pouf Δημ. September 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2010 Το "root" τι ακριβώς κάνει??:blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixlis Δημ. September 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2010 (edited) Update Η 2.1 ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ !! :up: :up: :up: :up: :up: :D ΠΩΣ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΕΤΕ Χρησιμοποιηστε με δικη σας ευθυνη, και σας προτεινω αν δεν ξερετε πολλα περιμενε να βγει official απο την lg γιατι ετσι μπορει να χασετε εγγυηση ! Edited September 28, 2010 by mixlis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. September 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2010 Και αυτη δηλαδη ειναι η unofficial? Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgis_4 Δημ. September 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2010 Update Η 2.1 ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ !! :up: :up: :up: :up: :up: :D ΠΩΣ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΕΤΕ Χρησιμοποιηστε με δικη σας ευθυνη, και σας προτεινω αν δεν ξερετε πολλα περιμενε να βγει official απο την lg γιατι ετσι μπορει να χασετε εγγυηση ! Μόλις κλεισω και παω σπιτι θα το δοκιμασω και οτι γινει...:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantsag1 Δημ. September 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2010 Εχεις ενα κινητο που μπορει να δεχτει προγραμματα,βαζεις μερικα που θελεις,και αμα χρειαστεις αλλα τα βαζεις στην πορεια. Δεν βαζεις 250 προγραμματα απτα οποια τα 242 δεν θα το ανοιξεις ποτε. Αφου το να βρεις ενα απτο μαρκετ παιρνει 21 δευτερα ποιος ο λογος δηλαδη. Η περνα 2 gb προγραμματα στην Sd καρτα και οταν τα θες install. κι εγώ πάτνως το ίδιο έκανα όταν έπεσε για πρώτη φορά ένα Symbian τηλέφωνο στα χέρια μου..!! Του έβαζα ότι έβρισκα μπροστά μου με αποτέλεσμα να κάνω Format κάθε 2-3 μέρες!!!:p Πλέον σε ότι smartphone περνάει απο τα χέρια μου βάζω τα κλασικά 5-10 προγράμματα που χρησιμοποιώ, τίποτα άλλο!!!;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. September 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2010 Nα κανω τις χαζες μου ερωτησεις; Θελω μια εφαρμογη Gps για το Optimus. Ποια ειναι πιο ενημερωμενη για Ελλαδα; Πως βοηθαει η 3g συνδεση το gps? Και σημαντικο: Θα δουλευει παραλληλα σαν τηλεφωνο ή θα κολαει το συμπαν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. September 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2010 Μιχλι, απο που ειναι η rom? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgis_4 Δημ. September 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2010 Nα κανω τις χαζες μου ερωτησεις; Θελω μια εφαρμογη Gps για το Optimus. Ποια ειναι πιο ενημερωμενη για Ελλαδα; Πως βοηθαει η 3g συνδεση το gps? Και σημαντικο: Θα δουλευει παραλληλα σαν τηλεφωνο ή θα κολαει το συμπαν; Eχω βρει το ΙGO (απο τορεντ) και εβαλα που δεν χρειαζεται συνδεση 3g για να λειτουργησει.(υποτιθεται οτι με συνδεση μαζι βρισκει πιο ευκολα το σημειο που εισαι αλλα αχρηστο μιας και σε 1 λεπτακι το πολυ εχει συνδεθει με δορυφορο :) ) Το δοκιμασα που ημουν 3ημερο εκδρομουλα στο αργος ορεστικο (καστορια) και μπορω να πω ειχε δρομους (ακομα και χωματοδρομους!) που με τιποτα δεν περιμενα να εχει...:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgis_4 Δημ. September 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2010 Μιχλι, απο που ειναι η rom? Την κατεβαζεις απο το σαιτ της lg http://csmg.lgmobile.com:9002/swdata/WEBSW/GT540/ABALBK/V20B_00/V20B_00.kdz οποτε δε μιλαμε για οτι να ναι απο οπου να ναι....το πολυ πολυ να μην εχει ελληνικα σαν γλωσσα αλλα μια δοκιμη θα την κανω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. September 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2010 Eισαι ωραιος!!! Αν κανεις την διαδικασια, πες μας και εμας πως για το translator δεν βοηθα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgis_4 Δημ. September 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2010 Eισαι ωραιος!!! Αν κανεις την διαδικασια, πες μας και εμας πως για το translator δεν βοηθα! 1)κατεβαζεις το KDZ_FW_UPD το οποιο ειναι ενας φακελος που περιεχει τα 2 προγραμματακια KDZ_FW_UPD και Windows Enabler 2)αν εχουμε ηδη εγκατεστημενη την εφαρμογη της LG δεν χρειαζεται το LGAndroidDriver που λεει να κατεβασουμε (απο οτι καταλαβα) 3)στις ρυθμισεις εφαρμογων ενεργοποιουμε τον εντοπισμο σφαλματως μεσω usb και ξεκιναμε 4)συνδεουμε το τηλεφωνο 5)ανοιγουμε πρωτα το Windows Enabler και μωλης εμφανιστει κατω δεξια στην μπαρα κλικαρουμε επανω του μια φορα και θα εμφανιστει ενα ΟΚ 6)τρεχουμε το KDZ_FW_UPD 7)στο παραθυρο που μας ανοιγει επιλεγουμε εκει που εχει διαφορους τυπους το 3GQCT 8)διαλεγουμε τον φακελο/τοποθεσια που εχουμε κατεβασει την ROM μας 9)παταμε start (το μεγαλο κουμπι με τα πολλα ερωτηματικα γιατι απο οσο ειδα η εφαρμογη βγαινει με οτι να ναι χαρακτηρες πιθανον να ειναι στα ρωσικα) και περιμενουμε να αναβαθμιστει το κινητο μας... Θα ποσταρω αποτελεσματα πιο αργα μολις το δοκιμασω...μακαρι να εχει γινει το κυριοτερο!(η εγκατασταση εφαρμογων στην καρτα):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. September 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2010 Θα ποσταρω αποτελεσματα πιο αργα μολις το δοκιμασω...μακαρι να εχει γινει το κυριοτερο!(η εγκατασταση εφαρμογων στην καρτα):) Aυτο δεν γινεται απο 2.2 και μετα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixlis Δημ. September 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2010 Μολις εβαλα την 2.1 !!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. September 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2010 E πες κατι παραπανω... Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bouss Δημ. September 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2010 Προσπάθησα κι εγώ να το κάνω αλλά μου βγάζει σφάλμα για Runtime. Σε άλλον υπολογιστή που δοκίμασα μου έβγαλε το παράθυρο του flasher με ερωτηματικά και δε λειτουργούσε κανένα από τα κουμπιά. Χρησιμοποιήσες τα αρχεία που δίνονται στο link του modaco; Παράθεση You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixlis Δημ. September 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2010 http://img440.imageshack.us/img440/8454/s21y.jpg οριστε φωτο ! φαινεται και το ελληνικο μου βιβλιαρακι ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixlis Δημ. September 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2010 Προσπάθησα κι εγώ να το κάνω αλλά μου βγάζει σφάλμα για Runtime. Σε άλλον υπολογιστή που δοκίμασα μου έβγαλε το παράθυρο του flasher με ερωτηματικά και δε λειτουργούσε κανένα από τα κουμπιά. Χρησιμοποιήσες τα αρχεία που δίνονται στο link του modaco; πρεπει πα πας στις ρυμθισεις>εφαρμογες και πατας στο τελευταιο >το πρωτο usb debugging λεγεται στα αγγλικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bouss Δημ. September 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2010 Επιλογή για ελληνικά έχει; Επειδή δοκιμάζω σε υπολογιστή με windows 7 χρειάζεται κάποιο πρόγραμμα για να τρέξει ο updater; (visual basic ή κάτι τέτοιο) Παράθεση You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixlis Δημ. September 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2010 Επιλογή για ελληνικά έχει; Επειδή δοκιμάζω σε υπολογιστή με windows 7 χρειάζεται κάποιο πρόγραμμα για να τρέξει ο updater; (visual basic ή κάτι τέτοιο) ελληνικα δεν εχει για windows 7 πρεπει να τρεχει το window enabler >δεξι κλικ >χρηση ως διαχειριστης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bouss Δημ. September 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2010 Εννοώ αν έχει ελληνικά το λειτουργικό του κινητού. Παράθεση You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgis_4 Δημ. September 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2010 Εννοώ αν έχει ελληνικά το λειτουργικό του κινητού. Οχι ελληνικα δεν εχει μωλης περασα και εγω την 2.1 αλλα ακομα τιποτα δεν εχω δει/τεσταρει...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dagas Δημ. September 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2010 Προσπάθησα κι εγώ να το κάνω αλλά μου βγάζει σφάλμα για Runtime. Σε άλλον υπολογιστή που δοκίμασα μου έβγαλε το παράθυρο του flasher με ερωτηματικά και δε λειτουργούσε κανένα από τα κουμπιά. Χρησιμοποιήσες τα αρχεία που δίνονται στο link του modaco; Δοκίμασε να το κάνεις σε ΧΡ εμένα δούλεψαν όλα ρολόι (αν και έκανα αρκετές προσευχές μέσα μου ώστε να το κάνω τούβλο). Παράθεση Ας αφήσουμε τους εγωισμούς και ας κοιτάξουμε λίγο τον εαυτό μας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgis_4 Δημ. September 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2010 Δοκίμασε να το κάνεις σε ΧΡ εμένα δούλεψαν όλα ρολόι (αν και έκανα αρκετές προσευχές μέσα μου ώστε να το κάνω τούβλο). Σε win7 64bit το εκανα εγω και ολα μια χαρα.....καλο θα ειναι να ανοιξετε ολες τις εφαρμογες με δεξι κλικ και ανοιγμα ως διαχειριστης.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasoj Δημ. September 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2010 1)κατεβαζεις το KDZ_FW_UPD το οποιο ειναι ενας φακελος που περιεχει τα 2 προγραμματακια KDZ_FW_UPD και Windows Enabler 2)αν εχουμε ηδη εγκατεστημενη την εφαρμογη της LG δεν χρειαζεται το LGAndroidDriver που λεει να κατεβασουμε (απο οτι καταλαβα) 3)στις ρυθμισεις εφαρμογων ενεργοποιουμε τον εντοπισμο σφαλματως μεσω usb και ξεκιναμε 4)συνδεουμε το τηλεφωνο 5)ανοιγουμε πρωτα το Windows Enabler και μωλης εμφανιστει κατω δεξια στην μπαρα κλικαρουμε επανω του μια φορα και θα εμφανιστει ενα ΟΚ 6)τρεχουμε το KDZ_FW_UPD 7)στο παραθυρο που μας ανοιγει επιλεγουμε εκει που εχει διαφορους τυπους το 3GQCT 8)διαλεγουμε τον φακελο/τοποθεσια που εχουμε κατεβασει την ROM μας 9)παταμε start (το μεγαλο κουμπι με τα πολλα ερωτηματικα γιατι απο οσο ειδα η εφαρμογη βγαινει με οτι να ναι χαρακτηρες πιθανον να ειναι στα ρωσικα) και περιμενουμε να αναβαθμιστει το κινητο μας... Θα ποσταρω αποτελεσματα πιο αργα μολις το δοκιμασω...μακαρι να εχει γινει το κυριοτερο!(η εγκατασταση εφαρμογων στην καρτα):) Με ποιο προγραμμα ανοιγουν τα αρχεια για την αναβαθμιση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bouss Δημ. September 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2010 Ωραία το έκανα αναβάθμιση αλλά τα ελληνικά είναι ενα σημαντικό πρόβλημα. Πως μπορούμε να βάλουμε ελληνικά; Ή αν υπάρχει τρόπος να επιστρέψει το τηλέφωνο στην αρχική του κατάσταση. Παράθεση You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts