dimotika Δημ. October 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2010 Aποθηκεύονται στο data.img.Για να τις σώσεις,χρειάζεσαι κάποιο backup πρόγραμμα.Το πιο απλό είναι το onthefly backup που κάνει export στην sd όλα τα apk που έχεις εγκαταστήσει και έτσι μπορείς να τα βάλεις και σε άλλο build. Thanks. Το δοκίμασα αλλά δεν παιρνει backup τις αγορασμένες εφαρμογές. Υπάρχει κάτι άλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimo Δημ. October 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2010 υπάρχει πιθανότητα η μετάβαση από android - wm να μου δημιουργεί πρόβλημα στους λογαριασμούς email της συσκευής στα wm ; έχει δυο φορές τις τελευταίες μέρες χάσει τις ρυθμήσεις τους passcode,διακομιστες εισ.+εξερχ. κλπ , ή η ύπαρξη συγχρονισμού και gmail και hotmail διαφορετικών πραγματων βεβαια που όμως χρησιμοποιούν τον microsoft exchange ; Παράθεση Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS pinterest,instagram,EyeEm,flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. October 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2010 (edited) Υπάρχει περίπτωση να ξεχνάει τους κωδικούς από τα wm,να χάνει ρυθμίσεις mail,μέχρι και να μην μπορείς να τρέξεις .exe αρχεία,κάτι που δεν οφείλεται στο android όσο αυτό τρέχει αλλά στον τρόπο που ξεκινά το linux με το haret και είναι σαν να βγάζεις μπαταρία ενώ λειτουργεί το σύστημα http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=7940025&postcount=9118 Thanks. Το δοκίμασα αλλά δεν παιρνει backup τις αγορασμένες εφαρμογές. Υπάρχει κάτι άλλο. Δοκίμασε το titanium backup Edited October 11, 2010 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimo Δημ. October 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2010 (edited) το εχουμε συζητήσει και παλιώτερα αυτό και είχες πει πως αυτός είναι ο λόγος να χρησιμοποιεί κάποιος cooked rom , όμως με ποιό τρόπο μια cooked rom το αποφευγει αυτό το πρόβλημα; το ίδιο "σκληρή" δεν είναι και για αυτήν η μετάβαση σε android ; Edited October 12, 2010 by mimo Παράθεση Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS pinterest,instagram,EyeEm,flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sebastian13 Δημ. October 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2010 :)Για να το βαλουμε στην rom εχει γινει κατι πανω σε αυτο??? ...μιας και τα win7 mob μαλλον ανθρακας ο θυσαυρος!!!! :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 12, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2010 Ποιο να βάλουμε στη rom; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. October 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2010 Το να τρέχουμε android από την nand.Από ότι γράφει ο cotulla στο twitter του,υπάρχει ακόμη δουλειά να γίνει αλλά το καλό είναι ότι δεν το έχουν παρατήσει. το εχουμε συζητήσει και παλιώτερα αυτό και είχες πει πως αυτός είναι ο λόγος να χρησιμοποιεί κάποιος cooked rom , όμως με ποιό τρόπο μια cooked rom το αποφευγει αυτό το πρόβλημα; το ίδιο "σκληρή" δεν είναι και για αυτήν η μετάβαση σε android ; Eχεις δίκιο και πραγματικά δεν ξέρω ποια είναι η διαφορά.Με την 1.66 εγώ είχα πάθει και το πρόβλημα με τα .exe και αναγκάστηκα να πάω σε hard reset Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SagoniasSlutRose Δημ. October 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2010 Αυτη εδω ειναι καλη; http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=786809 Την περασα χτες βραδυ και μου αρεσει πολυ! Τωρα πρεπει να ασχοληθω με το android για να την φερω στα μετρα μου! περασα root explorer, rockplayer, task manager, dropbox για αρχη και παμε καλα!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sebastian13 Δημ. October 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2010 Την περασα χτες βραδυ και μου αρεσει πολυ! Τωρα πρεπει να ασχοληθω με το android για να την φερω στα μετρα μου! περασα root explorer, rockplayer, task manager, dropbox για αρχη και παμε καλα!! Mε αυτη τη rom παιζει η camera ? :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 13, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2010 Mε αυτη τη rom παιζει η camera ? :) Τουλάχιστον έτσι αναφέρει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimotika Δημ. October 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2010 HD2 με android Δεν μπορώ να έγκαταστήσω το iGO. Υπάρχει ένας φάκελος SDcard που μέσα έχει έναν άλλο φάκελο iGO και ένα άλλο αρχείο iGO....apk Ξέρει κάποιος τη διαδικασία ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SagoniasSlutRose Δημ. October 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2010 Mε αυτη τη rom παιζει η camera ? :) κανονικα!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. October 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2010 HD2 με android Δεν μπορώ να έγκαταστήσω το iGO. Υπάρχει ένας φάκελος SDcard που μέσα έχει έναν άλλο φάκελο iGO και ένα άλλο αρχείο iGO....apk Ξέρει κάποιος τη διαδικασία ? Toν φάκελο igo τον βάζεις στην sd και το apk το τρέχεις μέσω κάποιου file explorer για να γίνει εγκατάσταση Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SagoniasSlutRose Δημ. October 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2010 Τα android καταναλωνουν πολυ μπαταρια; ή μονο η ρομ που εχω περασει; ή κανω κατι λαθος κλπ κλπ;; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. October 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2010 Ε λιγάκι :D . Μη ξεχνάς ότι τρέχεις Android από την κάρτα μνήμης. Πιστεύω ότι όλα αυτά τα builds πάνω κάτω την ίδια κατανάλωση θα έχουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. October 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2010 Mε την μπαταρία κάνετε το εξής πείραμα Εγκαταστήστε το currentwidget και βάλτε το να κάνει ανανέωση ανά 1 λεπτό.Βάζετε τη συσκευή στην αναμονή και περιμένετε κανένα 10λεπτο.Θα πρέπει όταν ανοίξετε πάλι τη συσκευή να γράφει τιμή κάτω από 10ma Εγώ με το build του darkstone froyostone 3.1 και kernel από huanyu παίρνω τιμή 4-6ma που πρακτικά σημαίνει περίπου 1% ανά ώρα στην αναμονή Επίσης θέλει προσοχή όταν ξεκινάμε το android να είναι κλειστό το wifi στα wm.Με ανοιχτό wifi η κατανάλωση από τα 4-6ma στην αναμονή φτάνει τα 50-60ma με αποτέλεσμα μέσα σε λίγες ώρες και χωρίς να έχει χρησιμοποιηθεί η συσκευή,η μπαταρία γονατίζει. Ακόμη σε κάποιες συσκευές-build εκτός από το wifi αυξάνεται η κατανάλωση αν όταν τρέξουμε το haret.exe είναι αναμένο το φως των πλήκτρων.Σε κάποια άλλα builds αν είναι σβηστό.Οποιος θέλει μπορεί να κάνει τις δοκιμές του και να αναφέρει τα αποτελέσματα. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimo Δημ. October 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2010 για το juice defender τι γνωμη εχεις ; εξοικονομει μπαταρία ; Παράθεση Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS pinterest,instagram,EyeEm,flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. October 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2010 To έβαλα αλλά μου φάνηκε πολύπλοκο και το έβγαλα Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SagoniasSlutRose Δημ. October 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2010 για το juice defender τι γνωμη εχεις ; εξοικονομει μπαταρία ; Aυτο νομιζω ειναι για οποιον εχει data απο τον παροχο ωστε να τα κοβει μην κατεβαζει ολη την ωρα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
narta Δημ. October 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2010 για το juice defender τι γνωμη εχεις ; εξοικονομει μπαταρία ; Σε native android (Desire) απο 22 ωρες μαξ παει η μπαταρια παει στην 40 ωρες με heavy browsing και email. :D Παράθεση Φιλιππος [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasoubas Δημ. October 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2010 Πρωτη φορα εχω htc hd2 αν μπορει να βοηθησει καποιος σε δυο πραγματα ευχαριστω πολυ 1. ποια rom πιστευετε πως ειναι η καλυτερη να βαλω για τα windows? 2.ποια rom πιστευε πως ειναι καλυτερη για να βαλω android? συγνωμη για τις τοσο noob ερωτησεις μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 15, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2010 Γιατί δεν διαβάζεις λίγο στα σχετικά thread; Αμέσως θα λύσεις τις απορίες σου μιας και είναι πράγματα που έχουν χιλιοειπωθεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimo Δημ. October 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2010 (edited) αν και λιγο offtopic , ρωταω : βαλε-βγαλε build , δημιουργειται θεμα με το backup των εφαρμογων και των pim δεδομενων (call logs,sms,mms,etc) , χρησιμοποιώ το titanium για εφαρμογες , κανει και την υπολοιπη δουλειά ; προσπαθησα με hotmail και microsoft exchange αλλα δεν το παιρνει = αποτυχια επαληθευσης κλπ εχω ακουσει το εμπορικο mybackup , αλλα θα μπορω να το χρησιμοποιώ σε διαφορετικα build , μεταφερεται η αδεια χρησης ; για να μην ποσταρω ξανα δειτε αυτό : Fix for premature flash in evo kernels http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=809268 δεν προλαβα να το δοκιμασω .... Edited October 15, 2010 by mimo Παράθεση Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS pinterest,instagram,EyeEm,flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. October 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2010 (edited) Για τα μηνύματα ψάξε στο market για κάποιο πρόγραμμα sms backup.Τις επαφές μπορείς να τις κάνεις export σε vcf αρχείο και να τις περάσεις σε όποιο άλλο build θέλεις.Από χθες έχουμε νέες βελτιώσεις στον evo based kernel.Δουλεύουν πλέον τα κουμπιά των ακουστικών και η μεταφορά των εφαρμογών που το υποστηρίζουν στην κάρτα. Εdit To fix για το flash δουλεύει.Για να περαστεί πρέπει να γίνει compile μέσα στον kernel.Το δοκίμασα στον δικό μου kernel :D Edited October 15, 2010 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimo Δημ. October 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2010 (edited) Για τα μηνύματα ψάξε στο market για κάποιο πρόγραμμα sms backup.Τις επαφές μπορείς να τις κάνεις export σε vcf αρχείο και να τις περάσεις σε όποιο άλλο build θέλεις.Από χθες έχουμε νέες βελτιώσεις στον evo based kernel.Δουλεύουν πλέον τα κουμπιά των ακουστικών και η μεταφορά των εφαρμογών που το υποστηρίζουν στην κάρτα. Εdit To fix για το flash δουλεύει.Για να περαστεί πρέπει να γίνει compile μέσα στον kernel.Το δοκίμασα στον δικό μου kernel :D επαφες- ημερολογιο έχω google , τα υπολοιπα ψαχνω ή συνολική λυση τύπου pimbackup Είναι εύκολο το compile ? γιατι δεν βρηκα το πως με μια γρηγορη ματια (δουλευω κιολας) edit1 νομιζω θα το ενσωματοσουν ετσι κι αλλιως , ετσι δεν ειναι ; edit2 ηδη επεσε συρμα και οι hastarin- mdjee μαγειρευoυν , αναμενουμεν edit3 καταλαβα καλα ; φτιαχνει το φλας και χαλαει το wifi ??????? Edited October 15, 2010 by mimo Παράθεση Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS pinterest,instagram,EyeEm,flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts