seskou Δημ. February 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2011 ευχαριστω πολυ φιλε geil να σαι καλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aekmel Δημ. February 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2011 μολις αγορασα το κινητο και όντως με εχει αφησει εκπληκτο για αυτα που προσφερει για την τιμη του . Μπορει καποιος να μου πει πανω κατω τι πρεπει να κανω για να πετα η συσκευη (adroid 2,1 ........) γιατι εχουν γραφτει καμια 100αρια ποστ και δεν την παλευω να τα διαβασω ολα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan0s_7 Δημ. February 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2011 μολις αγορασα το κινητο και όντως με εχει αφησει εκπληκτο για αυτα που προσφερει για την τιμη του . Μπορει καποιος να μου πει πανω κατω τι πρεπει να κανω για να πετα η συσκευη (adroid 2,1 ........) γιατι εχουν γραφτει καμια 100αρια ποστ και δεν την παλευω να τα διαβασω ολα :) οριστε αδερφε http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=277810&page=52 τσεκαρε το σχολιο του mixlis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skorpios268 Δημ. February 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2011 Καλημέρα παιδιά κατάφερα και έκανα αυτό που περιγράφει ο geil στο post #1630 (app2sd στην 2.1 με το Link2SD) Όμως έχω μια απορία ενώ όλες τις εφαρμογές τις στέλνω στην SD Card (Linked ->SD Card) παρατηρώ οτι κάθε φορά που βάζω μια εφαρμογή μειώνεται (μεταξύ 150kb έως 800kb) και ο αποθηκευτικός χώρος του κινητού λίγο έτσι τρέχοντας το storage info του Link2SD μου δίνει Phone (21% Free) Total:140MB,Used:109MB,Free:30,47MB SD Card ext2 (91% Free) Total:820MB,Used:67,63MB,Free:752MB Στο κινητό αυτή την στιγμή δεν έχω καμία εφαρμογή που να την εγκατέστησα εγώ μόνο αυτές που είχε εξαρχής με την 2.1 Γιατί συμβαίνει αυτό?752ΜΒ Free έχω ακόμα στην sd card αλλά αντε να βάλω καμμιά 20αριά ακόμα εφαρμογές γιατί δεν θα με αφήσει να βάλω άλλες μιας που το κινητό θα μείνει με μηδέν αποθηκευτικό χώρο.Τι παίζει ξέρει κανένας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geil Δημ. February 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2011 (edited) Γιατι εχεις κάνει partition την καρτα μνημης σου στα 820MB.Mπορεις να την ξανακάνεις φορματ με μεγαλυτερη χωριτηκότητα αλλα θα χάσεις τα Links που έχεις κάνει στις εφαρμογές σου. Η μνήμη του κινητου δεν θα μείνει ποτέ κενη γιατι το προγραμμα δεν μεταφέρει ολη την εφαρμογη στο Ext2 format αλλα ένα μέρος της (το apk αρχειο). Μπορεις να δείς τα MB που στέλνει το Link2SD πιο πάνω απο το κουμπί Create link. http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=18644&stc=1&d=1297867052 Edited February 16, 2011 by geil Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aekmel Δημ. February 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2011 για gps τι παιζει ??????? αν ειμαι offline πως πλοηγούμε??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skorpios268 Δημ. February 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2011 Γιατι εχεις κάνει partition την καρτα μνημης σου στα 820MB.Mπορεις να την ξανακάνεις φορματ με μεγαλυτερη χωριτηκότητα αλλα θα χάσεις τα Links που έχεις κάνει στις εφαρμογές σου. Η μνήμη του κινητου δεν θα μείνει ποτέ κενη γιατι το προγραμμα δεν μεταφέρει ολη την εφαρμογη στο Ext2 format αλλα ένα μέρος της (το apk αρχειο). geil τώρα το έπιασα οτι πάει μόνο το apk στην Sd Card και το υπόλοιπο παραμένει στο κινητό.Κρίμα πάντως διότι αυτή την στιγμή έχω free στην Sd Card 745MB και στο κινητό μόνο 20MB.Άρα λιγοστές εφαρμογές θα μπορώ να του βάλω και ας έχει ακόμα 745MB στο ext2.Άρα περίπου 150mb στο ext2 να βάζετε μιας που σε εκείνο το σημείο θα έχει μηδενίσει σχεδόν η μνήμη του κινητού. :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geil Δημ. February 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2011 Με το Link2SD εχω δει οτι γλυτώνεις πολύ μνήμη απο το κινητο.Οταν δεν το είχα έβαζα 8 εφαρμογες και γέμιζε η μνήμη του κινητού,ενω τώρα μπορώ να βάλω απο 15 και πάνω άνετα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geil Δημ. February 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2011 για gps τι παιζει ??????? αν ειμαι offline πως πλοηγούμε??? offline εννοεις χωρίς την χρήση wifi? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skorpios268 Δημ. February 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2011 Με το Link2SD εχω δει οτι γλυτώνεις πολύ μνήμη απο το κινητο.Οταν δεν το είχα έβαζα 8 εφαρμογες και γέμιζε η μνήμη του κινητού,ενω τώρα μπορώ να βάλω απο 15 και πάνω άνετα. σωστό είναι αυτό έχω βάλει 38 εφαρμογές έως τώρα και έχει άλλα 29MB η μνήμη του κινητού άρα πάνω από 50 εφαρμογές μπορούν να χωρέσουν (σημ:δεν μιλάμε για παιχνίδια ή βαριές εφαρμογές βέβαια διότι καταλαμβάνουν πολύ περισσότερη μνήμη) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aekmel Δημ. February 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2011 offline εννοεις χωρίς την χρήση wifi? ναι ,ας πουμε στο αμαξι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Strangfroot Δημ. February 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2011 Καλησπέρα Να κανω κι εγω μια ερωτηση....Αυτες τις μερες αγορασα το καινουργιο μου αυτοκινητο το οποιο εχει bluetooth για συνδεση με τηλεφωνο. Ενω κανω κανονικα pairing με το κινητο, βλεπω το νουμερο του καλουντος στην οθονη εν τουτοις δεν ακουγεται τιποτα απο τα ηχεια. Το δοκιμασα με το ΚΕ970 και δουλεψε κανονικα (με αυτο το προβλημα ειναι οτι δεν μπορω να κανω export τον τηλεφωνικο καταλογο). Απο την αλλη με Nokia δουλευει περιφημα. Στην αντιπροσωπεια σημερα μου ειπαν οτι ειναι καθαρα θεμα κινητου (φοβερη διαπιστωση) και μου προτειναν να αλλαξω συσκευη...Nokia (που τη προτεινει και η Mercedes) ή iPhone.... Πριν φτασω εκει υπαρχει κατι που θα μπορουσα να δοκιμασω? Thanx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geil Δημ. February 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2011 ναι ,ας πουμε στο αμαξι Υπαρχουν πολλα navigation οπως το navigon,aura,ndrive,igo.Εγω χρησιμοποιω το navigon,πολυ καλο,κλειδωνει gps στο πι και φι!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geil Δημ. February 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2011 Καλησπέρα Να κανω κι εγω μια ερωτηση....Αυτες τις μερες αγορασα το καινουργιο μου αυτοκινητο το οποιο εχει bluetooth για συνδεση με τηλεφωνο. Ενω κανω κανονικα pairing με το κινητο, βλεπω το νουμερο του καλουντος στην οθονη εν τουτοις δεν ακουγεται τιποτα απο τα ηχεια. Το δοκιμασα με το ΚΕ970 και δουλεψε κανονικα (με αυτο το προβλημα ειναι οτι δεν μπορω να κανω export τον τηλεφωνικο καταλογο). Απο την αλλη με Nokia δουλευει περιφημα. Στην αντιπροσωπεια σημερα μου ειπαν οτι ειναι καθαρα θεμα κινητου (φοβερη διαπιστωση) και μου προτειναν να αλλαξω συσκευη...Nokia (που τη προτεινει και η Mercedes) ή iPhone.... Πριν φτασω εκει υπαρχει κατι που θα μπορουσα να δοκιμασω? Thanx Φιλε για δοκιμασε την εφαρμογη Car Kit μπορει να βοηθησει,τσεκαρε και τα settings του,την εφαρμογη δεν την εχω δοκιμασει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Strangfroot Δημ. February 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2011 Φιλε για δοκιμασε την εφαρμογη Car Kit μπορει να βοηθησει,τσεκαρε και τα settings του,την εφαρμογη δεν την εχω δοκιμασει. Aπο το Android market το κατεβαζω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geil Δημ. February 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2011 Aπο το Android market το κατεβαζω? Ναι αλλα ειναι επι πληρωμη και δεν γνωριζω αν θα δουλεψει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Strangfroot Δημ. February 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2011 Ναι αλλα ειναι επι πληρωμη και δεν γνωριζω αν θα δουλεψει Παντως σαν car kit δεν βρισκω κατι...ουτε και σαν car home (το ειδα οτι ειναι της google αλλα στο market δεν υπαρχει...) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan0s_7 Δημ. February 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2011 Ναι αλλα ειναι επι πληρωμη και δεν γνωριζω αν θα δουλεψει μπορεις να το κατεβασεις απο το applanet η να το βρεις σε κανενα torrent αν δεν βαριεσαι να ψαξεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Strangfroot Δημ. February 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2011 Απ'οτι βλεπω θελει Android 2.2 η εφαρμογη ''Car Home''. Εγω εχω την 2.0.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Strangfroot Δημ. February 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2011 μπορεις να το κατεβασεις απο το applanet η να το βρεις σε κανενα torrent αν δεν βαριεσαι να ψαξεις Το applanet δεν το ηξερα...ευκαιρια να το μαθω.... Να μπω μεσω κινητου ή απο το pc? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geil Δημ. February 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2011 Παντως σαν car kit δεν βρισκω κατι...ουτε και σαν car home (το ειδα οτι ειναι της google αλλα στο market δεν υπαρχει...) Ναι δεν ειναι για ολα τα κινητα μαλλον.Παντως αν γραψεις το προβλημα σου στο google κατι μπορεις να βρεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geil Δημ. February 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2011 το applanet ειναι εφαρμογη για το κινητο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Strangfroot Δημ. February 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2011 το applanet ειναι εφαρμογη για το κινητο Aπο το κινητο ξερεις πως μπορω να το εγκαταστησω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan0s_7 Δημ. February 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2011 Πριν λιγες μερες βγηκε η cyanogenmod 7 η οποια ειναι μια τροποποιημενη εκδοση του android gingerbread (2.3). Τα bugs πανω κατω ειναι αυτα που ισχυουν και στην 6.1. Περισσοτερες πληροφοριες εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=927379. Θα την δοκιμαζα για να εχουμε μια πιο γενικη εικονα αλλα λογω καποιου προβληματος δεν ειναι εφικτο αυτη την στιγμη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geil Δημ. February 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2011 Aπο το κινητο ξερεις πως μπορω να το εγκαταστησω? Γραψε στο google applanet και μπες στο site τους και θα δεις για να το κανεις download. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts