Jump to content

[Επίσημο] HTC HD2 - Android Development

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εγώ πάντως με την milestone -αν μιλάμε γιαυτην ,χωρίς αλλαγή kernel δεν αντιμετώπισα προβλήματα για τις λίγες μέρες που την έβαλα παρά μόνο με το button savior , που δεν δούλευαν όλα , αλλά λύθηκε με reboot

Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS

pinterest,instagram,EyeEm,flickr

• Απαντήσεις 12χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

[09-05-12][ROM] Unofficial AOKP for HD2 [build 35][HWA][4.0.4][tytung r2.1-uM]

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1441462

Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι

Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus

Σωστά και για το bug με τις εφαρμογές που δεν ξεκινάνε κάποιες φορές γράφει

- When you have 'non starting' apps all of a sudden make sure you have enough free memory left and use the builtin process limiter.

που σημαίνει ότι πρέπει να πάμε στις ρυθμίσεις--->επιλογές για προγραμματιστές και να ορίσουμε να μένουν στο παρασκήνιο ανοιχτές το μέγιστο απο 1 εώς 4 εφαρμογές.

Μαζί με τις ρυθμίσεις της nav bar έχει και τα κρυφά "κουμπιά" στην notification bar που σε συνδυασμό με ένα πρόγραμμα που βρήκα μέσα από το button savior, και μπορείς να εμφανίσεις την notification bar σε περιπτώσεις που χρησιμοποιείτε όλη η οθόνη, είναι πολύ χρήσιμο.

Προσπαθώ όμως να περάσω μέσω του recovery της άλλης επιλογής που υπάρχει στο θέμα στο xda που αλλάζει τα κρυφά κουμπιά, αλλά δεν γίνεται και μου φαίνεται πως κολλάει στην εγκατάσταση.

Θέλω να κάνω το αριστερό κρυφό κουμπί power (όπως είναι δηλαδη) και το δεξί να είναι μενού.

Ποιο zip προσπαθεις να βάλεις;

Το δεύτερο. Τελικά το κατάφερα αλλά βλέπω πως έχω κρυφά κουμπιά και στην navigation bar κάτω. Δίπλα και αριστερά του back και δεξιά του recend.

Δεν θυμάμαι να τα είχα πριν ή μήπως υπήρχαν ;

Στο tapatalk, όταν είστε στο favorites> topics και πατάτε το πίσω στην nav bar, που σας πηγαίνει ;

Edited by cb600f

Spirit FM Unlocked. Δεν είναι free.

Δεν μου ξεκιναει.....βγαζει error:no fm accesible

Θελει τιοτε αλλαγες στις ρυθμισεις? Δικιμασα διαφορα αλλα και παλι τιποτα!

Edited by vasilis_hd2
Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!!

Έκανες αυτά τα βήματα;

These are the steps i've done to get it working:

1. install FM and reboot WITHOUT opening app

2. enable bluetooth (very important) and than open FM and aply SU

3. settings->audio->qsd8250

4. close FM (complete with taskkiller ect.)

5. start again FM, press "pause" and than "play" and you will hear sound!

Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι

Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus

Έκανες αυτά τα βήματα;

These are the steps i've done to get it working:

1. install FM and reboot WITHOUT opening app

2. enable bluetooth (very important) and than open FM and aply SU

3. settings->audio->qsd8250

4. close FM (complete with taskkiller ect.)

5. start again FM, press "pause" and than "play" and you will hear sound!

Mπραβο Σωκρατη!!! :clap::clap::thanks::thanks:

Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!!

Κάπου στα γρήγορα διάβασα στο thread της milestone, πως μετά απο reboot χάνονται και οι ρυθμίσεις που κάνουμε για τον αριθμό των εφαρμογών που αφήνουμε να τρέχουν στο προσκήνιο και όντως έτσι γίνεται.

Να χρησιμοποιήσω task killer?

Σκέφτομαι να περάσω την τελευταία έκδοση με καθαρή εγκατάσταση. Πιστεύετε οτι αξίζει η Build 35 σχέση με την se ?

Και η 35 έχει το πρόβλημα με τις εφαρμογές που σταματούν ξαφνικά να ανοίγουν.Στην ουσία η 35 προσθέτει κάποιες επιπλέον λειτουργίες.π.χ. εμένα μου άρεσε το sense 4 styl για τις πρόσφατες εφαρμογές.Τώρα για το πρόβλημα με τις εφαρμογές που σταματούν ξαφνικά να ανοίγουν,διαβάζω http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=25954101&postcount=3925 ότι μάλλον οφείλεται στην μεγάλη τιμή που έχει η dalvik cache. Ετσι άνοιξα το build.prop που βρίσκεται στο /system/ και στην τιμή dalvik.vm.heapsize έβαλα 48m και παράλληλα έσβησα τελείως και τις άλλες τιμές που είχε για dalvik start size και growth size και το δοκιμάζω να δω πως θα πάει.Προς το παρόν έπαιξα με youtube όπως αναφέρει στο ποστ,δοκίμασα και άλλες εφαρμογές παράλληλα και δεν κόλλησε.

Και η 35 έχει το πρόβλημα με τις εφαρμογές που σταματούν ξαφνικά να ανοίγουν.Στην ουσία η 35 προσθέτει κάποιες επιπλέον λειτουργίες.π.χ. εμένα μου άρεσε το sense 4 styl για τις πρόσφατες εφαρμογές.Τώρα για το πρόβλημα με τις εφαρμογές που σταματούν ξαφνικά να ανοίγουν,διαβάζω http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=25954101&postcount=3925 ότι μάλλον οφείλεται στην μεγάλη τιμή που έχει η dalvik cache. Ετσι άνοιξα το build.prop που βρίσκεται στο /system/ και στην τιμή dalvik.vm.heapsize έβαλα 48m και παράλληλα έσβησα τελείως και τις άλλες τιμές που είχε για dalvik start size και growth size και το δοκιμάζω να δω πως θα πάει.Προς το παρόν έπαιξα με youtube όπως αναφέρει στο ποστ,δοκίμασα και άλλες εφαρμογές παράλληλα και δεν κόλλησε.

Μάλλον θα την περάσω τώρα για δοκιμή και βλέπουμε. Σε μένα κόλλησε μετά απο το wind-up knight, γενικά μετά απο εφαρμογή που καταναλώνει την ram, γι'αυτό μίλησα για task killer.

Mε τα ζιπ αρχεία απο εδώ έβγαλες καμιά άκρη;

Δεν ασχολήθηκα με αυτά καθώς ειμαι ικανοποιημένος με το button savior.Από την άλλη από ότι βλέπω δεν έχει κάνει ακόμη ανανέωση για την τελευταία έκδοση της ρομ

Φαίνεται πως το advanced task killer κάνει δουλειά. Το έχω περάσει στην τελευταία milestone και μέχρι στιγμής δεν έχω κανένα κόλλημα. Έχω ανοίξει τα πάντα, παιχνίδια, YouTube, imdb και μετά το κλείσιμο των εφαρμογών αυτών, όλα λειτουργούν κανονικά.

Σε μένα έκανε δουλειά το χαμήλωμα της dalvik cache.Δε χρειάζεται να κλεινω χειροκίνητα εφαρμογές.

Νταξ δεν έχω και πολύ χρόνο, αυτήν την εποχή λόγω δουλειάς, για ψάξιμο, αλλά έβαλα τις ml5 αρχικά όταν βγήκε, και εκτός της καμερας δεν είχα άλλο πρόβλημα . Έβαλα και τις ml5 v2 & ml5 se αλλά εκτός της καμερας δεν είδα καμιά διάφορα, η 35 είναι αλλη που όμως αξίζει?

Εγω θελω να βρω isc που να εχει υποστηριξη adope flash το μονο που δεν εχει το κινητακι αυτη τη στιγμη δλ.
History:apple iphone 1.alcatel one touch easy,motorola star tac 70,star tac 130,motorola e770m,Tel.Me. T919.panasonic gd90,nokia 3310. 3330.5210.N-Gage,6600,e71,N85. Ericsson 377,T68,W800, Xperia 10 mini.Sony Ericsson "Live with Walkman".UBiQUiO 401 . Qtek 1010,2020i,s100.HTC TANAGER SPV E100,artemis p3300,HTC X7500.touchcruise.DesireHd.SamsungS5510,i900Omnia,I8000 Omnia II.Galaxy Tab.Zte Blade.LG optimus e900. optimus 3D. etc...

Oι τελευταίες ics rom aokp/cm9 παίζουν flash και κάνουν video streaming.Απλά αν το video ειναι υψηλής ανάλυσης θα το βλέπεις frame-frame γιατί δεν έχουμε ακόμη 100% σωστό video decoding.αλλά για απλό video streaming δουλεύει κανονικά

Νταξ δεν έχω και πολύ χρόνο, αυτήν την εποχή λόγω δουλειάς, για ψάξιμο, αλλά έβαλα τις ml5 αρχικά όταν βγήκε, και εκτός της καμερας δεν είχα άλλο πρόβλημα . Έβαλα και τις ml5 v2 & ml5 se αλλά εκτός της καμερας δεν είδα καμιά διάφορα, η 35 είναι αλλη που όμως αξίζει?

Οχι ουσιαστική διαφορά σε ταχύτητα δε θα δεις.Απλά από ρομ σε ρομ προστίθενται δυνατότητες μέσα στα μενού όπως π.χ. γινόταν τόσο καιρό στην cm7

Edited by bbbb

Αυτές του tytung λένε τίποτα ή χρειάζονται ολο fixes? Κάπου ειδα οτι εβγαλε dorinmax 6.9 .

Mια χαρά ειναι για out of the box χρήση.Του dorimanx 6.9hwa kernel τον δοκίμασα αλλά είχα το bug των 60ma στην αναμονή και έτσι ξαναγύρισα στον tytung.

Aν και δεν αφορά μόνο το hd2, μετά το aroma installer έχουμε file manager μέσα στο clockwork recovery http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1646108

Σε μένα έκανε δουλειά το χαμήλωμα της dalvik cache.Δε χρειάζεται να κλεινω χειροκίνητα εφαρμογές.

Προσπαθώ να αλλάξω την τιμή και δεν με αφήνει ...

μάλλον θέλει File manager με root e...?

ποιον χρησιμοποιείς ?

solid explorer

root browser lite

καλό ειναι να έχουμε κρατήσει και ένα nandroid backup πριν από οποιαδήποτε αλλαγή στο /system για να μην βρεθούμε προ δυσάρεστων εκπλήξεων