Jump to content

Tapatalk στο myphone.gr: Πρόσβαση στο forum μέσω κινητού

Mythozz
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έλεος, περίμενα πρώτα από το myphone τετοια πρωτοβουλία και μετά από το insomnia...

Το app του insomnia απλά σπέρνει...

Μονάχα που το insomnia έχει εξελιχθεί σε μέγιστο οπαδό της Apple οπότε ήταν αναμενόμενο να βγάλει και αντίστοιχη εφαρμογή! Το myphone ευτυχώς όχι άκομα....

Just me...

• 2 months later...
Μονάχα που το insomnia έχει εξελιχθεί σε μέγιστο οπαδό της Apple οπότε ήταν αναμενόμενο να βγάλει και αντίστοιχη εφαρμογή! Το myphone ευτυχώς όχι άκομα....

θα συμφωνησω επρεπε να βγαλει το myphone πρωτα απ'ολους.

οχι να πληρωνουμε για το tapatalk

θα συμφωνησω επρεπε να βγαλει το myphone πρωτα απ'ολους.

οχι να πληρωνουμε για το tapatalk

Θα συφωνήσω κι εγώ αλλά αυτά είναι μισές δουλειές. Να φτιάξετε δωρεάν εφαρμογή για το iPhone και να χαρίζετε και 30 συσκευές iPhone 4 την εβδομάδα.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Γράφουμε όσα ζούμε: www.pella24.gr

Θα συφωνήσω κι εγώ αλλά αυτά είναι μισές δουλειές. Να φτιάξετε δωρεάν εφαρμογή για το iPhone και να χαρίζετε και 30 συσκευές iPhone 4 την εβδομάδα.

Πιστεύεις ότι έχω λάθος;

Πόσο ακριβή είναι η εφαρμογή μπροστά στο κόστος της συσκευής; Και στην τελική όποιος λυπάται το δίφραγκο του AppStore, ας την ψάξει αλλού.

Γράφουμε όσα ζούμε: www.pella24.gr

• 11 months later...
εγώ την έχω αγοράσει την εφαρμογή για android συσκευή αλλά δεν ξέρω πως να την ενεργοποιήσω μου ζητάει site κλπ τι πρέπει να κάνω?:X
[sIGPIC][/sIGPIC]ant gag

εγώ την έχω αγοράσει την εφαρμογή για android συσκευή αλλά δεν ξέρω πως να την ενεργοποιήσω μου ζητάει site κλπ τι πρέπει να κάνω?:X

Απλά ψάχνεις το site που θες μέσα από την εφαρμογή.

My phones: LG GOOGLE NEXUS 5 16GB (BLACK) LG G5 32GB, SAMSUNG GALAXY NOTE 8 64GB

My tablet: LG G PAD V400 7.0 8GB (BLACK)

ποια έκδοση του tapatalk χρησιμοποείται;

επίσης όταν συνδέομαι στο myphone, πώς μπορώ να επιλέξω το "σημείωση ως αναγνωσμένα"; δε το βρήκα κάπου :(

ποια έκδοση του tapatalk χρησιμοποείται;

επίσης όταν συνδέομαι στο myphone, πώς μπορώ να επιλέξω το "σημείωση ως αναγνωσμένα"; δε το βρήκα κάπου :(

Εγώ εχω την τελευταία έκδοση 1.12.4.

Για το δεύτερο πατά το menu και θα το δεις (mark forum as read).

Sent from my GT-I5800

My phones: LG GOOGLE NEXUS 5 16GB (BLACK) LG G5 32GB, SAMSUNG GALAXY NOTE 8 64GB

Απλά ψάχνεις το site που θες μέσα από την εφαρμογή.

Απλά να αναφέρω ότι δεν υπάρχουν όλα τα site στην εφαρμογή.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

γιατι δεν μπορω να δω το τμημα αγοραπωλησιων μεσω του tapatalk;

στο pc εχω προσβαση κανονικα.

Ούτε εγώ το βλέπω.

Μια σκέψη είναι ότι για κάποιο λόγο δεν θέλουν οι υπεύθυνοι του site να μπαίνουμε στην συγκεκριμένη ενότητα μέσω tapatalk.

Δεν νομίζω να τους ξέφυγε κατά λάθος. ;)

Amazon Fire stick 4k max

Εγω μια χαρα μπαινω απο το w995 μου οσα και αν δεδομενα περισσοτερα κατεβαζει. Και μυνημα μπορεσα να στειλω μια φορα μια χαρα. Τωρα τα φορουμ πιστευω ειναι για κανονικους υπολογιστες. Απο τα κινητα μας μπαινουμε οχι για να δουμε ποιος ειναι online αλλα για να διαβασουμε διαφορα. Τωρα το αν μπορει κανεις να ανεβασει φωτο μεσω του tapatalk αυτο ειναι καλο ναι, δεν ξερω αν θα μπορουσα να το κανω εγω.

sent from my nokia 3310 with tapatalk..αξέχαστο!! :lol::lol:

Εγω μια χαρα μπαινω απο το w995 μου οσα και αν δεδομενα περισσοτερα κατεβαζει. Και μυνημα μπορεσα να στειλω μια φορα μια χαρα. Τωρα τα φορουμ πιστευω ειναι για κανονικους υπολογιστες. Απο τα κινητα μας μπαινουμε οχι για να δουμε ποιος ειναι online αλλα για να διαβασουμε διαφορα. Τωρα το αν μπορει κανεις να ανεβασει φωτο μεσω του tapatalk αυτο ειναι καλο ναι, δεν ξερω αν θα μπορουσα να το κανω εγω.

sent from my nokia 3310 with tapatalk..αξέχαστο!! :lol::lol:

πως μπορούμε να στείλουμε ένα αρχείο σε κάποιο μέλος του φόρουμ μεσώ tapatalk?:X

[sIGPIC][/sIGPIC]ant gag

Εμένα προσωπικά δεν με νοιάζει η πρόσβαση στο myphone μέσω tapatalk ή κάποιου dedicated application.

Όμως θα ήθελα το myphone να έχει μια mobile version, όπως πχ του adslgr.com. Η μη ύπαρξή της με αποθαρρύνει να επισκέπτομαι το myphone από το κινητό μου.

Εμένα προσωπικά δεν με νοιάζει η πρόσβαση στο myphone μέσω tapatalk ή κάποιου dedicated application.

Όμως θα ήθελα το myphone να έχει μια mobile version, όπως πχ του adslgr.com. Η μη ύπαρξή της με αποθαρρύνει να επισκέπτομαι το myphone από το κινητό μου.

Η αληθεια οτι φαινεται καπως το μεγαλυτερο φορουμ για τα κινητα στην Ελλαδα να μην εχει εφαρμογη για κινητα και να εχουν αλλοι.Πιστευω οτι καποια στιγμη θα βγαλουν.

• 1 month later...

αυτό είναι το χειρότερο προβλημα βασικα

• 1 month later...

Δηλαδή μου λέτε τώρα, ότι προτιμάτε να έχετε μια εφαρμογή για κάθε φόρουμ?? :blink: :blink:

Θα μας τρελάνετε?Δηλαδή αν θέλετε να επισκεφτείτε 3 φόρουμ, να ανοιγοκλείνετε εφαρμογές, αντί να έχετε 1 inbox και 1 πλατφόρμα που βλέπετε όλα τα αγαπημένα σας topics, κάτι που προσφέρει τόσο ικανοποιητικά το tapatalk?

Amazon Fire stick 4k max

βλακειες,εγω θελω μια mobile έκδοση της σελίδας επιτέλους