Jump to content

Dell streak

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ετοιμο και το δικο μου με froyo φρεσκο φρεσκο...

Πολυ καλο μεχρι στιγμης...

Ειδικα η φαση που βλεπεις τηλεοραση ant1 webtv χαχχα πολυ καλο...

[sIGPIC][/sIGPIC]

αν θέλετε κατεβαστε την εφαρμογη μου Olympiakos Voices ,Panathinaikos Voices and AEK Voices όπως και DrGonzo[/b] (Fear and Loathing to Las Vegas)http://www.cyrket.com/p/android/com.DrGonzo/ και την Veggos http://apps.doubletwist.com/search?q=Veggos απο το Android Market

• Απαντήσεις 1,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ετοιμο και το δικο μου με froyo φρεσκο φρεσκο...

Πολυ καλο μεχρι στιγμης...

Ειδικα η φαση που βλεπεις τηλεοραση ant1 webtv χαχχα πολυ καλο...

Χθες είδα ολυμπιακό στο woop!!!

Eriscsson 748, Ericsson T28, NOKIA 3310, Panasonic GD67, NOKIA 5210, SonyEriscsson W800, SonyEricsson Z600, SonyEricsson W910, NOKIA N97, Dell Streak 5, HTC One X (κλάπηκε:(), ΖΤΕ racer II, NOKIA 925, Ms Lumia 950, Galaxy S8, oneplus 8 pro

Έχω ελληνικό Streak (mediamarkt) & φοράω custom 2.2, v 1.1 με Baseband GAUSB1A120621-EU, μπορεί καποιος να με βοηθήσει ή να μου την περάσει (με το αζημίωτο βέβαια) για λόγους εγγύησης και μόνο; Η version του dj steeve είναι μια χαρά, και το έχω τουμπανιάσει στις εφαρμογές, απλά θέλω να το έχω μαμά...
Konstantinos Metaxas - 6972727220

... και επειδη οι καλες μερες συνεχιζονται :rolleyes: .... σημερα νωρις το πρωι ηρθε ο κουκος .... :shifty:

http://mobileupdate.dell.com/PackageProductionLocations/Streak_315_12332_00.pkg

- ....νεοτερο baseband/build .. UK releaseeeee !!! .... :D - προφανως η ευρωπαικη εκδοση -

http://img23.imageshack.us/img23/511/cimg8296copy.jpg

- Το κατεβασα απο τον browser της συσκευης ,... πληκτρολογηστε την παραπανω διευθυνση στον browser της συσκευης ή πλοηγηθητε στο παραπανω λινκ ... μολις κατεβει ,παταμε πανω στο αρχειο και εμφανιζεται ποπ-απ με update ,αν δε εκτελεστει ,παμε με εναν file manager στον φακελο download της συσκευης ,μετονομαζουμε το αρχειο σε Update.pkg το μεταφερουμε στην ριζα της καρτας χυμα και απο recovery ,2η επιλογη .... και ειμαστε ΟΚ :)

-- EDIT --

- Δεν γνωριζω αν λειτουργει σε locked συσκευες , η δικη μου ειναι unlocked και ειχα ειδη περασει την αμερικανικη εκδοση GAUSB1A130900/build 11458

- Πιστευω πως οποιος εχει baseband GAUSB1A111100 , ή οποιος εχει περασει την αμερικανικη εκδοση ,δεν θα εχει κανενα προβλημα ..

Edited by hitech
- Stathis -

έβαλα την ευρωπαϊκή έκδοση, κάτι τρομερά διαφορετικό δεν είδα ΑΛΛΑ το 3G πλέον δουλεύει!!!

Στο μεταξύ κατέληξα στον Launcher Pro. Είναι ο μόνος που δεν κάνει σχεδόν κανένα κόλλημα.

Eriscsson 748, Ericsson T28, NOKIA 3310, Panasonic GD67, NOKIA 5210, SonyEriscsson W800, SonyEricsson Z600, SonyEricsson W910, NOKIA N97, Dell Streak 5, HTC One X (κλάπηκε:(), ΖΤΕ racer II, NOKIA 925, Ms Lumia 950, Galaxy S8, oneplus 8 pro

Πριν τρεις ώρες περίπου το πηρά και δοκίμασα να κάνω Update όπως περιγράφει ο φίλος hitech αλλά όταν του έγραψα την διεύθυνση http://mobileupdate.dell.com/Package...5_12332_00.pkg ακριβός έτσι δεν την έβρισκε . Μπήκα μέσα στο menu του και του έδωσα από εκεί update λέει πως θα το κάνει 2.2 αλλά προσπάθησε τρεις φορές και το κατέβασμα κόπηκε κάθε φορά και σε διαφορετικό σημείο . Από την διεύθυνση που δίνεις φίλε hitech κατέβασα την αναβάθμιση στο Computer μου αλλά δεν ξέρω να κάνω τίποτα άλλο, από computer είμαι πολύ σχετικός αλλά από κινητά δεν σκαμπάζω πολύ αν μου έδινες κάποια βοήθεια, αλλά αρκετά αναλυτική θα σου ήμουν ευγνώμων.

Θα την περάσεις μέσω του usb στον αρχικό φάκελο του κινητού και θα την ονομάσεις update.pkg και μετά θα το κλείσεις και θα το ανοίξεις κρατώντας πατημένα τα πλήκτρα ήχου και το power ώστε να σε πάει στην recovery οθόνη,εκεί θα μετακινηθείς χρησιμοποιώντας τα πλήκτρα ήχου στην δεύτερη επιλογή και μετά θα πατήσεις update...έτσι το έκανα εγώ...

Θα την περάσεις μέσω του usb στον αρχικό φάκελο του κινητού και θα την ονομάσεις update.pkg και μετά θα το κλείσεις και θα το ανοίξεις κρατώντας πατημένα τα πλήκτρα ήχου και το power ώστε να σε πάει στην recovery οθόνη,εκεί θα μετακινηθείς χρησιμοποιώντας τα πλήκτρα ήχου στην δεύτερη επιλογή και μετά θα πατήσεις update...έτσι το έκανα εγώ...

Ευχαριστώ πολύ, τελικά την τέταρτη φορά την κατέβασε κανονικά και το έκανα 2.2, παρά πολύ καλό και έχει και Ελληνικά . Μια άλλη βοήθεια τώρα θέλω να του περάσω τραγούδια MP3 και φωτογραφίες και κανένα πρόγραμμα GPS, κάποια βοήθεια, πως περνιούνται . Επίσης αν γίνεται συγχρονισμός με το Outlook της Microsoft για να περάσω τις επαφές μου. Ευχαριστώ πολύ και συγγνώμη αν σε ζάλισα με όλες αυτές τις ερωτήσεις.

Ευχαριστώ πολύ, τελικά την τέταρτη φορά την κατέβασε κανονικά και το έκανα 2.2, παρά πολύ καλό και έχει και Ελληνικά . Μια άλλη βοήθεια τώρα θέλω να του περάσω τραγούδια MP3 και φωτογραφίες και κανένα πρόγραμμα GPS, κάποια βοήθεια, πως περνιούνται . Επίσης αν γίνεται συγχρονισμός με το Outlook της Microsoft για να περάσω τις επαφές μου. Ευχαριστώ πολύ και συγγνώμη αν σε ζάλισα με όλες αυτές τις ερωτήσεις.

gps έχει τα google maps, εγώ αυτό δουλεύω και είμαι ευχαριστημένος, έχουν βάλει και το copilot το οποίο δεν το χω δουλέψει και θέλει και πλήρωμα. τραγούδια και φωτογραφίες απλά το συνδέεις με το καλώδιο και τις περνάς στο φάκελο dcim που είναι η κάρτα μνήμης. όσο αφορά το outlook νομίζω γίνεται και γίνεται με το dell sync powered by nero, το κατέβασες αυτό? Δοκίμασε το, πάντως συγχρονίζεται πανεύκολα και γρήγορα με gmail.

Εγώ έχω άλλο πρόβλημα, δεν μου εμφανίζει ξανά το 3g σήμα...τι γίνεται, έχει κάποιος άλλος αυτό το πρόβλημα?

Το dell sync powered by nero το κατέβασα και κάνει συγχρονισμό μόνο σε μουσική , εικόνες και βίντεο όχι στις επαφές από Outlook, το πρόγραμμα που έχει μέσα το τηλέφωνο Dell PC Suite που είναι για αυτό το συγχρονισμό μου γράφει συνεχεία Disconnected δεν θέλει να συνδεθεί με τίποτα . Τώρα πήγα να περάσω τις επαφές μου χειροκίνητα αλλά δυστυχώς δεν υπάρχουν Ελληνικά στο πληκτρολόγιο. Καμία ιδέα.

Το pc suite ήταν για 1,6 τώρα καταργήθηκε.

Μια ιδέα που έχω είναι να αποθηκεύσεις τις επαφές σου στο outlook σε vcard αρχείο και να το περάσεις μετά στην κάρτα μνήμης και να το ανοίξεις από τις επαφές....

Εγω ( για το ερωτημα σου για τις επαφες ) περασα το πληκτρολογιο Greek Virtual Keyboard απο το Market και με την διαδικασια αντιγραφη-paste τις περασα γενικα ευκολα.

Οταν μπαινω να κανω update νέας έκδοση 2.2 over-the-air απο το System updates ( http://mobileupdate.dell.com/?version=GAUSB1A111100 ) δεν την βρίσκει, ξερετε ποτε θα βγει, εχω αγωνια!!! ( Δεν ξερω να κανω αυτα τα ''κολπα'' που κανετε λογο αγγλικων και με φοβίζουν )

Edited by aris206xs
iPhone 11

έβαλα την ευρωπαϊκή έκδοση, κάτι τρομερά διαφορετικό δεν είδα ΑΛΛΑ το 3G πλέον δουλεύει!!!

Στο μεταξύ κατέληξα στον Launcher Pro. Είναι ο μόνος που δεν κάνει σχεδόν κανένα κόλλημα.

Εκανα update την rebel sim σε v1,3 και δουλευουν ολα με την καινουργια baseband...

gps έχει τα google maps, εγώ αυτό δουλεύω και είμαι ευχαριστημένος, έχουν βάλει και το copilot το οποίο δεν το χω δουλέψει και θέλει και πλήρωμα. τραγούδια και φωτογραφίες απλά το συνδέεις με το καλώδιο και τις περνάς στο φάκελο dcim που είναι η κάρτα μνήμης. όσο αφορά το outlook νομίζω γίνεται και γίνεται με το dell sync powered by nero, το κατέβασες αυτό? Δοκίμασε το, πάντως συγχρονίζεται πανεύκολα και γρήγορα με gmail.

Εγώ έχω άλλο πρόβλημα, δεν μου εμφανίζει ξανά το 3g σήμα...τι γίνεται, έχει κάποιος άλλος αυτό το πρόβλημα?

Το pc suite ήταν για 1,6 τώρα καταργήθηκε.

Μια ιδέα που έχω είναι να αποθηκεύσεις τις επαφές σου στο outlook σε vcard αρχείο και να το περάσεις μετά στην κάρτα μνήμης και να το ανοίξεις από τις επαφές....

Για επαφες συγχρονισμους κλπ προσπαθηστε να τα περασετε απο το outlook sto gmail οποτε μετα το κινητο θα συγχρονιζει μονο του με το gmail.Γενικα αυτο το θεμα αφορα το λειτουργικο και εχει απαντηθει απειρες φορες στα forum των πρωτων κινητων android

Ολα καλα με το froyo το κινητο πλεον μπηκε στον σωστο δρόμο...

[sIGPIC][/sIGPIC]

αν θέλετε κατεβαστε την εφαρμογη μου Olympiakos Voices ,Panathinaikos Voices and AEK Voices όπως και DrGonzo[/b] (Fear and Loathing to Las Vegas)http://www.cyrket.com/p/android/com.DrGonzo/ και την Veggos http://apps.doubletwist.com/search?q=Veggos απο το Android Market

Εκανα update την rebel sim σε v1,3 και δουλευουν ολα με την καινουργια baseband...

Για επαφες συγχρονισμους κλπ προσπαθηστε να τα περασετε απο το outlook sto gmail οποτε μετα το κινητο θα συγχρονιζει μονο του με το gmail.Γενικα αυτο το θεμα αφορα το λειτουργικο και εχει απαντηθει απειρες φορες στα forum των πρωτων κινητων android

Ολα καλα με το froyo το κινητο πλεον μπηκε στον σωστο δρόμο...

Μα έχω unlocked συσκευή με sim Ο2. Με την 1.6 δεν είχα κανένα θέμα, τώρα παρότι έχω τα data enabled δεν έχω καθόλου σήμα 3G εκτός από ένα μισάωρο στην αρχή που έκανα την εγκατάσταση, μάλιστα δοκίμασα και το tethering και δούλευε άψογα...

Γενικά οι εντυπώσεις από την 2.2 είναι πολύ θετικές. Μπορώ να πω ότι πλέον το κινητό έγινε εργαλείο και μπορείς να το χρησιμοποιείς γρήγορα και απλά για πολλαπλές εφαρμογές.

Επίσης μου χει παρουσιάσει ένα ακόμα θέμα. Κάποιες φορές, παγώνει η οθόνη αφής,δλδ δεν μπορώ να κάνω τίποτα, ούτε να το ξεκλειδώσω. ή αν είναι ξεκλείδωτο να μετακινηθώ κλπ, τα φυσικά πλήκτρα όπως και τα 3 πλήκτρα του μενού όμως δουλεύουν κανονικότατα...τι γίνεται?

Εγώ τελικά κατέβασα το Keyboard on demand EL Trial αυτό ενεργοποιείτε ως έξεις, πηγαίνεις εκεί που είναι να γράψεις και πατάς παρατεταμένα το δάκτυλο σου όποτε εμφανίζετε επιλογή :Μέθοδος εισαγωγής- και επιλέγεις το πληκτρολόγιο που θέλεις αν θες βεβαία μετά να γράψεις Αγγλικά πρέπει να αλλάξει ξανά το πληκτρολόγιο. Με αυτό τον τρόπο πέρασα όλες μου τις επαφές, το κακό είναι πως ήταν πολλές.

Για όσους έχουν το Streak : http://forum.xda-developers.com/wiki/index.php?title=Dell_Streak (wiki) σας γνωρίζω πως βγήκε εφαρμογή που εμφανίζει το ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ FM, προϋποθέτει rooted συκευή 2.1 ή 2.2, σε μένα (2.2) παίζει ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ !!!

Screenshot :

http://pocketables.typepad.com/.a/6a00d83451c9ec69e2013487f9bde0970c-800wi

Τσιμπάτε το εδώ : http://android.modaco.com/index.php?act=attach&type=post&id=63972

ή εδώ online : http://starboardbough.com/Streak_Radio.apk

Το φόρτωσα σε 2.2 μαμισια αναβάθμιση και δεν μου παίζει. Κάποια ιδέα ;; μήπως θέλει σύνδεση 3G γιατί την έχω απενεργοποιημένη.

θελει hands free για κεραια

[sIGPIC][/sIGPIC]

Το απεγκατέστησα και το ξαναεγκατέστησα , το ξανακατέβασα από Movado αλλά δεν δουλεύει μου γράφει :υπήρξε μη αναμενόμενη διακοπή της εφαρμογής Streak Radio (διαδικασία xcode.streak.radio). Προσπάθησε ξανά. Ότι και να κάνω γράφει το ίδιο άρα υπάρχει σφάλμα .Καμία ιδέα. Απο οτι διάβασα ειναι μονο για 2.1 Edited by takisspanos

Το απεγκατέστησα και το ξαναεγκατέστησα , το ξανακατέβασα από Movado αλλά δεν δουλεύει μου γράφει :υπήρξε μη αναμενόμενη διακοπή της εφαρμογής Streak Radio (διαδικασία xcode.streak.radio). Προσπάθησε ξανά. Ότι και να κάνω γράφει το ίδιο άρα υπάρχει σφάλμα .Καμία ιδέα. Απο οτι διάβασα ειναι μονο για 2.1

Ειναι για συσκευες rooted !!!

δοκιμασαμε σε 2 dell και δεν επεξε σε κανενα θελει μονο rooted συκευή 2.1 ή 2.2..

LG 4X. P880. LG G. E975.

Zopo Zp950+.

Lenovo p770. HTC ONE Χ.

Samsung S4 . 9505.

ρε φιλε το εχω βαλει εδω και αιωνες σε rooted 2,2 και επαιζε

Θελει root για να δωσει access στον transmitter .Αν την ωρα που το ανοιξεις δεν σε ρωτησει να δωσεις δικαιωματα root δεν θα παιξει....Δεν εχει καμια σχεση το version android

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημέρα, προσπάθησα χθες να κάνω downgrade Steve's 2.2 v.1.1 σε Official O2 2.1, και μετά σε Official O2 1.6 ώστε να το πάω στην Official 2.2, δυστυχώς όμως σε κάποια φάση κόλλησε η συσκευή έβγαλα τη μπαταρία, και από τότε δεν εκκινεί το τηλέφωνο, δε δίνει καθόλου ρεύμα, δεν ανάβουν τα φώτα. Δοκίμασα να βγάλω τη μπαταρία, να το εκκινήσω με το φορτιστή πάνω αλλά δεν ανταποκρίνεται !!! Τι κάνουμε;

Καλημέρα, προσπάθησα χθες να κάνω downgrade Steve's 2.2 v.1.1 σε Official O2 2.1, και μετά σε Official O2 1.6 ώστε να το πάω στην Official 2.2, δυστυχώς όμως σε κάποια φάση κόλλησε η συσκευή έβγαλα τη μπαταρία, και από τότε δεν εκκινεί το τηλέφωνο, δε δίνει καθόλου ρεύμα, δεν ανάβουν τα φώτα. Δοκίμασα να βγάλω τη μπαταρία, να το εκκινήσω με το φορτιστή πάνω αλλά δεν ανταποκρίνεται !!! Τι κάνουμε;

- Σε ποια φαση κολλησε; ... για γραψε τι διαδικασια εκανες; ...

- Stathis -

- Σε ποια φαση κολλησε; ... για γραψε τι διαδικασια εκανες; ...

Κατάφερα από 2.2 custom να το γυρίσω σε 2.1 Ο2 (κανονικά πρώτα μέσω fastboot και μετά μέσω clockworld), μετά προσπάθησα σε 1.6 Ο2 (κανονικά πρώτα μέσω fastboot και μετά μέσω clockworld) και ενώ έκανε το update έκανε restart και μετά πάπαλα, δεν ξέρω αν έπρεπε να το αφήσω περισσότερο, έβγαλα τη μπαταρία, την ξαναέβαλα αλλά δεν ανάβει ...

Κατάφερα από 2.2 custom να το γυρίσω σε 2.1 Ο2 (κανονικά πρώτα μέσω fastboot και μετά μέσω clockworld), μετά προσπάθησα σε 1.6 Ο2 (κανονικά πρώτα μέσω fastboot και μετά μέσω clockworld) και ενώ έκανε το update έκανε restart και μετά πάπαλα, δεν ξέρω αν έπρεπε να το αφήσω περισσότερο, έβγαλα τη μπαταρία, την ξαναέβαλα αλλά δεν ανάβει ...

- Αφου το εφτασες σε 8105 2.1 ,ΟΚ. Τωρα μηπως εμεινες απο ρευμα; ... ηταν φορτισμενη αρκετα η μπαταρια; ... οπως ειναι κλειστο βαλτο στον φορτιστη και περιμενε λιγο ,κανονικα θα πρεπει να δειξει οτι φορτιζει, ... αν ειναι τελειως πεσμενη η μπαταρια ομως ,θα αργησει να σου εμφανισει ενδειξη φορτισης ... εχω την εντυπωση οτι εμεινες απο ρευμα ...

- Αν οχι, παμε στα παρακατω:

- Θελω να πιστευω οτι γνωριζεις λιγα αγγλικα, οποτε ακολουθεις ακριβως τα παρακατω, .. κατεβαζεις και περνας με fastboot την παρακατω recovery και χρησιμοποιεις την παρακατω stock rom, αν δεν την εχεις ειδη .

- Μολις φλασαρεις τη recovery, δεν κανεις τιποτα ,παρα μονο πληκτρολογεις το βημα 7. και το εκτελεις κρατωντας πρωτα τα πληκτρα εντασης πατημενα ,μεχρι να μπεις κατευθειαν σε recovery mode !! ... απο κει συνεχιζεις με το βημα 8. ... Στο τελος θα εισαι με 1.6 build 4399 ...

- Απο εδω τωρα ,ακολουθεις τον οδηγο που εχω ποσταρει πιο πισω ,για να κατεβεις σε stock 6267_00 ...

1.download the Build 4399 ROM pkg from here.

2.Rename the file to Update.pkg and copy it to the root of your SD Card.

3.Download this zip file which contains a recovery for downgrading recovery.stock.new.img.

4.Move the recovery.img file to wherever your fastboot.exe is.

5.Put your Streak into fastboot mode.

6.Open up command line type: fastboot -i 0x413c flash recovery recovery.stock.new.img

7.Hold down both the volume buttons and type: fastboot -i 0x413c reboot in command line.

8.In recovery select Software upgrade via Update.pkg on SD Card using volume keys and camera button to select. Be patient it will take a while.

9.The Streak will reboot and you are now on O2 1.6 (build 4399).

- Stathis -