bbbb Δημ. April 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2011 στην μνημη του κινητου ,στους εκει φακελους θα γινει και εκει χαμος?ρωταω γιατι νομιζω το android μεχρι καποια εκδοση επιτρεπει την εγκατασταση εφαρμογων μονο στην μνημη του κινητου. επισης με τον τροπο αυτο στο hd2 για να εχουμε android, θα ειναι η συσκευη πληρως android?δηλαδη θα βλεπω μαρκετ κλπ?θα ειναι root?η θα πρεπει να την κανω εγω? Η εσωτερικη μνημη του hd2 οταν τρεχεις android απο την καρτα,απλα ειναι σαν να μην υπαρχει στο android.το android δε την βλεπει.αυτο που συνιστω εγω ειναι να παρεις ενα backup με το spb πριν τρεξεις android.σπανια μεν αλλα μπορει να συμβει μετα την επιστροφη απο android σε wm,να "χτυπησουν" τα .exe στα wm και να μην μπορεις να τρεξεις τα προγραμματα σου.οποτε θα χρειαστεις hard reset και επαναφορα του backup.oι ρομ ειναι ηδη rooted. Sent from my Desire HD using Tapatalk Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. April 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2011 στην μνημη του κινητου ,στους εκει φακελους θα γινει και εκει χαμος?ρωταω γιατι νομιζω το android μεχρι καποια εκδοση επιτρεπει την εγκατασταση εφαρμογων μονο στην μνημη του κινητου. επισης με τον τροπο αυτο στο hd2 για να εχουμε android, θα ειναι η συσκευη πληρως android?δηλαδη θα βλεπω μαρκετ κλπ?θα ειναι root?η θα πρεπει να την κανω εγω? Θα βλεπεις τα παντα και market και ολα! Εναι πληρες android και root Εγω 2 φορες την εβαλα,τη δοκιμασα καλη εμπειρια ειναι,και παρ οτι παιζει απ τη καρτα τρεχει νερακι αλλα τεκικα την εβγαλα γιατι μου κανει τη καρτα μανταρα η μπαταρια ελεω που τρεχει συνεχεια απ τη καρτα δε μου κρατουσε πολυ και γενικως η 3.14 ROM που ειναι απαραιτητη λογο ραδιο δε μου αρεσει καθολου μπροστα στη σταθεροτητα της 1.66 Κοινως η βαζεις nand rom η αγοραζεις 1 φτηνη android συσκευη οπως π.χ. το νεο της wind των 200 ευρω Εγω παντως στο Λεο προτιμω τα windows:) Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. April 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2011 Θα βλεπεις τα παντα και market και ολα! Εναι πληρες android και root Εγω 2 φορες την εβαλα,τη δοκιμασα καλη εμπειρια ειναι,και παρ οτι παιζει απ τη καρτα τρεχει νερακι αλλα τεκικα την εβγαλα γιατι μου κανει τη καρτα μανταρα η μπαταρια ελεω που τρεχει συνεχεια απ τη καρτα δε μου κρατουσε πολυ και γενικως η 3.14 ROM που ειναι απαραιτητη λογο ραδιο δε μου αρεσει καθολου μπροστα στη σταθεροτητα της 1.66 Κοινως η βαζεις nand rom η αγοραζεις 1 φτηνη android συσκευη οπως π.χ. το νεο της wind των 200 ευρω Εγω παντως στο Λεο προτιμω τα windows:) Η εσωτερικη μνημη του hd2 οταν τρεχεις android απο την καρτα,απλα ειναι σαν να μην υπαρχει στο android.το android δε την βλεπει.αυτο που συνιστω εγω ειναι να παρεις ενα backup με το spb πριν τρεξεις android.σπανια μεν αλλα μπορει να συμβει μετα την επιστροφη απο android σε wm,να "χτυπησουν" τα .exe στα wm και να μην μπορεις να τρεξεις τα προγραμματα σου.οποτε θα χρειαστεις hard reset και επαναφορα του backup.oι ρομ ειναι ηδη rooted. Sent from my Desire HD using Tapatalk με καλυψατε πληρως ευχαριστω!και κατι τελευταιο...απο ποια android version και μετα επιτρεπεται η εγκατασταση εφαρμογων στην καρτα μνημης?(μιλαω για android συσκευες) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dj_Blade Δημ. April 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2011 Εγω 2 φορες την εβαλα,τη δοκιμασα καλη εμπειρια ειναι,και παρ οτι παιζει απ τη καρτα τρεχει νερακι αλλα τεκικα την εβγαλα γιατι μου κανει τη καρτα μανταρα η μπαταρια ελεω που τρεχει συνεχεια απ τη καρτα δε μου κρατουσε πολυ και γενικως η 3.14 ROM που ειναι απαραιτητη λογο ραδιο δε μου αρεσει καθολου μπροστα στη σταθεροτητα της 1.66 Κοινως η βαζεις nand rom η αγοραζεις 1 φτηνη android συσκευη οπως π.χ. το νεο της wind των 200 ευρω τι ενοεις? η 3.14 δλδ δεν ειναι σταθερη? Παράθεση Ποτε θα πα ποτε θα παααρωωω την T28RS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. April 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2011 τι ενοεις? η 3.14 δλδ δεν ειναι σταθερη? Ειναι ισως λαθος το διατυπωσα απλως ειναι πιο βαρια και κυριως στο γρηγορο ταχυτατο texting που με ενδιαφερει αμεσα οπως και δτο excel εχει τα προβληματακια της οπως εχω πει σε προηγουμενα ποστ και που ειμαι σιγουρος οτι η htc δε προκειτε καν να ασχοληθει να τα διορθωση!:) με καλυψατε πληρως ευχαριστω!και κατι τελευταιο...απο ποια android version και μετα επιτρεπεται η εγκατασταση εφαρμογων στην καρτα μνημης?(μιλαω για android συσκευες) Απο τη 2.2. και μετα! Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisdani Δημ. April 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2011 (edited) Το 9s-weather παιρνει δεδομενα απο το accuweather,το ιδιο site που παιρνει δεδομενα και ο καιρος στο sense. Συνηθως αυτο το προβλημα δημιουργειται αν δεν εχεις στη συσκευη σου HSPL 2.08 Sent from my Desire HD using Tapatalk ωχ εχω 1.66....:happy: πρεπει να κανω αναβαθμιση σε 2.08? Edited April 25, 2011 by sakisdani Παράθεση NOKIA 5800,HTC HD2,SAMSUNG GALAXY Ace, Samsung GALAXY NOTE 2, LG G2 μπράβο στην lg για το δώρο που μου έκανε...:D Iphone 5c, Iphone 6,Iphone 7 plus,Xiaomi mi 8 lite,Xiaomi redmi note 9s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 25, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2011 ωχ εχω 1.66....:happy: πρεπει να κανω αναβαθμιση σε 2.08? Ναι... βάλε 2.08 HSPL. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dj_Blade Δημ. April 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2011 Ειναι ισως λαθος το διατυπωσα απλως ειναι πιο βαρια και κυριως στο γρηγορο ταχυτατο texting που με ενδιαφερει αμεσα οπως και δτο excel εχει τα προβληματακια της οπως εχω πει σε προηγουμενα ποστ και που ειμαι σιγουρος οτι η htc δε προκειτε καν να ασχοληθει να τα διορθωση!:) Απο τη 2.2. και μετα! εννοεις στα windows ετσι? Η στο android ειναι πιο βαρια? Παράθεση Ποτε θα πα ποτε θα παααρωωω την T28RS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. April 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2011 εννοεις στα windows ετσι? Η στο android ειναι πιο βαρια? Το Android απ τη στιγμή που το τρέχεις κ για όσο τρέχει δεν έχεις σχέση με τα windows Απλώς έχει η 3.14 κάτι θεματακια όπως στο excel που έγραψα παραπάνω που προσωπικα με ενοχλούν όπως και αφήνει λιγότερη ελεύθερη RAM και αυτό μιλάμε όταν τρέχει τα windows Είναι όμως απαραίτητη λόγο σωστού ράδιο για να τρέξεις απ τη κάρτα το android. Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dj_Blade Δημ. April 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2011 μηπως εκανα χαζομαρα πανω σε στιγμη χαζομαρας και ανυπομονεσιας που πηρα το HD 2 αντι να παρω ενα Desire S? Γιατι περα απο την 4.3 οθονη δεν βλεπω κατι καλυτερο σ αυτο το κινητο απο το Desire S.... Και ναι μεν αξιζει η οθονη αλλα θα προτιμουσα να μην πεδευομαι τωρα με hackies και modding για να εχω το καλο και ωραιο μας android... Υπαρχει κατι αλλο για το οποιο θα πρεπε να χαιρομαι? Παράθεση Ποτε θα πα ποτε θα παααρωωω την T28RS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 26, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2011 μηπως εκανα χαζομαρα πανω σε στιγμη χαζομαρας και ανυπομονεσιας που πηρα το HD 2 αντι να παρω ενα Desire S? Γιατι περα απο την 4.3 οθονη δεν βλεπω κατι καλυτερο σ αυτο το κινητο απο το Desire S.... Και ναι μεν αξιζει η οθονη αλλα θα προτιμουσα να μην πεδευομαι τωρα με hackies και modding για να εχω το καλο και ωραιο μας android... Υπαρχει κατι αλλο για το οποιο θα πρεπε να χαιρομαι? Αν το πήρες για Android, όντως δεν έκανες και την καλύτερη επιλογή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dj_Blade Δημ. April 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2011 ε μα τα ατιμα τα windows mobile δεν εχουν 5 βασικες εφαρμογες της προκοπης...τι αλλο να το κανει καποιος δηλαδη ? :P το πηρα μη γνωριζοντας το τι γινεται στον χωρο μετα απο καιρο απουσιας και αλλαξοπιστιας προς iphone μερια ..Απλα ειχα δει το sense και την μεγαλη οθονη,διαβαζα για τις καλες επιδοσεις του επεξεργαστη...Ε και δεν ειχα δει οτι και τα αλλα εχουν τοσο δυνατο επεξεργαστη!!!!!!! Παράθεση Ποτε θα πα ποτε θα παααρωωω την T28RS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 26, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2011 ε μα τα ατιμα τα windows mobile δεν εχουν 5 βασικες εφαρμογες της προκοπης...τι αλλο να το κανει καποιος δηλαδη ? :P το πηρα μη γνωριζοντας το τι γινεται στον χωρο μετα απο καιρο απουσιας και αλλαξοπιστιας προς iphone μερια ..Απλα ειχα δει το sense και την μεγαλη οθονη,διαβαζα για τις καλες επιδοσεις του επεξεργαστη...Ε και δεν ειχα δει οτι και τα αλλα εχουν τοσο δυνατο επεξεργαστη!!!!!!! Αν και δεν είναι της παρούσης... το Desire S έχει ελαφρύτερο λειτουργικό και δυνατότερη CPU/GPU. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. April 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2011 μηπως εκανα χαζομαρα πανω σε στιγμη χαζομαρας και ανυπομονεσιας που πηρα το HD 2 αντι να παρω ενα Desire S? Γιατι περα απο την 4.3 οθονη δεν βλεπω κατι καλυτερο σ αυτο το κινητο απο το Desire S.... Και ναι μεν αξιζει η οθονη αλλα θα προτιμουσα να μην πεδευομαι τωρα με hackies και modding για να εχω το καλο και ωραιο μας android... Υπαρχει κατι αλλο για το οποιο θα πρεπε να χαιρομαι? Θα έπρεπε να χαίρεσαι αν π.χ. το πήρες 200€ γιατί σε αυτή την τιμή δε παίρνεις κάτι καλύτερο από το hd2 παρόλο που το android του είναι από xda..μόνο κάτι κινέζικα στυλ blade που έχοντας το δοκιμάσει (με τα σχετικά hacks για την αύξηση της μνήμης και άλλη cooked rom),ξαναγύρισα ικανοποιημένος στο hd2 με nand android αλλά και sd android rom για όταν χρειάζομαι κάποιες φορές τα windows στο hd2. από εκεί και πέρα αν δεν είχες πρόβλημα χρημάτων και ήθελες το hd2 μόνο για android μάλλον έκανες λάθος επιλογή. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SagoniasSlutRose Δημ. April 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2011 (edited) Eχω μπει παλι στη διαδικασια να περασω νανδ! Εψαξα αρκετα γιατι ειχα μεινει πισω, αποφασισα να βαλω την TyphooN_CM7_v3.1.2-MAGLDR και εχω κολλησει σε ακυρο σημειο. Δεν μπορω να συχρονισω το κινητο με το gmail για να εχω τις επαφες ετοιμες να περαστουν στο ανδροιδ (βγαζει σφαλμα και δεν συχρονιζει, εχω δοκιμασει με 2 gmail accounts) . Δεν εχω και outlook να τις περασω απο κει στο gmail. Εψαξα για το sprite migrate αλλα δεν καταλαβα πως δουλευει. Εχει ενα λινκ στο site αλλα δεν δουλευει. edit: Μολις εβγαλα απο τις επιλογες συχρονισμου το "Tasks" ξεκινησε να συχρονιζει κανονικα! http://www.google.com/support/forum/p/Google%20Mobile/thread?tid=0d79b24dcff9d578&hl=en Edited April 27, 2011 by SagoniasSlutRose Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harrissot Δημ. April 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2011 παιδια καλημερα! μιας και τα windows τα βαρεθηκα ειπα να περασω σιγα σιγα καποιο λογισμικο ανδροιδ. Αλλα δεν ξερω ποιο και τι...Μπορειτε να με συμβουλεψετε? θα θελα επισης να εχω την επιλογη οταν ανοιγω το κινητο να με ρωταει ποιο λογισμικο θελω να ανοιξω και να διαλεγω εγω! γινεται? επισης θελω να σας ρωτησω, καθως το κινητο το χρειαζομαι οπωσδηποτε λογω εργασιας, και τα email ειναι αναποσπαστο κομματι της καθημερινοτητας, παιζει να μου δημιουργησει θεμα το ανδροιδ στα windows? δηλαδη παιζει να χρειαστω reset και ξανα ρομ απο την αρχη σε τυχον στραβη? (η ειναι ανεξαρτητα?) ευχαριστω πολυ για την βοηθεια σας! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 27, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2011 Όλα έχουν απαντηθεί πολλάκις σε αυτό το θέμα. Διάβασε λίγο και για ότι χρειαστείς εδώ είμαστε. Νομίζω δεν υπάρχει λόγος να τα λέμε όλα από την αρχή για ακόμα μια φορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karhariasgr Δημ. April 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2011 αντιμετωπίζει κανείς άλλος προβλημα με το κινητό του, να μην ακούει τον άλλο ή να τον ακούει τρομερά παραμορφωμένα? γμτ.. μου συμβαίνει συνέχεια, μετά από λίγο στρώνει μόνο του μετά μπορεί να το ξαναπάθει. Άλλαξα rom και εξακολουθεί να το κάνει και σε αυτή, τι να κάνω? σκέφτηκα να αλλάξω μεγαφωνάκι αλλά δε νομίζω να είναι αυτό. Επίσης σκέφτηκα να το γυρίσω σε Windows 6.5 αλλά και τι με αυτό? Θα πρέπει να τα δουλέψω αυτά και να περιμένω να δω αν θα το κάνει και εκεί? Και αν ναι? πέταμα η συσκευή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 27, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2011 Μάλλον έχει να κάνει με το Android. Βάλε windows mobile για να δεις αν είναι πρόβλημα της συσκευής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WebViRuS Δημ. April 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2011 ε μα τα ατιμα τα windows mobile δεν εχουν 5 βασικες εφαρμογες της προκοπης...τι αλλο να το κανει καποιος δηλαδη ? :P το πηρα μη γνωριζοντας το τι γινεται στον χωρο μετα απο καιρο απουσιας και αλλαξοπιστιας προς iphone μερια ..Απλα ειχα δει το sense και την μεγαλη οθονη,διαβαζα για τις καλες επιδοσεις του επεξεργαστη...Ε και δεν ειχα δει οτι και τα αλλα εχουν τοσο δυνατο επεξεργαστη!!!!!!! πολύ θα ήθελα να ακούσω ποιες είναι οι 5 βασικές εφαρμογές που θέλεις, και δεν μπορείς να έχεις στα winmo. Όσο και να προσπαθώ να συμπαθήσω τα android, μόλις γυρίζω πίσω στα στημένα winmo μου, δεν συγκρίνεται ρε παιδιά. Για μένα πλέον, είναι να ξέρεις ποιες εφαρμογές να χρησιμοποιήσεις, και πως να στήσεις μια ρομ. Ίσως φταίει και οι εμπειρία μου πάνω στα winmo, αλλά τα android τα θεωρώ πολύ πιο δύσκολα για να κάνεις κάποιες "προχωρημένες" ενέργειες ή άλλες πιο απλές απο τα winmo. Ξέρω ότι πάω να ξεκινήσω πάλι μια συζήτηση που δεν έχει τέλος, αλλά δεν μου αρέσει όταν βλέπω κόσμο να λέει πως τα winmo τελείωσαν. Πέμπτη (αύριο) δηλαδή, επιστρέφω αθήνα για 12 μέρες!!!! (ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΔΕΙΑ!!), θα στήσω μέσα στο ΣΚ μία νέα ρομ, να την κάνω κιόλας να δείχνει πολύ κοντά σε Android, και μετά να συγκρίνουμε μεταξύ μας άμα θες τις λειτουργίες τους :) Αυτό που δεν έχω καταφέρει είναι να βρώ ένα SD Build που να δουλεύει! Θέλω να έχει Sense, αλλά ότι έχω δοκιμάσει μέχρι τώρα με έχει απογοητεύσει. Τώρα δεν ξέρω μήπως φταίει η SD μου. Τι να πω. Ακόμα δεν έχω βρεί ένα guide, που να λέει ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να στήσουμε μια Android SD rom. Παράθεση D2 Review: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2778790#post2778790 D2 Great Cooked Rom Tweaks: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3316992#post3316992 D2 Battery Solution (για 6.1 κυρίως) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2804314#post2804314 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. April 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2011 πολύ θα ήθελα να ακούσω ποιες είναι οι 5 βασικές εφαρμογές που θέλεις, και δεν μπορείς να έχεις στα winmo. Όσο και να προσπαθώ να συμπαθήσω τα android, μόλις γυρίζω πίσω στα στημένα winmo μου, δεν συγκρίνεται ρε παιδιά. Για μένα πλέον, είναι να ξέρεις ποιες εφαρμογές να χρησιμοποιήσεις, και πως να στήσεις μια ρομ. Ίσως φταίει και οι εμπειρία μου πάνω στα winmo, αλλά τα android τα θεωρώ πολύ πιο δύσκολα για να κάνεις κάποιες "προχωρημένες" ενέργειες ή άλλες πιο απλές απο τα winmo. Ξέρω ότι πάω να ξεκινήσω πάλι μια συζήτηση που δεν έχει τέλος, αλλά δεν μου αρέσει όταν βλέπω κόσμο να λέει πως τα winmo τελείωσαν. Πέμπτη (αύριο) δηλαδή, επιστρέφω αθήνα για 12 μέρες!!!! (ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΔΕΙΑ!!), θα στήσω μέσα στο ΣΚ μία νέα ρομ, να την κάνω κιόλας να δείχνει πολύ κοντά σε Android, και μετά να συγκρίνουμε μεταξύ μας άμα θες τις λειτουργίες τους :) . Μαζι σου Θοδωρη και καλως να ερθεις!!:) Πραγματικα το μονο που θελω απ τα Android ειναι τα διαφορα εφε τους και οτι εχουν μελλον σε αντιθεση με τα κλασικα αγαπημενα μας wm που φανουν στο τελος τους! Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimo Δημ. April 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2011 (edited) Αρχίζοντας από το τέλος , να ξέρεις ότι τα sense builds είναι έτσι κι αλλιώς πιό laggy από τα senseless , όσο κι αν προσπαθείς δεν θα βρεις sense ισαξιο με nosense και δεν νομίζω πως είναι θέμα στησίματος τόσο εξάλλου κάποια tips τα γράφουν και οι ίδιοι . (RAFDROID,sense superam ,MccMBoxmaX GS V2.0 beta [Desire S] Gingerbread 2.3.3 with Sense 2.1 Rate Thread, dandiest DLDESIRE etc , vs superam , american android , BOYPPC-SHIFTPDA DESIRE HD GLASS V2 ) Οσ' αναφορά στο πρώτο ο τρόπος που συγχρονίζουν τα διάφορα προγράμματα,το browsing -άπαιχτο- , το ατελείωτο market , η κίνηση των οθονών και των menu, η ευκολία εγκατάστασης και απεγκατάστασης εφαρμογών , όταν απεγκαθιστάς κάτι δεν @Μ@ς το σύστημα , η έλλειψη αναγκαιότητας συνήθως των soft/hard reset πράγμα συνυφασμένο με τα wm Edited April 27, 2011 by mimo Παράθεση Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS pinterest,instagram,EyeEm,flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WebViRuS Δημ. April 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2011 όταν μιλάμε για internet, τα winmo είναι σχεδόν ντροπή να αναφέρονται. για μένα το πιο σημαντικό πλεονέκτημα του android είναι το free marketplace. Αν δεν ήταν αυτό θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα. Σίγουρα το κάθε λειτουργικό έχει τα δικά του καλά. Όσο για αυτό που λες, ναι είναι πολύ λογικό τα SenseLess να είναι πιο ελαφριά απο τα Sense, αλλά για μένα δεν συγκρίνονται καν. Απλώς μέχρι στιγμής, ότι και να δοκιμάζω, πάντα θα κολλάει όταν κάνει εγκατάσταση κάτι απο το marketplace, ή μετά απο λίγο θα μου βγάζει Force Close στις εφαρμογές. Δεν ξέρω αν πρέπει να φορμάρω πάλι την SD, και με πιο απο όλα. Αν πρέπει να ακολουθήσω κάποια συγκεκριμένη διαδικασία, η οποία είναι αυτονόητη για να αποφύγω όλες αυτές τις χαζομάρες, και δεν αναφέρεται στα Topics των ρομ αυτών. Θα δούμε. Απο κάτι λίγα που διάβασα, ίσως φταίει και η SD μου γενικά. Μπορεί να μην αρέσει στα android. Παράθεση D2 Review: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2778790#post2778790 D2 Great Cooked Rom Tweaks: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3316992#post3316992 D2 Battery Solution (για 6.1 κυρίως) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2804314#post2804314 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisdani Δημ. April 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2011 Ναι... βάλε 2.08 HSPL. απο hspl 1.66 περναω κατευθειαν σε Hspl 2.08? επισης ρε παιδια με την SuperRAM FroYo v1.5 το κινητο δεν εχει κολησει μεχρι στιγμης ενω με τα wm6.5 και artemis v26 παρακαλω ειχα κοληματα:lol: μενει μονο να δοκιμασω και nand και μετα ολοκληρασα σαν hd2ακιας:D Παράθεση NOKIA 5800,HTC HD2,SAMSUNG GALAXY Ace, Samsung GALAXY NOTE 2, LG G2 μπράβο στην lg για το δώρο που μου έκανε...:D Iphone 5c, Iphone 6,Iphone 7 plus,Xiaomi mi 8 lite,Xiaomi redmi note 9s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. April 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2011 (edited) , η έλλειψη αναγκαιότητας συνήθως των soft/hard reset πράγμα συνυφασμένο με τα wmΤο τηλέφωνο έχει πάρει τρελές ανάσες μα τα android ,εγώ δουλεύω την TyphooN_ και δεν κολαει με τίποτα. τη ήταν εκείνο το πραμα με τα wm τα μισά πράγματα έκανες από ότι στα android και στη καλύτερη είχες ένα soft reset την ήμερα .είχα την ρομ του miri που για εμένα ήταν η ποιο αξιόπιστη από όλες. Edited April 27, 2011 by menioseten Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts