giothesuper Δημ. September 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2010 πολυ καλο κινητο..το αγορασε χτες μια φιλη μου..ειχε πολυ καλη οθονη ωραιο μενου και πρωτη φορα που λειτουργησα το android μου φανηκε πολυ καλο...ηταν τελειο το κινητο..στο android market μπορεις να μπαινεις με wifi..???πολυ εντυπωση μου εκανε και το μενου..το πως απορριπτεις της κλησεις το πως ανοιγεις το κινητο και πολλα αλλα..να ρωτησω και κατι αλλο??στο μενου ειχε κατω 3 τελιτσες και ηταν στην μεσαια τι ηταν αυτο?? Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pch13 Δημ. September 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2010 στο μενου ειχε κατω 3 τελιτσες και ηταν στην μεσαια τι ηταν αυτο?? Σημαίνει οτι εχεις αλλες 2 οθονες εκτος απο την αρχικη.μια δεξια και μια αριστερα.αμα συρεις το δαχτυλο πανω στην οθονη δεξια ή αριστερα θα δεις τι εννοώ.επισης μπορείς να βάλεις μεχρι και 7 οθόνες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. September 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2010 Σημαίνει οτι εχεις αλλες 2 οθονες εκτος απο την αρχικη.μια δεξια και μια αριστερα.αμα συρεις το δαχτυλο πανω στην οθονη δεξια ή αριστερα θα δεις τι εννοώ.επισης μπορείς να βάλεις μεχρι και 7 οθόνες στο μενου??η στο φοντο??μονο στο φοντο το πετυχα στο μενου δεν πηγαινε Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixlis Δημ. September 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2010 στο μενου??η στο φοντο??μονο στο φοντο το πετυχα στο μενου δεν πηγαινε στο φοντο μονο γινεται :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. September 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2010 στο φοντο μονο γινεται :) ευχαριστω φιλε:) Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgis_4 Δημ. September 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2010 To pc suite IV σε μένα δούλεψε (περίπου, όχι εντελώς) σε pc με XP. Με Vista και Windows 7 τίποτα. Κολλάνε τα πάντα. Δεν ολοκληρώνει το setup ή αν το κάνει δεν βλέπει το τηλέφωνο. Η LG δεν υποστηρίζει επίσημα το pc suite IV για το 540GT. (Ούτε το LG On Screen Phone κλπ) Έβαλα και ADB drivers με το χέρι.. τζίφος, οπότε το παράτησα. Ξέρει κάποιος καλή εφαρμογή για pc σαν SIM Toolkit ας πούμε? Παρατήρησα ότι το Android menu (όχι της LG από το Home Selector app) είναι πολύ πιο γρήγορο (πιο ελαφρύ ίσως). Επίσης όσο φορτώνεις το τηλ με εφαρμογές τόσο κολλάει. Κάθε 5 λεπτά πρέπει να κάνεις Kill όλες τις μικρο-βλακείες που φορτώνει. Κάποιος φίλος έχει κάνει root το τηλ? Με ποιά app? (που να είναι και reversible πίσω στο default - μη χάσουμε και την εγγύηση..!) Όσο Γιατι κατι μου λεει οτι ειναι θεμα pc η μη σωστης εγκαταστασης και οχι της εφαρμογης... Σε εμενα και σε αλλους πως δουλευει μια χαρα?:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixlis Δημ. September 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2010 Γιατι κατι μου λεει οτι ειναι θεμα pc η μη σωστης εγκαταστασης και οχι της εφαρμογης... Σε εμενα και σε αλλους πως δουλευει μια χαρα?:confused: δεξι κλικ ανοιγμα εφαρμογης ως διαχειριστης στα 7αρια μου (32bit) εμενα μια χαρα ειναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pouf Δημ. September 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2010 το κινητό αξίζει να το αγοράσω??έχει ελαττώματα??:blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geman Δημ. September 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2010 Μήπως γνωρίζει κάποιος που μπορώ να βρω το pc suite IV ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafos90 Δημ. September 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2010 Μήπως γνωρίζει κάποιος που μπορώ να βρω το pc suite IV ; http://uk.lgairsync.com/sp.InitNoUserSupportUseLinkAir.tws Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geman Δημ. September 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2010 http://uk.lgairsync.com/sp.InitNoUserSupportUseLinkAir.tws Ευχαριστώ φίλε μου :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafos90 Δημ. September 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2010 Ευχαριστώ φίλε μου :) Τίποτα:) Το πήρα και γω το κινητάκι για τη μητέρα μου.Καλούλι είναι.Παίζει και divx χωρίς μετατροπές.Αν η οθόνη ήταν και capacitive θα ήταν πραγματικά ότι καλύτερο για τη τιμή του.Αλλά και πάλι καλό είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geman Δημ. September 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2010 Εγκατέστησα το PC suite IV προσπαθώ να συνδέσω το κινητό είτε με USB είτε με ΒΤ αλλά τίποτα. Μήπως ξέρει κανείς τι μπορεί να συμβαίνει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafos90 Δημ. September 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2010 Εγκατέστησα το PC suite IV προσπαθώ να συνδέσω το κινητό είτε με USB είτε με ΒΤ αλλά τίποτα. Μήπως ξέρει κανείς τι μπορεί να συμβαίνει; Κάτι δεν κάνεις σωστά.Σου έβγαλε μήπως ότι δεν εγκαταστάθηκε σωστά και να το εγκαταστήσεις με τη χρήση προτεινόμενων ρυθμίσεων? Αν εγκαταστάθηκε σωστά άνοιξε το pc suite 4 και συνέδεσε το κινητό με τον υπολογιστή με το usb καλώδιο.Θα το αναγνωρίσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geman Δημ. September 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2010 Κάτι δεν κάνεις σωστά.Σου έβγαλε μήπως ότι δεν εγκαταστάθηκε σωστά και να το εγκαταστήσεις με τη χρήση προτεινόμενων ρυθμίσεων? Αν εγκαταστάθηκε σωστά άνοιξε το pc suite 4 και συνέδεσε το κινητό με τον υπολογιστή με το usb καλώδιο.Θα το αναγνωρίσει. Δε μου βγάζει κάποιο σφάλμα στην εγκατάσταση. Δείχνει να γίνεται κανονικά. Ξεκινάω το πρόγραμμα, συνδέω το κινητό, μπαίνει στο LG Air Sync Setup Wizard αλλά δε το εντοπίζει. Μου βγάζει Please check the following: 1. make sure that the phone is turned on. 2. make sure that the phone is connected to your PC. 3. select the ‘’PC Suite’’ mode in your phone Όσον αφορά το 3 υπάρχει κάποια εφαρμογή στο κινητό που πρέπει να ενεργοποιήσω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cpinelo Δημ. September 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2010 Δε μου βγάζει κάποιο σφάλμα στην εγκατάσταση. Δείχνει να γίνεται κανονικά. Ξεκινάω το πρόγραμμα, συνδέω το κινητό, μπαίνει στο LG Air Sync Setup Wizard αλλά δε το εντοπίζει. Μου βγάζει Please check the following: 1. make sure that the phone is turned on. 2. make sure that the phone is connected to your PC. 3. select the ‘’PC Suite’’ mode in your phone Όσον αφορά το 3 υπάρχει κάποια εφαρμογή στο κινητό που πρέπει να ενεργοποιήσω; Ρυθμισεις --> Αποθηκευση σε καρτα sd -->Μαζικης αποθηκευσης.Ξετσεκαρισε το τετραγωνακι.Το ιδιο ειχα παθει κ εγω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geman Δημ. September 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2010 Ρυθμισεις --> Αποθηκευση σε καρτα sd -->Μαζικης αποθηκευσης.Ξετσεκαρισε το τετραγωνακι.Το ιδιο ειχα παθει κ εγω. Ευχαριστώ φίλε. Όντος αυτό ήταν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixlis Δημ. September 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2010 Ευχαριστώ φίλε. Όντος αυτό ήταν. καλε δεν ειναι φιλος, φιλη ειναι:lol::p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geman Δημ. September 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2010 Δε το ήξερα... δε δείχνει κάτι στο "φύλο". :D Tnx anyway Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tayler7 Δημ. September 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2010 Ακόμη να μου απαντήσει η lg . Μήπως υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος να επεξεργαστώ τις επαφές μου από το pc και μετά να τις περάσω στο κινητό ; Επίσης έχω παρατηρήσει ότι δεν μπορείς να βάλεις στο αθόρυβο την κάμερα . Και κάπου διάβαζα ότι είναι μια νέα νομοθεσία όπου θα ισχύσει για όλα τα νέα κινητά ώστε να αποφευχθούν οι "spy" pictures . Μήπως υπάρχει κανά προγραμματάκι που να βγάζεις φωτοργαφίες χωρίς θόρυβο ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixlis Δημ. September 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2010 υπενθυμιζω πως πρεπει να κανετε καλο calibrate και θα δειτε μεγαλη διαφορα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odintiatros Δημ. September 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2010 Ακόμη να μου απαντήσει η lg . Μήπως υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος να επεξεργαστώ τις επαφές μου από το pc και μετά να τις περάσω στο κινητό ; Επίσης έχω παρατηρήσει ότι δεν μπορείς να βάλεις στο αθόρυβο την κάμερα . Και κάπου διάβαζα ότι είναι μια νέα νομοθεσία όπου θα ισχύσει για όλα τα νέα κινητά ώστε να αποφευχθούν οι "spy" pictures . Μήπως υπάρχει κανά προγραμματάκι που να βγάζεις φωτοργαφίες χωρίς θόρυβο ; παρε τηλεφωνο τον τριανταφυλλοπουλο κατι θα ξερει αυτος :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. September 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2010 Τι γινεται ρε παιδια με τα 2g δικτυα; 2 μερες κατεβηκα καπου που δεν ειχε 3g και το κινητο ηταν λες και δεν επιανε σημα!!! Σπανια μπορουσα να καλεσω!!! Λυση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgis_4 Δημ. September 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2010 Τι γινεται ρε παιδια με τα 2g δικτυα; 2 μερες κατεβηκα καπου που δεν ειχε 3g και το κινητο ηταν λες και δεν επιανε σημα!!! Σπανια μπορουσα να καλεσω!!! Λυση; Μηπως εχεις VODAFONE? :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koolxs2973 Δημ. September 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2010 Από νέα έκδοση λειτουργικού κανένα νέο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts