Jump to content

[Επίσημο] HTC HD2 - Android Development

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ναι είναι η τελευταία. σε έμενα δούλευε κανονικά το μαρκετ ,αλλά πλέον δεν βάζω ξανά άλλη ρομ εκτός από ICS.

• Απαντήσεις 12χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Σε εμένα με την Blue Droid το μάρκετ δουλεύει.. Αυτό που με παραξένεψε είναι πως μία εφαρμογή, ένα παιχνίδι συγκεκριμένα, ενώ το έχω αγοράσει μου λέει πως δεν είναι συμβατό με το κινητό μου τώρα, οπότε δεν μπορώ να το ξανακατεβάσω..

menioseten έβαλες την ICS την τελευταία? είσαι ευχαριστημένος?

Αγόρασα μια 32αρα κάρτα για το κινητό και ετοιμάζομαι να την περάσω...

αν κάνω nand backup την ρομ και φορμάρω κανονικά στην καινούρια κάρτα ext partition θα λειτουργήσει κανονικά η ρομ η πρέπει να την ξαναστίσω από την αρχή?????

Έκανα 2Gb ext partition σε αυτήν και όταν δοκίμασα να επαναφέρω το back up έβγαλε checking md5 sums.... md5 mismatch....

Υποθέτω είναι από αυτό.Την ξαναφορμάρω τώρα με 1Gb ext και βλέπουμε...

Το ext partition δεν μπορεί να γίνει Mount και να περασω τα αρχεια στο pc χειροκίνητα????

Νομίζω έχει επιλογή το Cwm για Mount sd-ext....

EDIT: Τελικά είχε γεμίσει η κάρτα και δεν μου είχε χώρο να κρατήσει ολόκληρο το back up....

Το ξαναπερνάω και βλέπουμε.

Edited by leou

Στις ICS ROMS δεν μου δουλεύει το παλιό market 2.3.6 , το έχετε παρατηρήσει? Δηλαδή ή δεν βάζουμε τα ics buttons (άι λοβ δεμ ) ή .....?

επίσης και το handsent sms ... και το perfect monitor

from THE hd2

Edited by mimo

Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS

pinterest,instagram,EyeEm,flickr

Αυτή η ics του tytung [9.Jan.2012] NexusHD2-ICS-4.0.3-CM9 V1.0 εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1434860 είναι εντάξει για καθημερινή χρήση; Δουλεύουν οι περισσότερες εφαρμογές με την νέα έκδοση android;

Κάποιος να προτείνει μία ROM που τρέχει σούπερ? Φαντάζομαι θα πρέπει να επιλέξω ανάμεσα σε NDT GINGER ή RCMix3D 5.1??

Την NDT GINGER V33 BY LANGTHANG τη χρησιμοποιώ το τελευταίο διάστημα και στην προτείνω ανεπιφύλακτα. :)

Το μόνο πρόβλημα που έχω παρατηρήσει είναι όταν πας να πειράξεις ρυθμίσεις του music player κάνει επανεκκίνηση.

Τίποτα άλλο. :)

[quote=Caipirinhas;

menioseten έβαλες την ICS την τελευταία? είσαι ευχαριστημένος?

ναι την τελευταια. και τα ελαχιστα bag που εχει δεν με ενοχλουν καθολου.

ναι την τελευταια. και τα ελαχιστα bag που εχει δεν με ενοχλουν καθολου.

Μόλις τώρα την πέρασα και εγώ, η τέταρτη rom για σήμερα :sick:

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί άλλαξαν την θέση των accept - deny ( allow στο superuser ).

Edited by cb600f

Σε αυτό έχεις δίκιο.Αλλαξαν και την θέση και των κουμπιών για αποδοχή-άκυρο και αλλού π.χ. στο μαρκετ.Σαν να σε ωθούν να μην το χρησιμοποιήσεις...

Στις ICS ROMS δεν μου δουλεύει το παλιό market 2.3.6 , το έχετε παρατηρήσει? Δηλαδή ή δεν βάζουμε τα ics buttons (άι λοβ δεμ ) ή .....?

επίσης και το handsent sms ... και το perfect monitor

from THE hd2

Το παλιό μάρκετ 2.3.6 δεν ειναι συμβατό με την ics.Μόνη λύση για να δουλεύεις με άλλο lcd density ειναι το hacked market 3.4.4 http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=20623581&postcount=10 αν και κάποιες φορές πετάει πάλι το μήνυμα για μη συμβατότητα.Αν πας στις εφαρμογές και κάνεις εκκαθάριση δεδομένων του market,λειτουργεί κανονικά μέχρι την επόμενη φορά...Αρκετές εφαρμογές δεν ειναι συμβατές με την ics και δεν έχει σχέση με τα soft keys.

Αυτή η ics του tytung [9.Jan.2012] NexusHD2-ICS-4.0.3-CM9 V1.0 εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1434860 είναι εντάξει για καθημερινή χρήση; Δουλεύουν οι περισσότερες εφαρμογές με την νέα έκδοση android;

Εχει κάποια bugs (με τα πιο σοβαρά ίσως ότι δεν γράφει βίντεο,δεν έχει ραδιόφωνο,δεν παίζει flash στον browser)αλλά κάνει για καθημερινή χρήση.Για τις εφαρμογές υπάρχουν σίγουρα ασυμβατότητες.Αν δε δοκιμάσεις,δε μπορείς να ξέρεις,τι δουλεύει και τι όχι

Μόλις τώρα την πέρασα και εγώ, η τέταρτη rom για σήμερα :sick:

keep flashinq !!!! WTAF (welcome to anonymous flaser):lol:

keep flashinq !!!! WTAF (welcome to anonymous flaser):lol:

:cool:

Μόνο εγώ, τα ματάκια μου, και τα bad blocks του hd2 μπορούν να καταλάβουν το κάψιμο!!!

Μέχρι πριν λίγο έψαχνα μια ρομ που μπορεί να τα κάνει όλα και τελικά κατέληξα με μια που ακόμα σχεδόν είναι beta.

Δεν λειτουργεί το svox;

Δυστυχώς δε λειτουργεί το tts.Oυτε το ενσωματωμένο pico tts αλλά ούτε και το svox.Πως σου φαίνεται η ταχύτητα σε σχέση με την nightly cm7;

Δυστυχώς δε λειτουργεί το tts.Oυτε το ενσωματωμένο pico tts αλλά ούτε και το svox.Πως σου φαίνεται η ταχύτητα σε σχέση με την nightly cm7;

Θα περιμένω για το svox, είναι ακόμη νωρίς για το ics.

Η ταχύτητα μπορώ να πω πως είναι πάρα πολύ καλή, ίσως ακόμη καλύτερη από όλες τις cm7 που δοκίμασα.

Μέχρι στιγμής αυτό που με ενοχλεί περισσότερο είναι τα soft buttons, ενώ είναι τόσο πολύ χρήσιμα, πιάνουν χώρο από την οθόνη. Μακάρι να μπορούσε μα βρεθεί τρόπος να κρύβονται αυτόματα.

Το άλλο που κάνει εντύπωση είναι το ext partition. Ενώ το έχω στο 1g το titanium μου λέει περίπου 667 από τα οποία διαθέσιμα τώρα τα 590 Mb η κάπου εκεί.

Άσχετο: το nexus έχει, hardware κουμπιά και χρειάζεται τα soft buttons;

Edited by cb600f

Tα soft keys ειναι πραγματι μεγαλη μαγκια.αν και προσωπικα θα ηθελα να δουλευει το zmooth.με το mod του gogodu5su τα soft keys εξαφανιζονται σε landscape mode.

Θα περιμένω για το svox, είναι ακόμη νωρίς για το ics.

Η ταχύτητα μπορώ να πω πως είναι πάρα πολύ καλή, ίσως ακόμη καλύτερη από όλες τις cm7 που δοκίμασα.

Μέχρι στιγμής αυτό που με ενοχλεί περισσότερο είναι τα soft buttons, ενώ είναι τόσο πολύ χρήσιμα, πιάνουν χώρο από την οθόνη. Μακάρι να μπορούσε μα βρεθεί τρόπος να κρύβονται αυτόματα.

Το άλλο που κάνει εντύπωση είναι το ext partition. Ενώ το έχω στο 1g το titanium μου λέει περίπου 667 από τα οποία διαθέσιμα τώρα τα 590 Mb η κάπου εκεί.

Άσχετο: το nexus έχει, hardware κουμπιά και χρειάζεται τα soft buttons;

Αυτο που βλεπεις ειναι ο χωρος της nand . Για να αναγνωριστει το ext partition πρεπει να φλασαρεις καποιο extra zip.το τελευταιο galaxy nexus δεν εχει hardware keys

Edited by bbbb

Αυτο που βλεπεις ειναι ο χωρος της nand . Για να αναγνωριστει το ext partition πρεπει να φλασαρεις καποιο extra zip.το τελευταιο galaxy nexus δεν εχει hardware keys

Έχω ακολουθήσει τις οδηγίες από το πρώτο post στο xda και πέρασα ένα zip αρχείο 40κάτιapptosd.zip και το πέρασα μετά το πρώτο άνοιγμα της ρομ. Γιαυτό νομίζω πως βλέπω το partition (ap2sd) στο titanium.

Πέρασα και τον adw launcher ex και μου αρέσει ακόμη περισσότερο. Αν δεν κάνει τίποτα περίεργα κολλήματα θα το κρατήσω έτσι.

Edit: Θα ορκιζόμουν πως πριν λίγο o ήχος από το ηχείο του τηλεφώνου ήταν πιο δυνατός. Υπάρχει κάποιο θέμα και με τον ήχο;

Ειναι σιγουρα ποιο γρήγορη.και με τα soft keys πλεον εχω πάθει εξάρτιση.

Τα soft keys είναι απίστευτα λειτουργικά . Και εγώ όμως δεν θα είχα πρόβλημα αν είχα το zmooth.

Υπάρχει και μια ασυμβατότητα με το Swype, αλλά λειτουργεί καλά τουλάχιστον σε portret.

Μόλις κατέβασα ενημέρωση για το svox και λειτουργεί κανονικότατα , δεν ζητούσα καλύτερα λαχείο:rolleyes:

Edited by cb600f

Για τον ήχο το έχουν αναφέρει αρκετοί.Αν η dalvik-cache πάει στο ext partition,ο ήχος για κάποιο λόγο χαμηλώνει.Κάποιοι λένε ότι λύνεται αν μπεις στο recovery και πας στο advanced--->fix permissions

Για τον ήχο το έχουν αναφέρει αρκετοί.Αν η dalvik-cache πάει στο ext partition,ο ήχος για κάποιο λόγο χαμηλώνει.Κάποιοι λένε ότι λύνεται αν μπεις στο recovery και πας στο advanced--->fix permissions

Μόλις τώρα διάβαζα για αυτό στο xda.

Δοκίμασες την ενημέρωση του svox η έχεις ακόμη wp στο hd2;

Εντάξει o ήχος επανήλθε μέχρι να ξαναχαθεί. Μπορώ να μεταφέρω την dalvik στην κάρτα;

Edited by cb600f

Ειχα την ics αλλά γύρισα σε cm7 και συγκεκριμένα δοκιμάζω την dorimanx http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1166948 light rom γιατί θέλω να έχω adobe flash player.Και με βλέπω να μένω εδώ,μέχρι να φτιάξουν αυτό το πρόβλημα.Δυστυχώς δεν έχει να κάνει με την adobe μιας και στο s2 σε μια cm9 beta που δοκίμασα,ο flash player δούλευε κανονικά.

Μπορείς να μεταφέρεις την dalvik-cache στην εσωτερική μνήμη αλλά χρειάζεται πείραγμα το script.Δυστυχώς δε ξέρω τι πρέπει να αλλάξεις,οπότε δες ή ρώτα στο xda μήπως κάποιος βρήκε λύση

Edited by bbbb

Ειχα την ics αλλά γύρισα σε cm7 και συγκεκριμένα δοκιμάζω την dorimanx http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1166948 light rom γιατί θέλω να έχω adobe flash player.Και με βλέπω να μένω εδώ,μέχρι να φτιάξουν αυτό το πρόβλημα.Δυστυχώς δεν έχει να κάνει με την adobe μιας και στο s2 σε μια cm9 beta που δοκίμασα,ο flash player δούλευε κανονικά.

Μπορείς να μεταφέρεις την dalvik-cache στην εσωτερική μνήμη αλλά χρειάζεται πείραγμα το script.Δυστυχώς δε ξέρω τι πρέπει να αλλάξεις,οπότε δες ή ρώτα στο xda μήπως κάποιος βρήκε λύση

προσπαθώ να παράσω αυτή την ρομ που ανέφερες

αλλά δεν μπορώ . έκανα recovery 150m 10 αλλά

όταν ξεκινάει μπαίνει στην αρχική οθόνη και κολάει

εκεί . μετά κατά το πέρασμα έχει νομιζω 12 με 13

βήματα σε αυτά τι πρέπει να βάλει κάποιος για να

έχει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα ? τι recovery

χρειάζεται ?

δεν φοβάμαι να πεθάνω απλώς δεν θέλω

να είμαι εκεί όταν θα γίνει !!!!!!! ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ

http://img820.imageshack.us/img820/8...420x150no2.gif

Δεν ξέρω αν εσείς με την nand βάζετε με τον ίδιο τρόπο με την sd (root folder before booting ) τα soft buttons , πάντως η ερώτηση είναι πως βγαίνουν , αν βγαίνουν ...

from THE hd2

Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS

pinterest,instagram,EyeEm,flickr

Δεν ξέρω αν εσείς με την nand βάζετε με τον ίδιο τρόπο με την sd (root folder before booting ) τα soft buttons , πάντως η ερώτηση είναι πως βγαίνουν , αν βγαίνουν ...

from THE hd2

Στην ρομ του nexus 1.0 έχει δύο zip αρχεία. Αν δεν περάσεις κανένα δεν θα έχεις τα κουμπιά, αν περάσεις το αρχείο "with buttons"μετά το φλασάρισμα θα τα έχεις.

Το θέμα είναι το τι κανείς χωρίς αυτά, τι επιλογές έχεις για να μην πατάς συνέχεια τα hardware.

Edit: Μόλις τα έβγαλα περνώντας το ανάλογο zip αρχείο μέσω του cwm. Μεγάλωσε κανονικά η οθόνη αλλά η χρήση των hardware κουμπιών είναι πολύ συχνή.

Edited by cb600f

Θα το θέσω πολύ ωμά γιατί αλλιώς πονάει...

Πόσο κοστίζει να αντικαταστήσω φρεσκοσπασμένη οθόνη του HD2?

Και που γίνεται, στην ACE HELLAS?