bbbb Δημ. December 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2010 (edited) Η 1.7 revolution αυτό το πληκτρολόγιο δεν έχει εξαρχής; Εγώ από το μεσημέρι δοκιμάζω την hd2one 0.35 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=823471 τρέχει κατ`επιλογή στο startup.txt από την ram και χρησιμοποιεί μια διαφορετική μέθοδο από του darkstone παρόλα αυτά μπουτάρει σε ένα λεπτό και είναι γρήγορη. Edited December 20, 2010 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkionis Δημ. December 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2010 (edited) Η 1.7 revolution αυτό το πληκτρολόγιο δεν έχει εξαρχής; Εγώ από το μεσημέρι δοκιμάζω την hd2one 0.35 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=823471 τρέχει κατ`επιλογή στο startup.txt από την ram και χρησιμοποιεί μια διαφορετική μέθοδο από του darkstone παρόλα αυτά μπουτάρει σε ένα λεπτό και είναι γρήγορη. πάω να κατεβάσω αυτό που λες και μου βγάζει κενή σελίδα το ίδιο και με το hotfile mirror δεν μπορώ να το κατεβάσω \ εσύ πως το κατέβασες ? edit : οκ το κατέβασα Edited December 20, 2010 by gkionis Παράθεση δεν φοβάμαι να πεθάνω απλώς δεν θέλω να είμαι εκεί όταν θα γίνει !!!!!!! ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ http://img820.imageshack.us/img820/8...420x150no2.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. December 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2010 ρε παιδιά σας γύρισε το desktop σε χριστουγεννιάτικο με "merry christmas" και κάτω toolbar με χιόνια και άλλες μπουρδίτσες ;;;;; Μου το έβγαλε και εμένα πριν από λίγο στην SuperRam του Darkstone!! Mε ρώτησε βέβαια αν το θέλω. Ευγενέστατος, δεν μπορώ να πω!!!:lol: Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fpap71 Δημ. December 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2010 Έκανα τη μ...α στη "Darkstone_SuperRAM_FroYo_v1.5" και εκανα απεγκατασταση το Skype και τωρα δε μπορω να το ξαναβάλω απο το market :mad:. "Installation unsuccessful" ειναι το μηνυμα. Ενω αν προσπαθησω να το κανω επαναφορα με Titanium backup το μηνυμα ειναι "Δεν υπάρχει χώρος. Δεν ειναι δυνατη η εγκατασταση Skype. Απελευθερωστε χωρο και προσπαθηστε ξανα"... :mad: . Δε μπορω να το καταλαβω αυτο αφου χωρο έχω (749MB ελεύθερα εσωτερικος αποθηκευτικος χωρος μια και εχω βαλει το data.img 1GB και 1,79GB ελεύθερα στην καρτα SD). Καμια αποψη??? Παράθεση 0. HTC HD2 1. APPLE iPHONE 6S Plus 64Gb 2. SAMSUNG GALAXY S9+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkionis Δημ. December 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2010 Κάτι περίεργο γίνεται , τώρα έχω και άλλο πληκτρολόγιο ;;;; http://184.72.239.143/mu/4fa73f42-7f35-99e3.jpg Sent from my HTC HD2 using Tapatalk πως βγαίνει στο πληκτρολόγιο το σήμα gr kai en . πέρασα το greek input αλλά δεν μου έβγαλε τέτοιο σήμα. Το πληκτρολόγιο είναι μόνο αγγλικό .καμιά ιδέα να βάλω και το ελληνικό πληκτολόγιο ? τρέχω την 1.5 του darkstone ' ' είμαι λίγο off topic :p Παράθεση δεν φοβάμαι να πεθάνω απλώς δεν θέλω να είμαι εκεί όταν θα γίνει !!!!!!! ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ http://img820.imageshack.us/img820/8...420x150no2.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fpap71 Δημ. December 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2010 (edited) πως βγαίνει στο πληκτρολόγιο το σήμα gr kai en . πέρασα το greek input αλλά δεν μου έβγαλε τέτοιο σήμα. Το πληκτρολόγιο είναι μόνο αγγλικό .καμιά ιδέα να βάλω και το ελληνικό πληκτολόγιο ? τρέχω την 1.5 του darkstone ' ' είμαι λίγο off topic :p Εγω έκανα εγκατασταση απο το παρακατω το πληκτρολογιο και ακολουθησα τις οδηγιες... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=624416 Λογικά πρεπει να πας στις Ρυθμισεις / Γλώσσα και πληκτρολογιο και να μπεις στις ρυθμισεις του πληκτρολογιου που εχεις βαλει και να διαλεξεις τα Ελληνικα. Edited December 21, 2010 by fpap71 Παράθεση 0. HTC HD2 1. APPLE iPHONE 6S Plus 64Gb 2. SAMSUNG GALAXY S9+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pharmex Δημ. December 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2010 Παιδιά, μου πέρασε φίλος στο HD2 μου κάποια Android ROM και ενώ όλα δουλεύουν τέλεια, δεν δουλεύει το μεγάφωνο, αλλά και το ακουστικό του, οπότε ούτε κλήση μπορώ να κάνω (καλεί, αλλά δεν ακούω τίποτα), ούτε μουσική να ακούσω. Τις πταίει; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karhariasgr Δημ. December 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2010 μηπως ειναι χαμηλομένο??? την πάτησα και εγω σε μια ρομ ετσι, ήταν χαμηλομένο εντελώς το μεγάφωνο. βασικα στο android ότι εργασία εκτελεί εκείνη την ώρα αν πατήσεις τα κουμπιά που υπάρχουν αριστερά από την συσκευή (volume up/down) ρυθμίζεις την ένταση της εργασίας εκείνης. πχ. αν παιζεις ενα παιχνίδι και πατησεις το volume up θα δυναμώση η ένταση από τις εφαρμογές, σε κατάσταση αναμονής δυναμώνει η ένταση απο το ήχων ειδοποιήσεων και πάει λέγοντας. δοκίμασε να δεις αν ειναι αυτό που λεω, αν όχι πέρνα άλλη ROM ή ξάνε reboot σε αυτή που έχεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ariszafeiratos Δημ. December 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2010 Ρε παιδιά στην MDJ FroYo HD v.4.6=-[FRG83D][kernel:MDJ S8.0] που έβαλα δεν ενημερώνεται το HTC ημερολόγιο για τα γενέθλια των φίλων από το facebook! Στην 4.3 που είχα βάλει μου εμφάνιζε όλα τα γενέθλια όλων απο το face χωρίς να χρειαστεί να κάνω κάτι! Υπάρχει λύση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. December 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2010 Παιδιά, μου πέρασε φίλος στο HD2 μου κάποια Android ROM και ενώ όλα δουλεύουν τέλεια, δεν δουλεύει το μεγάφωνο, αλλά και το ακουστικό του, οπότε ούτε κλήση μπορώ να κάνω (καλεί, αλλά δεν ακούω τίποτα), ούτε μουσική να ακούσω. Τις πταίει; Πριν τρέξεις το haret.exe τρέχεις το clrcad.exe; Σε κάποια hd2 πρέπει πριν τρέξεις τα 2 αρχεία να ειναι τελείως χαμηλωμένος ο ήχος στα windows Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimo Δημ. December 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2010 στο δικό μου , στο δικό μου πρέπει να είναι mute πριν τρέξεις τα 2 προγράμματα , τότε μόνο θα έχεις όλους τους ήχους στα android σε όλα τα build συμβαίνει αυτό .... Παράθεση Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS pinterest,instagram,EyeEm,flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pharmex Δημ. December 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2010 Τώρα θα σας γελάσω. Δεν έχωω ιδέα, καθότι δεν ασχολήθηκα προσωπικά με το θέμα. Τα αρχεία αυτά που τα βρίσκω και πότε ακριβώς τα τρέχω; Μπορώ να τα τρέξω τώρα που έχει ολοκληρωθεί η εγκατάσταση και το σετάρισμα του Android, ή πρέπει να τα περάσω όλα από την αρχή; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. December 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2010 Ναι φυσικά μπορείς. Σου έχει βάλει κάποιον android loader για να το ξεκινάς η πας μέσω του file explorer; στη κάρτα σου πρέπει να έχεις ένα φάκελο android Sent from my HTC HD2 using Tapatalk Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimo Δημ. December 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2010 Τώρα θα σας γελάσω. Δεν έχωω ιδέα, καθότι δεν ασχολήθηκα προσωπικά με το θέμα. Τα αρχεία αυτά που τα βρίσκω και πότε ακριβώς τα τρέχω; Μπορώ να τα τρέξω τώρα που έχει ολοκληρωθεί η εγκατάσταση και το σετάρισμα του Android, ή πρέπει να τα περάσω όλα από την αρχή; πριν ξαναμπουτάρεις το android θα κλείσεις τον ήχο στα wm και μετά θα χτυπήσεις τα clrcad.exe & haret.exe μ' αυτήν την σειρά Παράθεση Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS pinterest,instagram,EyeEm,flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pharmex Δημ. December 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2010 πριν ξαναμπουτάρεις το android θα κλείσεις τον ήχο στα wm και μετά θα χτυπήσεις τα clrcad.exe & haret.exe μ' αυτήν την σειρά Χμμμ, όταν μπουτάρει το τηλέφωνο μου δίνονται 2 επιλογές (Windows/Android) για 5" (με προεπιλεγμένο το Android). Αφού επιλέξω Android ξεκινά να φορτώνει κάποιο αρχείο και μετά από κανένα λεπτό ξεκινάει το σύστημα σε Android. Θέλω να πω ότι όλα γίνονται αυτόματα μετά την αρχική επιλογή μου. Στην κάρτα έχω όντως ένα αρχείο Android, αλλά δεν πάω εγώ να τρέξω κάτι από εκεί. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimo Δημ. December 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2010 (edited) α ! συγνώμη δεν κατάλαβα πως χρησιμοποιείς loader θα μπουτάρεις στα wm , θα κλείσεις τον ήχο εκεί και μετά θα τρέξεις τον loader στα wm για να φορτώσει τα android εναλλακτικά μέσω ενός file explorer στα wm θα βρεις το folder android μέσα στο οποίο είναι τα δύο .exe που είπαμε παραπάνω τα οποία θα χτυπήσεις με την προαναφερθείσα σειρά EDIT : ένας συνοπτικός οδηγός εγκατάστασης Android σε HTC HD2 wm : Shortened guide to installing Android on your HD2 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=881958 Edited December 21, 2010 by mimo Παράθεση Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS pinterest,instagram,EyeEm,flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkionis Δημ. December 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2010 μπορεί στην κεντρική οθόνη να εμφανίζεται το εορτολόγιο και να σου λέει ποιος γιορτάζει σήμερα? κάτι αντίστοιχο υπάρχει στα windows. γίνετε στο android? Παράθεση δεν φοβάμαι να πεθάνω απλώς δεν θέλω να είμαι εκεί όταν θα γίνει !!!!!!! ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ http://img820.imageshack.us/img820/8...420x150no2.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pharmex Δημ. December 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2010 α ! συγνώμη δεν κατάλαβα πως χρησιμοποιείς loader θα μπουτάρεις στα wm , θα κλείσεις τον ήχο εκεί και μετά θα τρέξεις τον loader στα wm για να φορτώσει τα android εναλλακτικά μέσω ενός file explorer στα wm θα βρεις το folder android μέσα στο οποίο είναι τα δύο .exe που είπαμε παραπάνω τα οποία θα χτυπήσεις με την προαναφερθείσα σειρά EDIT : ένας συνοπτικός οδηγός εγκατάστασης Android σε HTC HD2 wm : Shortened guide to installing Android on your HD2 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=881958 Σε ευχαριστώ πολύ! Θα το δοκιμάσω. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. December 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2010 Yπάρχει στο μάρκετ η εφαρμογή eortologio ή μπορείς να βάλεις στο google το εορτολόγιο από εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3099849#post3099849 και στη συνέχεια με συγχρονισμό θα το έχεις στο android Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimo Δημ. December 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2010 (edited) μπορεί στην κεντρική οθόνη να εμφανίζεται το εορτολόγιο και να σου λέει ποιος γιορτάζει σήμερα? κάτι αντίστοιχο υπάρχει στα windows. γίνετε στο android? δύο έχω βρει στο market τα εξής τρία που μάλλον είναι δύο eortologio greek 1.2.xxx εορτολογιο 0.07alpha (Χουρδάκης) greek eortologio1.1 κάποιο έχει widget σίγουρα.... edit: μόλις κατέβασα την MDJ Gingerbread v. 0.7 , έβγαλε την 0.8 , δύο την ίδια μέρα .... Edited December 21, 2010 by mimo Παράθεση Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS pinterest,instagram,EyeEm,flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. December 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2010 αξίζει να ασχοληθούμε με την gingerbread σε αυτό το στάδιο; Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimo Δημ. December 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2010 όχι σοβαρά ακόμα , απλά είχα καιρό ν'ασχοληθώ και είπα να δω τι εξελίξεις έχει κάνει Working: - 3G / Data - Audio - Bluetooth - Wi-Fi - 720p PLAYBACK - Phone - Camera (5Mp) Not Working (In progress): - Camcorder - GPS - USB Disk Παράθεση Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS pinterest,instagram,EyeEm,flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. December 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2010 Ok με έτρωγε η περίεργεια να την δοκιμάσω.Αν και τρέχει από την κάρτα,είναι γρήγορη.Μου άρεσε το γραφικό που κάνει όταν είσαι τέρμα πάνω ή κάτω στη σελίδα.Και ο κέρσορας για την επιλογή κειμένου.Θα την κρατήσω για δεύτερη Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koklas Δημ. December 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2010 θελω μια ρομ να αρχισω να ασχολουμαι με android..απο που μα ξεκινησω...με htc sense... Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimo Δημ. December 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2010 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=859817 η τελευταία του mdj από desire hd ... Παράθεση Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS pinterest,instagram,EyeEm,flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts