Jump to content

Dell streak

Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 1,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Τελικα αξιζει να βαλουμε την 2.2.2 ?

Αν ναι, πως ? Εχω την 2.2 και δεν ειναι root.

οχι δεν αξίζει.μείνε όπως είσαι καλύτερα.ψάχνω να βρω τρόπο να επιστρέψω και στην 2.2

οχι δεν αξίζει.μείνε όπως είσαι καλύτερα.ψάχνω να βρω τρόπο να επιστρέψω και στην 2.2

Ανάμικτα θα έλεγα.

Αναγκάστηκα να πάω σε hard reset για να βελτιωθεί κάπως η απόδοση του κινητού με τη 2.2.2.

μόνο και μόνο αυτο το oovoo που πετάγεται στην αρχή ειναι ο,τι πρέπει για πέταμα.το stage ui ομορφο είναι αλλα ειπαμε ...oovoo sucks.Να ρωτήσω παλι παιδια αν εχει στην Αθήνα service για τα κινητα της η dell?Ακόμη ψάχνω να βρω λύση για το non working ακουστικό.

Edit:Μίλησα με Dell σήμερα.Δεν εχει service για τα τηλέφωνα η Dell εδώ.Δυστυχώς..οπότε το νου σας στις συσκευές σας παίδες

Edited by pikosapikos

Τελικα αξιζει να βαλουμε την 2.2.2 ?

Αν ναι, πως ? Εχω την 2.2 και δεν ειναι root.

δεν έχω δει κάτι διαφορετικό...όπως ήμουν και πριν...τώρα δεν ξέρω εσωτερικά αν άλλαξε κάτι...

το οοvoo το απενεργοποιείς, δεν είναι δύσκολο...

το car mode είναι ωραία προσθήκη από κει και πέρα τίποτα άλλο...:)

Eriscsson 748, Ericsson T28, NOKIA 3310, Panasonic GD67, NOKIA 5210, SonyEriscsson W800, SonyEricsson Z600, SonyEricsson W910, NOKIA N97, Dell Streak 5, HTC One X (κλάπηκε:(), ΖΤΕ racer II, NOKIA 925, Ms Lumia 950, Galaxy S8, oneplus 8 pro

παιδιά κανένα πρόγραμμα για να έχει ελληνικό πληκτρολόγιο παράλληλα με τα άλλα???

el en trial keyboard on demand απο το market και θα είσαι κομπλέ.

Υπαρχει καποιος τροπος να απενεργοποιησω το voice activasion ?

Γιατι οποτε πατησω κατα λαθος μια φορα το κουμπι απο το bluetooth headset, ενεργοποιηται αυτο το @#$%%!! πραγμα και μπλοκαρουν τα παντα στο streak . Υποψιν οτι δεν το εχω κανει root ... ακομα....

Παιδια εχετε παρατηρησει το φαινομενο να συνδεετε το ΒΤ και να αποσυνδεετε μετα απο λιγο απο μονο του.....:( 1η φορα μου συμβαινει σε android συσκευη....:mad:Μπορουμε να το λυσουμε,διοτι χωρις ΒΤ η συσκευη ειναι δυσκολα τα πραγματα...
android or ios or wm......who cares.....???

Εμενα οχι. Με την 318 και την 351 δεν ειχα ποτε προβλημα. Με την 354 δεν το εχω δοκιμασει ακομα.

Sent from my Dell Streak

Κωνσταντίνος

Εμενα οχι. Με την 318 και την 351 δεν ειχα ποτε προβλημα. Με την 354 δεν το εχω δοκιμασει ακομα.

Sent from my Dell Streak

την 319 εχει επανω....

Μηπως να δοκιμαζες καμια αναβαθμιση;

Sent from my Dell Streak

Κωνσταντίνος

Μηπως να δοκιμαζες καμια αναβαθμιση;

Sent from my Dell Streak

αναβαθμιση μεσω μενου η να την κανω εγω...?Διοτι μεσα απο το κινητο μου γραφει οτι δεν εχει καποια αλλη....αν την κανω χειροκινητα απο μονος μου θα χασω ολες τις εφαρμογες που εχω βαλει...??? Και αν γινετε πως την κανω...???

Στις περισσότερες αναβαθμίσεις χάνεις τα δεδομένα σου εκτός ελάχιστων περιπτώσεων. Από την 319 που είναι 2.2 σίγουρα θα τα "χάσεις" (ουσιαστικά ξαναστήνεις τα πάντα από την αρχή ή από backup) γιατί οι νεότερες εκδόσεις είναι 2.2.2 (= νέο kernel).

Αν το αποφασίσεις πάντως η διαδικασία είναι απλή. Κατέβασε από τους XDA την έκδοση που θέλεις (αρχείο με κατάληξη .pkg). Αντέγραψε το στην SD και με κάποιο File Explorer τρέξε το. Από το μενού που θα ανοίξει επέλεξε να τρέξει με τον update installer. Περιμένεις 10 -15 λεπτά και είσαι ΟΚ.

Μην φοβηθείς αν μείνει πολλή ώρα στην μαύρη οθόνη με το σήμα της Dell. Αργεί την πρώτη φορά. Αν κάνει πάνω από 5-10 λεπτά κολλημένο εκεί πάτα κανένα κουμπί μήπως ξυπνήσει.

Προσοχή. Η διαδικασία είναι αυτή και την έχω κάνει στο δικό μου 5-6 φορές (ισχύει μόνο για official rom). Δεν ευθύνομαι για τυχόν πρόβλημα. Συνήθως γίνεται απροβλημάτιστα αλλά ακόμα και αν γίνει στραβή, συνήθως ξεπερνιέται εύκολα.

Καλή επιτυχία.

Κωνσταντίνος

Στις περισσότερες αναβαθμίσεις χάνεις τα δεδομένα σου εκτός ελάχιστων περιπτώσεων. Από την 319 που είναι 2.2 σίγουρα θα τα "χάσεις" (ουσιαστικά ξαναστήνεις τα πάντα από την αρχή ή από backup) γιατί οι νεότερες εκδόσεις είναι 2.2.2 (= νέο kernel).

Αν το αποφασίσεις πάντως η διαδικασία είναι απλή. Κατέβασε από τους XDA την έκδοση που θέλεις (αρχείο με κατάληξη .pkg). Αντέγραψε το στην SD και με κάποιο File Explorer τρέξε το. Από το μενού που θα ανοίξει επέλεξε να τρέξει με τον update installer. Περιμένεις 10 -15 λεπτά και είσαι ΟΚ.

Μην φοβηθείς αν μείνει πολλή ώρα στην μαύρη οθόνη με το σήμα της Dell. Αργεί την πρώτη φορά. Αν κάνει πάνω από 5-10 λεπτά κολλημένο εκεί πάτα κανένα κουμπί μήπως ξυπνήσει.

Προσοχή. Η διαδικασία είναι αυτή και την έχω κάνει στο δικό μου 5-6 φορές (ισχύει μόνο για official rom). Δεν ευθύνομαι για τυχόν πρόβλημα. Συνήθως γίνεται απροβλημάτιστα αλλά ακόμα και αν γίνει στραβή, συνήθως ξεπερνιέται εύκολα.

Καλή επιτυχία.

μπορεις να μου στειλεις το αρχειο διοτι δεν το εχω ξανακανει! Πρεπει να το βαλω το κινητο σε ,πως λεγετε με το συνδυασμο των πλαινων κουμπιων...

Sent from my Dell Streak using Tapatalk

Την τελευταία official με Ελληνικά για ξεκλείδωτα Streak μπορείς να την καταβάσεις από εδώ http://mirror2.streakdroid.com/manii/Streak_351_15609_00.pkg

Σύνδεσε το κινητό στο PC.

Αντέγραψε το στην SD χύμα (όχι σε φάκελο) και μετονόμασέ το σε Update.pkg (αυτό για περίπτωση που κάτσει στραβή, με αυτό το όνομα τρέχει και από recovery mode).

Πάρε backup ότι χρειάζεσαι από το κινητό στο PC φωτογραφίες, μουσική κλπ.

Πρόσεξε να έχεις πάνω από 50% μπαταρία στο κινητό για να μην "ψοφήσει" κατά τη διαδικασία.

Ξεσύνδεσε το από το PC.

Άνοιξέ έναν file explorer, πήγαινε στην κάρτα και τρέξε το Update.pkg.

Από το μενού που θα ανοίξει επέλεξε να τρέξει με τον update installer.

Περιμένεις 10 -15 λεπτά και είσαι ΟΚ.

Καλή επιτυχία.

ΥΓ. Κάνε bookmark αυτή τη σελίδα http://forum.xda-developers.com/wiki/index.php?title=File:Dell_Streak.png Είναι η εγκυκλοπαίδεια του Streak.:D

Ο συνδυασμός πλήκτρων που λες είναι για να μπεις σε recovery mode. Δεν το χρειάζεσαι αν όλα πάνε καλά. Είναι για την περίπτωση της στραβής.

Edited by freco
Κωνσταντίνος

Την τελευταία official με Ελληνικά για ξεκλείδωτα Streak μπορείς να την καταβάσεις από εδώ http://mirror2.streakdroid.com/manii/Streak_351_15609_00.pkg

Αντέγραψε το στην SD χύμα (όχι σε φάκελο) και μετονόμασέ το σε Update.pkg (αυτό για περίπτωση που κάτσει στραβή, με αυτό το όνομα τρέχει και από recovery mode).

Πρόσεξε να έχεις πάνω από 50% μπαταρία στο κινητό για να μην "ψοφήσει" κατά τη διαδικασία.

Ξεσύνδεσε το από το PC.

Καλή επιτυχία.

ΥΓ. Κάνε bookmark αυτή τη σελίδα http://forum.xda-developers.com/wiki/index.php?title=File:Dell_Streak.png Είναι η εγκυκλοπαίδεια του Streak.:D

Θα το εφαρμοσω αυριο επειδη οπως βλεπεις τωρα σερφαρω με το θηριο,η 2.2 με αυτη που προτεινεις εχει τεραστιες διαφορες?

Δεν θα καταλάβεις σπουδαία πράγματα. Εμφανές είναι το νέο Dell stage UI. Λίγο καλύτερο.
Κωνσταντίνος

Δεν θα καταλάβεις σπουδαία πράγματα. Εμφανές είναι το νέο Dell stage UI. Λίγο καλύτερο.

Εχουμε καμια φωτο να δω?Αξιζει να κανω την διαδικασια? Το μονο προβλημα που εχω ειναι με το ΒΤ...θα λυθει το προβλημα μου

Τι να σου πω για το BT. Εγώ δεν είχα πρόβλημα. Δεν είχα και ποτέ την 319 βέβαια.

Φωτό δεν παίζει. Σου είπα. Η μόνη αλλαγή που θα δεις είναι στο Dell stage UI.

Κωνσταντίνος

Ξεσύνδεσε το από το PC.

Καλή επιτυχία.

Ο συνδυασμός πλήκτρων που λες είναι για να μπεις σε recovery mode. Δεν το χρειάζεσαι αν όλα πάνε καλά. Είναι για την περίπτωση της στραβής.

το ανοιγω με το astro,Αλλα γαφει οτι δεν ενοιγει το αρχειο...το εκανα μετονομασια οπως μου ειπες....και εχω κολλησει εκει...:worry:

το ανοιγω με το astro,Αλλα γαφει οτι δεν ενοιγει το αρχειο...το εκανα μετονομασια οπως μου ειπες....και εχω κολλησει εκει...:worry:

"Ηold the volume up and down buttons down while pressing the power button, it will boot into recovery menu.

Select Software upgrade via Update.pkg on SD Card using volume keys and camera button to select. Be patient it will take a while.

The Streak will reboot and you are done."

Κωνσταντίνος

Γεια σας παιδια κ απο μενα

Χτες πηρα κ εγω ενα dell (μεταχειρισμενο ομως) κ θα ηθελα να μου πειτε αν υπαρχει τροπος να δω με καποιο τροπο αν ειναι Ελληνικο ή οχι?? (το παιδι που το ειχε μου ειπε οτι το εχει παρει απο Ελλαδα με android 2.2 froyo μαμα)

Επισης υπαρχει καποιος τροπος (ευκολος γιατι ειμαι ψιλοασχετος) να κανω downgrade μια εκδοση που ειχε βαλει αυτος (streak droid dj steve βγαζει οταν ανοιγει 2.3.3 version)στην official 2.2??

Ευχαριστω

Κατεβάζεις τα παρακάτω:

Official 318

MultiRecoveryFlasher v.0.5

Το Streak_318_12821_00.pkg το μετονομάζεις σε Update.pkg και το αντιγράφεις στην SD.

Μπαίνεις σε Fastboot mode και φλασάρεις το recovery της 318.

Μόλις φλασάρεις το recovery το κινητό κάνει reboot. Αμέσως κράτα πατημένα τα κουμπιά volume up & volume down για να μπεις σε recovery mode.

Επιλέγεις την επιλογή 2, επιβεβαιώνεις και περιμένεις.

Υπομονή.... και είσαι ΟΚ.

ΥΓ προτείνω την 318 γιατί είναι η καλύτερη με ελληνικά που έχω δοκιμάσει.

Κωνσταντίνος