Jump to content

Dell streak

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μια χαρά κατεβαίνει. Εγώ την κατέβασα κανονικά στο PC. Ακολούθα τα βήματα και στο τελευταίο επέλεξε "Download and install".
Κωνσταντίνος

• Απαντήσεις 1,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

• Administrators
Διαβάζω οτι το streak θα πάρει honeycomb....

Δεν έχω καταλάβει όμως, το honeycomb θα υποστηρίζει και τηλέφωνα? Θα μπορείς δηλαδή να κάνεις κλήσεις κανονικά?

Έτσι λένε. Θα δείξει.

Modpic.gif

Αληθεια, τι χρηση κανετε με το streak;Σαν tablet η σαν το βασικο τηλεφωνο;

Tablet, τηλέφωνο (με hands free γιατί κυκλοφορούν ντομάτες και γιαουρτάκια), ενίοτε και σαν αμυντικό όπλο (τούβλο). :lol:

Κωνσταντίνος

• Administrators
Αληθεια, τι χρηση κανετε με το streak;Σαν tablet η σαν το βασικο τηλεφωνο;

Το θέμα με αυτή τη συσκευή είναι ανάμεσα σε tablet & τηλέφωνο με όλα τα θετικά αλλά και αρνητικά αυτό συνεπάγεται.

Modpic.gif

Τα παντα, ειναι η βασικη συσκευη μου, με τα motorola defy και nook color να ειναι σε δευτερη μοιρα

Υ.Γ.

Μην ενθουσιαζεστε με τη honeycomb, της οποιαε οι φωτο διερρευσαν. Προκειται για sdk image και μονο προς το παρον, σιγουρα απεχει πολυ απο το να θεωρειται usable. Δειχνει το δρομο παντως...

@hitech

καλο, αλλα αν δε δω στα ραφια, να ειναι για ευρωπαικη αγορα και να δουλευει σωστα δεν συγκινουμαι...

Edited by v@gelis

Μια χαρά κατεβαίνει. Εγώ την κατέβασα κανονικά στο PC. Ακολούθα τα βήματα και στο τελευταίο επέλεξε "Download and install".

Έχεις δίκιο μόνο που δεν κατεβαίνει με τον Mozilla αλλά με τον Internet Explorer.

Εγώ μιλώ στο τηλέφωνο κανονικά , δεν καταλαβαίνω τίποτα εφόσον μου αρέσει , το βάζω στο αυτί και μιλώ κανονικά .

Edited by takisspanos

Κατα το root με Superoneclick μου κολαει στο "waiting device".Ξερει κανεις γιατι;Δοκιμασα και παλαιοτερες εκδοσεις αλλα τιποτα

Το flash της καμερας ειναι λιγο "αδυναμο" η φταιει η συσκευη μου;

Υπαρχει τροπος να το κανεις root χωρις καλωδια ?

Δοκιμασα και το z4root και το universal androot αλλα τιποτα.

Ενω οταν ειχα την 1.6 ειχα τρεξει το universal androot και δουλευε κανονικα.

Κατα το root με Superoneclick μου κολαει στο "waiting device".Ξερει κανεις γιατι;Δοκιμασα και παλαιοτερες εκδοσεις αλλα τιποτα

Το flash της καμερας ειναι λιγο "αδυναμο" η φταιει η συσκευη μου;

Έχεις ενεργοποιήσει το USB debugging? Εχεις περάσει τους drivers της Dell? Δοκιμασες σε άλλη πόρτα USB στο PC σου (μου έτυχε κι αυτό στο Χ10).

Αφού κολαει στο waiting for device δεν βλέπει την συσκευή σου.

Κωνσταντίνος

Φιλέ freco κατέβασα την 2.2 από την διεύθυνση που μου έδωσες όποτε μετά με Rom Manager / Install ROM from SD κάνω επανεγκατάσταση της 2.2 και ούτε γάτα ούτε ζημιά. Σωστά ;;;

Έλα ντε? Σωστά? Δεν το ξέρω ακόμα το streak και δεν πρόλαβα να διαβάσω. Στο Χ10 πέρασα το xrecovery και όπως λες φόρτωνα ότι ήθελα. Εδώ δεν έχω προλάβει να βάλω το clockwork.

Για το rom manager δεν ξέρω.

Κωνσταντίνος

Έχεις ενεργοποιήσει το USB debugging? Εχεις περάσει τους drivers της Dell? Δοκιμασες σε άλλη πόρτα USB στο PC σου (μου έτυχε κι αυτό στο Χ10).

Αφού κολαει στο waiting for device δεν βλέπει την συσκευή σου.

Τα εκανα ολα αυτα ,αλλα τιποτα.

εγω με την τελευταία έκδοση του super one click έκανα κανονικά, απλά μια ή δυο φορές κόλησε αλλά την τρίτη έγινε κανονικά το ροοτ.

εγώ το χρησιμοποιώ κανονικά για όλες τις δουλειές και χωρίς hands free. δεν έχω και άλλο τηλέφωνο άλλωστε.

το φλάς είναι πράγματι λίγο αδύναμο, οι βραδινές φωτογραφίες δεν είναι το φόρτε του.

Eriscsson 748, Ericsson T28, NOKIA 3310, Panasonic GD67, NOKIA 5210, SonyEriscsson W800, SonyEricsson Z600, SonyEricsson W910, NOKIA N97, Dell Streak 5, HTC One X (κλάπηκε:(), ΖΤΕ racer II, NOKIA 925, Ms Lumia 950, Galaxy S8, oneplus 8 pro

καλημερα παιδια ..

σκεφτομαι πλεον αρκετα σοβαρα να παρω το dell...

ειστε ευχαριστημενοι ΄; ειχα htc hd 2 kai μολις το εκανα ανδροιντ ηταν σχεδον τελειο ,και 8ελω κατι ετσι σαν το ντελλ μεγαλο...

υπαρχει καλωδιο να συνδεεται στην τηλεοραση ;

η καμερα του τραβαει καλα η ειναι μετρια προς το κακο ΄;

Απαγορεύεται η ανάρτηση αγγελιών

Τα δυνατα του σημεια ειναι η ποιοτητα κατασκευης του και η μεγαλη οθονη.Καλα καλα δε χρειαζεται να κανεις zoom για να δεις μια σελιδα.Απο την αλλη χανει σε φορητοτητα και η καμερα του ειναι μετρια.

Η φωτογραφική του πολύ καλή για τηλέφωνο, ο φακός του είναι τηλεφωνικός, το αποτέλεσμα το καλό το πήρα μετά από ρύθμιση που δεν είχα δει και την ψυλλιάστηκα μετά από μια συζήτηση. Το βίντεο δεν είναι κακό θέλει πολύ αργές κινήσεις για να έχεις καλό αποτέλεσμα και τα δυο θέλουν φως ημέρας με Ήλιο αν είναι δυνατόν για να έχεις το καλύτερο αποτέλεσμα. Η απόψεις μου είναι όταν το συγκρίνω με μια φωτογραφική Panasonic DMC-TZ7 και βίντεο Sony HDR-TG3 και αυτό που διαπίστωσα είναι πως οι φωτογραφικές μολονότι λένε πως είναι 1080p δεν κάνουν ποτέ βίντεο σαν βιντεοκάμερα. Όσο για την σύνδεση με τηλεόραση μέσω HDMI γίνεται μέσω ενός docking station που πωλείτε έξτρα.

Μολις παρελαβα το καινουργιο gadgetaki για το Streak. Ειναι το Slacker G2 dock ! Προφανως ειναι καποιου ειδους φορτιστης/dock για καποιο player (δεν μας ενδιαφερει αλλωστε).

Αυτο που μας ενδιαφερει ειναι οτι φορτιζει το Streak ! Η εξοδος για ηχο που εχει δεν δουλευει, αλλα δεν με ενοχλει ιδιαιτερα γιατι ουσιαστικα το πηρα για δευτερο φορτιστη. Το πηρα απο ebay και με συνολικο κοστος $21 ειναι αψογο !

Περισσοτερα μπορειτε να δειτε εδω http://www.streaksmart.com/2010/12/slacker-g2-dock-charges-and-syncs-dell-streak.html

Παιδες καλησπέρα.ΠΡΟΒΛΗΜΑ Μεγάλο.θελω να περασω την Rom την περιβοητη την 1,7 ξερετε εσεις.εχω 2,2 και θελω πως κανουμε root πωσ συνδεουμε το κινητο με το pc τι κανουμε κ πωσ τα κανουμε ολα αυτα γιατι με τουσ αλλουσ οδηγους εχω χαθει.ειμαι υποχρεως.μια μεγαλη βοηθεια γιατι παλευω μερες πολλες κ εχω απελπιστει.ευχαριστω εκ των προτερων... Edited by kbill84

Στο Saturn 10/2/2011 - 23/2/2011 στα 399 ευρώ.

με εφτιαξες αυτο περιμεna

edit μπααα δεν ειναι για σαλονικη

δουλευεις κανεις froyo ; εχει ελληνικα ;

Edited by ms2000

..δουλευεις κανεις froyo ; εχει ελληνικα ;

Το μενού έχει κανονικά. Το πληκτρολόγιο όχι, αλλά μπορείς να βάλεις κάποιο άλλο πληκτρολόγιο που υποστηρίζει ελληνικά (HTC IME, Slide it κλπ).

Κωνσταντίνος

Το μενού έχει κανονικά. Το πληκτρολόγιο όχι, αλλά μπορείς να βάλεις κάποιο άλλο πληκτρολόγιο που υποστηρίζει ελληνικά (HTC IME, Slide it κλπ).

τελεια..καπως ετσι ειχα και hd2

Παιδες καλησπέρα.ΠΡΟΒΛΗΜΑ Μεγάλο.θελω να περασω την Rom την περιβοητη την 1,7 ξερετε εσεις.εχω 2,2 και θελω πως κανουμε root πωσ συνδεουμε το κινητο με το pc τι κανουμε κ πωσ τα κανουμε ολα αυτα γιατι με τουσ αλλουσ οδηγους εχω χαθει.ειμαι υποχρεως.μια μεγαλη βοηθεια γιατι παλευω μερες πολλες κ εχω απελπιστει.ευχαριστω εκ των προτερων...