Jump to content

[Επίσημο] HTC HD2 - Android Development

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το hd2 θα κρατούσα φυσικά.Το s2 όσο καλό και να είναι,.ειναι τηλέφωνο της "σειρας".To χρησιμοποιώ ως αντικατάσταση του acer liquid mt που πούλησα.Φέτος είναι αυτό,του χρόνου θα ειναι το s3 κτλ.Και πιθανόν του χρόνου τέτοια εποχή, στην θέση που βρίσκονται τώρα οι χρήστες του galaxy s (που παίρνει-δε παίρνει ics) θα βρίσκεται το s2...

Σε λίγο καιρό θα πουληθεί και αυτό και θα δω ποιο θα ειναι το επόμενό μου.Το hd2 λόγω των devs και των 3 λειτουργικών που τρέχει,μου προσφέρει περισσότερη ικανοποίηση από ένα s2 που απλά τρέχει άψογα ένα μόνο λειτουργικό.Να ας πούμε τώρα,στο hd2 θα ξαναβάλω wm για να δοκιμάσω το primo 2.0.Οταν το βαρεθω,μπορεί να βάλω wp7 (ενώ παράλληλα θα έχω στην sd και android) και μετά πάλι nand android.Αυτό δε μπορεί να το κάνει κανένα s2/note/nexus κτλ όσο άψογο και αν είναι στο ένα και μοναδικό και λειτουργικό που τρέχει.

Οσο για το zmooth στις sense roms,θέλει να κάνεις λίγο πιο απαλά την κίνηση.

Χρήστο θυμάσαι;;;:wink:

http://www.bytheway.gr/showpost.php?p=134469&postcount=1315

EDIT: Αυτό το είδατε παιδιά;

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1420575

:)ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΦΕΥΓΕΙ:)

Edited by sso

Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι

Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus

• Απαντήσεις 12χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλη χρονια με υγεία και καλύτερες συνθήκες διαβίωσης για όλους μας.Σωκράτη το hd2 ειναι συσκευή σταθμός.Τότε προτίμησα να πάρω πάλι το hd2 και δε το μετάνιωσα.Οπως έγραψα και πιο πάνω,πιο εύκολα πουλάω το s2,παρά το hd2

Θα το κρατήσω και αυτό το hd2, μέχρι να χαλάσει.

Βασικα με το android του 2009 εαν κυκλοφορουσε, θα ειχε ηδη θαφτει γιατι ηταν σε αθλιο σταδιο ακομα σα λειτουργικο κατα τη γνωμη μου. :ninja:

Συμφωνώ.Το android ουσιαστικά άρχισε να γίνεται λειτουργικό από την έκδοση 2.2 και μετά.Και φυσικά με όσους λένε ότι το hd2 έπρεπε να κυκλοφορήσει με android ή wp7,διαφωνώ.Κυκλοφόρησε με το κατάλληλο λειτουργικό,ώστε να κάνει τους devs να ασχοληθούν.Σε μια συσκευή έχεις

1.άριστο pna/gps --->wm.Τίποτε δε συγκρίνεται με την ποικιλία gps προγραμμάτων των wince.

2.ένα σύγχρονο smartphone--->android

3.Ενα αεράτο και γρήγορο λειτουργικό για καθημερινή χρήση--->wp7

4.linux ubuntu--->για να παίζεις

Edited by bbbb

Συμφωνω Χρηστο! Με τη διαφορα οτι εγω ουσιωδη αλλαγη και "σωστο" οικοσυστημα στο android, ειδα απο την Gingerbread κι επειτα.

Το hd2 κυκλοφορησε το 2009. Οποτε λογικα θα φορουσε την Eclair; Μια αποτυχια θα ηταν και θα ειχε παψει αμεσα η υποστηριξη του! :)

Παρεμπιπτοντως, θαυμαζω απιστευτα τη δουλεια των devs πανω στα wp στο hd2. Επιτελους ενα λειτουργικο υβριδικο, εφαμιλλου smoothness με το leader του τομεα smooth, iOS. :) Το δοκιμαζα προχτες στη συσκευη του αδερφου μου.

Once you get a Mac, you never go back...

Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on.

www.macspot.gr

Η νέα χρονιά μάλλον μας επιφυλάσσει εκπλήξεις για το κινητό μας :) Κάτι νέο που αναπτύσσεται είναι το touch recovery http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1419733

Καλημέρα Χρόνια Πολλά Καλή Χρονιά σε όλους.

Ήθελα να ρωτήσω υπάρχει κάποια εφαρμογή επαφές που να έχει και Ελληνικό αλφαβητάρι ή να κάνει εναλλαγή Ελληνικού με Αγγλικό όταν θες να βρεις μια επαφή.

Καλημέρα Χρόνια Πολλά Καλή Χρονιά σε όλους.

Ήθελα να ρωτήσω υπάρχει κάποια εφαρμογή επαφές που να έχει και Ελληνικό αλφαβητάρι ή να κάνει εναλλαγή Ελληνικού με Αγγλικό όταν θες να βρεις μια επαφή.

Καλημέρα , χρόνια πολλά και καλή χρόνια με υγεία σε όλους.

Η εφαρμογή ex dialer μαζί με τον dialer εγκαθιστά και εφαρμογή με επαφές που αν οριστεί γλώσσα Ελληνικά, θα έχει το αλφάβητο σε Ελληνικά στην αριστερή στήλη.

Καλημέρα , χρόνια πολλά και καλή χρόνια με υγεία σε όλους.

Η εφαρμογή ex dialer μαζί με τον dialer εγκαθιστά και εφαρμογή με επαφές που αν οριστεί γλώσσα Ελληνικά, θα έχει το αλφάβητο σε Ελληνικά στην αριστερή στήλη.

Μαζί με GO SMS και GO DIALER ίσως, ή είναι ενσωματωμένα σε αυτό το EX DIALER που αναφέρεις? Δε θυμάμαι πως δουλεύει...

Μαζί με GO SMS και GO DIALER ίσως, ή είναι ενσωματωμένα σε αυτό το EX DIALER που αναφέρεις? Δε θυμάμαι πως δουλεύει...

O ex dialer είναι αυτό που λέει, ένας dialer με Ελληνικό t9 και δυνατότητα εύρεσης επαφών στην γλώσσα που θα ορίσεις.

Καλή χρονιά σε όλους

σε περίπτωση που κάποιος ενδιαφέρεται για ένα διαφορετικό καπάκι μπαταρίας..

http://blog.whitesites.com/Chrome-HTC-HD2-Battery-Cover-Tutorial__634103488469591250_blog.htm

χρησιμοποίησα 800άρι γυαλόχαρτο και μου βγήκε λίγο θολό, θέλει 1000άρι για να γυαλίσει περισσότερο.

Ο Go dialer πάντως παρότι έχω Ελληνικά μου βγάζει λατινικό αλφαβητάριο θα δοκιμάσω τον ex

Έχεις δίκιο....ενώ νόμιζα ότι είχε Ελληνικό, στην οθόνη του "dialpad" βγάζει λατινικό αλφαβητάριο.

Δεν το χρειάζεσαι όμως, γιατί δίπλα στην οθόνη του "contacts" σου ανοίγει πληκτρολόγιο με δυνατότητα εναλλαγής Ελληνικά-Αγγλικά. :)

Καλή χρονιά σε όλους

σε περίπτωση που κάποιος ενδιαφέρεται για ένα διαφορετικό καπάκι μπαταρίας..

http://blog.whitesites.com/Chrome-HTC-HD2-Battery-Cover-Tutorial__634103488469591250_blog.htm

χρησιμοποίησα 800άρι γυαλόχαρτο και μου βγήκε λίγο θολό, θέλει 1000άρι για να γυαλίσει περισσότερο.

Πριν λιγο καιρο, αναζητουσα κι εγω αυτο τον οδηγο στο επισημο νημα! :happy:

Αν κι αισθητικα δε μ αρεσει προσωπικα, του δινει αλλη πνοη ειδικα με διαφανη θηκη οπως το χει ο αδερφος μου! Με 'γεια!!! :happy:

Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on.

www.macspot.gr

Έχεις δίκιο....ενώ νόμιζα ότι είχε Ελληνικό, στην οθόνη του "dialpad" βγάζει λατινικό αλφαβητάριο.

Δεν το χρειάζεσαι όμως, γιατί δίπλα στην οθόνη του "contacts" σου ανοίγει πληκτρολόγιο με δυνατότητα εναλλαγής Ελληνικά-Αγγλικά. :)

Που ακριβώς το βγάζει αυτό?

Πριν λιγο καιρο, αναζητουσα κι εγω αυτο τον οδηγο στο επισημο νημα! :happy:

Αν κι αισθητικα δε μ αρεσει προσωπικα, του δινει αλλη πνοη ειδικα με διαφανη θηκη οπως το χει ο αδερφος μου! Με 'γεια!!! :happy:

δεν με πολυ τρελαίνει αλλά είχε πολλά σημάδια το καπάκι πίσω, τουλάχιστον έτσι είναι καλύτερα.

δεν με πολυ τρελαίνει αλλά είχε πολλά σημάδια το καπάκι πίσω, τουλάχιστον έτσι είναι καλύτερα.

Απλα βαλτο σε θηκη γιατι βρωμιζεται πισω πολυ ευκολα τωρα! :)

www.macspot.gr

Απλα βαλτο σε θηκη γιατι βρωμιζεται πισω πολυ ευκολα τωρα! :)

δεν μπορώ με θήκη, ποτέ δεν έβαλα θήκη στο κινητό. Έχω πάρει άπειρα αξεσουάρ από το ebay και καμιά 10αριά θήκες σίγουρα! :D Ότι και να δοκίμασα "παχαίνει" την συσκευή στα χέρια μου και την κάνει πολύ άβολη. Πρώτη φορά, τώρα με το Galaxy Note δε το έχω νιώσει αυτό. Είναι ήδη μεγάλο και χορταστικό και με την θήκη δε μπορώ να καταλάβω διαφορά.

Αν προσέξετε καλά την φωτογραφία θα δείτε πολλά σημαδάκια από πτώσης της συσκευής. Μιλάμε για αεροπλανικά κόλπα και πάντα προσγειωνόταν σώα και αβλαβής! :D Στιβαρές κατασκευές της HTC, ποτέ κανένα μοντέλο της δεν έπαθε τίποτα στα χέρια μου και όλα έχουν πέσει άπειρες φορές με τραγικό τρόπο.

δεν μπορώ με θήκη, ποτέ δεν έβαλα θήκη στο κινητό. Έχω πάρει άπειρα αξεσουάρ από το ebay και καμιά 10αριά θήκες σίγουρα! :D Ότι και να δοκίμασα "παχαίνει" την συσκευή στα χέρια μου και την κάνει πολύ άβολη. Πρώτη φορά, τώρα με το Galaxy Note δε το έχω νιώσει αυτό. Είναι ήδη μεγάλο και χορταστικό και με την θήκη δε μπορώ να καταλάβω διαφορά.

Αν προσέξετε καλά την φωτογραφία θα δείτε πολλά σημαδάκια από πτώσης της συσκευής. Μιλάμε για αεροπλανικά κόλπα και πάντα προσγειωνόταν σώα και αβλαβής! :D Στιβαρές κατασκευές της HTC, ποτέ κανένα μοντέλο της δεν έπαθε τίποτα στα χέρια μου και όλα έχουν πέσει άπειρες φορές με τραγικό τρόπο.

Εγω εχω το εξης τραγικο προβλημα. Οσο ειχα το HTC, ανθεκτικο πισω, το ειχα σε θηκη τυπου σιλικονης σε 6-7 χρωματα αναλογα το ντυσιμο μου. :p

Τωρα με το iphone 4, που λογω υλικων κατασκευης "επιβαλλεται" να ειναι σε θηκη, σιχαθηκα τις θηκες. Πλεον χρησιμοποιω σε ολα τα τηλεφωνα θηκες τυπου pouch, μονο οταν τα βαζω στην τσαντα! :)

Παντως, εαν βρωμιζεται πισω, γιατι θα το κανει, με λιγο καθαρο οινοπνευμα να το περνας! Δοκιμασμενο απο μενα! :)

www.macspot.gr

δεν εχω καθαρίσει ποτε την συσκευή από πίσω, ξέρω οτι βρωμιζει αλλά δεν γεμίζει και λάσπες! :D

Αν τώρα που ειναι ασημένιο λερώνει περισσότερο θα δω τι θα κανω, δεν με απασχολεί ιδιαίτερα. τη λύση με το καθαρό οινόπνευμα που λες την ξέρω, συνηθίζω να καθαρίζω έτσι τις περισσότερες συσκευές ή με ένα καθαριστικό για gadget που έχω αλλά δεν εξατμίζεται τόσο γρήγορα όσο το οινόπνευμα.

δεν εχω καθαρίσει ποτε την συσκευή από πίσω, ξέρω οτι βρωμιζει αλλά δεν γεμίζει και λάσπες! :D

Αν τώρα που ειναι ασημένιο λερώνει περισσότερο θα δω τι θα κανω, δεν με απασχολεί ιδιαίτερα. τη λύση με το καθαρό οινόπνευμα που λες την ξέρω, συνηθίζω να καθαρίζω έτσι τις περισσότερες συσκευές ή με ένα καθαριστικό για gadget που έχω αλλά δεν εξατμίζεται τόσο γρήγορα όσο το οινόπνευμα.

Εγω παλι ειμαι ψειρα σε αυτα, γενικως με την καθαριοτητα πανω μου και γυρω μου, σε ο,τι κραταω ή χρησιμοποιω. Απο πειρα σου λεω πως τωρα, θα γινεται πολυ ευκολα χαλια... :happy:

Παρεμπιπτοντως, το note, πολυ φοβερη συσκευη! Να το χαιρεσαι! Σημερα το πρωι το επιασα.. Εχω το 1 χερι με ραμματα, και μονο με το 1 ελευθερο, σταθηκε αδυνατο να το πιασω! Ομως εγκαινιαζει μια κατηγορια μονο του! Φοβερο μηχανημα! :happy:

www.macspot.gr

το note ειναι πολύ μπροστα! καμία σχέση με οτιδήποτε άλλο είχα πριν!

το HD2 θα μεταβιβαστεί στον αδερφό μου οπότε πλέον θα είναι δικό του πρόβλημα :D

Μετά απο δυο μέρες αν θυμάμαι καλά με την rom του energy την 12.28.2011.SensationXL,σήμερα επιστροφή στην nightly. Έφυγα τα ξημερώματα απο το σπίτι με μπαταρία στο 100% και στις 8 που χρειάστηκα να κάνω ένα τηλεφώνημα το τηλέφωνο ήταν κλειστό. Το άνοιξα και η μπαταρία είχε πέσει στο 30%. Δεν ξέρω αν αυτό έγινε απο κάποια εφαρμογή που πέρασα το βράδυ αλλά είναι αρκετό για να την αφήσω πίσω και να ξαναγυρίσω σε cm7.Οι εφαρμογές ήταν το tubemate και το music junk.

Κατα τα άλλα καλή ρομ ,γρήγορη και όμορφη, με κάποια προβλήματα βέβαια (στην εμφάνιση του μενού των εικόνων ταπατσαρίας ας πούμε) αλλά σε γενικές γραμμές αν δεν έκανε αυτό το πρόβλημα με την μπαταρία μάλλον θα την κρατούσα για αρκετό διάστημα.

Το a 2sd σου δούλεψε; αναγνώριζε κανονικά το partition με τις εφαρμογές; επίσης είχες μήπως restart στο sense;

Sent from my HD2

tsak8 - Χρήστος

LG G6 / LG G Pad 8,3"

Παρεμπιπτοντως, το note, πολυ φοβερη συσκευη! Να το χαιρεσαι! Σημερα το πρωι το επιασα.. Εχω το 1 χερι με ραμματα, και μονο με το 1 ελευθερο, σταθηκε αδυνατο να το πιασω! Ομως εγκαινιαζει μια κατηγορια μονο του! Φοβερο μηχανημα! :happy:

πριν 2-3 μήνες δεν ήσουν πάλι σε νοσοκομείο??

μήπως είσαι λίγο επιρρεπής σε ατυχήματα? :wacko:

Αν ναι τότε το 2012 να σου φέρει τυχη υγεία και τον πρώτο αρ. του λόττο σε jack pot;)

Xiaomi Redmi Note 4X (snapdragon) 4/64

Samsung Galaxy J5

NEXUS 5

Samsung Galaxy SIII (GT-I9300)

HTC hd2

Το a 2sd σου δούλεψε; αναγνώριζε κανονικά το partition με τις εφαρμογές; επίσης είχες μήπως restart στο sense;

Sent from my HD2

Δεν ξέρω αν αναφέρεσε σε μένα αλλά αν ναι ,να πω πως πέσασα την EU έκδοση στο T-Mobile που έχω, οπότε όλες οι εφαρμογές πήγαιναν απ'ευθείας στο partition ext4 που είχα κάνει. Restart στο sense οχι δεν είχα, γενικά πιστεύω πως είναι αρκετά καλή rom.