psail Δημ. February 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2011 http://www.zagg.com/invisibleshield/dell-5-inch-slate-cases-screen-protectors-covers-skins-shields.php Παράθεση Eriscsson 748, Ericsson T28, NOKIA 3310, Panasonic GD67, NOKIA 5210, SonyEriscsson W800, SonyEricsson Z600, SonyEricsson W910, NOKIA N97, Dell Streak 5, HTC One X (κλάπηκε:(), ΖΤΕ racer II, NOKIA 925, Ms Lumia 950, Galaxy S8, oneplus 8 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freco Δημ. February 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2011 Official 318 vs 1.6.1 vs 1.7.0. Λέω να δοκιμάσω την 1.6.1. Ποια προτείνετε? Ε, αφού δεν μου προτείνατε έβαλα την 1.8.0 (με perfmod). Τούμπανο το εργαλείο. Quadrant 2000+ out of the boot :lol: Παράθεση Κωνσταντίνος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisspanos Δημ. February 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2011 Official 318 vs 1.6.1 vs 1.7.0. Λέω να δοκιμάσω την 1.6.1. Ποια προτείνετε? Δυο σελιδες πιο πριν ο φιλος kbill84 εβαλε την 1.7.0 και ειχε προβληματα, εγω ειχα διαβαση καλα λογια για την 1.6.1 .απο εδω μεσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisspanos Δημ. February 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2011 Είναι όλα εντάξει ;; γιατί στην 1.7 δεν έσβηνε το τηλέφωνο μετά την λήξη της κλήσης ή κάτι τέτοιο, για πες είναι καλύτερο από την 2.2 και που ειδές την διαφορά ;;; τρώγομαι να αλλάξω την 2.2 αλλά φοβάμαι. Δοκίμασα να βάλω την 1.7.0 αλλά δεν ξέρω γιατί δεν μπόρεσα και όταν διάβασα τα προβλήματα του kbill84 θεώρησα πως ήμουν τυχερός που δεν πέρασε. Το δε άλλο κακό είναι πως ζητάς βοήθεια και δεν σου απαντούν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freco Δημ. February 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2011 (edited) Κι εγώ ξεκίνησα με την 1.6.1. Πέρασε αλλά δεν ξεκίναγε. Μετά με την 1.7.0 σταματούσε στην boot screen. Τέλος έβαλα την 1.8.0. Πάλι τα ίδια. Μπαίνω σε recovery την ξαναπερνάω και κάνω factory reset. Έτσι μπήκε κανονικά. Μέχρι στιγμής έχω δει αυτά: Από ταχύτητα πάμε καλά. Το density το έβαλα 180 γιατί στο 240 ήταν τεράστια τα εικονίδια και τα γράμματα για τα δικά μου δεδομένα. Με 180 είναι σαν την εργοστασιακή rom. Το WiFi βλέπει τα δίκτυα αλλά δεν ξέρω αν συνδέεται. Στο σπίτι θα το επαληθεύσω μια και δεν υπάρχει ανοιχτό δίκτυο κοντά. Είναι Vanilla (χωρίς πολλά έξτρα προγράμματα) αλλά αυτό εγώ το θεωρώ καλό. To Bluetooth δουλεύει σχεδόν καινονικά. Απλά δεν ξεκινάει το πρόγραμμα μουσικής όταν πατάω το κουμπί play. Πράγμα που γινόταν με την Official στα MW600. Προγράμματα που επανέφερα με το Titanium Backup παίζουν απροβλημάτιστα. Η μπάρα ειδοποιήσεων είναι gingerbread style. Μαύρη με πράσινα εικονίδια κατά τα γνωστά. Δεν έχω μέχρι στιγμής ούτε ένα FC. Αυτά για αρχή. Θα ενημερώσω μόλις έχω πιό συνολική εικόνα. EDIT. Δεν έχει επιλογή για Ελληνικά στο μενού. Βλέπεις όμως και γράφεις κανονικά πχ με το SlideIt. Για κάποιους ίσως είναι σημαντικό EDIT 2. Δεν δουλεύει η εγγραφή βίντεο ( FC ). Στο FC έκανε reset και δεν ξεκίναγε. Έβγαλα την ματαρία και μετά ξεκίνησε . Το WiFi αρνείται να συνδεθεί. To bluetooth δεν ξανασυνδέεται αυτόματα αν απομακρυνθείς για λίγο και επιστρέψεις. Το Streak radio δεν παίζει (όχι πως το έχω ξαναδοκιμάσει αλλά αφού υπάρχει???) Στο τηλεφώνημα άργησε να χτυπήσει και στο δεύτερο δεν χτυπάει καθόλου. ΥΓ. Πάω πίσω στην Official. Edited February 24, 2011 by freco Παράθεση Κωνσταντίνος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisspanos Δημ. February 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2011 Ευχαριστώ πολύ για τήν ενημέρωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freco Δημ. February 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2011 Είμαι ήδη με την stock 318. Κακή η πρώτη εμπειρία. Τελικά δεν είναι δύσκολη διαδικασία. Απλά γίνεται ένα μπάχαλο με τις πληροφορίες που δίνονται εκεί έξω. Παράθεση Κωνσταντίνος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisspanos Δημ. February 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2011 Αυτό που βλέπω στο : Σχετικά με το τηλέφωνο Έκδοση Android 2.2 Έκδοση βασικού φάσματος GAUSB1A131500-EU Έκδοση Kernel 2.6.32-perf OEM Version GAUSB1A131500 Αριθμός έκδοσης 12332 Αυτό που δεν καταλαβαίνω που βλέπετε την stock 318 και εγώ δεν μπορώ να την δω. Επίσης αυτό που δεν κατάλαβα μπορώ να μεγαλώσω τα γράμματα ;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freco Δημ. February 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2011 (edited) Αυτό που βλέπω στο : Σχετικά με το τηλέφωνο Έκδοση Android 2.2 Έκδοση βασικού φάσματος GAUSB1A131500-EU Έκδοση Kernel 2.6.32-perf OEM Version GAUSB1A131500 Αριθμός έκδοσης 12332 Αυτό που δεν καταλαβαίνω που βλέπετε την stock 318 και εγώ δεν μπορώ να την δω. Επίσης αυτό που δεν κατάλαβα μπορώ να μεγαλώσω τα γράμματα ;;; Στο δικό μου λέει: Έκδοση Android 2.2 Έκδοση βασικού φάσματος GAUSB1A131800-EU Έκδοση Kernel 2.6.32-perf OEM Version GAUSB1A131800 Αριθμός έκδοσης 12821 (κι εδώ έχουμε διαφορά). Όσο για τα γράμματα. Όταν φλασάρεις μια από τις τελευταίες rom του Steve έχεις την δυνατότητα να επιλέξεις το density που αλλάζει το μέγεθος (στα γράμματα :lol:) τροποποιώντας το install.txt (παράμετροι εγκατάστασης). Edited February 24, 2011 by freco Παράθεση Κωνσταντίνος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kbill84 Δημ. February 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2011 Αυτό που βλέπω στο : Σχετικά με το τηλέφωνο Έκδοση Android 2.2 Έκδοση βασικού φάσματος GAUSB1A131500-EU Έκδοση Kernel 2.6.32-perf OEM Version GAUSB1A131500 Αριθμός έκδοσης 12332 Αυτό που δεν καταλαβαίνω που βλέπετε την stock 318 και εγώ δεν μπορώ να την δω. Επίσης αυτό που δεν κατάλαβα μπορώ να μεγαλώσω τα γράμματα ;;; αγορινα αν δεν κανω λαθος εκει που λεει στην oem version ........31500 σε αλλους λεει ....31800. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellogadgetman78 Δημ. February 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2011 Δείτε και μια ολόφρεσκη διαφήμιση για το αγαπημένο μας κινητό εδώ Καλό και το κόκκινο πάντως ειδικά αν εχεις και μια Φερραρι.... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] αν θέλετε κατεβαστε την εφαρμογη μου Olympiakos Voices ,Panathinaikos Voices and AEK Voices όπως και DrGonzo[/b] (Fear and Loathing to Las Vegas)http://www.cyrket.com/p/android/com.DrGonzo/ και την Veggos http://apps.doubletwist.com/search?q=Veggos απο το Android Market Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisspanos Δημ. February 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2011 (edited) Αυτό που δεν καταλαβαίνω γιατί εμένα από την 1.6 μου έκανε αναβάθμιση 2.2 και δεν έγινε 31800 και έγινε 31500 ;;; και πια η διαφορά μεταξύ των δυο αυτών ;;; και αν βέβαια μπορώ να πάω στην 31800 ;;; Το δικό μου φιλέ hellogadgetman78 είναι κόκκινο δυστυχώς Ferrari δεν έχω. Edited February 24, 2011 by takisspanos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freco Δημ. February 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2011 (edited) Για τις διαφορές δεν ξέρω αλλά 99% μπορείς να πας στην 318. Κατέβασε από εδώ: http://mobileupdate.dell.com/PackageProductionLocations/Streak_318_12821_00.pkg το update. Μετονόμασε το σε Update.pkg. Αντέγραψε το στην SD. Κλείσε το κινητό. Ανοιξέ το ενώ κρατάς πατημένα τα Volume Up & Volume Down και μην τα αφήσεις μέχρι να σου βγάλει την οθόνη του recovery (μπλέ γράμματα). Από τις επιλογές επέλεξε την 2. Software upgrade via Update.pkg on SD Card. Μετακινείσαι με τα Volume Up & Volume Down και επιλέγεις με το κουμπί της κάμερας. Θα σε βγάλει σε άλλη μια οθόνη για confirmation. "πιθανόν να σε βγάλει και σε άλλη μια οθόνη". Περιμένεις 5-10 λεπτά και είσαι ΟΚ. Προσοχή. Οι επαφές, ημερολόγιο κλπ ΧΑΝΟΝΤΑΙ. Πάρε backup πρώτα γιατί ποτέ δεν ξέρεις. Εγώ πήρα με το titanium backup τις εφαρμογές μου. Edited February 25, 2011 by freco Παράθεση Κωνσταντίνος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisspanos Δημ. February 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2011 (edited) Σε ευχαριστώ πολύ φιλέ freco , μου κάνει εντύπωση πως όταν πάω στο – Ενημερώσεις συστήματος/No software updates available at this time, βλέπει την ενημέρωση που έκανα από την 1.6 σε αυτήν που έχω, σαν την τελευταία. Πηρά Backup με το Titanium Backup σε πολλά προγράμματα , λες πως δεν θα χάσω από όλα τα αλλά τίποτα, παρά μονό τις επαφές και μετά θα δώσω επαναφορά από το Titanium και θα επανέλθουν όπως πριν ;;; Τι λες θα δω κάποια διαφορά ;;; Θεωρητικά πρέπει να έχω διαφοροποιήσεις προς το καλύτερο γιατί η Rom 318 είναι μεταγενέστερη από την Rom 315 που έχω εγώ. Edited February 25, 2011 by takisspanos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freco Δημ. February 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2011 Εγώ σου περιέγραψα την διαδικασία. Με αυτό τον τρόπο , επανήλθα στην 318 από την 1.8.0 του Steve (επανέφερα πρώτα το original recovery). Δεν νομίζω ότι θα καταλάβεις διαφορά. Απ' ότι έχω καταλάβει οι διαφορές έγκειται στις διαφορετικές ρυθμίσεις λόγω δικτύων κινητής (άλλο baseband) και χωρών. Αν δεν έχεις πρόβλημα θα σου έλεγα να παραμείνεις με την 315. Μάλλον δεν αξίζει τον κόπο. Παράθεση Κωνσταντίνος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisspanos Δημ. February 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2011 Ευχαριστώ πολύ. Αυτο το- επανέφερα πρώτα το original recovery- τι ακριβώς ειναι ;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freco Δημ. February 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2011 (edited) Όταν ξεκινάς την συσκευή σου με τον συνδυασμό πλήκτρων Volume Up & Volume Down & Power σε βγάζει σε ένα μενού. Αυτό λέγεται recovery menu. 1.Μπορείς να επαναφέρεις το λειτουργικό (επανεγκατάσταση του android) 2.Να περάσεις κάποιο Update. 3.Να κάνεις factory reset (επαναφορά εργοστασιακών συθμίσεων). Τα παραπάνω ισχύουν για official rom και updates. Για να περάσεις custom rom πρέπει να αλλάξεις αυτό το menu (γίνεται με το fastboot, αλλά αυτό είναι άλλο κεφάλαιο) και να βάλεις clockwork recovery ή streakmod recovery. Είναι αντίστοιχα μενού με δυνατότητα να περνάνε μόνο custom roms και επιπλέον δυνατότητες (wipe davlik, reset κλπ). Οπότε για να γυρίσω πίσω στην official έπρεπε να επάναφέρω το εργοστασιακό recovery μενού. Αυτό εννοούσα παραπάνω. Ελπίζω να μην σε μπέρδεψα περισσότερο. :-) Edited February 25, 2011 by freco Παράθεση Κωνσταντίνος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisspanos Δημ. February 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2011 Μου έκανες πολύ καλή εξήγηση γιατί κάπου είχα μπερδευτεί , είχα κάνει από ότι θυμάμαι clockwork recovery τότε που προσπάθησα να βάλω την 1.7.0. Αυτό που βλέπω όμως καθώς έκανα την διαδικασία του recovery menu είναι πως δεν έχει αλλάξει το μενού. Ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freco Δημ. February 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2011 Κι εγώ έτσι είχα χαθεί στην αρχή μέχρι να τα ξεμπερδέψω στο κεφάλι μου. Το streak είναι δύσκολη περίπτωση γιατί έχει περάσει από πολλές φάσεις (1.6, 2.1, 2.2, κλειδωμένο, ξεκλείδωτο κλπ) και κάθε μια έχει τις ιδιοτροπίες της. Οι διαδικασίες όμως και τα εργαλεία που περιγράφονται στους XDA, modaco κλπ δεν έχουν επικαιροποιηθεί. Ούτε γίνεται ξεκάθαρο τι ισχύει και που. Οπότε... χαμός. Τώρα νομίζω κι εγώ ότι έχω μια εικόνα του τι παίζεται. Παράθεση Κωνσταντίνος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisspanos Δημ. February 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2011 Ευχαριστώ πολύ φίλε Κωνσταντίνε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basilise Δημ. February 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2011 http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=348uOSMrDdo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ms2000 Δημ. March 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2011 καλημερα παιδια ...εχω περασει την 2,2 και δεν μπορω να καταλαβω ποια ειναι η εγγραφη 720P sτο βιντεο ; Παράθεση Απαγορεύεται η ανάρτηση αγγελιών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris206xs Δημ. March 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2011 Από την επιλογή '' ποιότητα βίντεο '' επέλεξε την custom είναι η 720p. Παράθεση iPhone 11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisspanos Δημ. March 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2011 Ανάβουμε την κάμερα, πατάμε το πάνω κουμπί δεξιά και αν δεις έχεις την δυνατότητα να το σύρεις προς τα κάτω, οπότε θα δεις όλες τις ρυθμίσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ms2000 Δημ. March 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2011 ευχαριστω παιδια ,εβαλα το αυρα gps καλο προγραμμα με αμεση ληψη θεσης ...εσεις τι χρησιμοποιηται ; Παράθεση Απαγορεύεται η ανάρτηση αγγελιών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts