sso Δημ. December 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2011 Αν μπεις στο recovery αυτό που συζητάμε δεν το γράφει; Σε μένα το έβγαλε στην κεντρική οθόνη με πληροφορίες για το sd-ext είδος μέγεθος και διαθέσιμο μέγεθος ,όπως και για την sdcard. Έχεις δίκιο. Το βγάζει στην κεντρική οθόνη. Τελικά είναι ext4. Είναι ωραίο το νέο recovery αλλά είναι και λίγο ζαλάδα. Και το μήνυμα που είπες το βλέπω κι εγώ τώρα. Απλά έτσι όπως είναι το backround (ζαλάδα) δεν το είχα προσέξει και πήγα κατ' ευθείαν στο install from sdcard:p Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. December 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2011 (edited) Δεν θα έχεις πρόβλημα με το ext 4 αν θες να γυρίσεις πάλι στην nightly Τώρα το πήρα είδηση αυτό :lol: Ευχαριστώ bbbb Μέχρι τώρα αν μη τι άλλο το τηλέφωνο ξεκίνησε εντυπωσιακά και τώρα μόλις έκανε boot Edit: Όταν κάνουμε restore τις εφαρμογές με το titanium backup πηγαίνουν στο partition αυτόματα ή πρέπει να εγκαταστήσουμε και κάποια άλλη εφαρμογή; Προσπαθώ τόση ώρα να επαναφέρω όλες τις εφαρμογές. Edited December 21, 2011 by cb600f Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. December 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2011 Κανονικά πάνε αυτόματα στο ext partition Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsak8 Δημ. December 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2011 Μετά απο καιρό πήρα την απόφαση να περάσω απο την Typhoon στην Sensation xl Εκανα Task29 και format στην sd και δημιουργια ext4 partition, πέρασα το νέο cwm και μόλις τώρα το κινητό μετά απο 12΄ ξεκίνησε κανονικά:) Για να δούμε Παράθεση tsak8 - Χρήστος LG G6 / LG G Pad 8,3" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antriou23 Δημ. December 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2011 καλημερα.παιδια τι ext partition χρησιμοποιουμε σε αυτες τις ρομ?ext 4 η ext3?οποιο και απο τα δυο χρησιμοποιησα μου αφηνει λιγο χωρο για εφαρμογες,γυρω στα 200mb.τι κανω λαθος και εχω τοσο λιγο χωρο? Παράθεση T68 N95 i900 i8000 HTC HD2 GT-I9300 Note3 s6 s7edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karhariasgr Δημ. December 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2011 Ναι το system partition (5/235/8) το έχει περάσει. Πρέπει να κάνεις ext partition στην SD οπωσδήποτε. 1gb (1024mb) φθάνει. Μην ξεχάσεις να πάρεις backup πρώτα γιατί θα γίνει φορμάτ στη κάρτα. πως το κάνω το partition? με το SD Formatter δεν έχει να κάνω partition μόνο να φορμάρω την κάρτα. νομίζω μέσα από το MAGLRD το κάναμε αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. December 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2011 (edited) To ext partition στην κάρτα θα το κάνεις μέσα από το recovery στη συσκευή.Μagldr--->ad recovery και θα σου ανοίξει το recovery από όπου θα βρεις την επιλογή για το partition της κάρτας καλημερα.παιδια τι ext partition χρησιμοποιουμε σε αυτες τις ρομ?ext 4 η ext3?οποιο και απο τα δυο χρησιμοποιησα μου αφηνει λιγο χωρο για εφαρμογες,γυρω στα 200mb.τι κανω λαθος και εχω τοσο λιγο χωρο? partition θα κάνεις 1gb ext4.Για το χώρο δε κάνεις κάτι λάθος.Ετσι δουλεύει το σύστημα.Ναι μεν είναι 200mb αλλά χρησιμοποιείται συνδυαστικά με το ext partition και έτσι μπορείς να βάλεις περισσότερες εφαρμογές.Φυσικά όχι άπειρες και το πόσες θα βάλεις εξαρτάται από το πόσα δεδομένα έχει η κάθε εφαρμογή π.χ. το igo βάζει στην εσωτερική μνήμη γύρω στα 10mb ενώ τον ίδιο χώρο μπορεί να τον δεσμεύσουν 10-15 εφαρμογές άλλου είδους αν δεν έχουν πολλά δεδομένα. Edited December 22, 2011 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karhariasgr Δημ. December 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2011 το βρήκα. τα βήματα που ακολούθησα ήταν τα εξής 1) έκανα ένα παρτίσιον 1 γίγα 2) το δεύτερο παρτίτιον το έκανα 4 γίγα. δυστυχώς δεν είχε 7 γίγα επιλογή (αφού 8άρα είναι η κάρτα). αυτό θα το επαναφέρω από τα windows. 3) με ρώτησε πόσο θέλω να είναι το παρτίσιον swap και του είπα 512 mb. δε κατάλαβα τι είναι αυτό αλλά έβαλα 512 4) με ρώτησε αν θέλω σε format ext3 ή ext4 και διάλεξα ext4 . Είναι σωστά τα βήματα? Να συνεχίσω στην εγκατάσταση της ROM? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. December 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2011 το βρήκα. τα βήματα που ακολούθησα ήταν τα εξής 1) έκανα ένα παρτίσιον 1 γίγα Σωστά 2) το δεύτερο παρτίτιον το έκανα 4 γίγα. δυστυχώς δεν είχε 7 γίγα επιλογή (αφού 8άρα είναι η κάρτα). αυτό θα το επαναφέρω από τα windows. Το υπόλοιπο της κάρτας (μετα τη δημιουργία του 1gb ext partition) πρέπει να το αφήσεις Fat32 3) με ρώτησε πόσο θέλω να είναι το παρτίσιον swap και του είπα 512 mb. δε κατάλαβα τι είναι αυτό αλλά έβαλα 512 256mb είναι αρκετά ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ KAI XΡΗΣΗ SWAP FILE To swap file είναι ένας χώρος κατάλληλα διαμορφωμένος στην sd που λειτουργεί σαν εικονική μνήμη ραμ. Το android όταν πάμε να ανοίξουμε μια εφαρμογή και δε του φτάνει η μνήμη ραμ, κλείνει τις προηγούμενες εφαρμογές για να ελευθερώσει μνήμη. Το swap χρησιμεύει ώστε αντί να κλείσει η εφαρμογή, να μεταφερθεί εκεί και έτσι όταν χρειαστούμε πάλι, το σύστημα θα την πάρει από εκεί στη ραμ με αποτέλεσμα να μπορούμε να έχουμε περισσότερες εφαρμογές ενεργές....http://www.bytheway.gr/showthread.php?t=42021 4) με ρώτησε αν θέλω σε format ext3 ή ext4 και διάλεξα ext4 . Σωστά Είναι σωστά τα βήματα? Να συνεχίσω στην εγκατάσταση της ROM? Καλή συνέχεια!!!:D Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karhariasgr Δημ. December 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2011 Ξαναέκανα τις κινήσεις από την αρχή. 1ο partition 1 γίγα 2o partition 4 γίγα Swap partition 256 mbyte Διάλεξα EU συσκευή. Διάλεξα MAGLRD και όχι CLK τέλος του είπα ότι το format θα είναι ext4 Πέρασα την ROM μέσα στην sd card. του "έδειξα" που είναι και ολοκλήρωσε το setup. Έκανα reboot και έμεινε στην οθόνη με το σιδερένιο πλέγμα για background, πάνω λέει HTC και κάτω TBD.. είναι η οθόνη εκκίνησης της ROM αλλά μένει εκεί, δε προχωράει. Τι έκανα πάλι λάθος?!?! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. December 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2011 2o partition γιατί έκανες; Δοκίμασε αλλή μια φορά βγάζοντας τη μπαταρία. Έκανες full Wipe; Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. December 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2011 (edited) Μετά απο το χθεσινό πέρασμα του recovery και την μετατροπή του ext3 σε ext4 ,δεν μπορώ να επαναφέρω κανένα nandroid backup. Πέρασα πάλι το recovery που χρησιμοποιούσα με την nightly ( 3.0.2.5 ) αλλά όταν επανέφερα το τελευταίο backup απο το recovery ,ενω όλα έδειχναν να πηγαίνουν καλά, όταν άνοιγε το τηλέφωνο είχαν περαστεί μόνο οι μισές εφαρμογές και αυτές χωρίς τα δεδομένα τους. Πουθενά δεν μπορούσα να δω το ext partition , ούτε μέσα απο το titanium αλλά ούτε και απο το e2 Τώρα δοκιμάζω να ξανακάνω την μεταβολή απο ext4 σε ext3 μπας και γλιτώσω τις εφαρμογές μου και τα δεδομένα τους. Με την ευκαιρία να αναφέρω πως κάποια παιχνίδια ,ενώ λειτουργούσαν κανονικά στην nightly ,στην TBD_Sensationxl_V2.6 με την εκκίνηση μου έλεγε πως αυτη η εφαρμογή δεν είναι συμβατή με την συσκευή μου??? Για ποιόν λόγο συμβαίνει αυτό; Edit: Αυτό ήταν!!! Γύρισε όπως το άφησα Edited December 22, 2011 by cb600f Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. December 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2011 Οτι καλύτερο υπάρχει μέχρι στιγμής η sense από team blue :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. December 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2011 Μπορώ να χρησιμοποιήσω το advance restore από ένα nandroid backup μόνο για το data και το ext partition στην τελευταία ρομ του typhoon; Η τελευταία nightly είναι αυτή; update-cm7-leo-20111222.zip Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. December 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2011 Για το restore ισχύει το "κάνω δοκιμή και βλέπω το αποτέλεσμα που θα προκύψει".Η nightly ναι αυτή ειναι η τελευταία.Και κάπου διάβασα ότι τελικά η cm7 έχει σταματήσει πλέον να ανανεώνεται και επικεντρώνονται στην cm9.Αλλωστε "επίσημη" cm7 έχει να κυκλοφορήσει από τις 16-11 http://cm-nightlies.appspot.com/?device=ace Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOLAOS68 Δημ. December 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2011 καλησπέρα, υπάρχει κάποια ρομ που να έχει διαφορετική εμφάνιση και να μοιάζει με τις ρομ για το Samsung Galaxy S2; Παράθεση SAMSUNG μην καταργήσεις την σειρά των NOTE!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. December 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2011 (edited) Και πάλι μετά από λίγη ώρα χρήσης της τελευταίας nightly στην οθόνη κλειδώματος δεν δουλεύει η λειτουργία απενεργοποίησης του ήχου ενώ στην αρχή δούλευε, είμαι σίγουρος γιατί ήταν το πρώτο πράγμα που κοίταξα μετά το restore data και ext partition. Αυτήν την ρομ blueπωςτηνλενεδενθυμαμαι μπορώ να την δοκιμάσω με ext 3; θα ξεκινήσει; έχει δοκιμάσει κάνεις; Sent from my HTC HD2 using Tapatalk Edited December 22, 2011 by cb600f Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsak8 Δημ. December 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2011 Οτι καλύτερο υπάρχει μέχρι στιγμής η sense από team blue :) Συμφωνώ..είμαι εντυπωσιασμένος. Νέο τηλέφωνο χωρίς να ξοδευθείς! Παράθεση tsak8 - Χρήστος LG G6 / LG G Pad 8,3" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. December 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2011 Μπορείς να βγάλεις το sense και βάλεις άλλον launcher στην παραπάνω rom; Αξίζει τον κόπο κάτι τέτοιο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. December 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2011 Μπορείς να βγάλεις το sense και βάλεις άλλον launcher στην παραπάνω rom; Αξίζει τον κόπο κάτι τέτοιο; Το έκανε ο Χρήστος στην RCMIX3D:) Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. December 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2011 Το έκανε ο Χρήστος στην RCMIX3D:) Νομίζω πως κάπου το είχα διαβάσει όντως, θα τοπ δοκιμάσω κάποια στιγμή και εγώ για νδ δω το αποτέλεσμα. Έχω όμως πρόβλημα με την επαναφορά εφαρμογών με την μαζική λειτουργία του titanium και συγκεκριμένα με τις μεγάλες εφαρμογές των παιχνιδιών. Δεν βλέπω να έχει όμως άλλος πρόβλημα και δεν καταλαβαίνω τι πάει στραβά. Edit: Οποίος καταλαβαίνει την υπογραφή του Tapatalk, ας μου εξηγήσει και μένα ρε παιδιά :confused: Sent from my HTC Sensation XL with Beats Audio X315e using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. December 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2011 Το έκανε ο Χρήστος στην RCMIX3D:) Ναι όντως είχα παγώσει με το titanium πολύ πράμα.:p Άλλα πλέον έχω βάλει mango μιας και έχω για Android το s2.και φυσικά καμιά σχέση με το πως τρέχει το Android σε σχέση με το λεό.όχι ότι στο λεό σέρνεται αλλά καμιά σχέση με το galaxy Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. December 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2011 Νομίζω πως κάπου το είχα διαβάσει όντως, θα τοπ δοκιμάσω κάποια στιγμή και εγώ για νδ δω το αποτέλεσμα. Έχω όμως πρόβλημα με την επαναφορά εφαρμογών με την μαζική λειτουργία του titanium και συγκεκριμένα με τις μεγάλες εφαρμογές των παιχνιδιών. Δεν βλέπω να έχει όμως άλλος πρόβλημα και δεν καταλαβαίνω τι πάει στραβά. Edit: Οποίος καταλαβαίνει την υπογραφή του Tapatalk, ας μου εξηγήσει και μένα ρε παιδιά :confused: Sent from my HTC Sensation XL with Beats Audio X315e using Tapatalk Σου εμφανιζεται υπογραφη του Tapatalk ενω γραφεις εδω;;; Εμενα οχι ενω απο αυτο γραφω παντα! :confused: Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. December 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2011 Και σε μένα εμφανίζεται κανονικά.έχω την έκδοση 1.13.3 Sent from my GT-I9100 Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. December 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2011 Με την blue Droid έχω πρόβλημα με το μάρκετ. Όταν κατεβάζω ή ενημερώνω μια εφαρμογή στην αρχή της διαδικασίας μου βγάζει ένα μήνυμα λάθους κάτι σαν application media error και μόλις ολοκληρωθεί το κατέβασμα, την στιγμή της εγκατάστασης κάνει fc με ένα μήνυμα για Android vending. Με τον τρόπο αυτό, όπως είναι λογικό δεν είναι δυνατόν να δουλεύει το μάρκετ. Sent from my HTC HD2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts