Jump to content

Απόψεις: Πρόβλημα λήψης, πωλήσεις του iPhone 4 και η εικόνα της Apple...

TN97
 Κοινοποίηση

Θα επηρεάσει το πρόβλημα λήψης το iPhone 4 και την εικόνα της Apple;  

555 members have voted

1. 1. Θα επηρεάσει το πρόβλημα λήψης το iPhone 4 και την εικόνα της Apple;

• Ναι
      375
    • Όχι
      165
    • Δεν ξέρω / Δεν απαντώ
      15

Recommended Posts

Αυτοί που ψήφισαν οτι δε θα επηρεαστεί δε σημαίνει πως είναι κολλημένοι με την Apple κι οτι θα πάρουν τη συσκευή. Μάλλον θεωρούν πως όλος αυτός ο ντόρος δεν είναι ικανός να βλάψει την εικόνα της εταιρίας και τις πωλήσεις που θα κάνει η συσκευή σε ανενημέρωτους καταναλωτές και fanboys.

Καμία σχέση με πλύση εγκεφάλου, μην τα συγχέεις :)

αυτο ακριβως. το hype σχετικα με το ονομα της apple και οτι καινουργιο βγαζει δεν προκειται να χαθει τοσο ευκολα ακομα και ανν το προβλημα ειναι τοσο σοβαρο γιατι πολυ απλα ειτε δεν ειναι ευρεως γνωστο ειτε γιατι η εταιρια θα πει και θα κανει καποια μπουρδα και θα το καλυψει.

το θεμα ειναι οτι δεν το χω δει με τα ματια μου για να πιστω 1000% οτι ειναι τοσο τραγικο το προβλημα (αν και πιστευω οτι υφισταται και ειναι αποτρεπτικος παραγοντας για την αγορα του τηλεφωνου) ωστε να κανει τοση ζημια σε μια εταιρια που εχει τοσο ισχυρο brand name και εχει πεισει τοσο κοσμο να εμπιστευτει τα παραλογα ακριβα προιοντα της.

• Απαντήσεις 199
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Τι να πω, Apple lover είμαι και αν και κατηγορούσα το iPhone τώρα το λατρεύω, ρόδα όμως είναι και γυρίζει ρε παιδιά, δε γίνεται κάθε χρόνο λίγα-λίγα και να παρουσιάζονται προβλήματα (διάχυση φωτός, κίτρινη οθόνη, τώρα με το σήμα) και ο κόσμος να μένει έτσι.

Πιστεύω πάντως πως, το iPhone 5 θα είναι το πιο ολοκληρωμένο smartphone. Κοιτώ βέβαια πολύ μπροστά, αλλά έτσι θα είναι, πιστεύω.

Οι Apple fanboys δεν επηρεάζονται από τίποτα. Οι περισσότεροι δε γνωρίζουν καν το πρόβλημα, και οι υπόλοιποι αυθεπιβάλλονται ότι δεν υπάρχει.

Όταν βγει το iPhone 5 με "redefined" λειτουργία τηλεφώνου που θα πιάνει όσο και τα υπόλοιπα τηλέφωνα, θα μιλούν για μια ακόμα καινοτομία της Apple.

To marketing της Apple είναι απλά ο ορισμός της επιτυχίας.

αυτο ακριβως marketing ειναι το θεμα κονομανε και κανουν οτι θελουν. φαντασου κερδος αν στα πρωτα 200000 iphone 4 το κοστος κατασκευης μαζι με το R&D ηταν 150 δολαρια το κομματι οπως λενε.

τωρα στα Χ εκατομμυρια που θα πουλησει το κοστος παει στον πατο για καθε συσκευη και τους μενει ενα τεραστιο κερδος που το ριχνουν οπως θελουν για το marketing και παρουσιαζουν τα πραγματα οπως θελουν και υποστηριζουν την πλατφορμα του iphone οπως της αξιζει και οχι οπως τα symbian και τα windows mobile που ειναι απλα ανυπαρκτα μπροστα στην πληθωρα εφαρμογων και παιχνιδιων που προσφερει το iphone

τωρα το οτι δεν κανει για τηλεφωνο και θελει jailbreak για να το χαρεις ειναι αλλη συζητηση οπως και το κοστος αποκτησης και ο μολις ενας χρονος εγγυηση...

Καταρχήν αν δεν σας αρέσει το κινητό μην το αγοράζετε... Μα πως κάνετε έτσι; Πιστεύω αυτή που καυτιριάζουν το κινητό εδώ απλά ζηλεύουν την κορυφαία συσκευή αυτή τη στιγμή στον κόσμο... Μιλάτε σαν να έχετε παροπίδες και βλέπετε ΜΟΝΟ ένα μικρό προβληματάκι με την συσκευή... Ούτε καν βλέπετε τα θετικά...

Στο κάτω κάτω αν έχετε πρόβλημα όσοι είστε στη Vodafone μπορείτε να πάρετε δωρεάν και ΑΥΤΟ πέραν του BUMPER...

Φιλικά... και ξεκωλήστε επιτέλους

Γιώργος

Θα επηρεάσει αλλά όχι πολύ αγοραστικό κοινό ... To iPhone έχει μια χ, ψ φήμη, ένα υπόβαθρο σαν τηλέφωνο, δεν γίνεται να χαλάσουν όλα με ένα μοντέλο ...

Άλλωστε οι κολλημένοι, είναι κολλημένοι .... Τους λες ότι ούτε smart είναι (σε καμία περίπτωση δεν είναι smartphone) ούτε και Phone πλέον, αλλά τους κερδίζει το λειτουργικό ... Πως να μην, πλέον έβαλαν και φακέλους ....

Nokia N9 & S.E.X. Play User x )

Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις !

Καταρχήν αν δεν σας αρέσει το κινητό μην το αγοράζετε... Μα πως κάνετε έτσι; Πιστεύω αυτή που καυτιριάζουν το κινητό εδώ απλά ζηλεύουν την κορυφαία συσκευή αυτή τη στιγμή στον κόσμο... Μιλάτε σαν να έχετε παροπίδες και βλέπετε ΜΟΝΟ ένα μικρό προβληματάκι με την συσκευή... Ούτε καν βλέπετε τα θετικά...

Στο κάτω κάτω αν έχετε πρόβλημα όσοι είστε στη Vodafone μπορείτε να πάρετε δωρεάν και ΑΥΤΟ πέραν του BUMPER...

Φιλικά... και ξεκωλήστε επιτέλους

Γιώργος

Δεν τίθεται θέμα ζήλειας. Εγώ προσωπικά έχω την καλύτερη συσκευή για τις ανάγκες μου, και έχω και την οικονομική άνεση να αγοράσω όποιο iPhone θέλω. Δεν μπαίνω καν στην διαδικασία να κρίνω λειτουργικό, πολιτικές appstore κτλ.

Ξεχνάς ότι μιλάμε για κινητό τηλέφωνο, και η πρώτη του δουλειά είναι να μιλάς παντού, και να ακούς και να ακούγεσαι σωστά. Για τα άθλια μικρόφωνα/ακουστικά των προηγούμενων γενιών δεν σχολιάζω, αλλά το να μην πιάνει είναι απαράδεκτο ακόμα και για κινητό των 30 ευρώ.

Εγω λεω υπομονη. Οσο φανμποϋς και να ειστε μην τρεξετε να το παρετε προτου διορθωθει το προβλημα! Μπορει να ειναι και θεμα ημερων. Δεν ειναι λυση οι θηκες και τα τσιροτα. Δηλαδη αν σας λεγανε οτι πρεπει να στεκεστε ορθιοι με το ενα ποδι στη γωνια για να πιανει σημα θα το κανατε προκειμενου να εχετε i-phone?!:lol: Just a little patience...;)

ούτε smart είναι (σε καμία περίπτωση δεν είναι smartphone)

Αφού το λες εσύ δεν θα είναι. Κύριε διαχειριστά γιατί μας κρύβατε τόσο καιρό τον kaluas και μας αφήνατε στην πλάνη μας πως το iPhone είναι smartphone; :p

Edited by foxx
Δεν είμαι fan ή hater. Πληρώνω, χρησιμοποιώ, κρίνω και επικρίνω!

Εγω λεω υπομονη. Οσο φανμποϋς και να ειστε μην τρεξετε να το παρετε προτου διορθωθει το προβλημα! Μπορει να ειναι και θεμα ημερων. Δεν ειναι λυση οι θηκες και τα τσιροτα. Δηλαδη αν σας λεγανε οτι πρεπει να στεκεστε ορθιοι με το ενα ποδι στη γωνια για να πιανει σημα θα το κανατε προκειμενου να εχετε i-phone?!:lol: Just a little patience...;)

πλακα κανεις!

εμενα δεν με απασχολει το προβλημα

ας μη παιρνει τηλεφωνο και ας μην αναβει η οθονη :p

θα το παρω με κλειστα ματια μονο και μονο για να κανω επιδειξη

τιποτα αλλο δεν με ενδιαφερει, τιποτα

Αφού το λες εσύ δεν θα είναι. Κύριε διαχειριστά γιατί μας κρύβατε τόσο καιρό τον kaluas και μας αφήνατε στην πλάνη μας πως το iPhone είναι smartphone; :p

οντως δεν ειναι :)

βλεπε bluetooth sharing: not available.

βλεπε multimedia support: μονο quicktime και mp3 και παντα μεσω itunes.

βλεπε flash support: αδυναμος επεξεργαστης και μπαταρια για να αντεξουν τη flash, τη στιγμη που τα androids με το νεο update υποστηριζουν στο φουλ..οπως και το maemo5 του Ν900.

αρα σιγουρα ειναι τουλαχιστον ελλειπεστατο smartphone. :)

"Here I need to emphasize that Russian users haven't experience such problems, the antenna works as a charm. Apparently, the issue has something to do with the AT&T frequencies. There are no problems on other networks using GSM 900/1800, whereas AT&T frequently exploits the 1900 bandwidth in the U.S. Anyway, that's a different story, which is not that important for the exposition here."

http://mobile-review.com/articles/2010/birulki-74-en.shtml

Έχουμε αναφορές από αλλού ότι μόνο στην AT&T υπάρχει το πρόβλημα;

Κάποια έρευνα πχ από UK?

Μου χτυπάει άσχημα είναι αλήθεια και είναι ένας λόγος να απομακρυνθώ από την αγορά του.

Αυτό προκύπτει από το γεγονός ότι όταν δίνεις τόσα χρήματα έχεις και απαιτήσεις.

Όπως η εταιρεία απαιτεί από εσένα παραπάνω λεφτά από τον ανταγωνισμό για ένα κινητό.

Σχέση απλώς αμφίδρομη.-

"There's a story still unread"

There are no problems on other networks using GSM 900/1800

Not true. Έχουν υπάρξει αναφορές και από UK, Ελλάδα, Βουλγαρία για το πρόβλημα. Και οι 3 παίζουν σε 900/1800.

οντως δεν ειναι :)

βλεπε bluetooth sharing: not available.

βλεπε multimedia support: μονο quicktime και mp3 και παντα μεσω itunes.

βλεπε flash support: αδυναμος επεξεργαστης και μπαταρια για να αντεξουν τη flash, τη στιγμη που τα androids με το νεο update υποστηριζουν στο φουλ..οπως και το maemo5 του Ν900.

αρα σιγουρα ειναι τουλαχιστον ελλειπεστατο smartphone. :)

Ποιος κάνει την σήμερον ημέρα ΒΤ sharing? αν κάποιος όντως κάνει σίγουρα δεν είναι κάτοχος smartphone. Με τέτοιες ταχύτητες είναι σκέτη ταλαιπωρία. Τόσα χρόνια που έχω ppc ποτέ δεν χρησιμοποίησα ΒΤ και ΜΜS.

Υπάρχουν άλλοι τρόποι να στείλεις ένα τραγούδι η μια φωτό με απλούστερο το mail. Ποιος δεν έχει gmail σήμερα.

Επίσης για μένα δεν νοείται συσκευή χωρίς πρόσβαση στο διαδυκτιο. Πλέον είναι απαραίτητη όσο και η τηλεφωνική επικοινωνία.

Πάμε στο θέμα multimedia. Και το Leo μου χρειάζεται εφαρμογή για να παίξει avi. Δεν είναι καθόλου κακό να συχρονιζεις την μουσική σου από τον καλύτερο music player (iTunes).

To flash είναι προβληματακι για όσους το χρειάζονται.

Όμως κανείς δεν μπορεί να πει ότι δεν είναι smartphone την ώρα που όλα τα λειτουργικά μιμούνται πλέον τον τροπο λειτουργίας και το interface του.

Άλλο το να λέμε ότι δεν μας κάνει γι αυτό αγοράζω την τάδε συσκευή και άλλο να το βγάζουμε άχρηστο.

Το θέμα του σήματος νομίζω το εξαντλησαμε. Υπάρχει πρόβλημα αλλά δεν ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι στην πράξη.

Μένει να δούμε πως συμπεριφέρεται σε περιοχές που δεν έχουν το καλύτερο σήμα. Αν όντως υπάρξει πρόβλημα και κάποιος που παει διακοπές στο χωριό του δεν μπορεί να σταυρωσει κλήση, θα διαμαρτυρηθούν περισοτερο οι κάτοχοι παρά όλοι αυτοί που γράφουν ενώ δεν σκοπεύουν καν να το αγοράσουν.

Εγώ δεν θα το αγοραζα στην παρούσα φάση. Θα περίμενα να δω την συμπεριφορά του σε διάφορα μέρη της Ελλάδας και από αρκετές συσκευές

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

μου αρέσει που μερικοί αμφισβήτουν την υπαρξη προβλήματος, αναζητούν διαφορετικες μαρτυρίες και ελπίζουν σε επίλυση μέσω software.

Το πρόβλημα είναι εξαιρετικά απλό και η υπαρξη αυτού τοσο αληθινή οσο το 1+1=2. Καθαρά μηχανολογική αστοχια. Η λυση μπορεί να υπάρχει μόνο υπο την εννοια της hardware διορθωσης και υπο καμία αλλη μορφη, που μόνο τρικ θα είναι.

Σε ένα φοιτητη ηλεκτρολογιας να το δείξεις, καθαρά σαν σχέδιο θα σου πει άμεσα πως υπάρχει προβλημα. Δεν χρειάζεται καν να φτάσει στην υλοποιηση!

Τέλος παντων, ο καθεις κρίνει και πράττει. Οποιος θεωρει την δεδομένη αδυναμια αποδεκτή, και μέσα σε λογικά πλαίσια, καλα κάνει και το παίρνει. Αλλοι πάλι θεωρουν οτι δεν επιτελει επαρκώς τον σκοπο για τον οποιο φτιάχτηκε οποτε κοιτάνε αλλου.

@ gmantakis: με απολυτα κριτήρια, καλύτερο για την ώρα ειναι το EVO 4G. Επίσης δεν νομίζω κανεις νοημων ανθρωπος να αγαπάει τα κλειδώματα. Have a nice day...

Ποιος κάνει την σήμερον ημέρα ΒΤ sharing? αν κάποιος όντως κάνει σίγουρα δεν είναι κάτοχος smartphone. Με τέτοιες ταχύτητες είναι σκέτη ταλαιπωρία. Τόσα χρόνια που έχω ppc ποτέ δεν χρησιμοποίησα ΒΤ και ΜΜS.

Υπάρχουν άλλοι τρόποι να στείλεις ένα τραγούδι η μια φωτό με απλούστερο το mail. Ποιος δεν έχει gmail σήμερα.

Επίσης για μένα δεν νοείται συσκευή χωρίς πρόσβαση στο διαδυκτιο. Πλέον είναι απαραίτητη όσο και η τηλεφωνική επικοινωνία.

σταχτη στα ματια για κάλυψη χτυπητων αδυναμιών. Λειπει basic functionality. End of story. Τα υπολοιπα ειναι δηθεν...

Δεν είναι καθόλου κακό να συχρονιζεις την μουσική σου από τον καλύτερο music player (iTunes).

says who?

To flash είναι προβληματακι για όσους το χρειάζονται.

για οσους μπαινουν στο δικτυο δλδ...

Όμως κανείς δεν μπορεί να πει ότι δεν είναι smartphone την ώρα που όλα τα λειτουργικά μιμούνται πλέον τον τροπο λειτουργίας και το interface του.

Φυσικά qudos to Apple για την πολυ ομορφη ιδεα... εν τέλει ομως για τον καταναλωτη, σημασια δεν έχει ποιος το έκανε πρώτος, αλλα ποιος το προσφέρει στην καλύτερη δυνατή μορφη... και hint: δεν ειναι η Apple anymore...

Άλλο το να λέμε ότι δεν μας κάνει γι αυτό αγοράζω την τάδε συσκευή και άλλο να το βγάζουμε άχρηστο.

+1

Το να πηγαινεις απο το ένα ακρο στο αλλο, its a long way... Δεν νομίζω πως θεωρει κανεις τα iphone κακά τηλέφωνα, απλά εχουν χτυπητες εγγενεις αδυναμίες εκ γεννετης... οπερ σημαίνει, δεν εξυπηρετουν σωστα εναν απαιτητικο χρήστη.

Edited by TN97
Συνένωση μηνυμάτων. Να χρησιμοποιείς την ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΜΗΝΥΜΑΤΟΣ αν θέλεις να προσθέσεις κάτι.

Για να καταλαβουν καποιοι τη σοβαροτητα του θεματος και ποσο σημασια δινουν οι Αμερικανοι σε οργανωσεις οπως το Consumer Report ριξτε μια ματια στο παρακατω λινκ.

http://techcrunch.com/2010/07/13/in-the-wake-of-antennagate-apples-stock-takes-a-hit/?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed:+Techcrunch+(TechCrunch)&utm_content=Google+Reader

Η μετοχη της Apple εφτασε να χανει 9 δις δολλαρια σε κεφαλαιοποιηση σημερα στο χρηματιστηριο.

Αντε μπας και συγκινηθουν και κανουν κατι...

Εκτος αν ειναι βαλτοι και το MSNBC!!!! (ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΗΘΗΚΕ ΣΕ ΚΑΝΑΛΙ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ)!!!

Edited by Lord British
Are you with Us?

μα ειναι δυνατον ακομη να υποστηριζουν την ΑPPLE?????οταν βγαζει ΜΙΑ και μοναδικη ΣΥΣΚΕΥΗ το χρονο,το πλασαρει σαν το καλυτερο κινητο ever KAI NA MH ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑ???παμε καλα?οσο αντιθετος κι αν ειμαι με τη ΑPPLE τουλαχιστον περιμενεις απο το ρημαδι να κανει τη βασικη του δουλεια!!!να παιρνει και να παιρνεις απροβληματιστα τηλεφωνο!θα επρεπε τουλαχιστον το προιον του,οπως το προσφερει να ειναι αψεγαδιαστο και οχι να αρχισει να λεει διαφορες δικαιολογιες!αν ειναι δυνατον!
Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚBytes.

Αυτοί που ψήφισαν οτι δε θα επηρεαστεί δε σημαίνει πως είναι κολλημένοι με την Apple κι οτι θα πάρουν τη συσκευή. Μάλλον θεωρούν πως όλος αυτός ο ντόρος δεν είναι ικανός να βλάψει την εικόνα της εταιρίας και τις πωλήσεις που θα κάνει η συσκευή σε ανενημέρωτους καταναλωτές και fanboys.

Καμία σχέση με πλύση εγκεφάλου, μην τα συγχέεις :)

Aκριβώς αυτό,δεν γινόταν να δοθεί καλύτερη ερμηνεία:).Με αυτά τα κριτήρια ψήφισα και εγώ ότι δεν θα επηρεαστεί.Πολέμιοι ή μη της Apple μάλλον πρέπει να συμφωνήσουμε ότι το τμήμα marketing της παραδίδει σεμινάρια.;)

Only a nation that dare not speak its name

Nor can ever shed its pain

Just give me one thing to live or die for..

Πιστεύω ότι αν δεν είμαστε σκληροί στην κριτική μας σαν καταναλωτές και με δεδομένη τη διαχρονική (κάκιστη) αντιμετώπιση που επιφυλάσσουν οι μεγάλες εταιρείες στους πελάτες τους, ειδικά όταν είναι στην κορυφή, δύσκολα θα διορθωθεί το τυχόν κατασκευαστικό πρόβλημα οποιασδήποτε συσκευής.

Το ένιωσα αυτό καλά όταν το (1ος μήνα ) αψεγάδιαστο λευκό 3Gs μου ράγισε στην πλάτη του και η εταιρεία δε δεχόταν υπαιτιότητα (παρά την σύστασή μου για ένα googlάρισμα στο θέμα)...

Το ένιωσα επίσης όταν αναγκάστηκα να επισκευάσω μόνος μου τη διάχυση φωτός στο ολοκαίνουργιο μαύρο 3G μου.

Αμφότερα είχαν αγοραστεί σαν συσκευές και όχι με επιδότηση...

Θα με ρωτήσει κάποιος: "Στην τελική ρε φίλε ας μην τα αγόραζες" και ίσως να είχε δίκιο. Έκαναν όμως αυτά που ήθελα με τον καλύτερο τρόπο. Δεν το δέχομαι όμως να κάνω το... Macgyver για να απολαύσω ένα προϊόν που έχω χρυσοπληρώσει!

Συμπέρασμα: Η αλήθεια είναι κάπου στη μέση... (τουλάχιστον για 'μένα)

Device(s): iPhone 7 Plus 128GB JET BLACK

Γιάννης

μα ειναι δυνατον ακομη να υποστηριζουν την ΑPPLE?????οταν βγαζει ΜΙΑ και μοναδικη ΣΥΣΚΕΥΗ το χρονο,το πλασαρει σαν το καλυτερο κινητο ever KAI NA MH ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑ???παμε καλα?οσο αντιθετος κι αν ειμαι με τη ΑPPLE τουλαχιστον περιμενεις απο το ρημαδι να κανει τη βασικη του δουλεια!!!να παιρνει και να παιρνεις απροβληματιστα τηλεφωνο!θα επρεπε τουλαχιστον το προιον του,οπως το προσφερει να ειναι αψεγαδιαστο και οχι να αρχισει να λεει διαφορες δικαιολογιες!αν ειναι δυνατον!

Για να μην τα κανουμε τραγικα,δεν εχει σημα αμα πιανεις συγκεκριμενο σημειο οχι δεν εχει καθολου σημα.

Περνα μια βολτα απο το θεμα του Ν97 να δεις τι τραβανε και αλλοι.

images?q=tbn:ANd9GcT8OsGmBG7mQ2xUUvI02EsZ1r7MeL6ek1Prw_emqW7zVQoTOtp0

Παιδιά υπάρχει πλέον ένα ακόμα review από μέλος του φόρουμ που το έχει στην κατοχή του επί 12 ολόκληρες μέρες.

Κλήσεις δεν χάνει και για να υπάρξει σημαντική πτώση ώστε να πέσει στην μια γραμμή πρπεπει όχι απλά να ακουμπάς αλλά να κρατάς σφυκτα το σημείο πράγμα που δεν νομίζω ότι κάνει κάποιος από εμάς στο τηλέφωνο του.

Αυτό που δεν καταλαβαίνουν σχεδόν όλοι όσοι ισχυρίζονται ότι η συσκευή "δεν έχει πρόβλημα" είναι ότι το συγκεκριμένο πρόβλημα χρειάζεται πολύ ειδικές συνθήκες για να διαπιστωθεί. Δεν αρκεί να το κρατήσεις με συγκεκριμένο τρόπο. Πρέπει να διεξαχθεί ακριβής αναπαράσταση πραγματικών συνθηκών ραδιομετάδοσης (end of coverage, inter RAT reselection) πράγμα που δεν κάνει σχεδόν κανένας.

Προσωπικά είμαι μεγάλος fan boy αλλά το iPhone 4 φαίνεται να είναι πολύ μελανή σελίδα στο ιστορικό της εταιρείας. Σίγουρα δεν πρόκειται να το αγοράσω, το 3GS μου είναι σαφώς καλύτερο τηλέφωνο, και σίγουρα πιο όμορφο.

iPhone XS max 256GB

iPad Pro 10.5" WiFi 256GB

Από ότι φαίνεται μιλάμε για επιδημία. Αλλιώς δεν εξηγείται το γεγονός πως το άκρως ανταγωνιστικό Samsung Galaxy S καταφέρνει να ξεπεράσει το iPhone 4 στην ταχύτητα πτώσης σήματος με το παραμικρό μάλιστα άγγιγμα. :lol:

Απόσυρση κύριοι της Samsung, εδώ και τώρα. :lol:

Δεν είμαι fan ή hater. Πληρώνω, χρησιμοποιώ, κρίνω και επικρίνω!