Jiannis_L Δημ. March 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2011 http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=348uOSMrDdo Τρομερό Clip! Πολύ καλό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gvg Δημ. March 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2011 καλημερα απο χθες κατοχος του κινητου κ εγω το πηρα καινουργιο,αναβαθμισα αμεσως σε φρογιο δοκιμασα πληκτρολογια εγω εβαλα το smart keyborad pro το οποιο εχει θεμα να μοιαζει σε htc κατι το οποιο με βολεψε γιατι τα htc δεν επαιζαν που βρηκα σε λινκ κ αυτα που ειχα ηταν πολυ μικρα.το κινητο ειναι τρομερο..εγω το δουλευω χωρις ακουστικο κ 2 μερες δεν με προβληματισε κ εννοειται σιγα σιγα βλεπω να πουλαω το λαπτοπ ειδικα αν βγει και κανα keyboard.....εχει ακουσει κανεις για αξεσουαρ ελλαδα κατι??παρηγγειλα απο ebay αλλα ως που να ρθουν να δουμε κ κατι εδω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasim Δημ. March 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2011 Ψάχνω να βρω μήπως πάμε στο ginger official και κάποια στιγμή. Έχει κάποιος καμία άποψη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KillaBee Δημ. March 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2011 καλημερα απο χθες κατοχος του κινητου κ εγω το πηρα καινουργιο,αναβαθμισα αμεσως σε φρογιο δοκιμασα πληκτρολογια εγω εβαλα το smart keyborad pro το οποιο εχει θεμα να μοιαζει σε htc κατι το οποιο με βολεψε γιατι τα htc δεν επαιζαν που βρηκα σε λινκ κ αυτα που ειχα ηταν πολυ μικρα.το κινητο ειναι τρομερο..εγω το δουλευω χωρις ακουστικο κ 2 μερες δεν με προβληματισε κ εννοειται σιγα σιγα βλεπω να πουλαω το λαπτοπ ειδικα αν βγει και κανα keyboard.....εχει ακουσει κανεις για αξεσουαρ ελλαδα κατι??παρηγγειλα απο ebay αλλα ως που να ρθουν να δουμε κ κατι εδω Καλώς ήρθες στην ομάδα με τα γκουμουτσόφωνα! Είναι όντως δυνατό εργαλείο. Τι παρήγγειλες από το ebay; Σε ενδιαφέρει το αυθεντικό home dock της DELL; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freco Δημ. March 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2011 Τι παρήγγειλες από το ebay; Σε ενδιαφέρει το αυθεντικό home dock της DELL; Για πες, για πες... Ωραίο θα ήταν να συνδέω το Streak στην 40αρα TV και να βλέπω Rally από το Woop. Παράθεση Κωνσταντίνος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psail Δημ. March 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2011 Εγώ ψήνομαι για το dock αλλά πολύ ακριβό ρε ****το... παιδιά πως ανεβάζει κανείς φωτογραφίες?μόνο μέσω κάποιου image host?απευθείας εδώ δν γίνεται? Παράθεση Eriscsson 748, Ericsson T28, NOKIA 3310, Panasonic GD67, NOKIA 5210, SonyEriscsson W800, SonyEricsson Z600, SonyEricsson W910, NOKIA N97, Dell Streak 5, HTC One X (κλάπηκε:(), ΖΤΕ racer II, NOKIA 925, Ms Lumia 950, Galaxy S8, oneplus 8 pro, oneplus 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 2, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2011 παιδιά πως ανεβάζει κανείς φωτογραφίες?μόνο μέσω κάποιου image host?απευθείας εδώ δν γίνεται? Απευθείας όχι από το PC σου όχι, μόνο link από το net. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psail Δημ. March 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2011 (edited) αυτές είναι από το Unpacking(τραβηγμένες με το Streak) όταν βρω το καλώδιο από το άλλο κινητό θα ποστάρω και τις φώτος με την μεμβράνη περασμένη. Edited March 2, 2011 by thief (επιδιόρθωση εικόνων) Παράθεση Eriscsson 748, Ericsson T28, NOKIA 3310, Panasonic GD67, NOKIA 5210, SonyEriscsson W800, SonyEricsson Z600, SonyEricsson W910, NOKIA N97, Dell Streak 5, HTC One X (κλάπηκε:(), ΖΤΕ racer II, NOKIA 925, Ms Lumia 950, Galaxy S8, oneplus 8 pro, oneplus 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
smyrali Δημ. March 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2011 Καλημέρα, πόσο κοστίζει η οθόνη του; κατα λάθος την έσπασα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 3, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2011 Καλημέρα, πόσο κοστίζει η οθόνη του; κατα λάθος την έσπασα... Ρίξε μια ματιά στο ebay... δεν θα βρεις αλλού οικονομικότερες. αυτές είναι από το Unpacking(τραβηγμένες με το Streak) όταν βρω το καλώδιο από το άλλο κινητό θα ποστάρω και τις φώτος με την μεμβράνη περασμένη. Καλά-χρυσά τα invisible shields αλλά είμαι ενάντια σε ότι έχει να κάνει με λιπαντική κόλλα που πρέπει να περάσεις τη συσκευή. Μετά βγαίνει ανησυχητικά δύσκολα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freco Δημ. March 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2011 (edited) Καλημέρα, πόσο κοστίζει η οθόνη του; κατα λάθος την έσπασα... 100 - 140 δολλάρια (+ μεταφορικά) http://shop.ebay.com/i.html?_nkw=LCD+Screen+for+dell+streak+-protector&_sacat=0&_odkw=LCD+Screen+for+dell+streak&_osacat=0&_trksid=p3286.c0.m270.l1313 Edited March 3, 2011 by freco Παράθεση Κωνσταντίνος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 3, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2011 100 - 140 Ευρώ (+ μεταφορικά) Και αρκετά φθηνότερα... http://shop.ebay.co.uk/i.html?LH_PrefLoc=2&_nkw=dell%20streak%20display&_dmpt=UK_Mobiles_Accessories_RL&_fln=1&_sc=1&_sop=2&_ssov=1&_trksid=p3286.c0.m282&_mPrRngCbx=1&_udlo=10&_udhi= Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freco Δημ. March 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2011 Και αρκετά φθηνότερα... http://shop.ebay.co.uk/i.html?LH_PrefLoc=2&_nkw=dell%20streak%20display&_dmpt=UK_Mobiles_Accessories_RL&_fln=1&_sc=1&_sop=2&_ssov=1&_trksid=p3286.c0.m282&_mPrRngCbx=1&_udlo=10&_udhi= Σόρρυ δολάρια εννοούσα. Οπότε έρχεται το ίδιο. Παράθεση Κωνσταντίνος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 3, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2011 70 ευρώ που φτάνουν πάντως με τα μεταφορικά είναι καλή τιμή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasim Δημ. March 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2011 Έχει υπόψην του κανένας να προτείνει καμία "σκληρή" θήκη; Η να παραμείνω στη soft? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psail Δημ. March 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2011 Καλά-χρυσά τα invisible shields αλλά είμαι ενάντια σε ότι έχει να κάνει με λιπαντική κόλλα που πρέπει να περάσεις τη συσκευή. Μετά βγαίνει ανησυχητικά δύσκολα. Το μπουκαλάκι δεν είναι κόλλα, υγρό είναι για να ρίξεις στα δάχτυλα σου για να μην αφήσουν δαχτυλιές στην μεμβράνη και μετά ρίχνεις πάνω στην μεμβράνη για να μπορείς να την μετακινήσεις στην τοποθέτηση και για να γλιστράει η σπάτουλα καλύτερα όταν την περνάς από πάνω. Η διαδικασία είναι λίγο σαν τα φιμέ τζάμια στα αυτοκίνητα. Παράθεση Eriscsson 748, Ericsson T28, NOKIA 3310, Panasonic GD67, NOKIA 5210, SonyEriscsson W800, SonyEricsson Z600, SonyEricsson W910, NOKIA N97, Dell Streak 5, HTC One X (κλάπηκε:(), ΖΤΕ racer II, NOKIA 925, Ms Lumia 950, Galaxy S8, oneplus 8 pro, oneplus 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 3, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2011 Το μπουκαλάκι δεν είναι κόλλα, υγρό είναι για να ρίξεις στα δάχτυλα σου για να μην αφήσουν δαχτυλιές στην μεμβράνη και μετά ρίχνεις πάνω στην μεμβράνη για να μπορείς να την μετακινήσεις στην τοποθέτηση και για να γλιστράει η σπάτουλα καλύτερα όταν την περνάς από πάνω. Η διαδικασία είναι λίγο σαν τα φιμέ τζάμια στα αυτοκίνητα. I know. Υγρό είναι το οποίο όμως αν ξεραθεί γίνεται κόλλα. Όπως είπα... λιπαντική κόλλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psail Δημ. March 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2011 I know. Υγρό είναι το οποίο όμως αν ξεραθεί γίνεται κόλλα. Όπως είπα... λιπαντική κόλλα. και γιατί δεν κολλάγαν τα χέρια μου μετά;:lol: Παράθεση Eriscsson 748, Ericsson T28, NOKIA 3310, Panasonic GD67, NOKIA 5210, SonyEriscsson W800, SonyEricsson Z600, SonyEricsson W910, NOKIA N97, Dell Streak 5, HTC One X (κλάπηκε:(), ΖΤΕ racer II, NOKIA 925, Ms Lumia 950, Galaxy S8, oneplus 8 pro, oneplus 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 3, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2011 (edited) και γιατί δεν κολλάγαν τα χέρια μου μετά;:lol: Εσύ γιατι νομίζεις ότι όταν θελήσεις να βγάλεις τη ζελατίνα θα χρειαστείς να κρατάς τη συσκευή και με τα δυο σου πόδια και να τραβάς με τα δύο σου χέρια και πάλι θα νομίζεις ότι θα ξεκολλήσεις και την οθόνη μαζί; Edited March 3, 2011 by athanaso77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
smyrali Δημ. March 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2011 Σόρρυ δολάρια εννοούσα. Οπότε έρχεται το ίδιο. ευχαριστώ πολύ...το θέμα είναι να βρω και κάποιον να μου την βάλει.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisspanos Δημ. March 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2011 Υπάρχουν πολλοί που αλλάζουν οθόνες στα iPhone και είναι πολύ καλοί. Χρειάστηκε και άλλαξα και εγώ οθόνη σε iPhone, βρήκα πρόχειρα αυτόν http://www.pcexpress.gr/iPhone-Unlocking-and-Backup.html αλλά αν γράψεις στο Google αλλαγή οθόνης σε iPhone πρέπει να σου βγάλει πολλούς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freco Δημ. March 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2011 Ίσως αν πιάνουν τα χέρια σου να την άλλαζες μόνος σου. Οδηγίες υπάρχουν :-) http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=961608&highlight=cousin Παράθεση Κωνσταντίνος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasim Δημ. March 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2011 χθες με το που το σύνδεσα στο wifi μου έβγαλε "διαθέσιμη αναβάθμιση λογισμικου" Μόλις πάτησα να κάνει update μου έβγαλε ότι δεν υπάρχουν ενημερώσεις. Αυτό έχει συμβεί 2 φορές αυτές τις μέρες. Λέτε να ετοιμαζεται καμία αναβάθμιση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freco Δημ. March 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2011 χθες με το που το σύνδεσα στο wifi μου έβγαλε "διαθέσιμη αναβάθμιση λογισμικου" Μόλις πάτησα να κάνει update μου έβγαλε ότι δεν υπάρχουν ενημερώσεις. Αυτό έχει συμβεί 2 φορές αυτές τις μέρες. Λέτε να ετοιμαζεται καμία αναβάθμιση; +1 Κι εμένα το ίδιο. Είμαι στην official 318 με performance mod. Παράθεση Κωνσταντίνος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasim Δημ. March 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2011 +1 Κι εμένα το ίδιο. Είμαι στην official 318 με performance mod. Και εγώ στην official 318 είμαι εντελώς απείραχτη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts