cb600f Δημ. January 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2012 H diet εχει λιγοτερες εφαρμογες μεσα;; Δεν την έχω δοκιμάσει ακόμη, αλλά σίγουρα λείπουν τα βίντεο του καιρού . Υπάρχει κάπου αυτό το zip του swap να το περάσω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. January 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2012 (edited) Nαι τώρα που το βλέπω έχει λιγότερα "άχρηστα" προγράμματα και χρειάζεται μικρότερο partition στα 150mb.Οπότε έχεις +50mb χώρο για αποθήκευση εφαρμογών χρήστη.Δες τι λείπει από προγράμματα http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=21030098&postcount=6154 Στο changelog της 13/1 γράφει ότι πρόσθεσε στην "diet" rom τα video του καιρού Για το zram δες http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=20169960&postcount=3 Edited January 22, 2012 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fvidalis Δημ. January 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2012 (edited) Oταν κανω την εγκατάσταση μου βγαζει μηνυμα: error in sdcard/...... και στο τελος status 0..... Bοήθεια καποιος? Edited January 22, 2012 by fvidalis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. January 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2012 δοκίμασε να ξανα-αντιγράψεις το αρχείο στην κάρτα ή να το ξανακατεβάσεις από τον server αν δε δουλέψει πάλι Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enick Δημ. January 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2012 Φιλε bbb και εγώ έκανα την διαδικασία για zram και swap οταν γράφω στο terminal free στο swap μου βγάζει 352693 αντί για 363000! Και επίσης καμία ιδέα για αύξηση ήχου έχουμε; γιατί όντως είναι χαμηλός ο ήχος! δοκίμασα το πρόγραμμα volume+ αλλά δεν μου δουλεύει σε εμένα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. January 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2012 (edited) Μα υποθέσω πως δεν δουλεύει το zram ; Μπορώ να κάνω νέο partition στην κάρτα χωρίς να χάσω τα πάντα; Edited January 23, 2012 by cb600f Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. January 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2012 (edited) To zram δουλεύει. Το swap δε δουλεύει. Δώσε και την εντολή zram_stats και δες τι βγάζει Φιλε bbb και εγώ έκανα την διαδικασία για zram και swap οταν γράφω στο terminal free στο swap μου βγάζει 352693 αντί για 363000! Και επίσης καμία ιδέα για αύξηση ήχου έχουμε; γιατί όντως είναι χαμηλός ο ήχος! δοκίμασα το πρόγραμμα volume+ αλλά δεν μου δουλεύει σε εμένα! Για το zram+swap εισαι οκ.Για τον ήχο δε γνωρίζω πως διορθώνεται αλλά βλέπω ότι σε σχέση με την teambluedroid η nrg δεν έχει κάποια αρχεία στο /system/etc που έχουν ονόματα σχετικά με το beats audio. Edited January 23, 2012 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SagoniasSlutRose Δημ. January 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2012 Eκανα φορματ στην παλια μου καρτα που ειχε και ext partition και εχω την εντυπωση οτι το ext part δεν εφυγε, αφου η καρτα ειναι 8αρα και τωρα δειχνει 6.6GB Πως το σβηνω; Εβαλα την καρτα στο Neo V της κοπελας μου και δεν το χρειαζεται Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. January 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2012 Ενας τρόπος ειναι να βάλεις στο pc σου το πρόγραμμα mini tool partition wizard και να τη φορμάρεις από εκεί Ενας δεύτερος τρόπος που ίσως λειτουργήσει ειναι να βάλεις την κάρτα στο hd2 σου και να μπεις magldr--->services--->clear sd mbr. Μετά βάζεις την κάρτα στο neo v και την φορμάρεις από τις ρυθμίσεις της συσκευής Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. January 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2012 Το έκανα, έδωσα την εντολή και πήρα τα αποτελέσματα που φαίνονται. Σε περίπτωση που δεν δουλεύει, αξίζει το φορμάρισμα της κάρτα και το χάσιμο όλων των δεδομένων που έχει μέσα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. January 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2012 H zram δουλεύει οκ.Το swap partition πρέπει να το ενεργοποιήσεις μέσω του swapper2.Αν δε θες να κάνεις πολύ multitasking μια χαρά είσαι και έτσι και δεν αξίζει να φορμάρεις πάλι Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sisferas_sax Δημ. January 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2012 Eκανα φορματ στην παλια μου καρτα που ειχε και ext partition και εχω την εντυπωση οτι το ext part δεν εφυγε, αφου η καρτα ειναι 8αρα και τωρα δειχνει 6.6GB Πως το σβηνω; ενας καλος οδηγος για το πως κανουμε extra partition με το MiniTool Partition Wizard ειναι εδω https://docs.google.com/document/d/1dhXJZPjZzBHcAtIE_jfEeuG988UDUaP7GfZk909nNCc/edit?hl=en&authkey=CLDJw80N&pli=1#heading=h.96ptul6wuz5n Παράθεση Ανδρεας χ500- htc cruise - htc diamond-htc hd-htc hd2-Htc one destinator 7 & 8 - iGO PrimoAndroid Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. January 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2012 (edited) Δοκίμασε κάποιος την CoreDroid V3.6 Sense3.5 RV; Λέει τίποτα ή μπα... Edit: μπααα...πίσω στην energy. Edited January 23, 2012 by cb600f Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SagoniasSlutRose Δημ. January 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2012 Ενας τρόπος ειναι να βάλεις στο pc σου το πρόγραμμα mini tool partition wizard και να τη φορμάρεις από εκεί Ενας δεύτερος τρόπος που ίσως λειτουργήσει ειναι να βάλεις την κάρτα στο hd2 σου και να μπεις magldr--->services--->clear sd mbr. Μετά βάζεις την κάρτα στο neo v και την φορμάρεις από τις ρυθμίσεις της συσκευής Σ ευχαριστω πολυ για αλλη μια φορα! Δουλεψε! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. January 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2012 ποιον απο τους δυο τροπους δοκιμασες; Sent from my HD7 T9292 using Board Express Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SagoniasSlutRose Δημ. January 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2012 Με το προγραμματακι. Και μετα επειδη δεν την εβλεπε την εκανα παλι φορματ απο το neo v. Sent from my HTC HD2 using Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. January 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2012 Εβαλα την χθεσινή energy την diet version.Για τον ήχο δουλεύει το volume + beta έκδοση 1.8.1 http://androidaudiohacks.com/?p=149#more-149 για να δυναμώσει ο ήχος,πρέπει να ειναι τσεκαρισμένο και το virtual room effect Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SagoniasSlutRose Δημ. January 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2012 Kαι ενυπωσεις απο την full? πιο γρηγορη; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosk Δημ. January 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2012 νεα ρομ Team Blue Droid V3.3 Sensation xl Gen3 EU & Tmobile SonyXloud απλα εκπληκτική!(παντα κατα την αποψη μου) Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. January 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2012 Εβαλα την χθεσινή energy την diet version.Για τον ήχο δουλεύει το volume + beta έκδοση 1.8.1 http://androidaudiohacks.com/?p=149#more-149 για να δυναμώσει ο ήχος,πρέπει να ειναι τσεκαρισμένο και το virtual room effect Νομίζω κάνει αισθητή διάφορα και πλέον η energy είναι πλήρης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. January 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2012 Παραρητησα ότι ο ήχος χαμηλώνει όταν κρατας το κινητό στο χέρι.αυτο νόμιζα ότι γίνεται μόνο όταν το πιάνεις κατά την διάρκεια της κλήσης αλλά βλέπω ότι γίνεται ακόμη και όταν παίζω βίντεο Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. January 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2012 Παραρητησα ότι ο ήχος χαμηλώνει όταν κρατας το κινητό στο χέρι.αυτο νόμιζα ότι γίνεται μόνο όταν το πιάνεις κατά την διάρκεια της κλήσης αλλά βλέπω ότι γίνεται ακόμη και όταν παίζω βίντεο Δεν κατάλαβα ακριβώς τι εννοείς αλλά νομίζω είναι λογικό να παίζει διαφορετικά με το ηχείο κάτω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. January 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2012 νεα ρομ Team Blue Droid V3.3 Sensation xl Gen3 EU & Tmobile SonyXloud απλα εκπληκτική!(παντα κατα την αποψη μου) Συμφωνώ. Έχω κολλήσει κι εγώ με την Team Blue Droid!!!:) Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. January 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2012 (edited) Θέλω κάποια στιγμή να δοκιμάσω την διαδικασία του cwm. Αν κάνω nandroid backup τώρα, θα μπορώ να γυρίσω πίσω στην ρομ και τον magloader; Γίνεται να αντιγράψω τον φάκελο Titaniumbackup και να κάνω format την κάρτα; Αν τον αντιγράψω ξανά μετά θα μπορώ να επαναφέρω τις εφαρμογές; Edited January 24, 2012 by cb600f Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. January 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2012 Εννοείς clk; http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1114053 εγώ αυτή την στιγμή,τρέχω την nrg με τον clk 1.5.Μπορείς να πάρεις ένα full nandroid backup με τον magldr και όποια στιγμή,επιστρέψεις σε αυτόν,επαναφέρεις το backup σου και είσαι οκ.Το titanium backup θα σου χρειαστεί,ώστε να επαναφέρεις τις εφαρμογές σου.Επίσης κατά πάσα πιθανότητα θα σου δουλέψει και η επαναφορά των δεδομένων από magldr σε clk και το αντίστροφο,στην ίδια πάντα ρομ.Δηλαδή εγκαθιστάς την ίδια clk rom και μετά επαναφέρεις τμηματικά από το backup,τα data και το sd-ext και λογικά θα είσαι οκ.Υπόψιν ότι η έκδοση 1.5 εχει το απλό recovery και όχι το 4ext,το οποίο θα πρέπει να περάσεις μόνος σου,αν το χρειάζεσαι. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts