mary19 Δημ. April 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2014 Πηρα καινουργιο κινητο και ψαχνω μεσω απο το tapatalk να σας βρω αλλά ψαχνει, ψαχνει και τιποτα.... Σε ποια κατηγορια ΑΚΡΙΒΩΣ να κοιταξω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilimertzani Δημ. April 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2014 Πηρα καινουργιο κινητο και ψαχνω μεσω απο το tapatalk να σας βρω αλλά ψαχνει, ψαχνει και τιποτα.... Σε ποια κατηγορια ΑΚΡΙΒΩΣ να κοιταξω; Γραψε στην αναζητηση myphone και θα το βρει.ανοιγει,βαζεις id και εισαι οκ.Φανταζομαιι όταν ψαχνει εχεις Internet..:lol: Παράθεση Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mary19 Δημ. April 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2014 Γραψε στην αναζητηση myphone και θα το βρει.ανοιγει,βαζεις id και εισαι οκ.Φανταζομαιι όταν ψαχνει εχεις Internet..:lol: Ε αυτό κάνω καλέ! Για αυτό λέω πείτε μου σε ποια κατηγορία είναι να το ψάξω χειροκίνητα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. April 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2014 Δεν νομίζω να το έψαχνε κανείς χειροκίνητα. Γράφεις myphone.gr και στο βγάζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. April 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2014 Μήπως δε το βρίσκει επειδή πλέον υπάρχει το mobile site του myphone και δεν υποστηρίζεται το forum απ το tapatalk;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. April 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2014 Τι να σου πω. Έχει χρόνια που δεν υποστηρίζεται αλλά φαίνεται κανονικά στο ταπατοκ. Και τώρα που δοκίμασα βγαίνει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnDas Δημ. April 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2014 Μήπως έχεις το adfree ενεργοποιημένο; το τελευταίο update στα hosts μπλοκάρει την αρχική σελίδα του tapatalk και επομένως και το search και δεν επιστρέφει κανένα αποτέλεσμα. Αν ναι, κλειστό για λίγο, ψάξε το και μετά ξανά άνοιξέ το Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mary19 Δημ. April 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2014 Μα και που το εκλεισα δεεεν.... Ολο βγαζει processing και 5 λεπτα μετα το κλεινω. Δεν ειναι δυνατον να ψαχνει τοση ωρα. Τεσπα, δε πειραζει. Θα χρησιμοποιω τη mobile εκδοση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrazyAnt Δημ. May 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2014 Ερωτηση Οταν απαντατε σε καποιο νημαζ σας εμφανιζεται η υπογραφη που εχετε ορισει μεσα απο τις ρυθμισεις του tapatalk? Εμενα δεν εμφανιζεται Παράθεση Παρουσίαση Xiaomi Pistons Ακουστικά - Handsfree credit @FrOsT_frt Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnDas Δημ. May 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2014 Στο myphone δεν φαίνεται η υπογραφή, γιατί δεν υποστηρίζεται από το forum Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. May 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2014 Και που διαβάζεις το φόρουμ απ το ταπαταλκ ευχαριστώ να λες :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrazyAnt Δημ. May 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2014 Καταλαβα Παντως παρατηρησα πως αν την γραψεις manually στο τελος του μηνυματος, τοτε αυτη εμφανιζεται κανονικα ( οπως στο παρον ποστ) Sent from my ZTE v967s using Tapatalk Παράθεση Παρουσίαση Xiaomi Pistons Ακουστικά - Handsfree credit @FrOsT_frt Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. May 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2014 Καταλαβα Παντως παρατηρησα πως αν την γραψεις manually στο τελος του μηνυματος, τοτε αυτη εμφανιζεται κανονικα ( οπως στο παρον ποστ) Sent from my ZTE v967s using Tapatalk Οτι και να γράψεις δεν θα στο εμφανίσει;:blink: Πχ Sent from my space station using nothing but my mind Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilimertzani Δημ. May 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2014 Ε αυτό κάνω καλέ! Για αυτό λέω πείτε μου σε ποια κατηγορία είναι να το ψάξω χειροκίνητα μαλον αγορασμενο ειναι :lol: κανε επανεγκατασταση. Παράθεση Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrazyAnt Δημ. May 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2014 Οτι και να γράψεις δεν θα στο εμφανίσει;:blink: Πχ Sent from my space station using nothing but my mind Εγω μια χαρα βλεπω οτι το ποστ το εκανες απο τον διαστημικο σου σταθμο με την δυναμη του μυαλου σου :Ρ Τι εννοεις πως δεν θα εμφανιστει? Παράθεση Παρουσίαση Xiaomi Pistons Ακουστικά - Handsfree credit @FrOsT_frt Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. May 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2014 Εγω μια χαρα βλεπω οτι το ποστ το εκανες απο τον διαστημικο σου σταθμο με την δυναμη του μυαλου σου :Ρ Τι εννοεις πως δεν θα εμφανιστει? Λες οτι αν το γράψεις με manualy θα στην εμφανίσει.Ετσι θα γίνει και με ότι και αν γράψεις; Πχ αυτό που έγραψα πριν δεν ήταν υπογραφή απο ταπαταλκ αλλά απλά το έγραψα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostis12321 Δημ. May 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2014 Εγώ που μπαίνω με αυτόν τον τρόπο πως σβήνει από κάτω αυτό που αναφέρει με τι συσκευή μπήκα και από που γνωρίζει κάποιος για να με βοηθήσει που δεν μπόρεσα να το βρω; Απεστάλη από LG-D802 μέσω Greek Forums, δημιουργήθηκε απο το appyet.com Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrazyAnt Δημ. May 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2014 Λες οτι αν το γράψεις με manualy θα στην εμφανίσει.Ετσι θα γίνει και με ότι και αν γράψεις; Πχ αυτό που έγραψα πριν δεν ήταν υπογραφή απο ταπαταλκ αλλά απλά το έγραψα. Με οτι και να γραψω, ναι Εμφανιζεται οπως και σε σενα με italics και πιο αχνη γραμματοσειρα Παράθεση Παρουσίαση Xiaomi Pistons Ακουστικά - Handsfree credit @FrOsT_frt Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitriolis Δημ. May 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2014 Έχω αγοράσει το tapatalk και μετά από format στο κινητό δεν μπορώ να κάνω login. Ξέρει κάποιος τι συμβαίνει με το tapatalk; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilimertzani Δημ. May 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2014 Έχω αγοράσει το tapatalk και μετά από format στο κινητό δεν μπορώ να κάνω login. Ξέρει κάποιος τι συμβαίνει με το tapatalk; Κολλάει.Κάνε μια επανεγκατάσταση Παράθεση Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnDas Δημ. May 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2014 Επίσης τώρα τελευταία το adfree κόβει την πρόσβαση στην αρχική σελίδα που γίνεται το login και το search για τα forums. Αν το έχεις πάνω, βάλε τα original hosts, συνδέσου και μετά θα λειτουργεί κανονικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
darkblue Δημ. May 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2014 (edited) Όποτε πάω να μπω στο myphone.gr (FORUMS tab>myphone.gr) -Tapatalk 4.5.2 σε ICS 4.0.4- κάθε φορά μου βγάζει αρχικά αυτό το μήνυμα: http://i.imgur.com/VGv1Z2T.png Αμέσως μετά, το error message αυτό εξαφανιζεται και μου εμφανίζει κανονικά τα νέα μηνύματα - μπορώ να πλοηγηθώ κανονικά πλέον. Το error message δεν ξαναεμφανίζεται . Edited May 11, 2014 by darkblue Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrazyAnt Δημ. May 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2014 Και σε μενα το ιδιο βγαζει με 4.2.1 και τελευταια εκδοση της εφαρμογης Just get used to it :P Παράθεση Παρουσίαση Xiaomi Pistons Ακουστικά - Handsfree credit @FrOsT_frt Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. May 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2014 Μόνο σε εμένα παει το tapatalk τα ζώα μου αργά εδώ και τρεις μέρες; Και γενικά το mobile site... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythozz Δημ. May 19, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2014 Μόνο σε εμένα παει το tapatalk τα ζώα μου αργά εδώ και τρεις μέρες; Και γενικά το mobile site... Το tapatalk δεν ξέρω, δεν το χρησιμοποιώ. Να ρωτήσεις τους developers του για περισσότερες info. To mobile site πάντως τρέχει όπως και η desktop έκδοση, επομένως πάει μια χαρά. :) Παράθεση [imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..." Wannabe Editor? Reviewer? Columnist? Join the Unwired Revolution, now! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts