skstelios Δημ. April 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2012 Στην high end version του Dorimanx, με τον task killer τι κάνετε; Ποιόν έχετε και πως τον ρυθμίζετε; advanced task killer ATK βάλε να σκοτώνει κάποιες εφαρμογές που χρησιμοποιείς εσυ περιστασιακά ή κατόπιν εντολής δικιά σου πχ facebook,fourscuare,φαρμακεία, cosmote info, ή βάλε το στο αυτόματο στην πιο light επιλογή ετσι και αλλιώς χρειάζεται προσπάθεια να πεσει σε χαμηλά επιπεδα, αν καταφέρεις και το ρυθμίσεις (το cron νομίζω)να κάνει restart την συσκευή κάθε βράδυ τότε .................καθάρισες:) ΥΓ-- συγνώμη για τα συνεχόμενα μηνύματα κάποιος να τα ενώσει παρακαλώ Παράθεση Xiaomi Redmi Note 4X (snapdragon) 4/64 Samsung Galaxy J5 NEXUS 5 Samsung Galaxy SIII (GT-I9300) HTC hd2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisioak Δημ. April 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2012 (edited) παιδιά μια βήθεια παρακαλώ, πέρασα nand rom με αυτόν τον οδηγό (έβαλα την tyfoon) στο HD2 του αφεντικού μου και τώρα θέλει να επιστρέψει στα WM πως μπορώ να το κάνω; δεν είχα κρατήσει backup ευχαριστώ Edited April 18, 2012 by dimitrisioak Παράθεση Ζήσε την κάθε σου μέρα σαν να ήταν η τελευταία! καποια στιγμή θα τα καταφέρεις.... Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skstelios Δημ. April 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2012 παιδιά μια βήθεια παρακαλώ, πέρασα nand rom με αυτόν τον οδηγό (έβαλα την tyfoon) στο HD2 του αφεντικού μου και τώρα θέλει να επιστρέψει στα WM πως μπορώ να το κάνω; δεν είχα κρατήσει backup ευχαριστώ A) κοίτα τους οδηγούς του bbbbb Β) κοίτα στους xda developers Γ) κάνε αναζήτηση στο φορουμ Δ-- την λύση θα την βρείς σίγουρα να μην σε ανησυχεί αυτό . το ζητούμενο είναι ποτε? τώρα ? το πρωί ?!! Παράθεση Xiaomi Redmi Note 4X (snapdragon) 4/64 Samsung Galaxy J5 NEXUS 5 Samsung Galaxy SIII (GT-I9300) HTC hd2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. April 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2012 (edited) Καταρχήν φροντίζεις να ειναι φορτισμένη η μπαταρία.Θες να το επαναφέρεις και εντός εγγύησης ή απλά να βάλεις πάλι wm; Εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=623283 θα βρεις όλες τις επίσημες wm rom της htc.για να επανέλθεις εντός εγγύησης εφόσον το κινητό ειναι ελληνικό δες http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3048165#post3048165 απλά η 1.48 ειναι παλιά ρομ,ενώ η τελευταία ειναι η 3.14.οπότε με τον ίδιο τρόπο μπορείς να βάλεις την τελευταία ελληνική 3.14 από το λινκ στο xda. κάτω από την μπαταρία ή στο κουτί γράφει το σειριακό αριθμό της συσκευής.οπότε αν δεν ειναι ελληνική η συσκευή,πρέπει βάσει του σειριακού αριθμού να βρεις από ποια χώρα ειναι και να φλασάρεις ανάλογα.αν ο σειριακός ειναι HT9xMNWxxxx τότε ειναι ελληνικό.αν ειναι ΗΤ9xZNWxxxx ειναι αγγλικό και θα βάλεις την wwe version της rom. Τώρα αν απλά θες να βάλεις wm χωρίς να σε ενδιαφέρει η εγγύση δες τις οδηγίες για την εγκατάσταση της omega. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=272257 hspl και ράδιο έχεις ήδη oπότε προχωράς στην εγκατάσταση της omega έκδοσης που θες Edited April 18, 2012 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisioak Δημ. April 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2012 (edited) Καταρχήν φροντίζεις να ειναι φορτισμένη η μπαταρία.Θες να το επαναφέρεις και εντός εγγύησης ή απλά να βάλεις πάλι wm; Εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=623283 θα βρεις όλες τις επίσημες wm rom της htc.για να επανέλθεις εντός εγγύησης εφόσον το κινητό ειναι ελληνικό δες http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3048165#post3048165 απλά η 1.48 ειναι παλιά ρομ,ενώ η τελευταία ειναι η 3.14.οπότε με τον ίδιο τρόπο μπορείς να βάλεις την τελευταία ελληνική 3.14 από το λινκ στο xda. κάτω από την μπαταρία ή στο κουτί γράφει το σειριακό αριθμό της συσκευής.οπότε αν δεν ειναι ελληνική η συσκευή,πρέπει βάσει του σειριακού αριθμού να βρεις από ποια χώρα ειναι και να φλασάρεις ανάλογα.αν ο σειριακός ειναι HT9xMNWxxxx τότε ειναι ελληνικό.αν ειναι ΗΤ9xZNWxxxx ειναι αγγλικό και θα βάλεις την wwe version της rom. Τώρα αν απλά θες να βάλεις wm χωρίς να σε ενδιαφέρει η εγγύση δες τις οδηγίες για την εγκατάσταση της omega. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=272257 hspl και ράδιο έχεις ήδη oπότε προχωράς στην εγκατάσταση της omega έκδοσης που θες Θέλω να περάσω την 3.14 απλά δεν ξέρω ΠΩΣ γίνεται αυτό, επειδή τώρα το κινητό είναι android δεν συνδέεται με το active sync δεν μας ενδιαφέρει το θέμα εγγύηση ευχαριστώ όσους απάντησαν εάν μπορεί κάποιος ας μου βάλει εδώ (στα Ελληνικά ει δυνατόν) έναν σύντομο οδηγό πως να το κάνω, στην σελίδα της omega δεν βρήκα κάτι EDIT: τώρα είδα το 2ο link αυτό ακριβώς έψαχνα! ευχαριστώ πολύ παιδιά!:) Edited April 18, 2012 by dimitrisioak Παράθεση Ζήσε την κάθε σου μέρα σαν να ήταν η τελευταία! καποια στιγμή θα τα καταφέρεις.... Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Artemis_sun9 Δημ. April 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2012 Παίδες καλησπέρα... "Φοράω" στο Leo μου την Energy_2.8.2012.SensationXL μόνο και μόνο επειδή έχει επάνω το HTC Sence.. Επειδή όμως δεν είναι και ότι καλύτερο σε σταθερότητα σαν Rom και έχει αρχίσει και με εκνευρίζει , Υπάρχει κάτι απο TyphooN ή Dorimanx ή κάτι παρόμοιας σταθερότητας ΜΕ ΗΤC Sence επάνω? Μήπως γίνετε να βάλω τις τελευταίες έκδοσής τους και να προσθέσω μετα το HTC Sence? Ευχαριστώ... ArTeMiS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. April 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2012 Οχι δεν υπάρχει κάτι τέτοιο.Μόνο sense styl skins για κάποιους launchers π.χ. αλλά καμμία σχέση με το κανονικό sense. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Artemis_sun9 Δημ. April 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2012 Κρίμα.. :( Ευχαριστώ πάντως. Anyway, TyphooN ή Dorimanx ή έχεις κάτι καλύτερο αυτη την περίοδο να δοκιμάσω? ArTemiS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkap Δημ. April 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2012 Τι προβλήματα σου παρουσιάζει? γιατί εγώ έχω την τελευταία 3.15.2012.SensationXL Diet και δεν έχω παρατηρήσει κάτι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. April 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2012 Τελικά η μοναδική ρομ cm7 που δεν μου παρουσιάζει το πρόβλημα με το ηχείο όταν απαντάω μια κλήση είναι η hyperdroid. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karhariasgr Δημ. April 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2012 οι ics έστρωσαν κάπως αλλά όχι όπως οι gingerbread.Θα σου έλεγα να πας σε dorimanx rom http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1166948 αλλά επειδή του συγκεκριμένου του αρέσει να κάνει πειράματα που άλλοτε πετυχαίνουν και άλλοτε όχι και εσύ από ότι καταλαβαίνω θέλεις κάτι σταθερό για καθημερινή χρήση,θα σου προτείνω την typhoon http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=933951 οκ. προσπάθησα να του πω τι να κάνει. Ελπίζω να μην υπάρξει κανένα πρόβλημα και να την βγάλει την άκρη. σε ευχαριστώ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Artemis_sun9 Δημ. April 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2012 Τι προβλήματα σου παρουσιάζει? γιατί εγώ έχω την τελευταία 3.15.2012.SensationXL Diet και δεν έχω παρατηρήσει κάτι. Εκτός οτι καταναλώνει 20-30% τις μπαταρίας μέσα σε 2-3 ώρες , έχοντας όλα τα σχετικά apps για την μπαταρία και task Killer, κάνει freeze σε διάφορα σημέια, κυρίως μετά απο πολύ αναμονή ή όταν έχει επικοινωνία με 3g , συνήθως πάνω στο refresh (Facebook, twitter, καιρο και τα σχετικά). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. April 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2012 (edited) Πως μπορώ να βρώ τον kernel απο την hyperdroid ; Μέσα στο zip της rom υπάρχει ο φάκελος αλλά πως μπορώ να τον περάσω σε άλλη rom; Συγκεκριμένα είναι αυτός : 2.6.32.15_14_S-R9 root@seader-GA-8I945PE#3 Edited April 19, 2012 by cb600f Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. April 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2012 Aπο ένα γρήγορο ψάξιμο,δεν είδα να κυκλοφορεί κάπου σκέτος.Ενας εύκολος τρόπος που μπορείς να τον περάσεις σε άλλη ρομ ειναι να πάρεις το αρχείο zimage από την ρομ και από το φάκελο system/lib/modules τα .ko αρχεία και τα βάζεις στο zip αλλου κερνελ και φλασάρεις από το recovery.Εγώ για αυτές τις περιπτώσεις χρησιμοποιώ αυτό http://www.sendspace.com/file/6wi178 στο φάκελο initrdcm7 ή initrdcustom βάζω το initrd.gz της ρομ που θέλω να βάλω τον κερνελ,στο φάκελο kernel35 το zimage,στο φάκελο kernel35/modules/lib τα αρχεία .ko του κερνελ,ζιπάρω τo αρχείο και φλασάρω από το recovery απαντώντας ανάλογα στο yes/no menu για magldr/clk,cm7 ή όχι (ανάλογα που έχεις βάλει το initrd.gz αρχείο) κτλ Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. April 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2012 Όλο το θέμα είναι ο ήχος που περιγράφω στην απάντηση της κλήσης. Ξέρω οτι έχω γίνει κουραστικός με αυτό το πράγμα αλλά είναι κάτι που μου έχει γίνει εμμονή!. Πέρασα στην hyperdroid 5.9.0 ( που δεν εμφάνιζε αυτό το πρόβλημα ) τον kernel του dorimanx (στην δική του ρομ το κάνει) και βλέπω πως εξακολουθεί να δουλεύει κανονικά (hyperdroid - kernel dorimanx) .Άρα δεν πρέπει να είναι θέμα kernel. Μακάρι να'ξερα απο που προέρχεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. April 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2012 (edited) τότε θα έλεγα να δοκιμάσεις τα διάφορα libaudio.so αρχεία που κυκλοφορούν.κατά 99% από εκεί προέρχεται το πρόβλημα http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1227784 απλά προσοχή στο πέρασμά τους.επειδή δεν περνιούνται όλα μέσω clockwork και πρέπει να το βάλεις χειροκίνητα στο /system/ με root explorer αν δεν δώσεις τα σωστά permissions δε θα μπουτάρει η ρομ.πολύ πιθανόν αν πάρεις το libaudio.so από το /system της hyperdroid και το βάλεις στην άλλη ρομ,να δουλέψει σωστά. Στις ics ρομ τον ακους αυτό τον θόρυβο; Edited April 19, 2012 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. April 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2012 (edited) τότε θα έλεγα να δοκιμάσεις τα διάφορα libaudio.so αρχεία που κυκλοφορούν.κατά 99% από εκεί προέρχεται το πρόβλημα http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1227784 απλά προσοχή στο πέρασμά τους.επειδή δεν περνιούνται όλα μέσω clockwork και πρέπει να το βάλεις χειροκίνητα στο /system/ με root explorer αν δεν δώσεις τα σωστά permissions δε θα μπουτάρει η ρομ.πολύ πιθανόν αν πάρεις το libaudio.so από το /system της hyperdroid και το βάλεις στην άλλη ρομ,να δουλέψει σωστά. Στις ics ρομ τον ακους αυτό τον θόρυβο; Δηλαδή περνάω την ρομ που εμφανίζει το πρόβλημα, τον kernel απο την λίστα που έχει (π.χ. Dorimanx's 2.6.32.56 kernel) και περνάω απο το recovery το LIBAUDIO-FIX-Nightly-108.zip; Ουυπς δεν είδα πότε τροποποίησες το μήνυμά σου. Όχι σε ics που έχω στην κάρτα (tytung v1.5) δεν έχω πρόβλημα. Edited April 19, 2012 by cb600f Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. April 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2012 H ics λειτουργεί χωρίς libaudio οπότε μακάρι να έχω δίκιο και να σωθείς :lol: Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. April 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2012 H ics λειτουργεί χωρίς libaudio οπότε μακάρι να έχω δίκιο και να σωθείς :lol: Περνάω την dorimanx και έχω κρατήσει το libaudio.so απο την hyperdroid στην κάρτα για να το περάσω χειροκίνητα. Τα permisions ποιά πρέπει να είναι; Μακάρι να γλιτώσω, κάθε φορά που περνάω ρομ, τηλεφωνώ στον εαυτό μου να ακούσω αν κάνει πάλι το ίδιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. April 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2012 τα permissions ειναι read write στο owner και read σε group και others.Ενας καλός free root explorer για τέτοια δουλειά ειναι ο root browser lite.Αντιγράφεις το αρχείο στο /system και μετά πατάς πάνω του και επιλέγεις permissions τα αλλάζεις και κάνεις reboot. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. April 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2012 τα permissions ειναι read write στο owner και read σε group και others.Ενας καλός free root explorer για τέτοια δουλειά ειναι ο root browser lite.Αντιγράφεις το αρχείο στο /system και μετά πατάς πάνω του και επιλέγεις permissions τα αλλάζεις και κάνεις reboot. Παραδόξως τώρα στην dorimanx δεν μου φαίνεται τόσο έντονο το πρόβλημα :banghead: Ότι και να πω είναι λίγο. Θα κρατήσω όμως αυτό το ποστ για το μέλλον. Δεν ξέρω για την ρομ, αλλά αυτό που μου αρέσει περισσότερο στην dorimanx είναι η γραμματοσειρά. Ξέρει κάποιος ποια είναι ; Στην high end έκδοση δεν χρειαζόμαστε το swapper2 ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. April 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2012 O dorimanx στην ρομ του γράφει ένα τρόπο με scripts για την ενεργοποίηση του swap,οπότε καλύτερα ειναι να ακολουθήσεις αυτόν.Αν και πλέον με την τριπλή zram που έχει βάλει στον kernel του,το swap θέλει πάρα πολύ μεγάλη προσπάθεια για να αρχίσει να χρησιμοποιείται.άλλωστε η ram ειναι πιο γρήγορη από την sd Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BILLY_89 Δημ. April 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2012 Καλημέρα παιδιά..Σήμερα έβαλα την dorimanx rom και ήθελα να ρωτήσω αν κάποια στιγμή θέλω να ανεβάσω ταχύτητα τον επεξεργαστή σε ποία συχνότητα να τον βάλω και σε ποίους από τους διαθέσιμους governors? Ευχαριστω προκαταβολικά p.s πάντος δεν είναι και πολύ σταθερή άλλα είναι ωραία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. April 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2012 Καλημέρα παιδιά..Σήμερα έβαλα την dorimanx rom και ήθελα να ρωτήσω αν κάποια στιγμή θέλω να ανεβάσω ταχύτητα τον επεξεργαστή σε ποία συχνότητα να τον βάλω και σε ποίους από τους διαθέσιμους governors? Ευχαριστω προκαταβολικά p.s πάντος δεν είναι και πολύ σταθερή άλλα είναι ωραία.εγω εχω 245-1190 MHz και ondemand. Μετά από πολλές δόκιμες πιστεύω ότι είναι η καλύτερη ρύθμιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. April 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2012 (edited) Λοιπόν δοκίμασα την παραπάνω λύση με το libaudio.so και δουλεύει κανονικότατα. Θέλει όντως προσοχή στα permissions γατί την την πρώτη φορά έκανα λάθος και η ρομ δεν μπούταρε. Επιτέλους ένα τόσο εκνευριστικό πρόβλημα σε μένα φαίνεται πως λύθηκε :D Θα δω τώρα από την uot kitchen μια γραμματοσειρά και μερικά αλλά πραγματάκια που θέλω να αλλάξω και τέλος. Μπορεί κάποιος που έχει την dorimanx 5.9.0 ή 5.10.0 να δει στην ιστοσελίδα της uot kitchen αν η γραμματοσειρά που έχει είναι η F26 Roboto; Ευχαριστώ! Edited April 20, 2012 by cb600f Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts