szzs Δημοσιεύτηκε March 6, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε March 6, 2004 Καλησπέρα. Έχω περάσει ενα dvd στον σκληρό χρησιμοποιώντας το dvd decrypter.Χώριστηκε σε 4 αρχεία με κατάληξη .vob,τα οποιά τα κόλλησα σε ένα ενιαιο χρησιμοποιώντας το filemerger. Όταν πηγαίνω τώρα να το δω στον bsplayer, το φορτώνει κανονικά αλλά το βλέπει σαν να είναι 35 λεπτά ενώ το εργό ειναι γύρω στα 95. Μόλις φτάσει στα 35,κολλάει ο χρονος ενώ το έργο συνεχίζει να παίζει. Έτσι όμως δεν συγχρονίζονται οι υπότιτλοι. Υπάρχει κάποιο άλλο πρόγραμμα ή κάποιος άλλος τρόπος να το δώ; Περιμένω τις απόψεις σας! :o Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. March 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2004 Είσαι σίγουρος ότι το filemerger μπορεί να κάνει σωστά αυτό που θέλεις; Γιατί με μια πρόχειρη ματιά είδα ότι δεν είναι φτιαγμένο ειδικά για να ενώνει αρχεία vob. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
szzs Δημ. March 6, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος mcde ( 6 Μάρ. 2004 , 21:17) Είσαι σίγουρος ότι το filemerger μπορεί να κάνει σωστά αυτό που θέλεις; Γιατί με μια πρόχειρη ματιά είδα ότι δεν είναι φτιαγμένο ειδικά για να ενώνει αρχεία vob. Απ'ότι ξέρω το filemerger ενώνει όλα τα αρχεία, δεν έχει κάποιους συγκεκριμένους τύπους αρχείων. Και εκτός αυτού το έχω ξαναδοκιμάσει με αρχεία .vob και μου έιχε δουλέψει μια χαρά ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikem4600 Δημ. March 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2004 Φαντάζομαι και οι κανονικοί DVD players παίζουν .vob αρχεία, όπως το PowerDVD ή WinDVD. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
szzs Δημ. March 6, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος mikem4600 ( 6 Μάρ. 2004 , 21:39) Φαντάζομαι και οι κανονικοί DVD players παίζουν .vob αρχεία, όπως το PowerDVD ή WinDVD. Έχεις δίκιο αλλά μ'αυτά δεν μπορώ να φορτώσω και τους υπότιτλους ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikem4600 Δημ. March 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2004 Κι εγώ νομίζω ότι δεν αρκεί η "χύμα" ένωση για να παίξουν ατα αρχεία vob. Ούτως ή άλλως γιατί δεν χρησιμοποιείς Gordian Knot για να τελειώνεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
szzs Δημ. March 6, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος mikem4600 ( 6 Μάρ. 2004 , 21:44) Κι εγώ νομίζω ότι δεν αρκεί η "χύμα" ένωση για να παίξουν ατα αρχεία vob. Ούτως ή άλλως γιατί δεν χρησιμοποιείς Gordian Knot για να τελειώνεις; Δεν θέλω να μπω στην διαδικασία να το μετατρέψω σε .avi (αν κατάλαβα καλά αυτό εννοείς) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
william blake Δημ. March 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2004 το BsPlayer το δοκιμασες; Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/WilliamBlake/18998/362856/0/d.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. March 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2004 Γράφει στο αρχικό post ότι δοκίμασε να ανοίξει το ενωμένο vob με το bsplayer και είχε προβλήματα. Ίσως είναι καλύτερα να τα ανοίγει στη σειρά με κάποιον player, χωρίς να τα ενώσει. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. March 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2004 Το καλύτερο που έχει να κάνει είναι να μην κάνει split τα vobs καθόλου. Το DVD Decrypter έχει επιλογή να διαλέξεις σε ποιό σημείο να κάνει split τα vobs ή να μην τα splitάρει καθόλου. Αλλά και με τα splitαρισμένα αρχεία, μπορείς να κάνεις δουλειά αν τα φορτώσεις όλα ένα-ένα. Το PowerDVD το κάνει π.χ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ariskard Δημ. March 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2004 Από τα vobs δε γίνεται να φορτώσεις τους υπότιτλους, γιατί αυτοί βρίσκονται στα αντίστοιχα ifos. Προτείνω αφού κάνεις rip τα vobs της ταινίας, να δημιουργήσεις ένα ifo με το dvd2one. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. March 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2004 Λοιπόν, το DVD Decrypter επίτηδες κάνει split τα vob για να είναι συμβατά τα DVD που θα γράψεις με επιτραπέζιες συσκεύες (αρχεία < 1GB). Τώρα το bsplayer δεν ξέρω τι ρόλο παίζει (sorry :o) αλλά το PowerDVD αν του πεις να ανοίξει τα αρχέια από το σκληρό (όχι ένα ένα vob, υπάρχει νομίζω μια επιλογή open dvd from hard disk ή κάπως έτσι) θα παίξει την ταινία κανονικά και με μενού και με υπότιτλους αν υπάρχουν (εγώ έτσι τσεκάρω τις ταινίες πριν τις γράψω). Τώρα δεν ξέρω ακριβώς για πιο λόγο θέλει να τις παίξει ο szzs από το σκληρό, αλλά σαν preview αυτό ξέρω... Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eNeRGy Δημ. March 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2004 mipos .vod ano tou 1GB den diavazei... giafto kai kolaei sto misaoro??? giati kanonika exoun periorismo ta DVD sto 1GB... isos kai oi players!(??) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkantemis Δημ. March 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2004 Απο το decrupter πρεπει να κανεις rip full dvd (η καπως ετσι), ετσι ωστε να γινουν rip και τα vob και τα ifo (μπορεις και απλως να διαλεξεις αυτα που θες σε μια αλλη επιλογη του). Οποτε, τοτε κανεις open dvd root απο το power dvd και εισαι jet... Και μενου και υποτιτλοι... Εγω τουλαχιστον το εχω κανει ετσι πολλεεες φορες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Soulman Δημ. March 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2004 Οπως ειπε και ο gkantemis, πρεπει να κανεις full rip το DVD. Διαλεγεις απο το Menu: Tools/File και διαλεγεις ολα τα αρχεια και οχι αυτα που εχει διαλεξει το προγραμμα και θα εχεις ενα πιστο αντιγραφο του DVD στο σκληρο σου. Παράθεση Infinite loneliness Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bazexa Δημ. October 31, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2004 ΠΟΣ ΜΠΟΡΟ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΣΟ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΠΟ ΜΟΥΣΙΚΟ DVD. OTAN ΞEKINAEI MOY BΓΑΖΕΙ ΤΟ ΣΤΙΧΟ ΤΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts