Jump to content

Πρόγραμμα για αναπαραγωγή .vob

szzs
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα. Έχω περάσει ενα dvd στον σκληρό χρησιμοποιώντας το dvd decrypter.Χώριστηκε σε 4 αρχεία με κατάληξη .vob,τα οποιά τα κόλλησα σε ένα ενιαιο χρησιμοποιώντας το filemerger. Όταν πηγαίνω τώρα να το δω στον bsplayer, το φορτώνει κανονικά αλλά το βλέπει σαν να είναι 35 λεπτά ενώ το εργό ειναι γύρω στα 95. Μόλις φτάσει στα 35,κολλάει ο χρονος ενώ το έργο συνεχίζει να παίζει. Έτσι όμως δεν συγχρονίζονται οι υπότιτλοι. Υπάρχει κάποιο άλλο πρόγραμμα ή κάποιος άλλος τρόπος να το δώ; Περιμένω τις απόψεις σας! :o

Είσαι σίγουρος ότι το filemerger μπορεί να κάνει σωστά αυτό που θέλεις; Γιατί με μια πρόχειρη ματιά είδα ότι δεν είναι φτιαγμένο ειδικά για να ενώνει αρχεία vob.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος mcde ( 6 Μάρ. 2004 , 21:17)

Είσαι σίγουρος ότι το filemerger μπορεί να κάνει σωστά αυτό που θέλεις; Γιατί με μια πρόχειρη ματιά είδα ότι δεν είναι φτιαγμένο ειδικά για να ενώνει αρχεία vob.

Απ'ότι ξέρω το filemerger ενώνει όλα τα αρχεία, δεν έχει κάποιους συγκεκριμένους τύπους αρχείων. Και εκτός αυτού το έχω ξαναδοκιμάσει με αρχεία .vob και μου έιχε δουλέψει μια χαρά ;)

Φαντάζομαι και οι κανονικοί DVD players παίζουν .vob αρχεία, όπως το PowerDVD ή WinDVD.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος mikem4600 ( 6 Μάρ. 2004 , 21:39)

Φαντάζομαι και οι κανονικοί DVD players παίζουν .vob αρχεία, όπως το PowerDVD ή WinDVD.

Έχεις δίκιο αλλά μ'αυτά δεν μπορώ να φορτώσω και τους υπότιτλους ;)

Κι εγώ νομίζω ότι δεν αρκεί η "χύμα" ένωση για να παίξουν ατα αρχεία vob. Ούτως ή άλλως γιατί δεν χρησιμοποιείς Gordian Knot για να τελειώνεις;

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος mikem4600 ( 6 Μάρ. 2004 , 21:44)

Κι εγώ νομίζω ότι δεν αρκεί η "χύμα" ένωση για να παίξουν ατα αρχεία vob. Ούτως ή άλλως γιατί δεν χρησιμοποιείς Gordian Knot για να τελειώνεις;

Δεν θέλω να μπω στην διαδικασία να το μετατρέψω σε .avi (αν κατάλαβα καλά αυτό εννοείς)

Γράφει στο αρχικό post ότι δοκίμασε να ανοίξει το ενωμένο vob με το bsplayer και είχε προβλήματα. Ίσως είναι καλύτερα να τα ανοίγει στη σειρά με κάποιον player, χωρίς να τα ενώσει.

Το καλύτερο που έχει να κάνει είναι να μην κάνει split τα vobs καθόλου. Το DVD Decrypter έχει επιλογή να διαλέξεις σε ποιό σημείο να κάνει split τα vobs ή να μην τα splitάρει καθόλου.

Αλλά και με τα splitαρισμένα αρχεία, μπορείς να κάνεις δουλειά αν τα φορτώσεις όλα ένα-ένα. Το PowerDVD το κάνει π.χ.

Από τα vobs δε γίνεται να φορτώσεις τους υπότιτλους, γιατί αυτοί βρίσκονται στα αντίστοιχα ifos. Προτείνω αφού κάνεις rip τα vobs της ταινίας, να δημιουργήσεις ένα ifo με το dvd2one.

Λοιπόν, το DVD Decrypter επίτηδες κάνει split τα vob για να είναι συμβατά τα DVD που θα γράψεις με επιτραπέζιες συσκεύες (αρχεία < 1GB). Τώρα το bsplayer δεν ξέρω τι ρόλο παίζει (sorry :o) αλλά το PowerDVD αν του πεις να ανοίξει τα αρχέια από το σκληρό (όχι ένα ένα vob, υπάρχει νομίζω μια επιλογή open dvd from hard disk ή κάπως έτσι) θα παίξει την ταινία κανονικά και με μενού και με υπότιτλους αν υπάρχουν (εγώ έτσι τσεκάρω τις ταινίες πριν τις γράψω). Τώρα δεν ξέρω ακριβώς για πιο λόγο θέλει να τις παίξει ο szzs από το σκληρό, αλλά σαν preview αυτό ξέρω...

Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS)

Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920)

★ ★ ★ ★ ★ ★ ★

Απο το decrupter πρεπει να κανεις rip full dvd (η καπως ετσι), ετσι ωστε να γινουν rip και τα vob και τα ifo (μπορεις και απλως να διαλεξεις αυτα που θες σε μια αλλη επιλογη του).

Οποτε, τοτε κανεις open dvd root απο το power dvd και εισαι jet... Και μενου και υποτιτλοι...

Εγω τουλαχιστον το εχω κανει ετσι πολλεεες φορες

Οπως ειπε και ο gkantemis, πρεπει να κανεις full rip το DVD. Διαλεγεις απο το Menu: Tools/File και διαλεγεις ολα τα αρχεια και οχι αυτα που εχει διαλεξει το προγραμμα και θα εχεις ενα πιστο αντιγραφο του DVD στο σκληρο σου.
Infinite loneliness

• 7 months later...