mimo Δημ. October 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2010 (edited) Μπορεί κανείς να δώσει ένα link για να κατεβάσουμε το ubuntu γιατί ό,τι δοκίμασα είναι νεκρό; Ευχαριστώ πολύ! http://www.ubuntu.com/desktop/get-ubuntu/download περιέχει και πληροφορίες πως θα το τρέξεις . Αν θες να δοκιμάσεις , από cd ή usb και να μην το εγκαταστήσεις διάλεξε try όταν τρέξεις την εφαρμογή ubuntu . Εγώ αποσυμπίεσα το winrar που κατέβασα σε ένα usb 4gb , έτρεξα έναν usb universal installer που βρίσκεις πάλι εκεί και σου το εγκαθιστά και καλά στο usb ... edit ΑΚΥΡΟ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ PC edit2 για δοκιμασε αυτό http://www.megaupload.com/?d=B1J3NM4K Edited October 28, 2010 by mimo Παράθεση Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS pinterest,instagram,EyeEm,flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haritos14 Δημ. October 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2010 υπαρχει καποιος που να εχει αυτη τη version????? Mdeejay eVo Sense v. 2.2 rEVOlution συγνωμη αλλα κανεις δεν εχει αυτη τη version αν μπορει να μου τι στειλει????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clio1400 Δημ. October 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2010 συγνωμη αλλα κανεις δεν εχει αυτη τη version αν μπορει να μου τι στειλει????? Έλα ανυπόμονε :p http://share.x-park.gr/734674 Παράθεση Samsung Galaxy S7 Edge 32GB Titanium Silver Φιλικά, Σταύρος :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haritos14 Δημ. October 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2010 Έλα ανυπόμονε :p http://share.x-park.gr/734674 υπερ ευχαριστω,σου χρωσταω αδερφε εχω ολοι μερα το κινητο με wm και μου χει κακοφανη πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisxx Δημ. October 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2010 haritos πανο που βρηκα την λυση.... απενεργοποιεις το pin κατα την εισοδο σου στο κινητο και μετα κανεις εγκατασταση την 2,3 και δουλευει κομπλε. αυτο ηταν.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimo Δημ. October 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2010 haritos πανο που βρηκα την λυση.... απενεργοποιεις το pin κατα την εισοδο σου στο κινητο και μετα κανεις εγκατασταση την 2,3 και δουλευει κομπλε. αυτο ηταν.. βέβαια είναι προσωπική επιλογή του καθενός , αλλά όταν "γαργαλάμε" συνεχώς την συσκευή η ύπαρξη pin δημιουργεί προβλήματα σε πολλές εφαρμογές . Εγώ έχω πολλά χρόνια να ορίσω pin σε wm .... Παράθεση Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS pinterest,instagram,EyeEm,flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkionis Δημ. October 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2010 υπερ ευχαριστω,σου χρωσταω αδερφε εχω ολοι μερα το κινητο με wm και μου χει κακοφανη πολυ ορίστε και σε rapidshare http://rapidshare.com/#!download|215|427110618|Mdeejay_eVo_Sense_v._2.2_REVOlution.7z|201108 Παράθεση δεν φοβάμαι να πεθάνω απλώς δεν θέλω να είμαι εκεί όταν θα γίνει !!!!!!! ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ http://img820.imageshack.us/img820/8...420x150no2.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotisdiv Δημ. October 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2010 Η Froyo Sense 2.3 έχει θέμα με το WiFi; Δεν συνδέεται και είμαι στο παρα πέντε να την βγάλω και είναι κρίμα γιατί μου άρεσε πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotisdiv Δημ. October 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2010 (edited) Η Froyo Sense 2.3 έχει θέμα με το WiFi; Δεν συνδέεται και είμαι στο παρα πέντε να την βγάλω και είναι κρίμα γιατί μου άρεσε πολύ. EDIT: Συνδέθηκε ξαφνικά ενώ όλο το πρωί έκανε νάζια:blink: Πάτησα κατα λάθος "παράθεση" αντί "τροποποίηση". Edited October 28, 2010 by sotisdiv Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KillaBee Δημ. October 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2010 http://www.ubuntu.com/desktop/get-ubuntu/download περιέχει και πληροφορίες πως θα το τρέξεις . Αν θες να δοκιμάσεις , από cd ή usb και να μην το εγκαταστήσεις διάλεξε try όταν τρέξεις την εφαρμογή ubuntu . Εγώ αποσυμπίεσα το winrar που κατέβασα σε ένα usb 4gb , έτρεξα έναν usb universal installer που βρίσκεις πάλι εκεί και σου το εγκαθιστά και καλά στο usb ... edit ΑΚΥΡΟ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ PC edit2 για δοκιμασε αυτό http://www.megaupload.com/?d=B1J3NM4K Σε ευχαριστώ πολύ! Αν και θα κάνει κανα 3ωράκι να κατέβει όπως φαίνεται! Έχεις δοκιμάσει να συνδέσεις USB περιφερειακά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tesal Δημ. October 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2010 Καλησπερα. Υστερα απο πολυ διαβασμα στο topic πηρα την αποφαση να βγαλω τα wm 6.5 απο το htc hd2 που εχω και να βαλω android.Ειναι καλη κινηση λετε η υπαρχει θεμα? Με εχουν κουρασει τα wm και υπαρχουν πολλα προβληματα. Ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimo Δημ. October 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2010 Καλησπερα. Υστερα απο πολυ διαβασμα στο topic πηρα την αποφαση να βγαλω τα wm 6.5 απο το htc hd2 που εχω και να βαλω android.Ειναι καλη κινηση λετε η υπαρχει θεμα? Με εχουν κουρασει τα wm και υπαρχουν πολλα προβληματα. Ευχαριστω! εννοείς να βάλεις android ,γιατί να βγάλεις τα wm δεν γίνεται ακόμη , τουλάχιστον απ' όσο γνωρίζω.... ίσως δεν κατάλαβες ότι απλά το android τρέχει από την κάρτα χωρίς να πειράζει ,τουλάχιστον σοβαρά τα wm , με τις απαραίτητες μετατροπές στο radio οπωσδήποτε και καλύτερα και βάζοντας πριν και μια cooked wm rom ... καλή ενασχόληση Παράθεση Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS pinterest,instagram,EyeEm,flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. October 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2010 (edited) Πλέον όποιος θέλει να είναι μέσα στην εγγύηση και ταυτόχρονα να τρέχει android δε χρειάζεται hspl.Απλά βάζει την επίσημη 3.14.Tα wm δε γίνεται να τα ξεφορτωθείς τελείως ακόμη, αλλά προσωπικά θεωρώ πως δεν ενοχλούν. Edited October 28, 2010 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 28, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2010 Υστερα απο πολυ διαβασμα στο topic πηρα την αποφαση να βγαλω τα wm 6.5 απο το htc hd2 που εχω και να βαλω android.Ειναι καλη κινηση λετε η υπαρχει θεμα? Με εχουν κουρασει τα wm και υπαρχουν πολλα προβληματα. Τι προβλήματα έχουν τα WM στο HD2; :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pittas Δημ. October 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2010 δεν διαβασες πολυ εσυ γιαννη γιαυτο δεν τα βλεπεις :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 28, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2010 δεν διαβασες πολυ εσυ γιαννη γιαυτο δεν τα βλεπεις :lol: Πείτε μου και εμένα τότε ρε παιδιά που είμαι άσχετος! :p Πέρα από την πλάκα... είμαι πολύ περίεργος να δω τι προβλήματα έχει ο φίλος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tesal Δημ. October 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2010 Βασικα θελω να σας ευχαριστησω. Τα προβληματα ειναι γνωστα σε ολους πιστευω.Τουλάχιστον σε μενα ξεκινησαν 1 μηνα μετα την αγορα της συσκευης(εδω και 8 μηνες).Δεν εστελνε sms για αρχη.Υστερα απο πολλες προσπαθειες και βοηθειες αλλαξα rom σε 1.66.Κατι πηγε να γινει αλλα παλι τα ιδια.Κολληματα την ωρα κλησης.Απαντουσα σε κλησεις και "κολλουσε"τελειως.Δεν ανταποκρίνεται πολλες φορες η οθονη.Με τα mail ζηταει κωδικους οποτε του ρθει.δεν ενημερωνει ανα ωρα και διαφορα αλλα πολλα.Σε σχεση με το iphone ή αλλα κινητα με android που ειδα ειναι χαλια.Οταν ειδα οτι πολλοι βαζουν android υπεθεσα οτι ειναι καλυτερα.Γι αυτο ζηταω την βοηθεια σας. Sorry αν βγαινω εκτος αλλα ηταν η ερωτηση πιο πανω. Ευχαριστω και παλι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KillaBee Δημ. October 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2010 (edited) Πλέον όποιος θέλει να είναι μέσα στην εγγύηση και ταυτόχρονα να τρέχει android δε χρειάζεται hspl.Απλά βάζει την επίσημη 3.14.Tα wm δε γίνεται να τα ξεφορτωθείς τελείως ακόμη, αλλά προσωπικά θεωρώ πως δεν ενοχλούν. Καλησπέρα! Μπορείς να είσαι λίγο περισσότερο αναλυτικός σε παρακαλώ; Αν π.χ. φοράει κάποιος μαμά ROM (1.66.482.1 ELL) και έχει κάνει μόνο HSPL (και ράδιο 2.12.50.02_2), τι πρέπει να κάνει για να έλθει στην κατάσταση που περιγράφεις; Ευχαριστώ πολύ! Edited October 28, 2010 by KillaBee Ακριβείς πληροφορίες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clio1400 Δημ. October 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2010 Καλησπέρα! Μπορείς να είσαι λίγο περισσότερο αναλυτικός σε παρακαλώ; Αν π.χ. φοράει κάποιος μαμά ROM και έχει κάνει μόνο HSPL (και ράδιο 2.12.0.50), τι πρέπει να κάνει για να έλθει στην κατάσταση που περιγράφεις; Ευχαριστώ πολύ! Εαν βάλεις την μαμα ROM 3.14 θα εχεις Radio 2.15.50.14 και δυνατοτητα να τρεξεις Android μεσω SD χωρις HSPL. Ολα αυτα χωρις να χασεις την εγγυηση.. Παράθεση Samsung Galaxy S7 Edge 32GB Titanium Silver Φιλικά, Σταύρος :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KillaBee Δημ. October 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2010 Για να φύγει το HSPL, αρκεί αναβάθμιση μέσω USB ή πρέπει να κάνω από κάρτα; Μήπως γνωρίζεις; Έχω δει κάτι guides, μα δεν το έχω κάνει ποτέ ως τώρα. Ευχαριστώ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 28, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2010 Μόνο μέσω κάρτας μνήμης. Μέσω USB δεν επανέρχεται το stock spl. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KillaBee Δημ. October 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2010 Ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clio1400 Δημ. October 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2010 Ευχαριστώ πολύ! Ακολουθησε τις οδηγιες που γραφει εδω ο zaxarakis http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3048165#post3048165 απλα χρησιμοποιησε την 3.14 ειναι πολυ ευκολο.. Παράθεση Samsung Galaxy S7 Edge 32GB Titanium Silver Φιλικά, Σταύρος :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KillaBee Δημ. October 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2010 (edited) Δυστυχώς σε μένα ενώ ανοίγει ο bootloader, μετά δεν κάνει τίποτα. Απλώς γράφει serial από κάτω και αναγκάζομαι να το κάνω reset. Πρέπει μήπως να είναι συνδεδεμένο στο pc; Αν ναι, μέσω activesync ή απλά ως mass storage; Ευχαριστώ!!! update: Το έκανα με το τηλέφωνο συνδεδεμένο στο pc και τώρα στο bootloader γράφει usb, μα και πάλι δεν προχωρά!!! Τι να κάνω ρε παιδιά; Edited October 28, 2010 by KillaBee update Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clio1400 Δημ. October 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2010 Δυστυχώς σε μένα ενώ ανοίγει ο bootloader, μετά δεν κάνει τίποτα. Απλώς γράφει serial από κάτω και αναγκάζομαι να το κάνω reset. Πρέπει μήπως να είναι συνδεδεμένο στο pc; Αν ναι, μέσω activesync ή απλά ως mass storage; Ευχαριστώ!!! Βρε συ δεν το συνδεεις στο pc. Στην καρτα μνημης αντιγραφεις το αρχειο RUU_signed.nbh το οποιο το μετονομαζεις πριν σε LEOIMG.nbh. Διαβασε καλα το link που σου εδωσα διοτι εχουμε βγει εκτος θεματος :O Παράθεση Samsung Galaxy S7 Edge 32GB Titanium Silver Φιλικά, Σταύρος :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts