georgis_4 Δημ. October 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2010 Συμφωνα με αυτο το ποστ και τις οδηγιες σε αυτο πλεον ΔΕΝ θελω την 2.2 γιατι απλα δεν την χρειαζομαι πλεον :p http://android.modaco.com/content/lg-gt540-optimus-gt540-modaco-com/319174/root-lg-gt540-with-1-click-running-2-1-os/ Οτι εφαρμογη και να εγκαθιστω πλεον μπαινει κανονικα στην SD και ΟΧΙ στη μνημη του κινητου :D (εχω την βαλτικη ROM 2.1 με αγγλικα) Εχω ηδη καμμια 40 εφαρμογες και ελευθερη μνημη στο κινητο 110ΜΒ απο 120 αρχικα ελευθερη :happy: (παλι τρωει μερικη μνημη λογω καποιον εφαρμογων που δεν μπορουν να μπουν ολοκληρα στην SD αλλα μιλαμε για 40 εφαρμογες/παιχνιδια εγκατεστημενα και εχουμε ακομα) :happy: Διαφορα σε θεμα ταχυτητας απολυτως καμμια ακομα και σε widjet/live wallpapers που εγκατεστησα στην SD. Mεσα σε ολο το thred υπαρχουν τα παντα ΑΛΛΑ δεν συστηνω σε καποιον που δεν εχει μια εμπειρια ΕΙΔΙΚΑ σε partision να κανει δοκιμη γιατι μπορει απο το να χασει τα δεδομενα του μεχρι και το ιδιο το τηλεφωνο.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Strangfroot Δημ. October 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2010 Μου ηρθε λογαριασμος Vodafone 130€.....Tα 75€ ειναι χρηση Vodafone live, Mobile internet.....Δεν τα εχω χρησιμοποιησει ποτε!!! Πριν 3 εβδομαδες εκανα αιτηση να διακοψουν αυτες τις ******ες και αυτοι σημειωσαν..''επανασυνδεση''!!! Περαστικα μου. Προφανως οταν εγραφα τις αποριες μου σχετικα με το σημαινει εκεινο το μικρο ''G'' διπλα στην ενδειξη του σηματος του τηλεφωνου, καποιος εβαζε το χερι του στη τσεπη μου.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgis_4 Δημ. October 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2010 Μου ηρθε λογαριασμος Vodafone 130€.....Tα 75€ ειναι χρηση Vodafone live, Mobile internet.....Δεν τα εχω χρησιμοποιησει ποτε!!! Πριν 3 εβδομαδες εκανα αιτηση να διακοψουν αυτες τις ******ες και αυτοι σημειωσαν..''επανασυνδεση''!!! Περαστικα μου. Προφανως οταν εγραφα τις αποριες μου σχετικα με το σημαινει εκεινο το μικρο ''G'' διπλα στην ενδειξη του σηματος του τηλεφωνου, καποιος εβαζε το χερι του στη τσεπη μου.... Λογικα θα πρεπει να εμφανιζοταν μονο οταν χρησιμοποιούσες καποια εφαρμογη που θελει ιντερνετ πχ. το market. (G δε νομιζω να εννοεις το 3G η 2G στο εικονακι που δειχνει το σημα!) Θα επρεπε να το εχεις καταλαβει φιλος.....ιντερνετ χωρις ανοιχτο/συνδεμενο WI-FI σημαινει ΧΡΕΩΣΗ στο λογαριασμο σου....:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Strangfroot Δημ. October 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2010 Λογικα θα πρεπει να εμφανιζοταν μονο οταν χρησιμοποιούσες καποια εφαρμογη που θελει ιντερνετ πχ. το market. (G δε νομιζω να εννοεις το 3G η 2G στο εικονακι που δειχνει το σημα!) Θα επρεπε να το εχεις καταλαβει φιλος.....ιντερνετ χωρις ανοιχτο/συνδεμενο WI-FI σημαινει ΧΡΕΩΣΗ στο λογαριασμο σου....:( Στο internet μπαινω μονο με WiFi....Οχι δεν εννοω το 3G ή 2G...H ενδδιξη ειναι ενα G σε τετραγωνο...Απενεργοποιησα το ''Συνδεση σε δικτυο κινητης τηλεφωνιας'' αλλα μαλλον ηταν αργα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgis_4 Δημ. October 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2010 Στο internet μπαινω μονο με WiFi....Οχι δεν εννοω το 3G ή 2G...H ενδδιξη ειναι ενα G σε τετραγωνο...Απενεργοποιησα το ''Συνδεση σε δικτυο κινητης τηλεφωνιας'' αλλα μαλλον ηταν αργα.... Αουτς.....αυτο επρεπε να εχει γινει απο την αρχη...:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Strangfroot Δημ. October 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2010 Αουτς.....αυτο επρεπε να εχει γινει απο την αρχη...:( Now I know....:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Strangfroot Δημ. October 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2010 Παντως περα απο αυτο, με εχει εκνευρισει πολυ το οτι δεν μπορω με τιποτα να συνδεθω με το PC Suite....Αδυνατον λεμε!!! Και με το LG Shine το ιδιο προβλημα ειχα....Αναπολω τις μερες που ειχα Motorola και με το PHone Tools ειχα βρει ενα καταπληκτικο εργαλειο.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgis_4 Δημ. October 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2010 Παντως περα απο αυτο, με εχει εκνευρισει πολυ το οτι δεν μπορω με τιποτα να συνδεθω με το PC Suite....Αδυνατον λεμε!!! Και με το LG Shine το ιδιο προβλημα ειχα....Αναπολω τις μερες που ειχα Motorola και με το PHone Tools ειχα βρει ενα καταπληκτικο εργαλειο.... Ti λειτουργικο εχεις?Σε WIN7 64bit δεν εχω κανενα προβλημα.... Η αρχικη εγκατασταση του usb driver του κινητου εγινε κανονικα?(δεν κανει 1 φορα εγκατασταση αλλα το αφηνεις και εγκαθιστα 3-4 οδηγους usb-moden κτλ..) Οταν συνδεεις το κινητο για χρηση με το PC Suite μη το εχεις σε mass storage.(θα ακουστει ο ηχος στον υπολογιστη οτι συνδεθηκε συσκευη αλλα δεν θα εμφανιστει κανενα εικονιδιο αποσυνδεσης κατω δεξια στη μπαρα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Strangfroot Δημ. October 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2010 Ti λειτουργικο εχεις?Σε WIN7 64bit δεν εχω κανενα προβλημα.... Η αρχικη εγκατασταση του usb driver του κινητου εγινε κανονικα?(δεν κανει 1 φορα εγκατασταση αλλα το αφηνεις και εγκαθιστα 3-4 οδηγους usb-moden κτλ..) Οταν συνδεεις το κινητο για χρηση με το PC Suite μη το εχεις σε mass storage.(θα ακουστει ο ηχος στον υπολογιστη οτι συνδεθηκε συσκευη αλλα δεν θα εμφανιστει κανενα εικονιδιο αποσυνδεσης κατω δεξια στη μπαρα) Χρησιμοποιω Vista σε iMac....To Mass Storage το εχω απενεργοποιημενο. Ολοι οι drivers εχουν εγκατασταθει κανονικα (τουλαχιστον ετσι δειχνει). Ενω ο υπολογιστης βλεπει το τηλεφωνο, μου ζηταει να βαλω και κωδικο (0000) για να συνδεθει στο τελος μου βγαζει μηνυμα οτι ''Pairing has failed''... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgis_4 Δημ. October 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2010 Χρησιμοποιω Vista σε iMac....To Mass Storage το εχω απενεργοποιημενο. Ολοι οι drivers εχουν εγκατασταθει κανονικα (τουλαχιστον ετσι δειχνει). Ενω ο υπολογιστης βλεπει το τηλεφωνο, μου ζηταει να βαλω και κωδικο (0000) για να συνδεθει στο τελος μου βγαζει μηνυμα οτι ''Pairing has failed''... Vista σε iMac??:X σαν μολις να βρηκαμε το προβλημα....καταρχην κωδικο δεν θα επρεπε να ζηταει ουτε να κανει pairing το οποιο ειναι κατι που κανουμε σε συδεση bluetooth Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Strangfroot Δημ. October 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2010 Vista σε iMac??:X σαν μολις να βρηκαμε το προβλημα....καταρχην κωδικο δεν θα επρεπε να ζηταει ουτε να κανει pairing το οποιο ειναι κατι που κανουμε σε συδεση bluetooth Ναι,ναι ξερω...ιεροσυλια!!!Απλως καποια προγραμματα και αρχεια που δουλευω ειναι για Windows...Αnyway, να σε ενημερωσω οτι με bluetooth προσπαθω να κανω τη συνδεση...:O Αλλα και με καλωδιο που δοκιμασα, χαϊρι δεν ειδα...:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cca Δημ. October 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2010 Το PC Suite δεν υποστιρίζει σύνδεση με Bluetooth απο όσο ξέρω, μόνο μέσω USB. Σε 2 PC, το ένα με Win7 32bit και το άλλο με Win7 64 bit δεν είχα απολύτως κανένα πρόβλημα σύνδεσης. Είτε δεν έβαλες τους drivers σωστά, είτε το οτι τρέχεις τα Win στον iMac δε κάθεται καλά. Παράθεση Βασική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 5 Global (whyred) -- OS: MiUI 10 Global Beta (Android 8.1) Εφεδρική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 4 Global (mido) -- OS: LineageOS 15.1 (Android 8.1) Δίκτυο: WIND Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgis_4 Δημ. October 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2010 Ναι,ναι ξερω...ιεροσυλια!!!Απλως καποια προγραμματα και αρχεια που δουλευω ειναι για Windows...Αnyway, να σε ενημερωσω οτι με bluetooth προσπαθω να κανω τη συνδεση...:O Αλλα και με καλωδιο που δοκιμασα, χαϊρι δεν ειδα...:( Ε βεβαια ιεροσυλια τα mac ειναι για πεταμα :lol::p Πολυ φοβαμαι οτι πρεπει να το κανεις σε ενα pc με καθαρο περιβαλλον windows για να κανεις δουλεια..;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crewskas Δημ. October 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2010 Λοιπόν, μετά από πολλά παράπονα στην LG για το πρόβλημα κλήσεων με Vodafone, μου έβγαλε εντολή αντικατάστασης, αν και το έχω ήδη 2μιση μήνες το κινητό...! :happy: Τί να κάνω τώρα; :confused: Μπορώ να πάρω το ίδιο ή και άλλο... Αλλά και το ίδιο να πάρω, πάλι το ίδιο πρόβλημα θα έχει... Αλλά και τι άλλο να πάρω; Αφού το κινητό είναι μια χαρά κατά τα άλλα και με ικανοποιεί πλήρως. Να περιμένω την επίσημη αναβάθμιση και αν δε φτιάξει το πρόβλημα, να πάω τότε για αντικατάσταση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. October 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2010 Λοιπόν, μετά από πολλά παράπονα στην LG για το πρόβλημα κλήσεων με Vodafone, μου έβγαλε εντολή αντικατάστασης, αν και το έχω ήδη 2μιση μήνες το κινητό...! :happy: Τί να κάνω τώρα; :confused: Μπορώ να πάρω το ίδιο ή και άλλο... Αλλά και το ίδιο να πάρω, πάλι το ίδιο πρόβλημα θα έχει... Αλλά και τι άλλο να πάρω; Αφού το κινητό είναι μια χαρά κατά τα άλλα και με ικανοποιεί πλήρως. Να περιμένω την επίσημη αναβάθμιση και αν δε φτιάξει το πρόβλημα, να πάω τότε για αντικατάσταση; Oταν εννοεις εντολη αντικαταστασης σιγουρα εννοει και αλλο κινητο αν θες?/ Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crewskas Δημ. October 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2010 Oταν εννοεις εντολη αντικαταστασης σιγουρα εννοει και αλλο κινητο αν θες?/ Ακριβώς... Είτε το LG, είτε οτιδήποτε άλλο. Εντάξει αν πάρω ακριβότερο πληρώνω τη διαφορά εννοείται... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. October 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2010 Ακριβώς... Είτε το LG, είτε οτιδήποτε άλλο. Εντάξει αν πάρω ακριβότερο πληρώνω τη διαφορά εννοείται... Και η επιδοτηση θα επηρεαστει?εννοω θα μπορεις να την "παρεις" στον κανονικο σου μηνα ή του χρονου τον Οκτωβρη ?? Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crewskas Δημ. October 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2010 Και η επιδοτηση θα επηρεαστει?εννοω θα μπορεις να την "παρεις" στον κανονικο σου μηνα ή του χρονου τον Οκτωβρη ?? Κανονικά δεν αλλάζει τίποτα. Σαν να το παίρνει πάνω της η LG, επειδή κατάλαβε ότι με έχει αφήσει 2μιση μήνες χωρίς τηλέφωνο... Ούτως ή άλλως δεν ανεφέρθη πουθενά η επιδότηση. Και καρτοτηλέφωνο να είχα, το ίδιο θα ίσχυε. Αντικατάσταση συσκευής...! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crewskas Δημ. October 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2010 (edited) Ας επαναληφθώ όμως... Για ρίχτε καμιά ιδέα για τα παρακάτω... :worry: Τώρα κοίταζα και το wildfire (μήπως και άλλαζα)... Android σίγουρα πάντως! Λοιπόν, μετά από πολλά παράπονα στην LG για το πρόβλημα κλήσεων με Vodafone, μου έβγαλε εντολή αντικατάστασης, αν και το έχω ήδη 2μιση μήνες το κινητό...! :happy: Τί να κάνω τώρα; :confused: Μπορώ να πάρω το ίδιο ή και άλλο... Αλλά και το ίδιο να πάρω, πάλι το ίδιο πρόβλημα θα έχει... Αλλά και τι άλλο να πάρω; Αφού το κινητό είναι μια χαρά κατά τα άλλα και με ικανοποιεί πλήρως. Να περιμένω την επίσημη αναβάθμιση και αν δε φτιάξει το πρόβλημα, να πάω τότε για αντικατάσταση; Edited October 6, 2010 by crewskas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoc_7 Δημ. October 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2010 paidia na rotiso kati einai na paro gw 620 ths LG einai android 1.5 ginetai na paei android 1.6 ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggeloskout Δημ. October 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2010 καλημερα παιδια,εχω και εγω το Lg gt540 Optimus .το κινητακι τα σπαει ασχημα και ειμαι γενικα πολυ ευχαριστημενος.μονο ενα προβληαμ με πειραζει που δεν μπορω να κανω install apps και games Στην SD . βρηκα εναν οδηγο που λεει πως να το κανεις αλλα πρεπει να κανεις root το κινητο σου. τι ειναι το root?ειναι επικυνδινο? αμα χαλασει το κινητο το καλυπτει η εγγθηση? διαφωτιστεμε!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Strangfroot Δημ. October 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2010 Τελικα με το PC Suite IV, δουλεψε....με USB οχι με Bluetooth.... Παντως περιμενω να δω τι θα μου απαντησουν απο τη Vodafone για τη χρεωση των 72 € σχετικα με τη χρηση του Vodafone live κλπ.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgis_4 Δημ. October 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2010 καλημερα παιδια,εχω και εγω το Lg gt540 Optimus .το κινητακι τα σπαει ασχημα και ειμαι γενικα πολυ ευχαριστημενος.μονο ενα προβληαμ με πειραζει που δεν μπορω να κανω install apps και games Στην SD . βρηκα εναν οδηγο που λεει πως να το κανεις αλλα πρεπει να κανεις root το κινητο σου. τι ειναι το root?ειναι επικυνδινο? αμα χαλασει το κινητο το καλυπτει η εγγθηση? διαφωτιστεμε!!! Με αυτον εδω τον τροπο το ROOT αλλα και η επιστροφη σε νορμαλ κατασταση ειναι η πιο ευκολη υποθεση....το δυσκολο (αν εχεις καλη σχεση με pc ευκολο ειναι φτανει να κανεις οτι λενε οι οδηγιες ΚΑΤΑ ΓΡΑΜΜΑ!!) ειναι η ολη διαδικασια με το app2sd. http://android.modaco.com/content/lg-gt540-optimus-gt540-modaco-com/319174/root-lg-gt540-with-1-click-running-2-1-os/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HarrisTsioumos Δημ. October 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2010 διλαδι αμα κανω root το κινιτο δεν θα χασω την εγγυηση μου?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgis_4 Δημ. October 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2010 διλαδι αμα κανω root το κινιτο δεν θα χασω την εγγυηση μου?? Aν το επαναφερεις με unroot (εκτος απο root μπορεις να κανεις και το αντιθετο) δε νομιζω...;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts