Jump to content

LG Optimus (GT540)

Spidey
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κοίτα να δεις...πριν λίγο ήμουν στο market και έχει μια εφαρμογή που την είδα και την προσπέρασα γιατί δε με ενδιέφερε. Προσπαθώ να θυμηθώ την ονομασία της και δε μπορώ. Πάντως είχα διαβάσει ότι είναι μόνο για xperia mini οπότε για Lg gt540 ίσως δεν κάνει. Πάτα στο market τις λέξεις record calls και σιγουρα θα σου βγάλει κάτι.

• Απαντήσεις 2,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Παιδιά λύστε μου μια απορία. Πόσοι από εσάς χρησιμοποιείτε το Link2SD χωρίς προβλήματα; Εγώ όσες φορές το έβαλα μετά από 1-2 μέρες αρχίζουν και όλο πιο συχνά βγάζει μηνύματα λάθους το κινητό και μηνύματα ότι η τάδε εφαρμογή (πχ lg home και τέτοια) πρέπει να κλείσει. Όταν αυτό καταντά ανυπόφορο λόγω μεγάλης συχνότητας πρέπει να γίνει reset στις εργοστασιακές κλπ κλπ αλλά και πάλι τα προβλήματα επανέρχονται. Πολλές φορές πάλι, μετά από κάποιες ώρες στην αναμονή στην τηλέφωνο, όταν πηγαίνεις να μπεις στο παράθυρο των εφαρμογών, σε πετάει έξω και το destop αρχίζει και αναβοσβήνει αδιάκοπα και πρέπει να κάνεις reboot. Σε κανέναν δεν συμβαίνει αυτό; Και είμαι 99% σίγουρος ότι ευθύνεται το Link2SD. όταν δεν το έχω εγκατεστημένο δεν παρουσιάζει τέτοια προβλήματα.

Πείτε μου τη γνώμη σας....ευχαριστώ.

Παιδια, τι γινεται με το market?μπενω στις νεες εφαρμογες και μ βγαζει ενα εικονιδιο που λεει "η εφαρμογη market διακοπικε ξαφνικα.δοκιμαστε αργοτερα".και σε εναν φιλο μου που εχει android του το βγαζει...ευχαριστω...

Παιδιά λύστε μου μια απορία. Πόσοι από εσάς χρησιμοποιείτε το Link2SD χωρίς προβλήματα; Εγώ όσες φορές το έβαλα μετά από 1-2 μέρες αρχίζουν και όλο πιο συχνά βγάζει μηνύματα λάθους το κινητό και μηνύματα ότι η τάδε εφαρμογή (πχ lg home και τέτοια) πρέπει να κλείσει. Όταν αυτό καταντά ανυπόφορο λόγω μεγάλης συχνότητας πρέπει να γίνει reset στις εργοστασιακές κλπ κλπ αλλά και πάλι τα προβλήματα επανέρχονται. Πολλές φορές πάλι, μετά από κάποιες ώρες στην αναμονή στην τηλέφωνο, όταν πηγαίνεις να μπεις στο παράθυρο των εφαρμογών, σε πετάει έξω και το destop αρχίζει και αναβοσβήνει αδιάκοπα και πρέπει να κάνεις reboot. Σε κανέναν δεν συμβαίνει αυτό; Και είμαι 99% σίγουρος ότι ευθύνεται το Link2SD. όταν δεν το έχω εγκατεστημένο δεν παρουσιάζει τέτοια προβλήματα.

Πείτε μου τη γνώμη σας....ευχαριστώ.

Σε εμένα όταν είχα την 2.1 με Link2SD λειτουργούσε χωρίς κανένα πρόβλημα με όλες τις εφαρμογές,δεν έχω διαβάσει σε κανένα forum παρόμοιο πρόβλημα τι να σου πω ίσως να μην έγινε από την αρχή καλή εγκατάσταση της rom δεν ξέρω πραγματικά τι μπορεί να φταίει :(

Σε εμένα όταν είχα την 2.1 με Link2SD λειτουργούσε χωρίς κανένα πρόβλημα με όλες τις εφαρμογές,δεν έχω διαβάσει σε κανένα forum παρόμοιο πρόβλημα τι να σου πω ίσως να μην έγινε από την αρχή καλή εγκατάσταση της rom δεν ξέρω πραγματικά τι μπορεί να φταίει :(

Ναι όντως και εγώ όταν το είχα μέχρι και χθες λειτουργούσε τέλεια. Μήπως δεν έχεις κάνει σωστά την διαδικασία διαμερίσματος της κάρτας μνήμης και σου το κάνει? Φρόντισε να κάνεις τα 3/4 της κάρτας σου κανονική και το άλλο 1/4 για να το χρησιμοποιείς σε εφαρμογές με το link2SD.Πάντως εγώ αδερφέ πήγα σε 2.3.4 Soft-mod SwiftDroid M4 και όλα τέρμα. Είναι μακράν η καλύτερη ROM. Σου την συνιστώ ανεπιφύλακτα!!!!

Βλέπω ότι λειτουργούν όλα με την καινούρια ROM, τουλάχιστον έτσι λέει στις αντίστοιχες σελίδες. Να δούμε. Θα κάνω ένα backup με recovery και από εκεί θα κάνω και restore! Φυσικά ο καλύτερος τρόπος ever! THX guys!

Ναι όντως και εγώ όταν το είχα μέχρι και χθες λειτουργούσε τέλεια. Μήπως δεν έχεις κάνει σωστά την διαδικασία διαμερίσματος της κάρτας μνήμης και σου το κάνει? Φρόντισε να κάνεις τα 3/4 της κάρτας σου κανονική και το άλλο 1/4 για να το χρησιμοποιείς σε εφαρμογές με το link2SD.Πάντως εγώ αδερφέ πήγα σε 2.3.4 Soft-mod SwiftDroid M4 και όλα τέρμα. Είναι μακράν η καλύτερη ROM. Σου την συνιστώ ανεπιφύλακτα!!!!

Πράγματι, μέχρι τώρα φαίνεται με διαφορά η καλύτερη, και η μπαταρία είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση. Οσο καιρο χρησιμοποιούσα το Link2SD δεν είχα ποτέ πρόβλημα, αλλα για να πω την αλήθεια ποτέ δε μετέφερα πολλές εφαρμογές στην κάρτα μνήμης.

Μηπως μεταφέρεις εφαρμογές που τρέχουν συνεχώς στο Background;; ή κάποιες που έχεις και σε widget;;

Βλέπω ότι λειτουργούν όλα με την καινούρια ROM, τουλάχιστον έτσι λέει στις αντίστοιχες σελίδες. Να δούμε. Θα κάνω ένα backup με recovery και από εκεί θα κάνω και restore! Φυσικά ο καλύτερος τρόπος ever! THX guys!

Δεν έχει restore, απλά βάζεις το zip στο root της κάρτας μνήμης και μετά το τρέχεις απο το recovery

Παιδιά εγώ την έβαλα χθες. Και απεγκατέστησα κάποια πράματα και έβαλα κάποια δικά μου. Θέλω τώρα να κάνω ένα backup όλο το κινητό και αν χρειαστεί κάποια στιγμή να βάλω κάποια άλλη ROM και δε μου αρέσει και θέλω να γυρίσω σε αυτή που έκανα backup χωρίς να χρειαστεί να ξαναβάζω τις ίδιες εφαρμογές. Πως το κάνω αυτό. Είδα πως έχω κάποιο clockwork. Πείτε μου βήμα βήμα τι να κάνω.

Όποιος έχει την Swiftdroid 2.0 M4 και θέλει και RDS στο ραδιόφωνο τότε πάει στο market και κατεβάζει την εφαρμογή Spirit FM Radio :)

https://market.android.com/details?id=com.mikersmicros.fm

Παιδιά εγώ την έβαλα χθες. Και απεγκατέστησα κάποια πράματα και έβαλα κάποια δικά μου. Θέλω τώρα να κάνω ένα backup όλο το κινητό και αν χρειαστεί κάποια στιγμή να βάλω κάποια άλλη ROM και δε μου αρέσει και θέλω να γυρίσω σε αυτή που έκανα backup χωρίς να χρειαστεί να ξαναβάζω τις ίδιες εφαρμογές. Πως το κάνω αυτό. Είδα πως έχω κάποιο clockwork. Πείτε μου βήμα βήμα τι να κάνω.

• Κλείσε το κινητό
  • Ανοιξέ το, κρατώντας πατημένο το Home. Έτσι θα μπείς στο Recovery. Μέσα στο recovery κινήσε με τα βελάκια, οκ είναι το πλήκτρο κλήσης, και πίσω η απόρριψη κλήσης.
  • Πήγαινε στο Backup and Restore και μετά Backup.
  • Οταν τελειώσει η διαδικασία πάτα Reboot device.

To backup θα είναι στην κάρτα μνήμης σου, στο Clockworkmod->backups

• Κλείσε το κινητό
  • Ανοιξέ το, κρατώντας πατημένο το Home. Έτσι θα μπείς στο Recovery. Μέσα στο recovery κινήσε με τα βελάκια, οκ είναι το πλήκτρο κλήσης, και πίσω η απόρριψη κλήσης.
  • Πήγαινε στο Backup and Restore και μετά Backup.
  • Οταν τελειώσει η διαδικασία πάτα Reboot device.

To backup θα είναι στην κάρτα μνήμης σου, στο Clockworkmod->backups

Οκ το δοκιμάζω και θα σε ενημερώσω για τυχόν απορίες και αν όλα πήγαν καλά.

@Papp0us. ίσως έχεις δίκιο σχετικά με τις εφαρμογές που τρέχουν στο φόντο. Για παράδειγμα μια από τις εφαρμογές που μου έβγαζε πρόβλημα και την έστειλα ήταν η Handcent. Όμως πώς θα ξέρω αν πραγματικά μια εφαρμογή τρέχει ή όχι στο φόντο, πλην των προφανών; Τέλος πάντων μάλλον θα βάλω την καινούρια ρομ με το data2sys. Όπως έιπα σε άλλο post είχα βάλει μια αντίστοιχη ρομ που έτρωγε πολύ την μπαταρία. Για να δούμε τι θα δούμε...

==============================

Κατέβασα την ΡΟΜ, την αποσυμπιέζω στον φάκελο Clockwork/backup αλλά το recovery δεν μου αναγνωρίζει την ΡΟΜ διότι μάλλον θέλει ένα φορμάτ του φακέλου του στιλ XXXX-XX-XX.XX.XX.XXX.

Τι να κάνω;

Edited by koolxs2973

Οποιος μπορει ας ποσταρει ενα λινκ για την Swiftdroid 2.0 M4....ευχαριστω.!

Για εγκατάσταση με fastboot

1) http://fileshare.in.ua/4477460

2) http://depositfiles.com/en/files/ygushi0rj

Όποιο διαλέξεις το ίδιο είναι, απλά το ανεβάσαν σε 2 hosters.

Οποιος μπορει ας ποσταρει ενα λινκ για την Swiftdroid 2.0 M4....ευχαριστω.!

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=927379

@Papp0us. ίσως έχεις δίκιο σχετικά με τις εφαρμογές που τρέχουν στο φόντο. Για παράδειγμα μια από τις εφαρμογές που μου έβγαζε πρόβλημα και την έστειλα ήταν η Handcent. Όμως πώς θα ξέρω αν πραγματικά μια εφαρμογή τρέχει ή όχι στο φόντο, πλην των προφανών; Τέλος πάντων μάλλον θα βάλω την καινούρια ρομ με το data2sys. Όπως έιπα σε άλλο post είχα βάλει μια αντίστοιχη ρομ που έτρωγε πολύ την μπαταρία. Για να δούμνε τι θα δούμε...

Η νέα Swiftdroid έχει διορθώσει σημαντικά το πρόβλημα με τη μπαταρία. Με την προηγούμενη έκδοση δεν έβγαζε 12ώρο το κινητό μου, και με την νέα που κυκλοφόρησε χθες αν δεν κάνω λαθος, μετά απο μια μέρα full χρήση είμαι στο 60% , αρα έχω άλλη μια μέρα full μάλλον.

Αν δε σου φτάνει και πάλι η αυτονομία μπορείς να δοκιμάσεις την Froyo Optimum, http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1018199 που μου έβγαζε δυο μέρες στο άνετο

==============================

Κατέβασα την ΡΟΜ, την αποσυμπιέζω στον φάκελο Clockwork/backup αλλά το recovery δεν μου αναγνωρίζει την ΡΟΜ διότι μάλλον θέλει ένα φορμάτ του φακέλου του στιλ XXXX-XX-XX.XX.XX.XXX.

Τι να κάνω;

Δες αυτό, στο τέλος του άρθρου που λέει για αναβάθμιση

Παιδιά επειδή μου άρεσε το original πληκτρολόγιο της LG πως μπορώ να το εγκαταστήσω? Το βρήκα και το κατέβασα αλλά έχει κάτι φακέλους το rar και δε ξερω πως να το λειτουργησω. Δεν έχει apk αρχείο για εγκατάσταση. Ξέρει κανείς να με διαφωτίσει? Έχω την 2.3.4 v2.0 Μ4.

Παιδιά επειδή μου άρεσε το original πληκτρολόγιο της LG πως μπορώ να το εγκαταστήσω? Το βρήκα και το κατέβασα αλλά έχει κάτι φακέλους το rar και δε ξερω πως να το λειτουργησω. Δεν έχει apk αρχείο για εγκατάσταση. Ξέρει κανείς να με διαφωτίσει? Έχω την 2.3.4 v2.0 Μ4.

Για δοκίμασε αυτό http://www.mediafire.com/?r899chf1215j7aj

Ευχαριστώ αλλά Είναι το original? Γιατί αυτό που βρήκα εγώ λέγεται LG IME.

Εκει που το βρήκα λένε οτι ειναι το original :P δε χάνεις τίποτα, δοκίμασε και δες :lol:

Ξέρεις επίσης απο που αλλάζω την συντόμευση στην αρχική οθόνη. Δηλαδή στο κέντρο είναι το home και στα αριστερά το εικονίδο συντόμευσης για ''κλήσεις''. Στα δεξιά έχει το εικονίδο συντόμευσεις ''browser'' το οποίο θέλω να αλλάξω με το εικονίδο συντόμευσεις ''SMS'' δηλαδή για τα μηνύματα. Έψαξα αλλά δε βρήκα κάτι.Υπάρχει τέτοια δυνατότητα?

καληπσερα σε ολους.ρε παιδια εγκατεστησα το swype και δεν μπορω να το λειτουργησω.ξερω οτι η απορια μου παει σε applications software μερια αλλα επειδη μπαινω συχνα στο φορουμ και διαβαζω τα τρεχοντα ελεγα μηπως εχετε καμια ιδεα.στο site λοιπον της εφαρμογης ελεγε οτι υποστηριζονται τα ελληνικα αλλα μεσα στην εφαρμογη δεν εχει.γνωριζει κανεις πως μπορω να βαλω ελληνικα ή να το παρατησω και να την απεγκαταστησω μην μου πιανει και χωρο;

Για δοκίμασε αυτό http://www.mediafire.com/?r899chf1215j7aj

Εκει που το βρήκα λένε οτι ειναι το original :P δε χάνεις τίποτα, δοκίμασε και δες :lol:

Τελικά δε λειτουργεί. Είναι το γνήσιο αλλά όταν το διαλέγω κλείνει και λέει Υποχρεωτικό κλείσιμο. Προσπάθησα να το εγκαταστήσω και στο τηλέφωνο αλλά πάλι τα ίδια.

Papp0us Σε ευχαριστώ πολύ. Το άρθρο είναι διαφωτιστικό, αλλά δυστυχώς για κάποιο λόγο ΔΕΝ μπορώ να περάσω την ΡΟΜ μάλλον διότι έχω κάπως παλιά έκδοση του Clockwork (2.0.5.1?). Αυτό υποπτεύομαι διότι η διαδικασία με το zip αρχείο πάει να ξεκινήσει αλλά δεν ολοκληρώνεται. Μου κάνει abort.

Μετα το φλασαρισμα το κινιτο μου δεν δουλευει…παταω το κουμπι για να ανοιξει και το μονο που κανει ειναι η δονηση…και οταν το συνδεω στον υπολογιστη ακουγετε ο κλασικος ηχος που ακουγετε οταν συνδεεται…σε αυτην την περιπτωση τι κανουμε??ευχαριστω….!!

Papp0us Σε ευχαριστώ πολύ. Το άρθρο είναι διαφωτιστικό, αλλά δυστυχώς για κάποιο λόγο ΔΕΝ μπορώ να περάσω την ΡΟΜ μάλλον διότι έχω κάπως παλιά έκδοση του Clockwork (2.0.5.1?). Αυτό υποπτεύομαι διότι η διαδικασία με το zip αρχείο πάει να ξεκινήσει αλλά δεν ολοκληρώνεται. Μου κάνει abort.

Ποια Rom έχεις;; Δοκίμασε να την εγκαταστήσεις μέσω Fastboot. Ετσι μπορείς να κάνεις αναβάθμιση και το Clockworkmod

Μετα το φλασαρισμα το κινιτο μου δεν δουλευει…παταω το κουμπι για να ανοιξει και το μονο που κανει ειναι η δονηση…και οταν το συνδεω στον υπολογιστη ακουγετε ο κλασικος ηχος που ακουγετε οταν συνδεεται…σε αυτην την περιπτωση τι κανουμε??ευχαριστω….!!

Σου απαντάω και εδώ:

Σε ποιο σημείο ακριβώς σταμάτησε να ανταποκρίνεται;; Οταν εγκατέστησες τη 2.1 Fastboot; Οταν εγκατέστησες την Cyanogenmod7 ή έκανες αναβάθμιση απο παλιότερη έκδοση;;

Βγάλε τη μπαταρία απο το κινητό σου, ξαναβάλτη, και πάτα το Power Button, όσο κρατάς πατημένο το Volume down(το κάτω βελάκι που χαμηλώνει τη φωνή)

Θα σε βάλει σε Download Mode. Σύνδεσε τώρα το κινητό σου με USB, και λογικά θα το εντοπίσει. Οταν γίνει αυτό ξανακάνε τη διαδικασία με το KDZ_UPD και πέρνα τη 2.1 fastboot, και ξαναδοκίμασε..

Σε περίπτωση που οταν συνδέεις το κινητό σου σε Download mode δε στο βρίσκει ο υπολογιστής, πήγαινε απο τον Control Panel του υπολογιστή σου, και στo Device Manager στην καρτέλα Modems, θα έχει σαν συσκευή το «lge android usb modem». Πάτα δεξί πάνω του και Disable, και ξαναδοκίμασε

• The title was changed to LG Optimus (GT540)