el00140 Δημ. June 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2010 Έλεος, περίμενα πρώτα από το myphone τετοια πρωτοβουλία και μετά από το insomnia... Το app του insomnia απλά σπέρνει... Μονάχα που το insomnia έχει εξελιχθεί σε μέγιστο οπαδό της Apple οπότε ήταν αναμενόμενο να βγάλει και αντίστοιχη εφαρμογή! Το myphone ευτυχώς όχι άκομα.... Παράθεση Just me... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo_1983petra Δημ. September 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2010 Μονάχα που το insomnia έχει εξελιχθεί σε μέγιστο οπαδό της Apple οπότε ήταν αναμενόμενο να βγάλει και αντίστοιχη εφαρμογή! Το myphone ευτυχώς όχι άκομα.... θα συμφωνησω επρεπε να βγαλει το myphone πρωτα απ'ολους. οχι να πληρωνουμε για το tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VaradeRo Δημ. September 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2010 θα συμφωνησω επρεπε να βγαλει το myphone πρωτα απ'ολους. οχι να πληρωνουμε για το tapatalk Θα συφωνήσω κι εγώ αλλά αυτά είναι μισές δουλειές. Να φτιάξετε δωρεάν εφαρμογή για το iPhone και να χαρίζετε και 30 συσκευές iPhone 4 την εβδομάδα. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Γράφουμε όσα ζούμε: www.pella24.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo_1983petra Δημ. September 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2010 Θα συφωνήσω κι εγώ αλλά αυτά είναι μισές δουλειές. Να φτιάξετε δωρεάν εφαρμογή για το iPhone και να χαρίζετε και 30 συσκευές iPhone 4 την εβδομάδα. Sent from my iPhone using Tapatalk Πιστεύεις ότι έχω λάθος; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VaradeRo Δημ. September 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2010 Πόσο ακριβή είναι η εφαρμογή μπροστά στο κόστος της συσκευής; Και στην τελική όποιος λυπάται το δίφραγκο του AppStore, ας την ψάξει αλλού. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Γράφουμε όσα ζούμε: www.pella24.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azakan5678 Δημ. August 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2011 εγώ την έχω αγοράσει την εφαρμογή για android συσκευή αλλά δεν ξέρω πως να την ενεργοποιήσω μου ζητάει site κλπ τι πρέπει να κάνω?:X Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]ant gag Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis1234 Δημ. August 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2011 εγώ την έχω αγοράσει την εφαρμογή για android συσκευή αλλά δεν ξέρω πως να την ενεργοποιήσω μου ζητάει site κλπ τι πρέπει να κάνω?:X Απλά ψάχνεις το site που θες μέσα από την εφαρμογή. Παράθεση My phones: LG GOOGLE NEXUS 5 16GB (BLACK) LG G5 32GB, SAMSUNG GALAXY NOTE 8 64GB My tablet: LG G PAD V400 7.0 8GB (BLACK) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2011 ποια έκδοση του tapatalk χρησιμοποείται; επίσης όταν συνδέομαι στο myphone, πώς μπορώ να επιλέξω το "σημείωση ως αναγνωσμένα"; δε το βρήκα κάπου :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azakan5678 Δημ. August 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2011 Απλά ψάχνεις το site που θες μέσα από την εφαρμογή. ok thanks:lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]ant gag Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis1234 Δημ. August 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2011 ποια έκδοση του tapatalk χρησιμοποείται; επίσης όταν συνδέομαι στο myphone, πώς μπορώ να επιλέξω το "σημείωση ως αναγνωσμένα"; δε το βρήκα κάπου :( Εγώ εχω την τελευταία έκδοση 1.12.4. Για το δεύτερο πατά το menu και θα το δεις (mark forum as read). Sent from my GT-I5800 Παράθεση My phones: LG GOOGLE NEXUS 5 16GB (BLACK) LG G5 32GB, SAMSUNG GALAXY NOTE 8 64GB My tablet: LG G PAD V400 7.0 8GB (BLACK) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2011 Απλά ψάχνεις το site που θες μέσα από την εφαρμογή. Απλά να αναφέρω ότι δεν υπάρχουν όλα τα site στην εφαρμογή. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azakan5678 Δημ. August 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2011 Απλά να αναφέρω ότι δεν υπάρχουν όλα τα site στην εφαρμογή. ok το ξέρω αυτό:lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]ant gag Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demis1980 Δημ. August 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2011 γιατι δεν μπορω να δω το τμημα αγοραπωλησιων μεσω του tapatalk; στο pc εχω προσβαση κανονικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis1234 Δημ. August 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2011 γιατι δεν μπορω να δω το τμημα αγοραπωλησιων μεσω του tapatalk; στο pc εχω προσβαση κανονικα. Ούτε εγώ το βλέπω. Παράθεση My phones: LG GOOGLE NEXUS 5 16GB (BLACK) LG G5 32GB, SAMSUNG GALAXY NOTE 8 64GB My tablet: LG G PAD V400 7.0 8GB (BLACK) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demis1980 Δημ. August 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2011 ξερει κανεις γιατι συμβαινει αυτο και αν διορθωνεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2011 Μια σκέψη είναι ότι για κάποιο λόγο δεν θέλουν οι υπεύθυνοι του site να μπαίνουμε στην συγκεκριμένη ενότητα μέσω tapatalk. Δεν νομίζω να τους ξέφυγε κατά λάθος. ;) Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REDHOTSTEF Δημ. August 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2011 Εγω μια χαρα μπαινω απο το w995 μου οσα και αν δεδομενα περισσοτερα κατεβαζει. Και μυνημα μπορεσα να στειλω μια φορα μια χαρα. Τωρα τα φορουμ πιστευω ειναι για κανονικους υπολογιστες. Απο τα κινητα μας μπαινουμε οχι για να δουμε ποιος ειναι online αλλα για να διαβασουμε διαφορα. Τωρα το αν μπορει κανεις να ανεβασει φωτο μεσω του tapatalk αυτο ειναι καλο ναι, δεν ξερω αν θα μπορουσα να το κανω εγω. sent from my nokia 3310 with tapatalk..αξέχαστο!! :lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azakan5678 Δημ. August 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2011 Εγω μια χαρα μπαινω απο το w995 μου οσα και αν δεδομενα περισσοτερα κατεβαζει. Και μυνημα μπορεσα να στειλω μια φορα μια χαρα. Τωρα τα φορουμ πιστευω ειναι για κανονικους υπολογιστες. Απο τα κινητα μας μπαινουμε οχι για να δουμε ποιος ειναι online αλλα για να διαβασουμε διαφορα. Τωρα το αν μπορει κανεις να ανεβασει φωτο μεσω του tapatalk αυτο ειναι καλο ναι, δεν ξερω αν θα μπορουσα να το κανω εγω. sent from my nokia 3310 with tapatalk..αξέχαστο!! :lol::lol: πως μπορούμε να στείλουμε ένα αρχείο σε κάποιο μέλος του φόρουμ μεσώ tapatalk?:X Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]ant gag Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannakis Δημ. August 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2011 Εμένα προσωπικά δεν με νοιάζει η πρόσβαση στο myphone μέσω tapatalk ή κάποιου dedicated application. Όμως θα ήθελα το myphone να έχει μια mobile version, όπως πχ του adslgr.com. Η μη ύπαρξή της με αποθαρρύνει να επισκέπτομαι το myphone από το κινητό μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. August 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2011 Εμένα προσωπικά δεν με νοιάζει η πρόσβαση στο myphone μέσω tapatalk ή κάποιου dedicated application. Όμως θα ήθελα το myphone να έχει μια mobile version, όπως πχ του adslgr.com. Η μη ύπαρξή της με αποθαρρύνει να επισκέπτομαι το myphone από το κινητό μου. Η αληθεια οτι φαινεται καπως το μεγαλυτερο φορουμ για τα κινητα στην Ελλαδα να μην εχει εφαρμογη για κινητα και να εχουν αλλοι.Πιστευω οτι καποια στιγμη θα βγαλουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. October 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2011 Εμένα προσωπικά δεν με νοιάζει η πρόσβαση στο myphone μέσω tapatalk ή κάποιου dedicated application. Όμως θα ήθελα το myphone να έχει μια mobile version, όπως πχ του adslgr.com. Η μη ύπαρξή της με αποθαρρύνει να επισκέπτομαι το myphone από το κινητό μου. αυτό είναι το χειρότερο προβλημα βασικα Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. October 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2011 Το οποίο θα λυθεί σύντομα. Λίγη υπομονή. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. November 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2011 εκτός από tapatalk υπάρχει κάτι αντίστοιχο με αξιόλογο σχεδιασμό και απόδοση παιδιά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. November 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2011 Δηλαδή μου λέτε τώρα, ότι προτιμάτε να έχετε μια εφαρμογή για κάθε φόρουμ?? :blink: :blink: Θα μας τρελάνετε?Δηλαδή αν θέλετε να επισκεφτείτε 3 φόρουμ, να ανοιγοκλείνετε εφαρμογές, αντί να έχετε 1 inbox και 1 πλατφόρμα που βλέπετε όλα τα αγαπημένα σας topics, κάτι που προσφέρει τόσο ικανοποιητικά το tapatalk? Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. November 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2011 βλακειες,εγω θελω μια mobile έκδοση της σελίδας επιτέλους Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts