pouf Δημ. November 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2010 ρε παιδια δν μπορω να κατεβασω τπτ απο το market γτ? αποτυχια ληψης σε ολα? καμια ιδεα? κανε restart κινιτο σου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shoultaker Δημ. November 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2010 που μπορω να βρω ενα προγραμμα πλοηγησης που να εχει χαρτες αλλα κ υποβοηθηση απο 3g Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. November 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2010 Eχω παρει το κινητο απο το service της LG εδω και μερες και λειτουργει αψογα σε 2g με Voda. Ομως, δεν μπορει να συνδεσει data σε 3g! Θελει ιδιαιτερες ρυθμισεις; Με την 1.6 λειτουργουσε αψογα! Επισης, παω να κανω root το κινητο και κολαει εδω για ωρα: Πρεπει να ανοιξω συγκεκριμενη πορτα; Εχω βαλει το USB σε debugging mode! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgis_4 Δημ. November 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2010 Eχω παρει το κινητο απο το service της LG εδω και μερες και λειτουργει αψογα σε 2g με Voda. Ομως, δεν μπορει να συνδεσει data σε 3g! Θελει ιδιαιτερες ρυθμισεις; Με την 1.6 λειτουργουσε αψογα! Επισης, παω να κανω root το κινητο και κολαει εδω για ωρα: Πρεπει να ανοιξω συγκεκριμενη πορτα; Εχω βαλει το USB σε debugging mode! Tρεχεις το root απο την επιφανεια εργασιας απο οτι καταλαβα?Δοκιμασε να μεταφερεις το φακελο επευθειας στο c:/ και τρεξτο ξανα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markonpower11 Δημ. November 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2010 καλησπέρα έχει καταφέρει κανένας να περάσει το m-banking της eurobank?? αν ναι πως?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
muhael Δημ. November 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2010 (edited) τι γινετε με τα πεχνιδια που μπορο να βρο ελεθ8ερα και ποσ το κανο πιτε πεδια παρακαλο εθχαριστο πολυ μιποσ μπορισ να μου στιλισ αναλιτικα ποσ γινετε στο muhael@hotmail.com Edited November 13, 2010 by Spidey Xρησιμοποίησε την "Τροποποίηση" όταν θες να προσθέσεις κάτι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jalouk Δημ. November 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2010 Την δευτερα πηρα και εγω το μαυρο μου Gt540... :D Ειναι το πρωτο μου smartphone με android os και μπορω να πω οτι ειμαι αρκετα ευχαριστημενος... Το φορουμ αυτο με βοηθησε παρα πολυ... :) Εχω ομως λιγες ερωτησουλες...:O 1. Πως βαζουμε ενα app σε μια απο τις οθονες? 2.Με την 2.1 τι γινεται? Στο lg update tool λεει πως δεν υπαρχει καμια αναβαθμιση.. Γινεται μονο με τις οδηγιες του mixlis? 3. Την εφαρμογη app2sd δεν μπορω να την βρω...:O 4.Ποιο navigation ειναι καλυτερο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixlis Δημ. November 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2010 http://android.modaco.com/content/lg-gt540-optimus-gt540-modaco-com/318798/android-2-1-update-from-lg/ οταν θα βαλεις τον updater θα σου λεει καπου step complete DLOAD CHANGE μην νομισεις οτι εχει κολησει σε αυτο το σημειο,δουλευει κανονικα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jalouk Δημ. November 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2010 Ευχαριστω mixlis... Θα το επιχειρησω πιο μετα και θα ποσταρω για το αποτελεσμα..:) Μηπως μπορει καποιος να μου απαντησει και τις υπολοιπες ερωτησεις? :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixlis Δημ. November 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2010 ψαξτε την εφαρμογη z4root δουλευει αψογα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nicknamegt540 Δημ. November 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2010 Γειά σας παιδιά , το πρώτο μου μήνυμα στο φορουμ , παρέλαβα σήμερα το δικό μου gt540 . Να κάνω και μία ερωτησούλα για το καλό Στις "επιλογές ισχύος" που μπορείς να βάλεις ως συντόμευση στις οθόνες το πρώτο εικονίδιο είναι το wifi το δεύτερο το bluetooth το τρίτο το gps και το πέμπτο η φωτεινότητα . Το τέταρτο που είναι ένα κυκλάκι τι είναι??? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixlis Δημ. November 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2010 το κυκλακι ειναι για τις εφαμογες παρασκηνιου και τον συγχρονισμο Για παραδειγμα να ελεγχει μονο του του κινητο για καινουρια e-mail η updates εφαρμογων οπως το facebook. Μιας και το πηρες ειναι σημαντικο να κανεις μια καλη βαθμονομηση του τηλεφωνου , με μια οδοντογλυφιδα για να δουλευει ρολοι η touchscreen Λογικα θα εχεις την 1.6 εκδοση android σου προτεινω να βαλεις την 2.1 απο εδω http://android.modaco.com/content/lg-gt540-optimus-gt540-modaco-com/318798/android-2-1-update-from-lg/ αλλα καλυτερα μαθε πρωτα το Κινητο και μετα κανε την αναβαθμιση, γενικα αν εισαι αρχαριος χρηστης δεν θα σου το προτεινα γιατι υπαρχει πιθανοτητα απο ανθρωπινο λαθος να χαλασεις το κινητο σου . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nicknamegt540 Δημ. November 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2010 (edited) Σε ευχαριστώ για την άμεση απάντηση Έκανα βαθμονόμηση με πενάκι φίλου και όλα κομπλέ Μία από τις επόμενες μέρες θα κάνω το update Edit : κάτι συμβαίνει με το domain του ''http://android.modaco.com'' πιστεύω να το φτιάξουν Edited November 14, 2010 by nicknamegt540 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nicknamegt540 Δημ. November 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2010 Μόλις τελείωσε το update και μου φαίνεται πως όλα λειτουργούν άψογα:p:p Ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michael35 Δημ. November 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2010 οποιος εχει κανενα κολπο για το πως μπορω να βαλω αριθμους στις οδους του igo ας μου στειλει pm Εδώ είναι το αρχείο για NDRIVE, (αλλάζεις την επέκταση από pdf σε apk) και το τρέχεις από τον browser του κινητού, τον χάρτη δεν μπορώ να τον βάλω γιατί είναι μεγάλος, αλλά αν ψάξεις σε rapidshare θα τον βρείς.;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michael35 Δημ. November 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2010 οποιος εχει κανενα κολπο για το πως μπορω να βαλω αριθμους στις οδους του igo ας μου στειλει pm Συγγνώμη, άκυρο!!!:O:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orestis7 Δημ. November 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2010 Μόλις έκανα αναβάθμιση σε 2.1 με τον τρόπο του mixlis!! Όλα κομπλε αλλά: 1. Ο Opera Mobile (όχι ο μινι) δεν δουλεύει. 2.Το Sims που έχει μέσα ούτε αυτό δουλεύει 3.Χάθηκε το Αγγλικό πληκτρολόγιο και πρέπει να το έχω στα πλάγια για το εμφανίσει. Αυτά για τώρα!! :) Επίσης πολλά ευχαριστώ στο mixlis για τον τρόπο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vookos Δημ. November 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2010 Γεια Χαρα..... πηρα και εγω το συγκεκριμενο κινητο και ειναι η πρωτη μου επαφη με smartphone.... Τελικα αποδεικνύεται way too smart για μενα μαλλον.... Επειδη είμαι τελειως ασχετος θα ήθελα καποιος να μου απαντήσει αναλυτικα πως εγκαθιστώ το navigon με τον ελληνικο χάρτη για να χρησιμοποιώ το gps χωρίς ιντερνετ.Οταν συνδέω το κινητο στον η/υ εμφανίζεται ως αφαιρούμενος δίσκος αλλα όταν το κλικάρω μου ζητά να τοποθετήσω δισκέτα στη μοναδα...... έχω χασιε τελέιως τη μπάλα....... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixlis Δημ. November 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2010 Γεια Χαρα..... πηρα και εγω το συγκεκριμενο κινητο και ειναι η πρωτη μου επαφη με smartphone.... Τελικα αποδεικνύεται way too smart για μενα μαλλον.... Επειδη είμαι τελειως ασχετος θα ήθελα καποιος να μου απαντήσει αναλυτικα πως εγκαθιστώ το navigon με τον ελληνικο χάρτη για να χρησιμοποιώ το gps χωρίς ιντερνετ.Οταν συνδέω το κινητο στον η/υ εμφανίζεται ως αφαιρούμενος δίσκος αλλα όταν το κλικάρω μου ζητά να τοποθετήσω δισκέτα στη μοναδα...... έχω χασιε τελέιως τη μπάλα....... οταν βαζεις το κινητο στον υπολογιστη εμφανιζεται στην γραμμη ειδοποιησεων το σημα usb .Κατεβαζεις την μπαρα και πατας μονταρισμα Μόλις έκανα αναβάθμιση σε 2.1 με τον τρόπο του mixlis!! Όλα κομπλε αλλά: 1. Ο Opera Mobile (όχι ο μινι) δεν δουλεύει. 2.Το Sims που έχει μέσα ούτε αυτό δουλεύει 3.Χάθηκε το Αγγλικό πληκτρολόγιο και πρέπει να το έχω στα πλάγια για το εμφανίσει. Αυτά για τώρα!! :) Επίσης πολλά ευχαριστώ στο mixlis για τον τρόπο! 1.δεν δουλευει , σιγουρα μαλλον γιατι δεν ειναι συμβατο ακομα με το τυπο επεξεργαστη.αλλωστε ειναι beta 2. ουτε αυτο δουλευει αλλα αμα κατεβασεις αλλο sims 3 θα παιξει . Μπορεις να το κανεις απεγκατασταση για να μην ειναι εκκει.Αλλα καλυτερα μην σκαλιζεις πολλα ακομα . 3.ψαξε στο market "greek keyboard" Κατεβασε το και μετα πανε στις ρυθμισεις>Τοπικες ρυθμισεις και κειμενο και επελεξε το greek keyboard.Μετα πανε καπου να γραψεις κατι πχ στα μηνυματα και πατα παρατεταμενα εκει που γραφεις >μεθοδος εισαγωγης>Greek keyboard----Voila ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orestis7 Δημ. November 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2010 Έψαξα στο μάρκετ και βγάζει 2 προγράμματα έβαλα και τα 2 άλλα δεν μου εμφάνισε τίποτα στις ρυθμίσεις>Τοπικές ρυθμίσεις και κείμενο. Επίσης να πω ότι έχω ελληνικό πληκτρολόγιο το αγγλικό θέλω χωρίς να πρέπει να περάσω όλα τα ελληνικά γράμματα πχ για να πάω στο αγγλικό α πρέπει να πατήσω 6 φόρες το "2" Με λίγα λογία θέλω να είναι όπως στην 1.6 :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixlis Δημ. November 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2010 Έψαξα στο μάρκετ και βγάζει 2 προγράμματα έβαλα και τα 2 άλλα δεν μου εμφάνισε τίποτα στις ρυθμίσεις>Τοπικές ρυθμίσεις και κείμενο. Επίσης να πω ότι έχω ελληνικό πληκτρολόγιο το αγγλικό θέλω χωρίς να πρέπει να περάσω όλα τα ελληνικά γράμματα πχ για να πάω στο αγγλικό α πρέπει να πατήσω 6 φόρες το "2" Με λίγα λογία θέλω να είναι όπως στην 1.6 :p λαθος μου ψαξε για greek ime Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orestis7 Δημ. November 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2010 Thanks αλλά δεν είναι ακριβός αυτό που ζητάω :P Αυτό είναι σε qwerty! Τεσπα θα κάνει δουλειά και αυτό!! Ευχαριστώ!!! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vookos Δημ. November 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2010 Γεια Χαρα..... πηρα και εγω το συγκεκριμενο κινητο και ειναι η πρωτη μου επαφη με smartphone.... Τελικα αποδεικνύεται way too smart για μενα μαλλον.... Επειδη είμαι τελειως ασχετος θα ήθελα καποιος να μου απαντήσει αναλυτικα πως εγκαθιστώ το navigon με τον ελληνικο χάρτη για να χρησιμοποιώ το gps χωρίς ιντερνετ...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nicknamegt540 Δημ. November 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2010 καλησπέρα Έπειτα από την αναβάθμιση σε 2.1 κατέβασα το z4root κι έκανα root το κινητό και μετα έβαλα το titanium για να ξεφορτωθώ κάποιες εφαρμογές του firmware απεγκατέστησα το sims3 και κάτι άλλα(δεν θυμάμαι). Δεν μπορώ όμως να βρω το facebook και το twiter για να τα απεγκαταστήσω:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akiss4slsk Δημ. November 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2010 Καλησπέρα. Αγόρασα τέλη Ιουλίου το LG με την έκδοση 1.6 (V10d). Το κινητό αγοράστηκε από Multirama (κ όχι Vodafone) κ χρησιμοποιώ κάρτα Wind. Κατά τη σύνδεσή μου με το λογισμικό αναβάθμισης παίρνω το μήνυμα ότι δεν υπάρχει καινούριο firmware για τη συσκευή μου. Το ερώτημα είναι: να flashάρω την 2.1??? Κάρτα Voda δεν έχω κ ούτε πρόκειται να αποκτήσω στο άμεσο μέλλον. Θα δουλέψει άραγε με τη SIM της Wind...? Αν έχει κάποιος ανάλογη εμπειρία στο θέμα ας βοηθήσει πριν κάνω την απόπειρα ώστε να μην αποκτήσω κ εγώ ένα τούβλο...Επαναφορά στην 1.6 γίνεται αν κάτι πάει στραβά...? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts