bbbb Δημ. December 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2010 (edited) Θα τις πάρει από το gmail τις επαφές.Αυτό που λέει για τη sim είναι γιαυτούς που έχουν επαφές στη sim.Αφού ολοκληρωθεί το πρώτο boot,μπαίνεις πάλι στα wm και σβήνεις το φάκελο Data από το φάκελο Android\root Edited December 19, 2010 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. December 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2010 Χρηστο,ευχαριστω,κατι ακομα μεσα στον root εχει το data και ενοιγοντας το βλεπεις της εφαρμογες και εναν ακομα data...Αν σβησω τον αρχικο δεν θα εχω προβλημα με της εφαρμογες οπως τον louncer κτλ;; Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. December 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2010 Μετά το πρώτο boot τα αρχεία του φακέλου data,αντιγράφονται μέσα στο data.img,οπότε μπορείς να τον σβήσεις άφοβα Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimo Δημ. December 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2010 (edited) ρε παιδιά σας γύρισε το desktop σε χριστουγεννιάτικο με "merry christmas" και κάτω toolbar με χιόνια και άλλες μπουρδίτσες ;;;;; http://184.72.239.143/mu/4fa73f42-3080-50ec.jpg edit: βρήκα το wireless scheduler που κάνει μια δουλειά σαν το wireless time των wm , όχι τόσο λεπτομερή ίσως με εβδομαδιαίο προγραμματισμό αλλά κάτι είναι κι αυτό , υπάρχει και νον φρι βερσιον Edited December 20, 2010 by mimo Παράθεση Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS pinterest,instagram,EyeEm,flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karhariasgr Δημ. December 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2010 ωχ!! τρομερο! σε ποια ρομ εγινε αυτο? μόνο του? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimo Δημ. December 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2010 αυτή που βλέπεις είναι η mdj froyo sense 1.7s6.1 με τόσα πολλά φορτωμένη που δεν είμαι σίγουρος ποιός το έκανε το build ή κάποια εφαρμογή , έχω βαρεθεί και να αλλάζω συνέχεια .... Παράθεση Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS pinterest,instagram,EyeEm,flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karhariasgr Δημ. December 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2010 πολύ καλό! την δούλεψα την rom αυτή αλλά όχι μέχρι σήμερα για να το παρατηρήσω. έμεινα στην 4.3 γιατί βαρέθηκα να αλλάζω rom, να περνάω συνέχεια τις εφαρμογές και να χάνω τις επαφές μου :D θα περιμένω κάτι ποιο συγκλονιστηκό για να αλλάξω rom. Παρεπιπτώντος οι rom που φορτώνουν από ram σε μένα δε παίζουν.. :/ κολλάει στο bootάρισμα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimo Δημ. December 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2010 πρόσεξε το startup & folder :"android" σκετο ... Παράθεση Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS pinterest,instagram,EyeEm,flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karhariasgr Δημ. December 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2010 αα σκέτο? εκεί έκανα το λάθος. άλλαζα ονομασία στο φάκελο Android. θα το ξαναδοκιμάσω. το start up το αφήνω όπως έχει ή το αλλάζω όπως κάνουμε και στις άλλες rom? τώρα έχω ένα άλλο πρόβλημα. σε σας χάνεται ο καιρός? τι εννοώ. κάνω ενημέρωση τον καιρό μέσω Wi-Fi και το gprs το έχω κλειστό από το APN. Γίνεται η ανανέωση για τις τελευταίες 5 μέρες αλλά μόλις αλλάξει μέρα δεν έχει τον καιρό για την περιοχή μου. πρέπει να ξανακάνω ανανέωση, ενώ για τις υπόλοιπες πόλης που ενημερώνονται (πχ Πράγα, Βουδαπέστη κτλ κτλ) υπάρχει κανονικά η ενημέρωση. Γιατί συμβαίνει αυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimo Δημ. December 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2010 εννοώ ότι γράφεις ότι και στο folder αλλά τώρα γράψε androidI or II or III όχι : superam1.5........hast8.5darkstone............ λιτός τίτλος ,είχα πρόβλημα και μου δούλεψαν έτσι ... Παράθεση Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS pinterest,instagram,EyeEm,flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karhariasgr Δημ. December 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2010 εχω την εντύπωση ότι το δοκίμασα και έτσι αλλά πάλι δε δούλεψε. βασικά οι άλλες rom όταν τρέχουν δημιοουργούν έναν φάκελο android και εγώ, παίζει, όταν έκανα επικόλληση τον φάκελο να τον έκανα επικόλληση πάνω στον ήδη υπάρχον φάκελο. εκεί ίσως μπερδεύτηκε και δε δούλεψε. θα το ξαναδοκιμάσω μόλις βρω χρόνο. σχετκά με τον καιρό έχει παρατηρήσει κανείς το ίδιο πρόβλημα με μένα (βλ. δυο post ποιο πάνω.) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. December 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2010 Εγώ την super ram την έχω σε φάκελο Android4 και στο startup.txt έχω stecmdline "rel_path=Android4" και λειτουργεί κανονικά Για τον καιρό δεν έχω παρατηρήσει κάποιο κόλλημα στις sense rom Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. December 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2010 Ο MDJ έβγαλε νέο build για το Gingerbread [bUILD][AOSP] -=MDJ Gingerbread=- v. 0.6 [Android 2.3.1 GRH55] [Kernel: MDJ S8.0] http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=877777 Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimo Δημ. December 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2010 Κάτι περίεργο γίνεται , τώρα έχω και άλλο πληκτρολόγιο ;;;; http://184.72.239.143/mu/4fa73f42-7f35-99e3.jpg Sent from my HTC HD2 using Tapatalk Παράθεση Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS pinterest,instagram,EyeEm,flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. December 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2010 (edited) Η 1.7 revolution αυτό το πληκτρολόγιο δεν έχει εξαρχής; Εγώ από το μεσημέρι δοκιμάζω την hd2one 0.35 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=823471 τρέχει κατ`επιλογή στο startup.txt από την ram και χρησιμοποιεί μια διαφορετική μέθοδο από του darkstone παρόλα αυτά μπουτάρει σε ένα λεπτό και είναι γρήγορη. Edited December 20, 2010 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkionis Δημ. December 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2010 (edited) Η 1.7 revolution αυτό το πληκτρολόγιο δεν έχει εξαρχής; Εγώ από το μεσημέρι δοκιμάζω την hd2one 0.35 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=823471 τρέχει κατ`επιλογή στο startup.txt από την ram και χρησιμοποιεί μια διαφορετική μέθοδο από του darkstone παρόλα αυτά μπουτάρει σε ένα λεπτό και είναι γρήγορη. πάω να κατεβάσω αυτό που λες και μου βγάζει κενή σελίδα το ίδιο και με το hotfile mirror δεν μπορώ να το κατεβάσω \ εσύ πως το κατέβασες ? edit : οκ το κατέβασα Edited December 20, 2010 by gkionis Παράθεση δεν φοβάμαι να πεθάνω απλώς δεν θέλω να είμαι εκεί όταν θα γίνει !!!!!!! ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ http://img820.imageshack.us/img820/8...420x150no2.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. December 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2010 ρε παιδιά σας γύρισε το desktop σε χριστουγεννιάτικο με "merry christmas" και κάτω toolbar με χιόνια και άλλες μπουρδίτσες ;;;;; Μου το έβγαλε και εμένα πριν από λίγο στην SuperRam του Darkstone!! Mε ρώτησε βέβαια αν το θέλω. Ευγενέστατος, δεν μπορώ να πω!!!:lol: Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fpap71 Δημ. December 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2010 Έκανα τη μ...α στη "Darkstone_SuperRAM_FroYo_v1.5" και εκανα απεγκατασταση το Skype και τωρα δε μπορω να το ξαναβάλω απο το market :mad:. "Installation unsuccessful" ειναι το μηνυμα. Ενω αν προσπαθησω να το κανω επαναφορα με Titanium backup το μηνυμα ειναι "Δεν υπάρχει χώρος. Δεν ειναι δυνατη η εγκατασταση Skype. Απελευθερωστε χωρο και προσπαθηστε ξανα"... :mad: . Δε μπορω να το καταλαβω αυτο αφου χωρο έχω (749MB ελεύθερα εσωτερικος αποθηκευτικος χωρος μια και εχω βαλει το data.img 1GB και 1,79GB ελεύθερα στην καρτα SD). Καμια αποψη??? Παράθεση 0. HTC HD2 1. APPLE iPHONE 6S Plus 64Gb 2. SAMSUNG GALAXY S9+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkionis Δημ. December 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2010 Κάτι περίεργο γίνεται , τώρα έχω και άλλο πληκτρολόγιο ;;;; http://184.72.239.143/mu/4fa73f42-7f35-99e3.jpg Sent from my HTC HD2 using Tapatalk πως βγαίνει στο πληκτρολόγιο το σήμα gr kai en . πέρασα το greek input αλλά δεν μου έβγαλε τέτοιο σήμα. Το πληκτρολόγιο είναι μόνο αγγλικό .καμιά ιδέα να βάλω και το ελληνικό πληκτολόγιο ? τρέχω την 1.5 του darkstone ' ' είμαι λίγο off topic :p Παράθεση δεν φοβάμαι να πεθάνω απλώς δεν θέλω να είμαι εκεί όταν θα γίνει !!!!!!! ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ http://img820.imageshack.us/img820/8...420x150no2.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fpap71 Δημ. December 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2010 (edited) πως βγαίνει στο πληκτρολόγιο το σήμα gr kai en . πέρασα το greek input αλλά δεν μου έβγαλε τέτοιο σήμα. Το πληκτρολόγιο είναι μόνο αγγλικό .καμιά ιδέα να βάλω και το ελληνικό πληκτολόγιο ? τρέχω την 1.5 του darkstone ' ' είμαι λίγο off topic :p Εγω έκανα εγκατασταση απο το παρακατω το πληκτρολογιο και ακολουθησα τις οδηγιες... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=624416 Λογικά πρεπει να πας στις Ρυθμισεις / Γλώσσα και πληκτρολογιο και να μπεις στις ρυθμισεις του πληκτρολογιου που εχεις βαλει και να διαλεξεις τα Ελληνικα. Edited December 21, 2010 by fpap71 Παράθεση 0. HTC HD2 1. APPLE iPHONE 6S Plus 64Gb 2. SAMSUNG GALAXY S9+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pharmex Δημ. December 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2010 Παιδιά, μου πέρασε φίλος στο HD2 μου κάποια Android ROM και ενώ όλα δουλεύουν τέλεια, δεν δουλεύει το μεγάφωνο, αλλά και το ακουστικό του, οπότε ούτε κλήση μπορώ να κάνω (καλεί, αλλά δεν ακούω τίποτα), ούτε μουσική να ακούσω. Τις πταίει; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karhariasgr Δημ. December 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2010 μηπως ειναι χαμηλομένο??? την πάτησα και εγω σε μια ρομ ετσι, ήταν χαμηλομένο εντελώς το μεγάφωνο. βασικα στο android ότι εργασία εκτελεί εκείνη την ώρα αν πατήσεις τα κουμπιά που υπάρχουν αριστερά από την συσκευή (volume up/down) ρυθμίζεις την ένταση της εργασίας εκείνης. πχ. αν παιζεις ενα παιχνίδι και πατησεις το volume up θα δυναμώση η ένταση από τις εφαρμογές, σε κατάσταση αναμονής δυναμώνει η ένταση απο το ήχων ειδοποιήσεων και πάει λέγοντας. δοκίμασε να δεις αν ειναι αυτό που λεω, αν όχι πέρνα άλλη ROM ή ξάνε reboot σε αυτή που έχεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ariszafeiratos Δημ. December 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2010 Ρε παιδιά στην MDJ FroYo HD v.4.6=-[FRG83D][kernel:MDJ S8.0] που έβαλα δεν ενημερώνεται το HTC ημερολόγιο για τα γενέθλια των φίλων από το facebook! Στην 4.3 που είχα βάλει μου εμφάνιζε όλα τα γενέθλια όλων απο το face χωρίς να χρειαστεί να κάνω κάτι! Υπάρχει λύση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. December 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2010 Παιδιά, μου πέρασε φίλος στο HD2 μου κάποια Android ROM και ενώ όλα δουλεύουν τέλεια, δεν δουλεύει το μεγάφωνο, αλλά και το ακουστικό του, οπότε ούτε κλήση μπορώ να κάνω (καλεί, αλλά δεν ακούω τίποτα), ούτε μουσική να ακούσω. Τις πταίει; Πριν τρέξεις το haret.exe τρέχεις το clrcad.exe; Σε κάποια hd2 πρέπει πριν τρέξεις τα 2 αρχεία να ειναι τελείως χαμηλωμένος ο ήχος στα windows Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimo Δημ. December 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2010 στο δικό μου , στο δικό μου πρέπει να είναι mute πριν τρέξεις τα 2 προγράμματα , τότε μόνο θα έχεις όλους τους ήχους στα android σε όλα τα build συμβαίνει αυτό .... Παράθεση Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS pinterest,instagram,EyeEm,flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts