Jump to content

LG Optimus (GT540)

Spidey
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Mε επιφυλαξη απαντω οτι δεν πρεπει να ισχυει η εγγυηση εδω.. Παντα με επιφυλαξη δεν ειμαι σιγουρος.. :O

Στο Ebay προσεχε να ειναι unlocked και debranded.. ;)

• Απαντήσεις 2,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Mε επιφυλαξη απαντω οτι δεν πρεπει να ισχυει η εγγυηση εδω.. Παντα με επιφυλαξη δεν ειμαι σιγουρος.. :O

Στο Ebay προσεχε να ειναι unlocked και debranded.. ;)

Μάλιστα,οπότε απο θέμα εγγύησης δεν λέει απο ebay...για το unlocked ναι εννοείται αν και υπάρχει λύση στο unlocked;)!!!

Για εγγύηση βασικά ρωτάω για πανευρωπαική αν ισχύει αλλά οι περισσότεροι αν όχι όλοι δεν γνωρίζουν,είναι ένα θέμα που κάποια στιγμή πρέπει να ξεκαθαρίσει!!Πάντως αφήνω ένα παραθυράκι απο την προηγούμενη απάντηση που έδωσες για το αν θα πάρει την 2.2 το gt540:rolleyes:

Όπως και αν έχει σ'ευχαριστώ Jalouk:)

Μάλιστα,οπότε απο θέμα εγγύησης δεν λέει απο ebay...για το unlocked ναι εννοείται αν και υπάρχει λύση στο unlocked;)!!!

Για εγγύηση βασικά ρωτάω για πανευρωπαική αν ισχύει αλλά οι περισσότεροι αν όχι όλοι δεν γνωρίζουν,είναι ένα θέμα που κάποια στιγμή πρέπει να ξεκαθαρίσει!!Πάντως αφήνω ένα παραθυράκι απο την προηγούμενη απάντηση που έδωσες για το αν θα πάρει την 2.2 το gt540:rolleyes:

Όπως και αν έχει σ'ευχαριστώ Jalouk:)

Δοκιμασε να παρεις ενα τηλεφωνο στην lg και να τους ρωτησεις.. :)

Τι παραθυρακι? Και μπαλκονι ασε:p ο διαδοχος του gt540 ειναι το p500 αυτη την στιγμη ειναι απο τα καλυτερα της lg.. Για αυτο και εχει την 2.2 ηδη και παει για 2.3 επισημα.. Οποτε εμεις μαλλον δεν.. :)

Δοκιμασε να παρεις ενα τηλεφωνο στην lg και να τους ρωτησεις.. :)

Λοιπόν τους πήρα τηλ. και μου είπαν ότι ισχύει η εγγύηση με την προυπόθεση να υπάρχει απόδειξη αγοράς του κινητού και κάρτα εγγύησης που υποστηρίζει την εγγύηση/υποστήριξη κινητού απο την μια αντιπροσωπεία LG(π.χ. στην Αγγλία) σε άλλη χώρα(στη δικιά μας περίπτωση πάλι ευρωπαική-Ελλάδα),οπότε αν βρεις κάποιον seller που να κατέχει το θέμα και να ξέρει τι παίζει πρέπει να είσαι απο πολύ εως απίστευτα τυχερός,άρα και το συμπέρασμα είναι ότι αν δεν πληρείς αυτές τις 2 προυποθέσεις(πράγμα πολύ δύσκολο κατ'εμέ) δεν πρέπει να συμφέρει αγορά κινητού απο ebay για θέμα εγγύησης.:cry:

Τι παραθυρακι? Και μπαλκονι ασε:p ο διαδοχος του gt540 ειναι το p500 αυτη την στιγμη ειναι απο τα καλυτερα της lg.. Για αυτο και εχει την 2.2 ηδη και παει για 2.3 επισημα.. Οποτε εμεις μαλλον δεν.. :)

Το p500 μπορεί να πάει σε 2.3 σε κάποιες χώρες αλλά στην Ελλάδα δεν ξέρω αν θα υπάρξει υποστήριξη 2.3,δυστυχώς παίζουν και τέτοιοι διαχωρισμοί!!:O

Edited by Yellow_Empire

Παιδια επειδη η Roms που εχω δεν εχει ελλαδα παρα μονο ολο το μενου να ειναι στα αγγλικα ,μηπως εχει βγει η 2.2 με ελληνικα

Παιδια επειδη η Roms που εχω δεν εχει ελλαδα παρα μονο ολο το μενου να ειναι στα αγγλικα ,μηπως εχει βγει η 2.2 με ελληνικα

απ οσο ξερω αδερφε η 2.2 παιζει μονο σε custom rom αν δεν εχει αλλαξει κατι

stefan0s_7 μπορεις σε παρακαλω να μου δωσεις ενα link η καποιος που ξερει για να κατεβασω την 2.2 beta για το lg μου ??

stefan0s_7 μπορεις σε παρακαλω να μου δωσεις ενα link η καποιος που ξερει για να κατεβασω την 2.2 beta για το lg μου ??

Ποια ακριβως εχεις τωρα?Η 2.2 που *κυκλοφορει* δεν ειναι beta της LG αλλα *φτιαχτη* απο καποια ατομα με αρκετες ελλειψεις.Μηπως εχεις την επισημη 2.1 απλα οχι την ελληνικη?

Ποια ακριβως εχεις τωρα?Η 2.2 που *κυκλοφορει* δεν ειναι beta της LG αλλα *φτιαχτη* απο καποια ατομα με αρκετες ελλειψεις.Μηπως εχεις την επισημη 2.1 απλα οχι την ελληνικη?

ναι οπως ειπα και πριν ειναι custom rom του 2.2 (cyanogenmod 6.1.1) . την χρησημοποιω ενα μηνα και δεν εχω κανενα απολυτως προβλημα. για την ακριβεια την προτιμω απο την κανονικη, αν και δεν εχει ραδιο. τουλαχιστον εχει ελληνικα που ζηταει ο φιλος πιο πανω.

(ακυρο, νομιζα πως αναφεροσουν σε εμενα) σορι γι αυτο

Edited by stefan0s_7

πρεπει να ξερεις πως ειναι στην beta εκδοση ακομα και λογω καποιου προβληματος δεν θα υπαρξει τελικη εκδοση (τουλαχιστον για την ωρα) μονο κατι updates.

http://androidforums.com/lg-optimus-gt540/251202-cyanogenmod-6-1-android-2-2-here-gt540.html

ενα γρηγορο tutorial:

1. θα κατεβασεις το KDZ Updater Europe Open.zip που υπαρχει στο παραπανω λινκ

2. θα φλασαρεις το κινητο ακριβως οπως εκανες και με 2.1

3. θα κατεβασεις το Flashing CyanogenMod.zip που υπαρχει στο λινκ και θα το κανεις extract στο C:/Android

4. θα απενεργοποιησεις το κινητο και θα το ενεργοποιησεις πατωντας το κουμπι της καμερας για να ενεργοποιησεις το fastboot και θα το συνδεσεις με το pc

5. θα ανοιξεις το cmd ως διαχειριστης και θα πατησεις τις εντολες που βρισκονται στο λινκ. μολις το κινητο κανει reboot εισαι ετοιμος. για οτιδηποτε αλλο χρειαστεις ρωτα με

(αυτο το tutorial ειναι με λιγα λογια οτι πρεπει να κανεις. για μια πιο ολοκληρομενη εικονα καλυτερα να διαβασεις το λινκ) και ξερεις αν παθει κατι η συσκευη δεν φερνω καμια ευθηνη (τα γνωστα που λεγονται σε τετοιεσ περιπτωσεις) :) πλακα κανω ολα θα πανε μια χαρα, δεν ειναι τπτ

Edited by stefan0s_7

παιδιά, απορία, θέλω να κάνω root το GT540, θα κάνω ότι λέει εδώ http://android.modaco.com/content/lg-gt540-optimus-gt540-modaco-com/319174/root-lg-gt540-with-1-click-running-2-1-os/ . Για να τρέχει μετά η android 2.1 θα πρέπει να κάνει ΚΑΙ unroot ή τo πρώτο root αρκεί ??

γενικά, θέλω να του περάσω την 2,1 έκδοση και για να έχω μέγιστη ενημέρωση διάβασα και τις 106 σελίδες και πέτυχα ΠΟΛΛΈΣ ΦΟΡΈΣ τις ίδιες ερωτήσεις,

ΗΜΑΡΤΟΝ

διαβάστε πιο πριν τι έχει γραφτεί, οι περισσότεροι έχουμε τις ίδιες απορίες.

ούτε σε εμένα περισσεύει ο χρόνος ...

thanks in advance

πως βάζω το κινητό σε "emergency" or "USB Debugging mode" ??? το "volume down button" & "power" ταυτόχρονα δεν δουλεύει, τι υποτίθεται θα έπρεπε να βγει στην οθόνη? μήπως εννοεί το flight mode?

Edited by airtim

SKY is_the LIMIT

STOP C.I.S.P.A.

παιδιά, απορία, θέλω να κάνω root το GT540, θα κάνω ότι λέει εδώ http://android.modaco.com/content/lg-gt540-optimus-gt540-modaco-com/319174/root-lg-gt540-with-1-click-running-2-1-os/ . Για να τρέχει μετά η android 2.1 θα πρέπει να κάνει ΚΑΙ unroot ή τo πρώτο root αρκεί ??

γενικά, θέλω να του περάσω την 2,1 έκδοση και για να έχω μέγιστη ενημέρωση διάβασα και τις 106 σελίδες και πέτυχα ΠΟΛΛΈΣ ΦΟΡΈΣ τις ίδιες ερωτήσεις,

ΗΜΑΡΤΟΝ

διαβάστε πιο πριν τι έχει γραφτεί, οι περισσότεροι έχουμε τις ίδιες απορίες.

ούτε σε εμένα περισσεύει ο χρόνος ...

thanks in advance

πως βάζω το κινητό σε "emergency" or "USB Debugging mode" ??? το "volume down button" & "power" ταυτόχρονα δεν δουλεύει, τι υποτίθεται θα έπρεπε να βγει στην οθόνη? μήπως εννοεί το flight mode?

το usb debugging το ενεργοποιεις εδω, ρυθμισεις>εφαρμογες>αναπτυξη>εντοπισμος σφαλματων. Αν ακολουθησεις τις οδηγιες σωστα θα δεις πως δεν χρειαζεται να βαλεις εσυ το κινητο σου σε emergency mode αλλα θα το κανει το kdz updater

Edited by stefan0s_7

το usb debugging το ενεργοποιεις εδω, ρυθμισεις>εφαρμογες>αναπτυξη>εντοπισμος σφαλματων. Αν ακολουθησεις τις οδηγιες σωστα θα δεις πως δεν χρειαζεται να βαλεις εσυ το κινητο σου σε emergency mode αλλα θα το κανει το kdz updater

έχω ενεργοποιήσει αυτό που μου λες και πάλι όμως, όσο και εάν κρατάω πατημένα τα 2 πλήκτρα, δεν βλέπω καμία διαφορά, πως καταλαβαίνω ότι το κινητό είναι σε download/emergency mode?

σύμφωνα με ένα video στο yt σχετικά με KDZ upgrade to 2.1 , πρέπει εγώ να βάλω το κινητό σε emergence mode και μετά να τρέξω το root.bat όμως θα ξανακοιτάξω ολόκληρο το φόρουμ για να κάνω ότι λες.

Edited by airtim

SKY is_the LIMIT

STOP C.I.S.P.A.

πρεπει να ξερεις πως ειναι στην beta εκδοση ακομα και λογω καποιου προβληματος δεν θα υπαρξει τελικη εκδοση (τουλαχιστον για την ωρα) μονο κατι updates.

http://androidforums.com/lg-optimus-gt540/251202-cyanogenmod-6-1-android-2-2-here-gt540.html

ενα γρηγορο tutorial:

1. θα κατεβασεις το KDZ Updater Europe Open.zip που υπαρχει στο παραπανω λινκ

2. θα φλασαρεις το κινητο ακριβως οπως εκανες και με 2.1

3. θα κατεβασεις το Flashing CyanogenMod.zip που υπαρχει στο λινκ και θα το κανεις extract στο C:/Android

4. θα απενεργοποιησεις το κινητο και θα το ενεργοποιησεις πατωντας το κουμπι της καμερας για να ενεργοποιησεις το fastboot και θα το συνδεσεις με το pc

5. θα ανοιξεις το cmd ως διαχειριστης και θα πατησεις τις εντολες που βρισκονται στο λινκ. μολις το κινητο κανει reboot εισαι ετοιμος. για οτιδηποτε αλλο χρειαστεις ρωτα με

(αυτο το tutorial ειναι με λιγα λογια οτι πρεπει να κανεις. για μια πιο ολοκληρομενη εικονα καλυτερα να διαβασεις το λινκ) και ξερεις αν παθει κατι η συσκευη δεν φερνω καμια ευθηνη (τα γνωστα που λεγονται σε τετοιεσ περιπτωσεις) :) πλακα κανω ολα θα πανε μια χαρα, δεν ειναι τπτ

Η σελιδα που μου εδωσες δεν δουλευει !!Θα ηθελα να δοκιμασω την 2.2 beta !!Παντως εφαγα σοκ οταν δεν δουλεψε το κινητο και ηταν νεκρο και ελπιζω να κανεις πλακα !!!Βοηθησεμε λιγο με το cmd ,που θα το βρω !Τωρα εχω την v20a (2.6.29)oct-05-2010 και εχω το εξης προβλημα!!Οταν παω για ρυθμισεις Internet τις wind ή cosmote ,με πεταει εξω με σφαλμα και δουλευω μονο με wifi !!Ολα τα υπολοιπα πανε μια χαρα ........

stefan0s_7 δωσε μου απευθειας το link να κατεβασω την rom ??????

Με τόσα "doesn't work" είσαι σίγουρος ότι την θέλεις?

SKY is_the LIMIT

STOP C.I.S.P.A.

stefan0s_7 δωσε μου απευθειας το link να κατεβασω την rom ??????

το λινκ ειναι αυτο. για εμενα το παραπανω λινκ δουλευει κανονικα

http://www.mediafire.com/?imautlh0m29cl2t

οσο για το cmd (στην ουσια ειναι το τερματικο των windows) στα εξ πι θα το βρεις στο εναρξη>ολα τα προγραμματα>στον φακελο που βρισκεται το κουμπιουτερακι, η ζωγραφικη και αυτα (μου διαφευγει το ονομα) ενω στα βιστα η στα 7 θα πατησεις εναρξη, θα γραψεις στην αναζητηση cmd και θα σου το βγαλει. σε ολες τις περιπτωσεις πρεπει να το τρεξεις ως διαχειριστης. εκανα πλακα για την συσκευη αλλα πρεπει να ξερεις πως παντα υπαρχει αυτος ο κινδυνος. αν ακολουθησεις σωστα τις οδηγιες ολα θα πανε καλα. αν δεν εχεις πολλες γνωσεις απο πσ η γνωμη μου ειναι να το αφησεις αλλα αν θελεις να το κανεις ειναι ενα ρισκο που θα το παρεις εσυ αλλα αφου το φλασαρες σε 2.1 και τα καταφερες δεν θα υπαρξει πραβλημα

έχω ενεργοποιήσει αυτό που μου λες και πάλι όμως, όσο και εάν κρατάω πατημένα τα 2 πλήκτρα, δεν βλέπω καμία διαφορά, πως καταλαβαίνω ότι το κινητό είναι σε download/emergency mode?

σύμφωνα με ένα video στο yt σχετικά με KDZ upgrade to 2.1 , πρέπει εγώ να βάλω το κινητό σε emergence mode και μετά να τρέξω το root.bat όμως θα ξανακοιτάξω ολόκληρο το φόρουμ για να κάνω ότι λες.

φλασαρε το κινητο με αυτο τον τροπο. ειναι ο πιο ευκολος

http://android.modaco.com/content/lg-gt540-optimus-gt540-modaco-com/318798/android-2-1-update-from-lg/

σιγουρεψου οτι εχεις κανει εγκατασταση τα driver για το κινητο

φλασαρε το κινητο με αυτο τον τροπο. ειναι ο πιο ευκολος

http://android.modaco.com/content/lg-gt540-optimus-gt540-modaco-com/318798/android-2-1-update-from-lg/

σιγουρεψου οτι εχεις κανει εγκατασταση τα driver για το κινητο

Στέφανε, δώσε μου μια διεύθυνση να σου στείλω λουλούδια ρε φίλε ...

έχω optimus με 2.1, πάμε μια βόλτα ???????

ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ

Στέφανε σε ευχαριστώ, έχοντας τα WinMob για πρωινό (και μάλιστα όχι HTC που είναι πιο εύκολο) ξενέρωσα με τον εαυτό μου προσωρινά

Στέφανε και τον άλλο χρήστη τον Mixli σας ευχαριστώ

GOD BLESS YOU ALL

SKY is_the LIMIT

STOP C.I.S.P.A.

Στέφανε, δώσε μου μια διεύθυνση να σου στείλω λουλούδια ρε φίλε ...

έχω optimus με 2.1, πάμε μια βόλτα ???????

ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ

Στέφανε σε ευχαριστώ, έχοντας τα WinMob για πρωινό (και μάλιστα όχι HTC που είναι πιο εύκολο) ξενέρωσα με τον εαυτό μου προσωρινά

Στέφανε και τον άλλο χρήστη τον Mixli σας ευχαριστώ

GOD BLESS YOU ALL

συγχαρητηρια αδερφε που τα καταφερες. εγω δεν εκανα τιποτα, ολα τα μπραβο πρεπει να πανε στο mixli για το tutorial που εφτιαξε

συγχαρητηρια αδερφε που τα καταφερες. εγω δεν εκανα τιποτα, ολα τα μπραβο πρεπει να πανε στο mixli για το tutorial που εφτιαξε

υπόθεση δέκα λεπτών είναι, καν'το, και μάλιστα ότι βλέπεις να γίνεται στο πισί είναι σε αγγλικά, είναι εύκολο και γρήγορο και αλήθεια αξίζει

SKY is_the LIMIT

STOP C.I.S.P.A.

υπόθεση δέκα λεπτών είναι, καν'το, και μάλιστα ότι βλέπεις να γίνεται στο πισί είναι σε αγγλικά, είναι εύκολο και γρήγορο και αλήθεια αξίζει

:lol: την 2.1 την εχω περασει εδω και καιρο και τωρα εχω την 2.2, εννοω πως στην ουσια δεν σε βοηθησα εγω αλλα ο μιχλις με το τουτοριαλ του. αλλαξε του τα φωτα τωρα:up::p

:lol: την 2.1 την εχω περασει εδω και καιρο και τωρα εχω την 2.2, εννοω πως στην ουσια δεν σε βοηθησα εγω αλλα ο μιχλις με το τουτοριαλ του. αλλαξε του τα φωτα τωρα:up::p

ε μαααααα, είπα και εγώ !!!!

οπότε Στέφανε πες μας σε παρακαλώ, τα "doesn't work" ισχύουν? μπορείς όντως να αποθηκεύεις εφαρμογές στην κάρτα μνήμης?

πες ευχάριστα νέα και την περνάω και εγώ !!!

κατέβασα έαν σουντόκου και δεν το βρίσκω στο μενού, που είναι διάολε ???????? που μπορεί να είναι ???????

Edited by airtim

SKY is_the LIMIT

STOP C.I.S.P.A.

Λοιπόν παιδιά επειδή θα παρω το κινητο αυτο αυριο.ποια ειναι τα βηματα που πρεπει να κανω ?

1. δεν θα εχει την τελευταια εκδοση του android

2. τι πρεπει να κατεβασω και τι να κανω :/

πλζ help με γιατι δεν εχω ιδεα τι πρεπει να κανω

Λοιπόν παιδιά επειδή θα παρω το κινητο αυτο αυριο.ποια ειναι τα βηματα που πρεπει να κανω ?

1. δεν θα εχει την τελευταια εκδοση του android

2. τι πρεπει να κατεβασω και τι να κανω :/

πλζ help με γιατι δεν εχω ιδεα τι πρεπει να κανω

δούλεψε το στην αρχή για να το μάθεις γενικά, κάνε ένα log in με gmail,θα το βρεις στο μενού του είναι εύκολο και γρήγορο και πολύ χρήσιμο. Όταν το μάθεις σε ικανοποιητικό επίπεδο κάνε ότι λέει ένα μήνυμα στην σελίδα 31 του φόρουμ αυτού για να το αναβαθμίσεις στην έκδοση 2,1 που είναι πιο ενδιαφέρουσα. Η αναβάθμιση είναι εύκολη και θα σου πάρει 10 λεπτά περίπου (χωρίς τσιγάρο :ρ )

SKY is_the LIMIT

STOP C.I.S.P.A.

• The title was changed to LG Optimus (GT540)