stefan0s_7 Δημ. February 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2011 στην ουσια ειναι σαν το μαρκετ αλλα εχει ελευθερες εφαρμογες που κανονικα τις πληρωνεις. Aν σου ειναι ευκολο κανεις εγραφη, το κατεβαζεις και το περνας στο κινητο http://www.applanet.net/Forum/downloads.php?do=file&id=8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geil Δημ. February 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2011 στην ουσια ειναι σαν το μαρκετ αλλα εχει ελευθερες εφαρμογες που κανονικα τις πληρωνεις. Aν σου ειναι ευκολο κανεις εγραφη, το κατεβαζεις και το περνας στο κινητο http://www.applanet.net/Forum/downloads.php?do=file&id=8 Εγω το κατεβασα χωρις λογαριασμο και μου φανηκε περιεργο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan0s_7 Δημ. February 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2011 (edited) Εγω το κατεβασα χωρις λογαριασμο και μου φανηκε περιεργο σοβαρα??? εισαι τυχερος. εγω μολις τωρα αναγαστηκα να κανω εναν. φιλε Strangfroot αδικα θα κανεις την διαδηκασια. εψαξα και δεν το εχει Edited February 16, 2011 by stefan0s_7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Strangfroot Δημ. February 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2011 σοβαρα??? εισαι τυχερος. εγω μολις τωρα αναγαστηκα να κανω εναν. Εχω κολλησει στην ερωτηση ''What is the name of this forum backwards (lowercase)''.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan0s_7 Δημ. February 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2011 Εχω κολλησει στην ερωτηση ''What is the name of this forum backwards (lowercase)''.... tenalppa αυτο γραψε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geil Δημ. February 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2011 σοβαρα??? εισαι τυχερος. εγω μολις τωρα αναγαστηκα να κανω εναν. φιλε Strangfroot αδικα θα κανεις την διαδηκασια. εψαξα και δεν το εχει Ναι,την πρωτη φορα που πηγα να το κατεβασω ηθελε λογαριασμο,αλλα πριν λιγες μερες που κατεβασα την νεα εκδοση δεν μου ζητησε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan0s_7 Δημ. February 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2011 Ναι,την πρωτη φορα που πηγα να το κατεβασω ηθελε λογαριασμο,αλλα πριν λιγες μερες που κατεβασα την νεα εκδοση δεν μου ζητησε. μακαρι να μπορουσα να το αποφυγω. παντως φαινεται αρκετα καλο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Strangfroot Δημ. February 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2011 Ναι,την πρωτη φορα που πηγα να το κατεβασω ηθελε λογαριασμο,αλλα πριν λιγες μερες που κατεβασα την νεα εκδοση δεν μου ζητησε. Σκεφτομαι αν εκανα καποια αναβαθμιση, μηπως γινονταν κατι....Χθες κατεβαζε περιπου 1 ωρα και υποτιθεται οτι εγινε αναβαθμιση, αλλα περα απο καποια εικονιδια που ειδα πχ ''Συμβουλος εγαρμογων'', δεν ειδα να αλλαζει κατι αλλο.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan0s_7 Δημ. February 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2011 Σκεφτομαι αν εκανα καποια αναβαθμιση, μηπως γινονταν κατι....Χθες κατεβαζε περιπου 1 ωρα και υποτιθεται οτι εγινε αναβαθμιση, αλλα περα απο καποια εικονιδια που ειδα πχ ''Συμβουλος εγαρμογων'', δεν ειδα να αλλαζει κατι αλλο.... ποια αναβαθμηση εχεις κανει??? η 2.2 εχει καποια προβληματα με το bluetooth. ισως εκει να ειναι το θεμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Strangfroot Δημ. February 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2011 ποια αναβαθμηση εχεις κανει??? η 2.2 εχει καποια προβληματα με το bluetooth. ισως εκει να ειναι το θεμα Μεσα απο το LG update.....Στο Software version μου δειχνει ''GT540-v20b-DEC-03-2010'' και εκδοση υλικολογισμικου 2.1-update 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan0s_7 Δημ. February 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2011 Μεσα απο το LG update.....Στο Software version μου δειχνει ''GT540-v20b-DEC-03-2010'' και εκδοση υλικολογισμικου 2.1-update 1 ενταξει δεν υπαρχει καποιο προβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
airtim Δημ. February 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2011 Πριν λιγες μερες βγηκε η cyanogenmod 7 η οποια ειναι μια τροποποιημενη εκδοση του android gingerbread (2.3). Τα bugs πανω κατω ειναι αυτα που ισχυουν και στην 6.1. Περισσοτερες πληροφοριες εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=927379. Θα την δοκιμαζα για να εχουμε μια πιο γενικη εικονα αλλα λογω καποιου προβληματος δεν ειναι εφικτο αυτη την στιγμη λέει πως είναι ακόμα σε πειραματικό στάδιο, όμως όταν είναι έτοιμη η ROM απο cyano θα την βάλω μέσα, τους λατρεύω !!! να δω το gt540 με ginger για να το βουλώσουν κάτι ψώνια με HTC !!! :p :X (λίγο trash talkin για χαβαλέ) Παράθεση SKY is_the LIMIT STOP C.I.S.P.A. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan0s_7 Δημ. February 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2011 λέει πως είναι ακόμα σε πειραματικό στάδιο, όμως όταν είναι έτοιμη η ROM απο cyano θα την βάλω μέσα, τους λατρεύω !!! να δω το gt540 με ginger για να το βουλώσουν κάτι ψώνια με HTC !!! :p :X (λίγο trash talkin για χαβαλέ) ελευθερα, δεν υπαρχει προβλημα. οντως, ειναι σε πειραματικο σταδιο ακομα και εχει αρκετες ελλειψεις αλλα βρησκεται σε καλο δρομο και την περιμενουμε αμεσα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aekmel Δημ. February 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2011 Υπαρχουν πολλα navigation οπως το navigon,aura,ndrive,igo.Εγω χρησιμοποιω το navigon,πολυ καλο,κλειδωνει gps στο πι και φι!!! ολα αυτα ειναι επι πληρωμή αν δεν κανω λαθος κανα free δεν παιζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geil Δημ. February 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2011 ολα αυτα ειναι επι πληρωμή αν δεν κανω λαθος κανα free δεν παιζει Οχι δεν υπαρχει μεχρι τωρα free τιποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan0s_7 Δημ. February 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2011 ολα αυτα ειναι επι πληρωμή αν δεν κανω λαθος κανα free δεν παιζει μπορει να το κατεβασει απο τορρεντ αλλα δεν ξερω αν πρεπει να πληρωσεις κατι σαν συνδρομη στο μελλον Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nektarios_nick Δημ. February 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2011 Ρε παιδια δεν μπορω να καταλαβω πως θα βαλω fastboot !!Λετε να ανοιξω το κινητο και μετα να πατησω το κουμπι τις καμερας !!Το μονο που κανει ειναι να ανοιγει .. Αυτη 2.2.1 ειναι το περιεργη . Αν μπορει καποιος να μου πει βημα βημα αλλα βημα βημα πως θα βαλω την 2.2.1 !!Σας παρακαλώ πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan0s_7 Δημ. February 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2011 Ρε παιδια δεν μπορω να καταλαβω πως θα βαλω fastboot !!Λετε να ανοιξω το κινητο και μετα να πατησω το κουμπι τις καμερας !!Το μονο που κανει ειναι να ανοιγει .. Αυτη 2.2.1 ειναι το περιεργη . Αν μπορει καποιος να μου πει βημα βημα αλλα βημα βημα πως θα βαλω την 2.2.1 !!Σας παρακαλώ πολυ οταν ειναι κλειστο θα αφησεις το χερι σου πατημενο στην καμερα και θα ανοιξεις το κινητο. θα ανοιξει και μετα θα σου βγαλει μια μαυρη οθονη και τιποτα αλλο. τοτε θα εχει μπει. αν συνεχιζεις να εχει προβλημα πες μου να σου φτιαξω εναν οδηγο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nektarios_nick Δημ. February 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2011 stefan0s_7 σε παρακαλω φτιαξε μου εναν οδηγο ,εχω καψει το μυαλο μου .. Βοηθησε με σε παρακαλω με εναν αναλυτικο οδηγο ωστε να καταλαβω .... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan0s_7 Δημ. February 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2011 stefan0s_7 σε παρακαλω φτιαξε μου εναν οδηγο ,εχω καψει το μυαλο μου .. Βοηθησε με σε παρακαλω με εναν αναλυτικο οδηγο ωστε να καταλαβω .... θελεις εναν ολοκληρομενο η απο το σημειο του φαστμπουτ και μετα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gepapadopoulos Δημ. February 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2011 (edited) θελεις εναν ολοκληρομενο η απο το σημειο του φαστμπουτ και μετα? Φιλε stefan0s_7 αν φτιαξεις βημα βημα πως εγκαθιστουμε την 2.2.1 εισαι θεος!!! Στο Site του μοντακο τα λεει ψιλομπερδεμενα..... Ειδικα αυτο με το fast boot.... Δεν εχω καταλαβει πολλα απο το τι γινεται..... Επισης την CyanogenMod 6.1.1 απο που την κατεβαζουμε? Δεν εχει λινκ..... Edited February 18, 2011 by Gepapadopoulos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan0s_7 Δημ. February 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2011 Φιλε stefan0s_7 αν φτιαξεις βημα βημα πως εγκαθιστουμε την 2.2.1 εισαι θεος!!! Στο Site του μοντακο τα λεει πολυυυυ μπερδεμενα..... Ειδικα αυτο με το fast boot.... Δεν εχω καταλαβει χριστο απο το τι γινεται..... Ηρεμια χρειαζεται. Οταν τα καταφερεται θα δειτε πως ειναι παρα πολυ ευκολο. Δωστε μου λιγο χρονο και θα τον εχετε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nektarios_nick Δημ. February 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2011 stefan0s_7 ολα απο την αρχη ,δεν μπορω να καταλαβω και ειναι πολυ μπερδεμενα !!Για αρχη εχω την 2.1 και πες μου μετα απο την αρχη πως θα βαλω την 2.2.1 ... Σε ευχαριστω αλλα εχω παθει σοκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gepapadopoulos Δημ. February 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2011 Ηρεμια χρειαζεται. Οταν τα καταφερεται θα δειτε πως ειναι παρα πολυ ευκολο. Δωστε μου λιγο χρονο και θα τον εχετε Χαχα, ο nektarios_nick ετοιμος για εφραγμα :p.... Παντως βαλε και ενα λινκ για την CyanogenMod 6.1.1 γιατι δεν βρηκα καποιο λινκ.... Σε ευχαριστω πολυ εκ των προτερων!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gepapadopoulos Δημ. February 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2011 stefan0s_7 ολα απο την αρχη ,δεν μπορω να καταλαβω και ειναι πολυ μπερδεμενα !!Για αρχη εχω την 2.1 και πες μου μετα απο την αρχη πως θα βαλω την 2.2.1 ... Σε ευχαριστω αλλα εχω παθει σοκ Χαλαροτητα χρειαζεται φιλε μου και υπομονη.... Μην τρελαινεσαι.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts