Jump to content

[Επίσημο] HTC HD2 - Android Development

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Aποθηκεύονται στο data.img.Για να τις σώσεις,χρειάζεσαι κάποιο backup πρόγραμμα.Το πιο απλό είναι το onthefly backup που κάνει export στην sd όλα τα apk που έχεις εγκαταστήσει και έτσι μπορείς να τα βάλεις και σε άλλο build.

Thanks.

Το δοκίμασα αλλά δεν παιρνει backup τις αγορασμένες εφαρμογές.

Υπάρχει κάτι άλλο.

• Απαντήσεις 12χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

υπάρχει πιθανότητα η μετάβαση από android - wm να μου δημιουργεί πρόβλημα στους λογαριασμούς email της συσκευής στα wm ;

έχει δυο φορές τις τελευταίες μέρες χάσει τις ρυθμήσεις τους passcode,διακομιστες εισ.+εξερχ. κλπ , ή η ύπαρξη συγχρονισμού και gmail και hotmail διαφορετικών πραγματων βεβαια που όμως χρησιμοποιούν τον microsoft exchange ;

Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS

pinterest,instagram,EyeEm,flickr

Υπάρχει περίπτωση να ξεχνάει τους κωδικούς από τα wm,να χάνει ρυθμίσεις mail,μέχρι και να μην μπορείς να τρέξεις .exe αρχεία,κάτι που δεν οφείλεται στο android όσο αυτό τρέχει αλλά στον τρόπο που ξεκινά το linux με το haret και είναι σαν να βγάζεις μπαταρία ενώ λειτουργεί το σύστημα

http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=7940025&postcount=9118

Thanks.

Το δοκίμασα αλλά δεν παιρνει backup τις αγορασμένες εφαρμογές.

Υπάρχει κάτι άλλο.

Δοκίμασε το titanium backup

Edited by bbbb

το εχουμε συζητήσει και παλιώτερα αυτό και είχες πει πως αυτός είναι ο λόγος να χρησιμοποιεί κάποιος cooked rom , όμως με ποιό τρόπο μια cooked rom το αποφευγει αυτό το πρόβλημα; το ίδιο "σκληρή" δεν είναι και για αυτήν η μετάβαση σε android ; Edited by mimo

:)Για να το βαλουμε στην rom εχει γινει κατι πανω σε αυτο???

...μιας και τα win7 mob μαλλον ανθρακας ο θυσαυρος!!!! :lol:

Το να τρέχουμε android από την nand.Από ότι γράφει ο cotulla στο twitter

του,υπάρχει ακόμη δουλειά να γίνει αλλά το καλό είναι ότι δεν το έχουν παρατήσει.

το εχουμε συζητήσει και παλιώτερα αυτό και είχες πει πως αυτός είναι ο λόγος να χρησιμοποιεί κάποιος cooked rom , όμως με ποιό τρόπο μια cooked rom το αποφευγει αυτό το πρόβλημα; το ίδιο "σκληρή" δεν είναι και για αυτήν η μετάβαση σε android ;

Eχεις δίκιο και πραγματικά δεν ξέρω ποια είναι η διαφορά.Με την 1.66 εγώ είχα πάθει και το πρόβλημα με τα .exe και αναγκάστηκα να πάω σε hard reset

Αυτη εδω ειναι καλη;

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=786809

Την περασα χτες βραδυ και μου αρεσει πολυ!

Τωρα πρεπει να ασχοληθω με το android για να την φερω στα μετρα μου!

περασα root explorer, rockplayer, task manager, dropbox για αρχη και παμε καλα!!

Την περασα χτες βραδυ και μου αρεσει πολυ!

Τωρα πρεπει να ασχοληθω με το android για να την φερω στα μετρα μου!

περασα root explorer, rockplayer, task manager, dropbox για αρχη και παμε καλα!!

Mε αυτη τη rom παιζει η camera ? :)

HD2 με android

Δεν μπορώ να έγκαταστήσω το iGO.

Υπάρχει ένας φάκελος SDcard που μέσα έχει έναν άλλο φάκελο iGO

και ένα άλλο αρχείο iGO....apk

Ξέρει κάποιος τη διαδικασία ?

Mε αυτη τη rom παιζει η camera ? :)

κανονικα!!

HD2 με android

Δεν μπορώ να έγκαταστήσω το iGO.

Υπάρχει ένας φάκελος SDcard που μέσα έχει έναν άλλο φάκελο iGO

και ένα άλλο αρχείο iGO....apk

Ξέρει κάποιος τη διαδικασία ?

Toν φάκελο igo τον βάζεις στην sd και το apk το τρέχεις μέσω κάποιου file explorer για να γίνει εγκατάσταση

Τα android καταναλωνουν πολυ μπαταρια; ή μονο η ρομ που εχω περασει; ή κανω κατι λαθος κλπ κλπ;;

Ε λιγάκι :D . Μη ξεχνάς ότι τρέχεις Android από την κάρτα μνήμης. Πιστεύω ότι όλα αυτά τα builds πάνω κάτω την ίδια κατανάλωση θα έχουν

Mε την μπαταρία κάνετε το εξής πείραμα

Εγκαταστήστε το currentwidget και βάλτε το να κάνει ανανέωση ανά 1 λεπτό.Βάζετε τη συσκευή στην αναμονή και περιμένετε κανένα 10λεπτο.Θα πρέπει όταν ανοίξετε πάλι τη συσκευή να γράφει τιμή κάτω από 10ma

Εγώ με το build του darkstone froyostone 3.1 και kernel από huanyu παίρνω τιμή 4-6ma που πρακτικά σημαίνει περίπου 1% ανά ώρα στην αναμονή

Επίσης θέλει προσοχή όταν ξεκινάμε το android να είναι κλειστό το wifi στα wm.Με ανοιχτό wifi η κατανάλωση από τα 4-6ma στην αναμονή φτάνει τα 50-60ma με αποτέλεσμα μέσα σε λίγες ώρες και χωρίς να έχει χρησιμοποιηθεί η συσκευή,η μπαταρία γονατίζει.

Ακόμη σε κάποιες συσκευές-build εκτός από το wifi αυξάνεται η κατανάλωση αν όταν τρέξουμε το haret.exe είναι αναμένο το φως των πλήκτρων.Σε κάποια άλλα builds αν είναι σβηστό.Οποιος θέλει μπορεί να κάνει τις δοκιμές του και να αναφέρει τα αποτελέσματα.

για το juice defender τι γνωμη εχεις ; εξοικονομει μπαταρία ;

Aυτο νομιζω ειναι για οποιον εχει data απο τον παροχο ωστε να τα κοβει μην κατεβαζει ολη την ωρα.

Σε native android (Desire) απο 22 ωρες μαξ παει η μπαταρια παει στην 40 ωρες με heavy browsing και email. :D

Φιλιππος

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πρωτη φορα εχω htc hd2 αν μπορει να βοηθησει καποιος σε δυο πραγματα ευχαριστω πολυ

1. ποια rom πιστευετε πως ειναι η καλυτερη να βαλω για τα windows?

2.ποια rom πιστευε πως ειναι καλυτερη για να βαλω android?

συγνωμη για τις τοσο noob ερωτησεις μου

• Administrators
Γιατί δεν διαβάζεις λίγο στα σχετικά thread; Αμέσως θα λύσεις τις απορίες σου μιας και είναι πράγματα που έχουν χιλιοειπωθεί.

Modpic.gif

αν και λιγο offtopic , ρωταω : βαλε-βγαλε build , δημιουργειται θεμα με το backup των εφαρμογων και των pim δεδομενων (call logs,sms,mms,etc) ,

χρησιμοποιώ το titanium για εφαρμογες , κανει και την υπολοιπη δουλειά ; προσπαθησα με hotmail και microsoft exchange αλλα δεν το παιρνει = αποτυχια επαληθευσης κλπ

εχω ακουσει το εμπορικο mybackup , αλλα θα μπορω να το χρησιμοποιώ σε διαφορετικα build , μεταφερεται η αδεια χρησης ;

για να μην ποσταρω ξανα δειτε αυτό : Fix for premature flash in evo kernels

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=809268

δεν προλαβα να το δοκιμασω ....

Edited by mimo

Για τα μηνύματα ψάξε στο market για κάποιο πρόγραμμα sms backup.Τις επαφές μπορείς να τις κάνεις export σε vcf αρχείο και να τις περάσεις σε όποιο άλλο build θέλεις.Από χθες έχουμε νέες βελτιώσεις στον evo based kernel.Δουλεύουν πλέον τα κουμπιά των ακουστικών και η μεταφορά των εφαρμογών που το υποστηρίζουν στην κάρτα.

Εdit

To fix για το flash δουλεύει.Για να περαστεί πρέπει να γίνει compile μέσα στον kernel.Το δοκίμασα στον δικό μου kernel :D

Edited by bbbb

Για τα μηνύματα ψάξε στο market για κάποιο πρόγραμμα sms backup.Τις επαφές μπορείς να τις κάνεις export σε vcf αρχείο και να τις περάσεις σε όποιο άλλο build θέλεις.Από χθες έχουμε νέες βελτιώσεις στον evo based kernel.Δουλεύουν πλέον τα κουμπιά των ακουστικών και η μεταφορά των εφαρμογών που το υποστηρίζουν στην κάρτα.

Εdit

To fix για το flash δουλεύει.Για να περαστεί πρέπει να γίνει compile μέσα στον kernel.Το δοκίμασα στον δικό μου kernel :D

επαφες- ημερολογιο έχω google , τα υπολοιπα ψαχνω ή συνολική λυση τύπου pimbackup

Είναι εύκολο το compile ? γιατι δεν βρηκα το πως με μια γρηγορη ματια (δουλευω κιολας)

edit1 νομιζω θα το ενσωματοσουν ετσι κι αλλιως , ετσι δεν ειναι ;

edit2 ηδη επεσε συρμα και οι hastarin- mdjee μαγειρευoυν , αναμενουμεν

edit3 καταλαβα καλα ; φτιαχνει το φλας και χαλαει το wifi ???????

Edited by mimo