό εννοούσα. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. May 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2012 (edited) Δοκίμασε κάποιος τον Kernel του tytung r2.4; Έχω την AOKP 35 με kernel r2.1. Να τον δοκιμάσω; Αλλάζει πραγματικά κάτι; Υποθέτω πως πρέπει να αντιγράψω το zImage της rom που έχω, στην διαδρομή kernel/boot του zip του kenrel. Edited May 27, 2012 by cb600f Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. May 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2012 (edited) Αλλάζει την wifi mac address σε αυτή που είχαμε πριν την έκδοση 2.1 και λειτουργεί το usb tether.To πρώτο με την mac ισχύει,το usb tether δεν το δοκίμασα. Εκτός από το zimage πρέπει να αλλάξεις και τα modules που βρίσκονται στην διαδρομή /system/lib/modules Edited May 27, 2012 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts