nicknikolis Δημ. February 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2011 φιλε athanasso77 απο αυτα που γραφεις λεω να βαλω nand εκδοση. μπορεις να μου στειλεις καποιο link και περιγραφες ή και κανα videaki (αν γινεται) ... με την εκδοση που προτεινεις εσυ??? και ειδα και την εκδοση MDJ's CyanogenMod 7 και μου φαινεται πολυ ενδιαφερον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 14, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2011 Έχω καιρό να ασχοληθώ, ρίξε μια ματιά στις προτάσεις που κάνουν τα παιδιά πιο πίσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimo Δημ. February 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2011 @ nicknicolis & @ ancient flame η γνώμη μου είναι εάν δεν έχετε "περάσει" από τις superam1.5 & 0.1 sense του darkstone ,και δεν έχετε αποφασίσει αν θα αποκοπείτε από τα em να τις δοκιμάσετε ,γιατί ειδικά η superam ,ειναι πολύ γρήγορη και τουλάχιστον εφάμιλλη , των nand. Πρόκειται για RAM builds δηλαδή που φορτώνουν σε 20" στην ram της συσκευής μας ... με κατανάλωση 3-8mah on stand by ... Sent from my HTC Desire using Tapatalk Παράθεση Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS pinterest,instagram,EyeEm,flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nicknikolis Δημ. February 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2011 φιλε mime ευχαριστω πολυ για την πληροφορια... αλλα μπορεις σε παρακαλω να μου στειλεις τα link και μερικες οδηγιες για το πως να τα βαλω???? η εγκατασταση γινεται στη συσκευη χσωρις να βγαλω τα windows mobile? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimo Δημ. February 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2011 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=870518 η εγκατάσταση ειναι όπως όλα τα SD builds δηλαδή copy-paste ,εν ολίγοις ... Sent from my HTC Desire using Tapatalk Παράθεση Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS pinterest,instagram,EyeEm,flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pastelidis Δημ. February 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2011 Τελικα τεσταρα το κινητο οπως μου ειπατε και παρατηρησα οτι μεσα σε 5 ωρες με 2 τηλεφωνηματα του 1 λεπτου και 3-5 ανοιγοκλεισιματα προκειμενου να δω την ωρα η μπαταρια απο τις 09.15-14.15 απο 90% επεσε στα 69% Για πειτε αποψεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. February 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2011 Κάτι δε πάει καλά,καθόλου καλά.Κάνε μια καθαρή εγκατάσταση και παρακολούθα το λίγο,να δεις πως θα πάει.Εγώ π.χ. στις 12.00 το βράδυ η μπαταρία ήταν στο 35% και τώρα στις 16.00 ειναι στο 25% με ένα πεντάλεπτο κλήσεις και ένα δεκάλεπτο ξυπνητήρι το πρωϊ. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pastelidis Δημ. February 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2011 Kαθαρη ειναι η εγκατασταση. Χθεσινη. Αυτο γινεται απο τοτε που περασα απο winmo 6.5--> wp7->android Λετε να ειναι προβληματικη η μπαταρια? Γιατι απο την αρχη που πηρα το κινητο μου εκανε σχεδον παλι τα ιδια μου κραταγε το πολυ ασ πουμε 35 ωρες περιπου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimo Δημ. February 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2011 Μήπως να χρησιμοποιήσεις το set CPU για να ορίσεις την λειτουργία του επεξεργαστή σε standby state στα 246MHz ας πούμε ; Sent from my HTC Desire using Tapatalk Παράθεση Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS pinterest,instagram,EyeEm,flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haritos14 Δημ. February 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2011 Καλησπερα μπορει να με βοηθησει καποιος πως θα τη κανω εγκατασταση αυτη τη version και πως θα κανω και το update που λεει!!!!!!!!!!!!!!!! Ευχαριστω για αλλη μια φορα για τη βοηθεια που θα μου δωσετε. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=913597 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocous Δημ. February 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2011 Καλησπερα μπορει να με βοηθησει καποιος πως θα τη κανω εγκατασταση αυτη τη version και πως θα κανω και το update που λεει!!!!!!!!!!!!!!!! Ευχαριστω για αλλη μια φορα για τη βοηθεια που θα μου δωσετε. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=913597 φιλαρακι εγω την εκανα εγκατασταση σαν μια απλη nad αλλα το update δεν το εβαλα διοτι ουτε εγω καταλαβα πως μπαινει αλλα εκτος αυτου δουλευουν ολα αψογα πλην του φλας στην καμερα που οταν το θελω να ειναι μονιμα αναμμενο αυτο δεν αναβει. αν καποιος γνωριζει τι παιζεται και με αυτο ας βοηθησει διοτι το ιδιο προβλημα το ειχα και σε αλλη rom. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkionis Δημ. February 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2011 (edited) φιλαρακι εγω την εκανα εγκατασταση σαν μια απλη nad αλλα το update δεν το εβαλα διοτι ουτε εγω καταλαβα πως μπαινει αλλα εκτος αυτου δουλευουν ολα αψογα πλην του φλας στην καμερα που οταν το θελω να ειναι μονιμα αναμμενο αυτο δεν αναβει. αν καποιος γνωριζει τι παιζεται και με αυτο ας βοηθησει διοτι το ιδιο προβλημα το ειχα και σε αλλη rom. με τι partition το έχεις περάσει ? με 150Μ ? αν την περάσω με 400Μ θα έχω πρόβλημα? Edited February 14, 2011 by gkionis Παράθεση δεν φοβάμαι να πεθάνω απλώς δεν θέλω να είμαι εκεί όταν θα γίνει !!!!!!! ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ http://img820.imageshack.us/img820/8...420x150no2.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. February 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2011 Δεν είναι clockwork version.Φλασάρεται κανονικά μέσω του usb flasher του magldr Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocous Δημ. February 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2011 Δεν είναι clockwork version.Φλασάρεται κανονικά μέσω του usb flasher του magldr ακριβως ετσι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocous Δημ. February 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2011 ρε παιδια εσεις με το φλας της καμερας αντιμετωπιζεται παρομοιο προβλημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. February 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2011 φιλαρακι εγω την εκανα εγκατασταση σαν μια απλη nad αλλα το update δεν το εβαλα διοτι ουτε εγω καταλαβα πως μπαινει .κατέβασε τον φάκελο v3.5 ξεζιπαρισετον και βαλτόν χύμα στη SD ,κανε δύο επανεκκίνησης και είσαι έτοιμος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkionis Δημ. February 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2011 Δεν είναι clockwork version.Φλασάρεται κανονικά μέσω του usb flasher του magldr και με τις εφαρμογές τι γίνετε? (θα αποθηκεύονται στην κάρταμνήμης ?) δεν χρειάζετε να γίνει ext partition? εγώ έχω κάνει 400Μ . χρειάζεται να ξανακάνω ? πειράζει που είναι 400Μ Παράθεση δεν φοβάμαι να πεθάνω απλώς δεν θέλω να είμαι εκεί όταν θα γίνει !!!!!!! ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ http://img820.imageshack.us/img820/8...420x150no2.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. February 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2011 Το ext partition υπάρχει και επιλέγεις εσύ αν θα χρησιμοποιηθεί ή όχι ανάλογα τα στοιχεία που θα βάλεις στο config.txt αρχείο που βρίσκεται στην sd στο φάκελο Desire_DL.Μπορείς αντί για ext partition να χρησιμοποιήσεις το κλασσικό data.img To πως θα χρησιμοποιηθεί το γράφει εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=913597 μπορείς αν θες απλά να την δοκιμάσεις,να την τρέξεις από την sd μέσω του magldr Αν επιλέξεις να την φλασάρεις,θα χάσεις το clockwork partition που έχεις τώρα.Και για να το ξαναβάλεις,πρέπει να το φλασάρεις πάλι από το pc.Βέβαια πριν φλασάρεις μπορείς μέσω του clockwork να πάρεις ένα nandroid backup της ρομ που έχεις τώρα και έτσι αν δε σου αρέσει η νέα,φλασάρεις μέσω pc το clockwork και μετά κάνεις restore την παλιά ρομ από το clockwork. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkionis Δημ. February 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2011 Το ext partition υπάρχει και επιλέγεις εσύ αν θα χρησιμοποιηθεί ή όχι ανάλογα τα στοιχεία που θα βάλεις στο config.txt αρχείο που βρίσκεται στην sd στο φάκελο Desire_DL.Μπορείς αντί για ext partition να χρησιμοποιήσεις το κλασσικό data.img To πως θα χρησιμοποιηθεί το γράφει εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=913597 μπορείς αν θες απλά να την δοκιμάσεις,να την τρέξεις από την sd μέσω του magldr Αν επιλέξεις να την φλασάρεις,θα χάσεις το clockwork partition που έχεις τώρα.Και για να το ξαναβάλεις,πρέπει να το φλασάρεις πάλι από το pc.Βέβαια πριν φλασάρεις μπορείς μέσω του clockwork να πάρεις ένα nandroid backup της ρομ που έχεις τώρα και έτσι αν δε σου αρέσει η νέα,φλασάρεις μέσω pc το clockwork και μετά κάνεις restore την παλιά ρομ από το clockwork. αν βάλω δηλαδή στο φέκελο config.txt την εντολή boot_mode=1 data_img=1 τότε θα δημιουργηθεί το data στην κάρτα μνήμης ? και πως θα επιλέξω ποιο θέλω να είναι το μέγεθος του data ? αν βάλω την εντολή boot_mode=2 θα χρησιμοποιήσει το ext partition ? Παράθεση δεν φοβάμαι να πεθάνω απλώς δεν θέλω να είμαι εκεί όταν θα γίνει !!!!!!! ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ http://img820.imageshack.us/img820/8...420x150no2.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. February 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2011 (edited) αν βάλεις boot_mode=1 data_img=1 πρέπει να έχεις και wm πάνω γιατί αυτές οι εντολές ειναι για να τρέχει από την sd μέσω haret.oπότε σε αυτή την περίπτωση δε θα μπορέσεις ξεκινήσεις τη ρομ αν βάλεις boot_mode=2 είναι για την sd αλλά να ξεκινάει από τον magldr και να χρησιμοποιεί το ext partition.αν θέλεις sd μέσω magldr και data.img πρέπει να βάλεις boot_mode=2 data_img=1.λογικά αν δε βάλεις κάποιο έτοιμο data.img θα φτιάξει 1gb Edited February 14, 2011 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haritos14 Δημ. February 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2011 ευχαριστω ολους τους κυριους για την βοηθεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsak8 Δημ. February 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2011 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=913597 Σε αυτήν, ποιά είναι η SD έκδοση? Παράθεση tsak8 - Χρήστος LG G6 / LG G Pad 8,3" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 15, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2011 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=913597 Σε αυτήν, ποιά είναι η SD έκδοση? http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=881937 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis_33 Δημ. February 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2011 καλημερα στο φορουμ θα ηθελα τα φωτα σας εχω στο λεο μου την ρομ ωμεγα 23 και θα ηθελα να τρεξω και ανδροιντ απο την καρτα μνημης τι μου προτεινετε να βαλω σε ανδροιντ και αν μπορειτε να μου δωσετε και ενα λινκ για να την κατεβασω ευχαριστω εκ των προτερων!! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimo Δημ. February 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2011 δες το ποστ #3230 εαν θες απο καρτα δοκιμή... Sent using RapidRead! Παράθεση Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS pinterest,instagram,EyeEm,flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts