Jump to content

[Επίσημο] HTC HD2 - Android Development

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

H diet εχει λιγοτερες εφαρμογες μεσα;;

Δεν την έχω δοκιμάσει ακόμη, αλλά σίγουρα λείπουν τα βίντεο του καιρού .

Υπάρχει κάπου αυτό το zip του swap να το περάσω;

• Απαντήσεις 12χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Nαι τώρα που το βλέπω έχει λιγότερα "άχρηστα" προγράμματα και χρειάζεται μικρότερο partition στα 150mb.Οπότε έχεις +50mb χώρο για αποθήκευση εφαρμογών χρήστη.Δες τι λείπει από προγράμματα http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=21030098&postcount=6154

Στο changelog της 13/1 γράφει ότι πρόσθεσε στην "diet" rom τα video του καιρού

Για το zram δες http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=20169960&postcount=3

Edited by bbbb

Oταν κανω την εγκατάσταση μου βγαζει μηνυμα: error in sdcard/...... και στο τελος status 0.....

Bοήθεια καποιος?

Edited by fvidalis

δοκίμασε να ξανα-αντιγράψεις το αρχείο στην κάρτα ή να το ξανακατεβάσεις από τον server αν δε δουλέψει πάλι

Φιλε bbb και εγώ έκανα την διαδικασία για zram και swap οταν γράφω στο terminal free στο swap μου βγάζει 352693 αντί για 363000! Και επίσης καμία ιδέα για αύξηση ήχου έχουμε; γιατί όντως είναι χαμηλός ο ήχος! δοκίμασα το πρόγραμμα volume+ αλλά δεν μου δουλεύει σε εμένα!

Μα υποθέσω πως δεν δουλεύει το zram ;

Μπορώ να κάνω νέο partition στην κάρτα χωρίς να χάσω τα πάντα;

Edited by cb600f

To zram δουλεύει. Το swap δε δουλεύει. Δώσε και την εντολή zram_stats και δες τι βγάζει

Φιλε bbb και εγώ έκανα την διαδικασία για zram και swap οταν γράφω στο terminal free στο swap μου βγάζει 352693 αντί για 363000! Και επίσης καμία ιδέα για αύξηση ήχου έχουμε; γιατί όντως είναι χαμηλός ο ήχος! δοκίμασα το πρόγραμμα volume+ αλλά δεν μου δουλεύει σε εμένα!

Για το zram+swap εισαι οκ.Για τον ήχο δε γνωρίζω πως διορθώνεται αλλά βλέπω ότι σε σχέση με την teambluedroid η nrg δεν έχει κάποια αρχεία στο /system/etc που έχουν ονόματα σχετικά με το beats audio.

Edited by bbbb

Eκανα φορματ στην παλια μου καρτα που ειχε και ext partition και εχω την εντυπωση οτι το ext part δεν εφυγε, αφου η καρτα ειναι 8αρα και τωρα δειχνει 6.6GB

Πως το σβηνω;

Εβαλα την καρτα στο Neo V της κοπελας μου και δεν το χρειαζεται

Ενας τρόπος ειναι να βάλεις στο pc σου το πρόγραμμα mini tool partition wizard και να τη φορμάρεις από εκεί

Ενας δεύτερος τρόπος που ίσως λειτουργήσει ειναι να βάλεις την κάρτα στο hd2 σου και να μπεις magldr--->services--->clear sd mbr. Μετά βάζεις την κάρτα στο neo v και την φορμάρεις από τις ρυθμίσεις της συσκευής

Το έκανα, έδωσα την εντολή και πήρα τα αποτελέσματα που φαίνονται.

Σε περίπτωση που δεν δουλεύει, αξίζει το φορμάρισμα της κάρτα και το χάσιμο όλων των δεδομένων που έχει μέσα;

H zram δουλεύει οκ.Το swap partition πρέπει να το ενεργοποιήσεις μέσω του swapper2.Αν δε θες να κάνεις πολύ multitasking μια χαρά είσαι και έτσι και δεν αξίζει να φορμάρεις πάλι

Eκανα φορματ στην παλια μου καρτα που ειχε και ext partition και εχω την εντυπωση οτι το ext part δεν εφυγε, αφου η καρτα ειναι 8αρα και τωρα δειχνει 6.6GB

Πως το σβηνω;

ενας καλος οδηγος για το πως κανουμε extra partition με το MiniTool Partition Wizard ειναι εδω https://docs.google.com/document/d/1dhXJZPjZzBHcAtIE_jfEeuG988UDUaP7GfZk909nNCc/edit?hl=en&authkey=CLDJw80N&pli=1#heading=h.96ptul6wuz5n

Ανδρεας

χ500- htc cruise - htc diamond-htc hd-htc hd2-Htc one

destinator 7 & 8 - iGO PrimoAndroid

Δοκίμασε κάποιος την CoreDroid V3.6 Sense3.5 RV;

Λέει τίποτα ή μπα...

Edit: μπααα...πίσω στην energy.

Edited by cb600f

Ενας τρόπος ειναι να βάλεις στο pc σου το πρόγραμμα mini tool partition wizard και να τη φορμάρεις από εκεί

Ενας δεύτερος τρόπος που ίσως λειτουργήσει ειναι να βάλεις την κάρτα στο hd2 σου και να μπεις magldr--->services--->clear sd mbr. Μετά βάζεις την κάρτα στο neo v και την φορμάρεις από τις ρυθμίσεις της συσκευής

Σ ευχαριστω πολυ για αλλη μια φορα! Δουλεψε!

Με το προγραμματακι. Και μετα επειδη δεν την εβλεπε την εκανα παλι φορματ απο το neo v.

Sent from my HTC HD2 using Tapatalk

Εβαλα την χθεσινή energy την diet version.Για τον ήχο δουλεύει το volume + beta έκδοση 1.8.1 http://androidaudiohacks.com/?p=149#more-149 για να δυναμώσει ο ήχος,πρέπει να ειναι τσεκαρισμένο και το virtual room effect

Kαι ενυπωσεις απο την full? πιο γρηγορη;

νεα ρομ Team Blue Droid V3.3 Sensation xl Gen3 EU & Tmobile SonyXloud απλα εκπληκτική!(παντα κατα την αποψη μου)
Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes.

Εβαλα την χθεσινή energy την diet version.Για τον ήχο δουλεύει το volume + beta έκδοση 1.8.1 http://androidaudiohacks.com/?p=149#more-149 για να δυναμώσει ο ήχος,πρέπει να ειναι τσεκαρισμένο και το virtual room effect

Νομίζω κάνει αισθητή διάφορα και πλέον η energy είναι πλήρης.

Παραρητησα ότι ο ήχος χαμηλώνει όταν κρατας το κινητό στο χέρι.αυτο νόμιζα ότι γίνεται μόνο όταν το πιάνεις κατά την διάρκεια της κλήσης αλλά βλέπω ότι γίνεται ακόμη και όταν παίζω βίντεο

Παραρητησα ότι ο ήχος χαμηλώνει όταν κρατας το κινητό στο χέρι.αυτο νόμιζα ότι γίνεται μόνο όταν το πιάνεις κατά την διάρκεια της κλήσης αλλά βλέπω ότι γίνεται ακόμη και όταν παίζω βίντεο

Δεν κατάλαβα ακριβώς τι εννοείς αλλά νομίζω είναι λογικό να παίζει διαφορετικά με το ηχείο κάτω.

νεα ρομ Team Blue Droid V3.3 Sensation xl Gen3 EU & Tmobile SonyXloud απλα εκπληκτική!(παντα κατα την αποψη μου)

Συμφωνώ. Έχω κολλήσει κι εγώ με την Team Blue Droid!!!:)

Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι

Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus

Θέλω κάποια στιγμή να δοκιμάσω την διαδικασία του cwm. Αν κάνω nandroid backup τώρα, θα μπορώ να γυρίσω πίσω στην ρομ και τον magloader;

Γίνεται να αντιγράψω τον φάκελο Titaniumbackup και να κάνω format την κάρτα; Αν τον αντιγράψω ξανά μετά θα μπορώ να επαναφέρω τις εφαρμογές;

Edited by cb600f

Εννοείς clk; http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1114053

εγώ αυτή την στιγμή,τρέχω την nrg με τον clk 1.5.Μπορείς να πάρεις ένα full nandroid backup με τον magldr και όποια στιγμή,επιστρέψεις σε αυτόν,επαναφέρεις το backup σου και είσαι οκ.Το titanium backup θα σου χρειαστεί,ώστε να επαναφέρεις τις εφαρμογές σου.Επίσης κατά πάσα πιθανότητα θα σου δουλέψει και η επαναφορά των δεδομένων από magldr σε clk και το αντίστροφο,στην ίδια πάντα ρομ.Δηλαδή εγκαθιστάς την ίδια clk rom και μετά επαναφέρεις τμηματικά από το backup,τα data και το sd-ext και λογικά θα είσαι οκ.Υπόψιν ότι η έκδοση 1.5 εχει το απλό recovery και όχι το 4ext,το οποίο θα πρέπει να περάσεις μόνος σου,αν το χρειάζεσαι.