Jump to content

LG Optimus (GT540)

Spidey
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

το πρωτο πραγμα ειναι οταν το ανποξεις και σου πει για calibrate να χρησιμοποιησεις ενα πενακι η μια οδοντγλυφιδα αν δεν εχεις .

Ειναι πολυ σημαντικο να πατησεις με το πενακι ακριβως πανω στην κιτρινη κουκιδα

εφαρμογες

nimbuzz

rockplaye

euxaristw polu :D

«Και όταν θα ‘ρθουνε οι καιροί, που θα ‘χει σβήσει το κερί στην καταιγίδα,

υπερασπίσου το παιδί, γιατί αν γλυτώσει το παιδί, υπάρχει ελπίδα»

• Απαντήσεις 2,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

εχω προβλημα με το igo ξερει κανεις γιατι δεν το κανει install?

εχω προβλημα με το igo ξερει κανεις γιατι δεν το κανει install?

δεν το ξερω το προγραμμα,απλα ξερω πως ειναι για gps,αλλα γιατι δεν βαζεις το CoPilot?ειναι πολυ καλο εγω αυτο εχω

δεν το ξερω το προγραμμα,απλα ξερω πως ειναι για gps,αλλα γιατι δεν βαζεις το CoPilot?ειναι πολυ καλο εγω αυτο εχω

aggele den kserw apo pou na to katevasw

μπαινουμε στο market και γραφουμε mp3 music download . μηπως παιζει καμια παγιδα και σε χρεωνουν με τον λογαριασμο??

market γραφουμε veggos και το κατεβαζουμε. κρατοντας το κουμπι στην ατακα που θελουμε το βαζουμε και σαν ηχο κλισης! :D

αυτο το ριμαδη ''foursquare'' βγαινει απο το κινητο??

πρεπει να βαλουμε antivirus στο κινητο η δεν υπαρχει λογος? και αν ΝΑΙ ποιο?

Edited by VickNick

θα σας πρηξω αλλα βρηκα τις καταληλες εφαρμογες ολες απο το μαρκετ.

1) mysettings

2)livescore

3) stats

4)eortologio

5)ilmeteo

αν βρω κατι αλλο το βαζω !

παιδεία ερώτηση όταν βάζω το GPS πληρώνω ξεχωριστά?απο το internet:confused:

σε χρεωνει σαν να χρησιμοποιεις internet . υπαρχουνε εφαρμογες βεβαια που ειναι δωρεαν οπως το CoPilot

γεια σας και απο εμενα πηρα εχθες το τηλεφωνο το πρωτο μου με οθονη αφης, εχω ομως καποιες ερωτησεις αν μπορειτε να ασχοληθειτε, εχω διαβασει ολα τα προηγουμενα μυνηματα και οι ερωτησεις μου ειναι οι εξης

1 πως μπορω να μπω στο gps και αν μπω θα χρεωθω?

2 τι προγραματα πρεπει κατα την γνωμη σας να κατεβασω, να τα κατεβασω απο το ιδιο το τηλεφωνο ή πρωτα στο pc και μετα στο τηλ.

3 απο τις εφαρμογες που υπαρχουν ποιες δεν χροιαζοντε για να τις διαγραψω και να μην μου κρατανε την μνημη.

εχω κανει οτι διαβασα στα προηγουμενα μυνηματα και δεν κανει συνδεση απο το δυκτιο: cry: :!: :ninja:

Φίλε μου τι περίμενες όταν βάλεις ξένο firmware όλα τα μενού θα είναι στα αγγλικά και το μόνο που θα έχεις είναι ένα ελληνικό πληκτρολόγιο για να μπορείς να γράφεις στα ελληνικά αυτό ισχύει σε όλα τα smart phone. Τέλος πάντων αν ψάξεις στο modaco.com θα δείς ότι υπάρχουν και άλλοι σαν και εσένα και περιγράφει κάπου και τον τρόπο που θα μπορέσεις να το κάνεις ξανά λειτουργικό περνώντας όμως την 2.1 rom

Όταν λέμε στοιχειώδη ελληνικά μιλάω για ελληνικό πληκτρολόγιο, (ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ, Η ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΒΡΗΚΑΜΕ) νομίζω ότι τα ελληνικά μου είναι αρκετά σαφή στην διατύπωσή τους . Γνωρίζαμε από πριν ότι δεν έχει ελληνικά μενού. Το τηλ πήγε στην LG και αντικαταστάθηκε.

http://i.imgur.com/REW6ccY.jpg The future of android by Google. Δεν χρησιμοποιώ πλέον FACEBOOK σε καμία από τις συσκευές μου. Sheepple Γιάννης (dedaliskos@hotmail.com).

Όταν λέμε στοιχειώδη ελληνικά μιλάω για ελληνικό πληκτρολόγιο, (ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ, Η ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΒΡΗΚΑΜΕ) νομίζω ότι τα ελληνικά μου είναι αρκετά σαφή στην διατύπωσή τους . Γνωρίζαμε από πριν ότι δεν έχει ελληνικά μενού. Το τηλ πήγε στην LG και αντικαταστάθηκε.

Κατεβαζεις από το market την εφαρμογή greek ime και έχεις ελληνικά

Μάλλον πρέπει να είσαι ο μόνος που δεν το είδε. Έχω γράψει από την πρώτη μέρα που βρήκε η 2.1 ότι εγκαθιστούμε το Greek ime (Greek input method extension - ελληνικό πληκτρολόγιο) από το market και μετά το επιλέγουμε ως default πληκτρολόγιο.

Ας αφήσουμε τους εγωισμούς και ας κοιτάξουμε λίγο τον εαυτό μας.

Eχει καποια θεματακια το κινητο, κυριως κοληματα μερικων δευτερολεπτων.

Ενδεχομενως να φταει και το ADW.Launcher αλλα νομιζω οτι και το κινητο τρωει τα σκαλοματακια του. Eιδικα με κλησεις κλπ.

Αυτα λυνονται με την 2.1?

Eχει καποια θεματακια το κινητο, κυριως κοληματα μερικων δευτερολεπτων.

Ενδεχομενως να φταει και το ADW.Launcher αλλα νομιζω οτι και το κινητο τρωει τα σκαλοματακια του. Eιδικα με κλησεις κλπ.

Αυτα λυνονται με την 2.1?

Βαρα το τηλεφωνο στον τοιχο...οταν κολλαει...εγω αυτο κανω....σε κανενα χρονο δεις κολληματα που θα εχουμε....

Βαρα το τηλεφωνο στον τοιχο...οταν κολλαει...εγω αυτο κανω....σε κανενα χρονο δεις κολληματα που θα εχουμε....

Το κινητό όταν δεν το χρησιμοποιείς ρίχνει τον επεξεργαστή για να μην τρώει μπαταρία

Γι αυτό και όταν το ξυπνάς αργεί. Όταν τρεχεις εφαρμογες δεν κολαει καθόλου.

Μάλλον πρέπει να είσαι ο μόνος που δεν το είδε. Έχω γράψει από την πρώτη μέρα που βρήκε η 2.1 ότι εγκαθιστούμε το Greek ime (Greek input method extension - ελληνικό πληκτρολόγιο) από το market και μετά το επιλέγουμε ως default πληκτρολόγιο.

Φιλε dagas γνωρίζουμε όλες τις εφαρμογές για ελληνικά που υπάρχουν στο android και μπορείς να περάσεις από το market καθότι ένας της παρέας είναι παλιός χρήστης του android, επίσης εξέφρασα την δική μου άποψη για αυτές τις εφαρμογές σαν χρήστης άλλων λειτουργικών και ίσως προκατειλημμένος. Τώρα στο θέμα μας η 2.1 ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΟΥΜΕ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΑ. Με λίγα λόγια δεν λειτουργούσε όπως λειτουργούσε η 2.1 σε ένα HTC desire που είχαμε σαν πρότυπο. Στο desire με check box μπορούσες να προσθέσεις και δεύτερο και τρίτο. Στο LG μόλις διάλεγες ένα άλλο έχανες το αγγλικό, βέβαια ίσως το αγγλικό να θεωρείται δεδομένο αν βάλεις μια άλλη γλώσσα, αλλά φοβόμασταν αν το δοκιμάζαμε ότι ίσως δεν μπορούσαμε να γυρίσουμε πίσω λόγω των ακαταλαβίστικων γλωσσών για εμάς.

Λυπάμαι που βγήκαμε off topic αλλά σε κάθε ανάρτηση δική μου υπήρχε μια απάντηση που δημιουργούσε την αίσθηση ότι εμείς δεν γνωρίζαμε τι κάναμε και κάναμε κάποιο λάθος. Εγώ απλώς έγραψα μια προειδοποίηση για το τι θα συναντήσει κάποιος αν μεταβεί στην 2.1 σε σχέση με τα ελληνικά.

http://i.imgur.com/REW6ccY.jpg The future of android by Google. Δεν χρησιμοποιώ πλέον FACEBOOK σε καμία από τις συσκευές μου. Sheepple Γιάννης (dedaliskos@hotmail.com).

Το κινητό όταν δεν το χρησιμοποιείς ρίχνει τον επεξεργαστή για να μην τρώει μπαταρία

Γι αυτό και όταν το ξυπνάς αργεί. Όταν τρεχεις εφαρμογες δεν κολαει καθόλου.

δεν γινεται να ειμαστε και ολη μερα με το τηλεφωνο στο χερι και να το κραταμε ξυπνιο..μεχρι να παρουμε αλλο θα υποστουμε τα κουσουρια του

Guys έχω το εξής πρόβλημα . Εκτελώ πιστά τις οδηγίες του mixlis στο modaco για το πως θα κάνουμε update το λειτουργικό και μόλις τρέχω το KDZ_FW_UPD σε windows 7 μου βγαίνει ένα παράθυρο όπου είναι στα ρώσικα . Και δεν μπορώ να καταλάβω που είναι το start γιατί όλα τα κουμπία έχουν ερωτιματικά. Έχει συμβεί και σε άλλους;;;;

Επίσης μόλις συνδέω το κινητό πατάω μοντάρισμα ή μόλις το συνδέω δεν το πειράζω;

Βαρέθηκα τις λαλακίες που κάνει με Vodafon και προχώρησα σε αίτηση μεταφοράς σε Cosmote σήμερα το πρωί. Δεν έχω λεφτά για πέταμα για νέο κινητό, άσε που ποιός μου εγγυάται οτι δε θα έχω και πάλι προβλήματα με την Voda? Η Cosmote έδρασε ταχύτατα πάντως, ήδη με πήραν απο Voda για αντιπροσφορά! Τους απέρριψα όμως μια και το θέμα είναι τεχνικό κι όχι το πρόγραμμά τους. Το πρόγραμμα της Cosmote που πήρα είναι το i20, χρειάστηκε κι αυτούς να τους πρήξω, θέλαν να μου πασάρουν το unlimited 25 το οποίο μου είναι άχρηστο!

Φορητότητα όλα τα euro!

Βασική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 5 Global (whyred) -- OS: MiUI 10 Global Beta (Android 8.1)

Εφεδρική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 4 Global (mido) -- OS: LineageOS 15.1 (Android 8.1)

Δίκτυο: WIND

Επίσης μόλις συνδέω το κινητό πατάω μοντάρισμα ή μόλις το συνδέω δεν το πειράζω;

μολις το συνδεσεις μονταρισμα. για τα αλλα δεν ξερω

• The title was changed to LG Optimus (GT540)