Jump to content

[Επίσημο] HTC HD2 - Android Development

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 12χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδιά έχω κάνει εγκατάσταση στην κάρτα μνήμης την Darkstone SuperRAM FroYo v1.5 και ενώ όλα δουλεύουν μια χαρά έχω πρόβλημα με τις κλήσεις, δεν ακούω που μου μιλάνε αλλά ούτε και αυτοί εμένα. Είχε κανείς το ίδιο πρόβλημα; είναι κρίμα γιατί κατα τα άλλα είναι πολύ γρήγορη η rom...

Ευχαριστώ εκ των προτέρων και καλή ανάσταση να έχουμε.

Edited by Argonath

Παιδιά έχω κάνει εγκατάσταση στην κάρτα μνήμης την Darkstone SuperRAM FroYo v1.5 και ενώ όλα δουλεύουν μια χαρά έχω πρόβλημα με τις κλήσεις, δεν ακούω που μου μιλάνε αλλά ούτε και αυτοί εμένα. Είχε κανείς το ίδιο πρόβλημα; είναι κρίμα γιατί κατα τα άλλα είναι πολύ γρήγορη η rom...

Δοκίμασε να κάνεις μια κλήση με ανοικτή ακρόαση μήπως δουλέψει μετά, αν όχι διέγραψε την από την κάρτα μνήμης και ξανά βαλτην από την αρχή .όσο την δούλευα εγώ δεν είχα ποτέ τέτοιο πρόβλημα.

Μου το χε κάνει κ μένα αυτό και έστρωσε μετά από 1-2 reboot!

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

παιδια εχει πουθενα εδω γραμμενο την διαδικασια πως να παρουμε η να μεταφερουμε τις επαφες μας απο το wm6.5 σε android...?

NOKIA 5800,HTC HD2,SAMSUNG GALAXY Ace, Samsung GALAXY NOTE 2,

LG G2 μπράβο στην lg για το δώρο που μου έκανε...:D

Iphone 5c, Iphone 6,Iphone 7 plus,Xiaomi mi 8 lite,Xiaomi redmi note 9s

• Administrators
παιδια εχει πουθενα εδω γραμμενο την διαδικασια πως να παρουμε η να μεταφερουμε τις επαφες μας απο το wm6.5 σε android...?

http://www.spritesoftware.com/products/migrate/how-does-it-work-

Modpic.gif

ευχαριστω εβαλα στο wm6.5 τις επαφες με το spriterbackup αλλα δεν υπαρχει προγραμμα για το android Μονο επι πληρωμη...

επισης το αλλο Sprite Migrate δεν το βρισκω πουθενα και επισης δεν δουλευει η σελιδα τωρα αν πατησεις:mad:

Αν θες ρίξε μια ματιά εδώ.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

• Administrators
ευχαριστω εβαλα στο wm6.5 τις επαφες με το spriterbackup αλλα δεν υπαρχει προγραμμα για το android Μονο επι πληρωμη...

επισης το αλλο Sprite Migrate δεν το βρισκω πουθενα και επισης δεν δουλευει η σελιδα τωρα αν πατησεις:mad:

Η καλύτερη λύση για μένα είναι η εξής. Συγχρονισμός των επαφών σου στα windows mobile με το gmail (με τη βοήθεια του οδηγού που θα βρεις στο πρώτο post του HD2) και μετά συγχρονισμός από το gmail με το νέο σου λειτουργικό.

Modpic.gif

Η καλύτερη λύση για μένα είναι η εξής. Συγχρονισμός των επαφών σου στα windows mobile με το gmail (με τη βοήθεια του οδηγού που θα βρεις στο πρώτο post του HD2) και μετά συγχρονισμός από το gmail με το νέο σου λειτουργικό.

ετσι τελικα τα καταφερα και συγχρονισα τις επαφες μου....

εβαλα την SuperRAM_FroYo_V1.5 παραλληλα με την omega 26v και τρεχει παρα πολυ καλα δεν εχω συναντησει καποιο προβλημα....

τωρα να ρωτησω αξιζει να βαλω nand rom θα κερδισω κατι η ειμαι και ετσι καλα και εχω και τα windows mobile παραλληλα?

ακουω πολλα γιαυτην εδω [24.APR.2011][cLK/MAGLDR]TyphooN CyanogenMod 7 Nightly v3.1.1[2.3.3][A2SD][tytung r9] για πειτε γνωμες?

παντως αρχιζει παλι το κινητο να με κερδιζει μπορει να μην παω τελικα για καινουριο κινητο....:)

ps.problems

καποια μειονεκτηματα που ειδα με την android SuperRAM_FroYo_V1.5 με σχεση wm6.5

1)στα μηνυματα δεν μπορω να βαλω ελληνικους χαρακτηρες με βγαζει αγγλικα και γιατι ελληνικα βγαζει κινεζικα

2)δεν μπορω να βαλω πολλους παραλληπτες στα μηνυματα

3)δεν εχω βρει ακομα video player να παιζει και υποτιτλους μονο το moboplayer παιζει αλλα τα βγαζει κινεζικα δεν βρηκα απο τις character set ποια επιλογη να βαλω, το εχω στο auto και μου τα βγαζει κινεζικα.

το βρηκα απλα το αφηνω ετσι μηπως εχει κανενας αυτο το ερωτημα...ISO 8859-7 για ελληνικούς υπότιτλους.

οτι αλλο προβλημα μου βγαζει θα σας το κανω ανανεωση.

ευχαριστω

Edited by sakisdani

ετσι τελικα τα καταφερα και συγχρονισα τις επαφες μου....

εβαλα την SuperRAM_FroYo_V1.5 παραλληλα με την omega 26v και τρεχει παρα πολυ καλα δεν εχω συναντησει καποιο προβλημα....

τωρα να ρωτησω αξιζει να βαλω nand rom θα κερδισω κατι η ειμαι και ετσι καλα και εχω και τα windows mobile παραλληλα?

ακουω πολλα γιαυτην εδω [24.APR.2011][cLK/MAGLDR]TyphooN CyanogenMod 7 Nightly v3.1.1[2.3.3][A2SD][tytung r9] για πειτε γνωμες?

παντως αρχιζει παλι το κινητο να με κερδιζει μπορει να μην παω τελικα για καινουριο κινητο....:)

ps.problems

καποια μειονεκτηματα που ειδα με την android SuperRAM_FroYo_V1.5 με σχεση wm6.5

1)στα μηνυματα δεν μπορω να βαλω ελληνικους χαρακτηρες με βγαζει αγγλικα και γιατι ελληνικα βγαζει κινεζικα

2)δεν μπορω να βαλω πολλους παραλληπτες στα μηνυματα

3)δεν εχω βρει ακομα video player να παιζει και υποτιτλους μονο το moboplayer παιζει αλλα τα βγαζει κινεζικα δεν βρηκα απο τις character set ποια επιλογη να βαλω, το εχω στο auto και μου τα βγαζει κινεζικα.

το βρηκα απλα το αφηνω ετσι μηπως εχει κανενας αυτο το ερωτημα...ISO 8859-7 για ελληνικούς υπότιτλους.

οτι αλλο προβλημα μου βγαζει θα σας το κανω ανανεωση.

ευχαριστω

1.επέλεξες ΚΑΙ ελληνικό πληλτρολόγιο ;

2 handsent sms

Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS

pinterest,instagram,EyeEm,flickr

1.επέλεξες ΚΑΙ ελληνικό πληλτρολόγιο ;

2 handsent sms

1)

στις ρυθμισεις

πληκτρολογιο android

γλωσσες εισοδου

δεν εχει την ελληνικη....σταματαει στα βιετναμεζικα

στις ρυθμισεις

επιλογη γλωσσας εχω τα ελληνικα

2)το εβαλα το handsent sms και επισης εβαλα και το πακετο για τα ελληνικα

και παω στο αστερακι πανω δεξια

παταω ρυθμισεις

ρυθμισεις εφαρμογης

γλωσσα ελληνικα

και παλι τπτ δεν κανει μονο αγγλικα βγαζει

επισης το αλλο το κουφο που βγαζει στο πληκτρολογιο πατας αριστερα κατω στο κουμπακι ?123 βγαζει τα νουμερα μετα το κουμπακι γινεται ως εξης ΑΒΓ πατας και γιατι να σε βγαλει ελληνικα ειναι παλι τι πληκτρολογιο αγγλικα...:mad:

μου φαινεται μηπως θελει καμια επανακινηση?

τι διαφορες εχει το reboot, recovery, bootloader?

Στις επιλογές εισόδου τι σου δίνει ; μόνο android ;

Ανάτρεξε πιο πίσω αναφερεταί το ime jonas κλπ πληκτρολόγιο με ελληνικά και λεξικό ,αρκεί μα επιλέξεις αγγλικά ΚΑΙ Ελληνικά . Ειμαι με το hd2 και δεν μπορώ να το βρω ευκολα τωρα

Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS

pinterest,instagram,EyeEm,flickr

1)

στις ρυθμισεις

πληκτρολογιο android

γλωσσες εισοδου

δεν εχει την ελληνικη....σταματαει στα βιετναμεζικα

στις ρυθμισεις

επιλογη γλωσσας εχω τα ελληνικα

2)το εβαλα το handsent sms και επισης εβαλα και το πακετο για τα ελληνικα

και παω στο αστερακι πανω δεξια

παταω ρυθμισεις

ρυθμισεις εφαρμογης

γλωσσα ελληνικα

και παλι τπτ δεν κανει μονο αγγλικα βγαζει

επισης το αλλο το κουφο που βγαζει στο πληκτρολογιο πατας αριστερα κατω στο κουμπακι ?123 βγαζει τα νουμερα μετα το κουμπακι γινεται ως εξης ΑΒΓ πατας και γιατι να σε βγαλει ελληνικα ειναι παλι τι πληκτρολογιο αγγλικα...:mad:

μου φαινεται μηπως θελει καμια επανακινηση?

τι διαφορες εχει το reboot, recovery, bootloader?

Πήγαινε στο market και κατέβασε το greek input method,μετά στις ρυθμίσεις->ρυθμίσεις γλώσσας και πληκτρολογίου και επέλεξε το greek keyboard:)

[quote=sakisdani;

ακουω πολλα γιαυτην εδω [24.APR.2011][cLK/MAGLDR]TyphooN CyanogenMod 7 Nightly v3.1.[/quote) ο μάγειρας βγάζει μια από της καλύτερες ρομ που τρέχουν αυτή την στιγμή.επίσης κάνει update την ρομ σχεδόν κάθε μέρα.

Clean Install MAGLDR:

1. Task 29

2. Flash Radio(2.15 Recommended)

3. MAGLDR 1.13

4. MAGLDR 130MB System/4MB Cache (ClockworkMod Recovery v3.0.2.4)

5. Install TyphooN CyanogenMod 7 .zip with CWM

αυτα είναι τα βήματα που ακολουθεις

και για το 5 δες απλά εδώ δεν είναι δήσκολο

http://www.multiupload.com/R2PYG1Z00U είναι PDF με οδηγίες!

Απλά προσεξε να κατεβάσεις την MAGLDR έκδοση.. με την αλλη είναι λίγο ποιο δήσκολο!

δεν μπορω να κανω το 3

σταματαω εδω

Install CWM (ClockworkMod Recovery)a. Power on phone, hold <Power> button until the MAGLDR Boot menu appears

δεν μπορω να μπω σε αυτο το μενου κραταω ποση ωρα το κουμπι Power αλλα τπτ!

Χρόνια πολλά σε όλους παιδιά!Ποιά έκδοση sd προτείνετε που να είναι γρήγορη, με χαμηλή κατανάλωση μπαταρίας και HTC Sence;
george cc

ψαχουλευω το android (εγκατεστημενο σε sd για να το δω πως παιζει)

Εχω να πω απλα οτι εχω μεινει εκπληκτος με ολα! Tα settings τις ρυθμισεις τις επιλογες,πραγματικα εχει τα παντα!!!!! Και εννοειται σαν πρωην κατοχος ενος iphone 3g μπορω να πω οτι το λειτουργικο και τα προγραμματα ειναι πολυ πιο μπροστα!!!

1 Απορια, συνδεοντας το κινητο στην φορτιση παρατηρησα οτι απο 32 βαθμους περιπου που παιζει η θερμοκρασια της μπαταριας ανεβηκε στος 38 και μ φανηκε καπως ζεστο το κινητο κατι που δεν ετυχε εως τωρα να παρατηρησω στα windows..

Ειναι ιδεα μου η ισχυει κατι τετοιο? Παιζει να φταιει κατι στο android??

2. Ποια εφαρμογη για τον καιρο ειναι ισαξια αυτης που τρεχουν τα windows 6.5 να ειναι η πιο εγκυρη πηγη για την ελλαδα και επισης αυτο που με νοιαζει περισσοτερο ειναι τα γραφικα... ?

Ποτε θα πα ποτε θα παααρωωω την T28RS

Το 9s-weather παιρνει δεδομενα απο το accuweather,το ιδιο site που παιρνει δεδομενα και ο καιρος στο sense.

δεν μπορω να κανω το 3

σταματαω εδω

Install CWM (ClockworkMod Recovery)a. Power on phone, hold <Power> button until the MAGLDR Boot menu appears

δεν μπορω να μπω σε αυτο το μενου κραταω ποση ωρα το κουμπι Power αλλα τπτ!

Συνηθως αυτο το προβλημα δημιουργειται αν δεν εχεις στη συσκευη σου HSPL 2.08

Sent from my Desire HD using Tapatalk

σκεφτομαι να βαλω android στο hd2 μου.

ΟΛΑ τα προγραμματα των wm τα εχω στην μνημη του κινητου ΟΧΙ στην sd.εαν βρω μια android rom για sd οι φακελοι των εφαρμογων στην μνημη του κινητου πχ program files θα παραμεινου ως εχουν η θα γινει χαμος?επισης στη καρτα μνημης θα γινει χαμος η το android θα εγκατασταθει σε ΕΝΑΝ φακελο μεσα στην καρτα μνημης?

σκεφτομαι να βαλω android στο hd2 μου.

ΟΛΑ τα προγραμματα των wm τα εχω στην μνημη του κινητου ΟΧΙ στην sd.εαν βρω μια android rom για sd οι φακελοι των εφαρμογων στην μνημη του κινητου πχ program files θα παραμεινου ως εχουν η θα γινει χαμος?επισης στη καρτα μνημης θα γινει χαμος η το android θα εγκατασταθει σε ΕΝΑΝ φακελο μεσα στην καρτα μνημης?

Θα γίνει ένας ψιλοχαμός στην κάρτα μνήμης σου αλλά αξίζει να βάλεις android στην συσκευή σου,επίσης οι εφαρμογές σου στο windows mobile δεν νομίζω να επηρεαστούν:happy:

Θα γίνει ένας ψιλοχαμός στην κάρτα μνήμης σου αλλά αξίζει να βάλεις android στην συσκευή σου,επίσης οι εφαρμογές σου στο windows mobile δεν νομίζω να επηρεαστούν:happy:

στην μνημη του κινητου ,στους εκει φακελους θα γινει και εκει χαμος?ρωταω γιατι νομιζω το android μεχρι καποια εκδοση επιτρεπει την εγκατασταση εφαρμογων μονο στην μνημη του κινητου.

επισης με τον τροπο αυτο στο hd2 για να εχουμε android, θα ειναι η συσκευη πληρως android?δηλαδη θα βλεπω μαρκετ κλπ?θα ειναι root?η θα πρεπει να την κανω εγω?

Edited by ilka71

καλησπερα.. πιο πριν περασα μια ρομ στην καρτα την ετρεξα..εβγαζε συνεχεια ενα σφαλμα και την εβγαλα. Οταν γυρισα σε WinMo αναβοσβηνε συνεχεια το πρασινο λαμπακι χωρις να εχω μηνυμα,ειδοποιηση η το οτιδηποτε τελος παντων το εκανα 3-4 reboot εκει αυτο συνεχιζε..και τωρα πριν λιγο σταματησε.τι ηταν αυτο τελος παντων ? :p