Jump to content

[Επίσημο] HTC HD2 - Android Development

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

δοκιμάστε και καμιά διαφορετική !

dell streak by mdj

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=867316

edit: το software key panel μπορούμε να το κάνουμε ν' αρχίζει με το bootαρισμα ;

Edited by mimo

Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS

pinterest,instagram,EyeEm,flickr

• Απαντήσεις 12χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Mα δεν υπάρχει κάτι ιδιαίτερο για το wifi.Απλά βάζεις τον κωδικό και συνδέεται.Αναφέρθηκαν κάποια προβλήματα για ελεύθερα flocafe δίκτυα και για μη σύνδεση σε wifi N routers αλλά τουλάχιστον το δεύτερο νομίζω πως έχει λυθεί εδώ και λίγο καιρό.

Τι να σου πω...σε μένα απλά δεν δουλεύει το wifi. Όπως προείπα, έχω περάσει τον κωδικό, βλέπει το δίκτυο και μετά κάνει συνέχεια connecting & disconnecting.

να ρωτησω βρε παιδια,κατα την πρωτη εκκινηση λενε οτι μπορει να κρατησει και 15-20 λεπτα σωστα?

δοκιμασα κατι σημερα και δεν ξερω αν θα πετυχει.

σε ολα τα buils που εχω δοκημασει μεχρι σημερα υπαρχει ενα φακελος μεσα στον φακελο android με την ονομασια androidapps,

εγω εβαλα εκει ολες τις εφαρμογες/παιχνιδια που ειχα και εκανα την πρωτη εκκινηση του android.

η ερωτηση λοιπον ειναι:θα ξεκινησει κανονικα με ολες τις εφαρμογες που περασα μεσα στον φακελο η θα κολλησει η συσκευη? ρωταω γιατι το εχω κανενα τεταρτο εικοσαλεπτο και μου εχει μεινει εκει στην ιδια οθονη... με το λογοτυπο htc..

όταν λες όλες , πόσες δηλαδή ; 100 ; ή 10

εγώ ξέρω πως μπορείς να βγάλεις κάποιες που δεν θες πριν bootαρεις πρώτη φορά αλλά να βάλεις και όλες ;;;

ναι τις εβαλα ολες καμια 25 μαζι με τα παιχνιδια...

τελικα κολησε η συσκευη και τωρα το ξαναπερναω κανονικα χωρις να του βαλψ τιποτα αλλο...

edit : kατσε να δουμε αν θα δουλεψει.

γιατι πηγα να περασω αυτη που λεει ενας φιλος πιο πανω με το nosense και μου κολλουσε παλι στην εγκατασταση ,χωρις να πειραξω τιποτα...

αυτη προσπαθουσα να περασω και μου κολλουσε: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=870518

Edited by takisxx

edit: το software key panel μπορούμε να το κάνουμε ν' αρχίζει με το bootαρισμα ;

Oχι ο δημιουργός του θα βγάλει νέα έκδοση κάποια στιγμή που θα υποστηρίζει αυτή τη δυνατότητα.Εκτός αν υπάρχει κάποια εφαρμογή τρίτου που δίνει την δυνατότητα να επιλέγουμε ποιες εφαρμογές θέλουμε να ξεκινούν με την εκκίνηση

Οποιος χρησιμοποιεί sense rom και του έλειψε η δυνατότητα του wm sense να προσθέτει νέες πόλεις στον καιρό ας δοκιμάσει αυτό

Με τον βάση τον οδηγό από εδώ

κατάφερα να προσαρμόσω την βάση δεδομένων καιρού των panosha/jolas από το navimania

κατεβάζετε από http://www.multiupload.com/6AVH5KWGBP

φτιάχνετε στο φάκελο android στην sd ένα φάκελο root\system\etc και βάζετε εκεί το αρχείο WPDB.zip που κατεβάσατε

Με το που μπει στο android πηγαίνετε ρυθμίσεις--->εφαρμογές--->διαχειρίση εφαρμογών--->όλα περιμένετε λίγο να φορτώσει και βρίσκετε την εφαρμογή weather provider και κάνετε διακοπή και εκκαθάριση δεδομένων

Επειτα ανοίγετε την εφαρμογή του καιρού και θα σας ζητήσει να προσθέσετε νέες πόλεις,όπου μπορείτε να κάνετε αναζήτηση για την πόλη που σας ενδιαφέρει

Για παν ενδεχόμενο πριν ξεκίνησετε το android,κρατήστε ένα αντίγραφο του αρχείου system.ext2 από το φάκελο android.Σε περίπτωση που το σύστημα δε μπουτάρει,απλά γυρνάτε σε wm,αλλάζετε το system.ext2 και σβήνετε και το φάκελο root από το φάκελο android

Δοκιμάστηκε στις ρομ desire hd του mdj 1.1 revolution και desire hd beta του cedesmith αλλά λογικά θα δουλέψει και στις υπόλοιπες με το απλό sense και desire hd sense

Υπόψιν ότι η mdj 1.7 revolution δεν υποστηρίζει την αυτόματη αντιγραφή κατά την εκκίνηση,οπότε η αντιγραφή θα πρέπει να γίνει χειροκίνητα μέσα από το build με root explorer ή κάποιον άλλον explorer με root πρόσβαση στο /system/etc αντικαθιστώντας το ήδη υπάρχον αρχείο.Μετά κάνετε reboot και μόλις ξεκινήσει κάνετε την εκκαθάριση δεδομένων στο weather provider

Χρήστο , τον φάκελο τον φτιάχνουμε από wm κατάλαβα , έτσι ; και μετά bootάρουμε ; σωστά ;

βαζοντας λοιπον σημερα αυτη http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=859817

ειδα τρελο crasharisma δεν ξερω τι διατανο συμβαινει αλλα κολαει σαν τρελο με αποτελεσμα για να το επαναφερω βγαζω την μπαταρια....

Η γκαντεμια ξαναχτυπησε,ξαφνικα το κινητο εβλεπε την καρτα για μερικα δευτερα και μετα τιποτα.το pc τα ιδια,κανω φορματ χανω τα παντα,περναω νεα ρομ και ξεχασα να παρω backup της επαφες...Φλασαρα την 21 ομεγα και περασα την νεα android που λετε που ξεκιναει πολυ γρηγορα αλλα καπου εχω μπερδευτει μιας και τα αγγλικα μου ειναι χαλια.τους φακελους που τους περναμε;;στην καρτα; η στην μνημη της συσκευης;;Κανενα καλο shell free;;

Φιλικά Γιώργος

Περνάς στην κάρτα το φάκελο android όπως κάνεις σε κάθε ρομ

Απλά για να δουλεύει οι android loaders μετονομάζεις το haret-pre....

σε σκέτο haret.exe και το ξεκινάς όπως όλα τα builds

Το συγκεκριμένο build έχει αρχικά 256mb εσωτερική μνήμη για εφαρμογές,οπότε αν θέλετε παραπάνω,βάλτε κάποιο από εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=782301 από τα extras με μεγαλύτερο μέγεθος

επίσης έβγαλε και o mdj ένα build με αυτή την τεχνική http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=871804 με τον launcher του dell streak

από ότι γράφει σε κάποιο ποστ στο ίδιο θέμα το όριο για αυτή την τεχνική είναι 100mb οπότε προς το παρόν ξεχνάμε τις sense ρομ

από launcher εγώ χρησιμοποιώ τον launcher pro

Απλά για να δουλεύει οι android loaders μετονομάζεις το haret-pre....

σε σκέτο haret.exe και το ξεκινάς όπως όλα τα builds

Κι εγώ λέω γιατί με σκάει και δεν ξεκινάει απο τον loader:mad:

Κι εγώ λέω γιατί με σκάει και δεν ξεκινάει απο τον loader:mad:

εγω δεν το μετονόμασα και έτρεξε

κανονικά και όντος κάνει λιγότερο

απο λεπτό .

δεν φοβάμαι να πεθάνω απλώς δεν θέλω

να είμαι εκεί όταν θα γίνει !!!!!!! ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ

http://img820.imageshack.us/img820/8...420x150no2.gif

1μιση ημερα δεν ασχοληθηκα και εγινε χαμος!!μεχρι να μου φερουν πισω το laptop φαντασου!!τι λεει η νεα του mdj?

Sent from my HTC HD2 using Tapatalk

tsak8 - Χρήστος

LG G6 / LG G Pad 8,3"

πως σβήνουμε το T9 από τα μυνήματα? μου είναι μόνιμα ενεργοποιημένο στην 4.4 και δε ξέρω πως να απενεργοποιήσω.

επίσης.. κανένας τρόπος να διαχειριζόμαστε τις επαφές μας ποιο normal τελικά υπάρχει? αλλάζω rom και μου κρατάει μόνο τις επαφές με το link του google αλλά όχι με το link του facebook. βασικά τα πέρασα και στο gmail για να δοκιμάσω αυτό που είπε κάποιος, σόρρυ μου διαφεύγει ποιος, μερικές σελίδες ποιο πίσω ότι κάνει καλύτερο συνχρονισμό έτσι σε σχέση με το outlook αλλά τώρα πραγματικά έχει γίνει τεράστιο μπέρδεμα το θέμα..

καλημερα παιδια στα καλα καθουμενα ενω ειχα ανδροιτ εχασε το σενσε και στην αρχικη οθονη εβαλε μια κοκινη ταπετσαρια χωρις συντομευσεις τπτ!! καμια ιδεα κανεις;πως θα το επαναφερω;ΕΠΙΣΕΙΣ υπαρχει μια εφαρμογη που μεταφερεισ της επαφες σου ολεσ μαζι απο γουιντος σε ανδροιτ και υπαρχει και στο μαρκετ αλλα δεν θυμαμαι πως την λενε θυματε κανεις? Edited by manolis_33

καλημερα παιδια στα καλα καθουμενα ενω ειχα ανδροιτ εχασε το σενσε και στην αρχικη οθονη εβαλε μια κοκινη ταπετσαρια χωρις συντομευσεις τπτ!! καμια ιδεα κανεις;πως θα το επαναφερω;ΕΠΙΣΕΙΣ υπαρχει μια εφαρμογη που μεταφερεισ της επαφες σου ολεσ μαζι απο γουιντος σε ανδροιτ και υπαρχει και στο μαρκετ αλλα δεν θυμαμαι πως την λενε θυματε κανεις?

sprite migrate http://www.spritesoftware.com/products/migrate/how-does-it-work-

Eυχαριστω παρα πολλυ αυτο εψαχνα λοιπον θελω να αλαξω βερσον ανδροιδ γινεται να κρατησω οτι ειχα στην παλια βερσιον εφαρμογες και τα λοιπα αντιγραφοντας το data αρχειο η δεν πιανει αυτο το κολπο>????:X

το κόλπο πιάνει συνήθως 80% ας πούμε , ειδικά αν είναι ομοειδείς οι rom , βέβαια το γράφουν μερικές φορές οι builders :fresh install

το κόλπο πιάνει συνήθως 80% ας πούμε , ειδικά αν είναι ομοειδείς οι rom , βέβαια το γράφουν μερικές φορές οι builders :fresh install

οποτε να προσπαθησω και αν πιασει καλος αλλιως καινουργια εγγατασταση οκ ευχαριστω πολλυ θα δοκιμασω

[bUILD][14.12.10] -=MDJ FroYo Streak Lite v. 0.4 RAM Edition=- [Kernel: MDJ S8.0]

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=871804

Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι

Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus

Για να δούμε τι λέει αυτή η νέα ρομ.Του darkstone την έβγαλα ήδη,γιατί μου έκανε διάφορα κόλπα

την super εννοείς ; δεν είναι ουτε καν beta ,αλλά μ αρέσει αυτό το nexus style . Η streak είναι κι αυτή διαφορετική , η 1.2 δεν είναι χωρίς κολλήματα , η 0.4 μόνο στον νέο kernel διαφέρει ;

Ναι την super. H 0.4 streak βασίζεται στον τρόπο λειτουργίας της super του darkstone.H 1.2 είναι με τον παλιό τρόπο

edit

Με αυτή την ρομ έχω robovoice.wm rom έχω την omega v21 23150.Εχει κανείς άλλος robovoice με αυτή την ρομ;

Edited by bbbb