_KOSTASKELLAS_ Δημ. March 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2012 μετονόμασα το φάκελο που κατέβασα σε americanandroid και μετονόμασα και στο αρχειο startup.txt rel_path =americanandroid. το έχει πάλι πόση ώρα αλλα εκει κολλημένο στην αρχική να γράφει powered by american android....:mad: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bictor Δημ. March 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2012 Το script έχει πάει στο /system οπότε δε θα σβηστεί με wipe all userdata. Κάνε μια καθαρή εγκατάσταση της ρομ.Aπό εκεί και πέρα με το link2sd μεταφέρονται στο ext partition όλες οι εφαρμογές χρήστη + τα lib αρχεία των εφαρμογών αυτών + η dalvik cache τους και έτσι κερδίζεις αρκετό χώρο.Στο link2sd στην αρχική του οθόνη πατώντας το πρώτο επάνω εικονίδιο σου λέει ποιες εφαρμογές ειναι συνδεδεμένες (δηλαδή στο ext partition) στην επιλογή "συνδεδεμένο" . Οσες εφαρμογες βλέπεις στην επιλογή "στην κάρτα sd" κάντες σύνδεση,ώστε να πάνε στο ext partition.Yποθέτω ότι οι εφαρμογές που σου εξαφανίζονται τις βάζεις στην επιλογή "στην κάρτα sd". Αν είχες cm7 ρομ,υπάρχουν και άλλες λύσεις αλλά στην ρομ που έχεις τώρα,δε ξέρω αν θα δουλέψουν.Τις εφαρμογές σου μαζί με τα δεδομένα τους,μπορείς να τις έχεις backup με το titanium.Δε χρειάζεται κάθε φορά να τις εγκαθιστάς από το market Και για να γινει καθαρη εγκατάσταση απο την αρχη τι πρεπει να επιλεξω? wipe all userdata και μετα format? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimo Δημ. March 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2012 μετονόμασα το φάκελο που κατέβασα σε americanandroid και μετονόμασα και στο αρχειο startup.txt rel_path =americanandroid. το έχει πάλι πόση ώρα αλλα εκει κολλημένο στην αρχική να γράφει powered by american android....:mad: Μέσα σε αυτό που κατέβασες έχει ένα folder με όνομα android (όχι όλο το 32american...) , αυτό μετονομάζεις και βάζεις στο root της κάρτας σου προσθετωντας το αντίστοιχο όνομα στο startup.txt. Παράθεση Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS pinterest,instagram,EyeEm,flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bictor Δημ. March 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2012 Τα εκανα ολα format (boot system sdcard) και ξαναπέρασα την ROM απο την αρχη. Εβαλα τις εφαρμογές και με το Link2sd επελεξα σύνδεση. Σε οσες το εκανα αυτο μετα απο restart χάθηκαν και στο link2sd δειχνει συνδεδεμένες 0, ενω στον αποθηκευτικό χωρο του ext partition δείχνει 110ΜΒ κατειλημμένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_KOSTASKELLAS_ Δημ. March 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2012 (edited) ωραία ... και τώρα δεν αναγνωρίζει την κάρτα ούτε στο τηλέφωνο ούτε στο pc τι γίνεται μετά????? μόνο μη μου πείτε για format της κάρτας...μόνο αυτό μη μου πείτε γιατί δεν έχω πάρει backup και θα σαλτάρω... πωωωωωωω θόλωσα .... αν ήξερα οτι είναι τόσο μπελαλίδικο δεν θα το έβαζα το κουλό μου να το σκάλιζα....:mad: υ.γ.δώστε καμιά απάντηση γιατι εχει αρχίσει και με πιάνει κρύος ιδρώτας...πολλές φώτο και αρχεία που δυστυχώς δεν εχ κανει backup...:( Edited March 18, 2012 by _KOSTASKELLAS_ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. March 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2012 Τα εκανα ολα format (boot system sdcard) και ξαναπέρασα την ROM απο την αρχη. Εβαλα τις εφαρμογές και με το Link2sd επελεξα σύνδεση. Σε οσες το εκανα αυτο μετα απο restart χάθηκαν και στο link2sd δειχνει συνδεδεμένες 0, ενω στον αποθηκευτικό χωρο του ext partition δείχνει 110ΜΒ κατειλημμένα. Εχεις περασμενο το 4ext recovery; αν ναι τι ext partition εχεις; ext3 ή ext4 ; Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_KOSTASKELLAS_ Δημ. March 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2012 ωραία ... και τώρα δεν αναγνωρίζει την κάρτα ούτε στο τηλέφωνο ούτε στο pc τι γίνεται μετά????? μόνο μη μου πείτε για format της κάρτας...μόνο αυτό μη μου πείτε γιατί δεν έχω πάρει backup και θα σαλτάρω... πωωωωωωω θόλωσα .... αν ήξερα οτι είναι τόσο μπελαλίδικο δεν θα το έβαζα το κουλό μου να το σκάλιζα....:mad: υ.γ.δώστε καμιά απάντηση γιατι εχει αρχίσει και με πιάνει κρύος ιδρώτας...πολλές φώτο και αρχεία που δυστυχώς δεν εχ κανει backup...:( για να μη παίρνω απάντηση φαντάζομαι οτι τα έχασα ολα οσα εχω στην κάρτα έτσι:worry:??? τι κάνουμε τώρα??? δώστε καμια βοήθεια ρε παιδιά please....:cry: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bictor Δημ. March 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2012 Εχεις περασμενο το 4ext recovery; αν ναι τι ext partition εχεις; ext3 ή ext4 ; Ναι το 4ext recovery εχω και το partition ειναι ext3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. March 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2012 όταν είχα βάλει γιά πρώτη φορά την HYPERDROID V 5. 8. 0 EXTREME EDITION έλεγα είναι δυνατόν στο quadrant advanced να δούμε 3000+ καί όμως σήμερα μετά από πολλές δοκιμές, με τόν επεξεργαστή στα 1536MHz καί SCARY είδα 3066. :D απορώ όμως γιατί το θέμα δεν υπάρχει πλέον στο XDA ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. March 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2012 (edited) Τελικά είχα προλάβει να κατεβάσω την magldr έκδοση της συγκεκριμένης ρομ και την δοκίμασα.Τα μεγάλα σκορ οφείλονται στο γεγονός ότι κάνει το ext partition ως εσωτερική μνήμη.Η εσωτερική μνήμη του hd2 δεν ειναι ότι γρηγορότερο κυκλοφορεί.Ετσι με μια γρήγορη κάρτα και με το script να πηγαίνουν όλα στο ext partition,ανεβαίνει πολυ το i/o του κινητού και βλέπεις αυτά τα σκορ.Στην ουσία όμως δεν ειναι εκπληκτικά πιο γρήγορη από τις υπόλοιπες "κανονικές" cm7 roms.Στο τεστ του παλιού quadrant advanced ή του απλού της τελευταίας έκδοσης στο γράφημα με τα αποτελέσματα δείχνει τι ποσοστό δίνει το κάθε στοιχείο που μετράει.Θα δεις λοιπόν ότι το data i/o ειναι πολύ μεγάλο και αυτό οφείλεται στην κάρτα μνήμης Ναι το 4ext recovery εχω και το partition ειναι ext3 Τότε 2 πράγματα συμβαίνουν 1.Κάτι γίνεται με την συγκεκριμένη ρομ 2.Κάτι κάνεις λάθος θα έλεγα να δοκιμάσεις και κάποια άλλη ρομ για να μη παίρνω απάντηση φαντάζομαι οτι τα έχασα ολα οσα εχω στην κάρτα έτσι:worry:??? τι κάνουμε τώρα??? δώστε καμια βοήθεια ρε παιδιά please....:cry: Δυστυχώς κατόπιν εορτής δεν μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα.Tα wm βλέπουν την κάρτα; Edited March 18, 2012 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_KOSTASKELLAS_ Δημ. March 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2012 μπορεί κάποιος αν ξέρει να μου πει πως μπορώ να φτιάξω την κάρτα χωρίς να κάνω format?????:worry: το μόνο που έκανα είναι να μετονομάσω τον φάκελο και να τρέξω το .exe:cry: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. March 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2012 Έκανες επανεκκίνηση στον υπολογιστή? Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_KOSTASKELLAS_ Δημ. March 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2012 Δυστυχώς κατόπιν εορτής δεν μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα.Tα wm βλέπουν την κάρτα; βάζω την κάρτα στο usb το εμφανίζει σαν δίσκο αλλά όταν πάω να ανοίξω το δίσκο μου λεει τοποθετήστε μια δισκέτα στη μονάδα Ι ΠΩΩΩΩ ΚΑΛΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ :w00t::w00t::w00t::w00t::w00t: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimo Δημ. March 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2012 (edited) μπορεί κάποιος αν ξέρει να μου πει πως μπορώ να φτιάξω την κάρτα χωρίς να κάνω format?????:worry: το μόνο που έκανα είναι να μετονομάσω τον φάκελο και να τρέξω το .exe:cry: Δεν κατάλαβα πως κόλλησε το θέμα? Την κάρτα γιατί δεν την αναγνωρίζει? Μήπως δεν έκανες ασφαλή κατάργηση? Δεν είναι θέμα android. Υπάρχουν στο δίκτυο άμα Googleαρεις προγράμματα ανάκτησης πχ recuva με όχι τέλεια αποτελέσματα βέβαια, αλλά μην κάνεις κίνηση αν δεν ψάξεις. Δοκίμασε και σε άλλους υπολογιστές. Edited March 18, 2012 by mimo Παράθεση Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS pinterest,instagram,EyeEm,flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bictor Δημ. March 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2012 Ωραια λεω να παω για την NDT MIUI 2.3.7 DEVELOPMENT V48.0 με Tytung_kernel Πρεπει να φλασαρω απο την αρχη HSPL, MAGLDR, Recovery ή κανω ενα wipe userdata & format και την περναω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_KOSTASKELLAS_ Δημ. March 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2012 με το που μετονόμασα το φάκελο android σε ameriCanAndroid και έτρεξα τα αρχεία exe. άρχισε να κάνει κάτι σαν extract και μου βγάζει μήνυμα οτι δεν υπάρχει αρκετός χώρος στην κάρτα και δεν ξαναεμφανίστηκε στον explorer... βγάζω την κάρτα την βάζω στο pc και δεν την βλέπει.το θέμα ειναι οτι ούτε format δεν με αφήνει να κάνω μου γράφει δεν υπάρχει δισκέτα στη μονάδα.... καμιά ιδέα????? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. March 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2012 Δοκίμασε το Ontrack_EasyRecovery Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. March 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2012 Ωραια λεω να παω για την NDT MIUI 2.3.7 DEVELOPMENT V48.0 με Tytung_kernel Πρεπει να φλασαρω απο την αρχη HSPL, MAGLDR, Recovery ή κανω ενα wipe userdata & format και την περναω? To recovery το έχεις αφήσει στα 150M ή το κατέβασες στα 135Μ που λέει στο θέμα της ρομ που έχεις τώρα; Αν το έχεις στα 150 απλά κάνεις wipe userdata και περνάς την νέα ρομ Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_KOSTASKELLAS_ Δημ. March 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2012 Δοκίμασε το Ontrack_EasyRecovery ενα μεγάλο ευχαριστώ και δημόσια διότι το προγραματάκι κάνει δουλειά.επαναφέρει αργά και σταθερά ολα τα αρχεία της κάρτας δεν μπορώ να καταλάβω τι πήγε στραβά όμως... έβαλα μια άλλη κάρτα και έτρεξα κανονικά:D τι πρέπει να βάλω για να έχω την επιλογή στην εκκίνηση τις συσκευής??? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. March 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2012 exceller loader http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=7370011 Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_KOSTASKELLAS_ Δημ. March 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2012 το οτι η οθόνη έχει μια σχετική θερμότητα μετά την εγκατάσταση android είναι φυσιολογική?? οκ με το πρόγραμμα exceller loader απο wn σε android. το αντίθετο πως επιτυγχάνεται? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. March 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2012 Reboot!!!!:) Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimo Δημ. March 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2012 Όταν κάνεις power off στα android και ξανά on bootαρει στα wm Παράθεση Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS pinterest,instagram,EyeEm,flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_KOSTASKELLAS_ Δημ. March 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2012 οκ η αλήθεια πάντως είναι οτι δεν είναι και άσχημα...σαν να άρχισα να γλυκαίνομαι μου φαίνεται....:lol::lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimo Δημ. March 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2012 Απλά καμιά σχέση με τα wm. Μπορείς να βάζεις χέρι όπως στα παράθυρα με την διαφορά ενός μάρκετ με περι τις 500.000 εφαρμογές... και smooth και φιλικό και χωρίς hard soft reset. Πάντως δεν κατάλαβα πως λειτούργησε το ontrack αφού δεν έβλεπε καν την κάρτα ο υπολογιστής. Δεν ήταν hardware πρόβλημα? Χτύπησε κάποιο αρχείο? Κάποια διεργασία που δεν τελείωσε? Τι κάρτα ήταν gb & class ; Παράθεση Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS pinterest,instagram,EyeEm,flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts