Jump to content

Tapatalk στο myphone.gr: Πρόσβαση στο forum μέσω κινητού

Mythozz
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πηρα καινουργιο κινητο και ψαχνω μεσω απο το tapatalk να σας βρω αλλά ψαχνει, ψαχνει και τιποτα....

Σε ποια κατηγορια ΑΚΡΙΒΩΣ να κοιταξω;

Πηρα καινουργιο κινητο και ψαχνω μεσω απο το tapatalk να σας βρω αλλά ψαχνει, ψαχνει και τιποτα....

Σε ποια κατηγορια ΑΚΡΙΒΩΣ να κοιταξω;

Γραψε στην αναζητηση myphone και θα το βρει.ανοιγει,βαζεις id και εισαι οκ.Φανταζομαιι όταν ψαχνει εχεις Internet..:lol:

Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος

Γραψε στην αναζητηση myphone και θα το βρει.ανοιγει,βαζεις id και εισαι οκ.Φανταζομαιι όταν ψαχνει εχεις Internet..:lol:

Ε αυτό κάνω καλέ!

Για αυτό λέω πείτε μου σε ποια κατηγορία είναι να το ψάξω χειροκίνητα

Μήπως δε το βρίσκει επειδή πλέον υπάρχει το mobile site του myphone και δεν υποστηρίζεται το forum απ το tapatalk;;

Μήπως έχεις το adfree ενεργοποιημένο; το τελευταίο update στα hosts μπλοκάρει την αρχική σελίδα του tapatalk και επομένως και το search και δεν επιστρέφει κανένα αποτέλεσμα. Αν ναι, κλειστό για λίγο, ψάξε το και μετά ξανά άνοιξέ το

Μα και που το εκλεισα δεεεν....

Ολο βγαζει processing και 5 λεπτα μετα το κλεινω. Δεν ειναι δυνατον να ψαχνει τοση ωρα.

Τεσπα, δε πειραζει. Θα χρησιμοποιω τη mobile εκδοση.

• 3 weeks later...

Ερωτηση

Οταν απαντατε σε καποιο νημαζ σας εμφανιζεται η υπογραφη που εχετε ορισει μεσα απο τις ρυθμισεις του tapatalk?

Εμενα δεν εμφανιζεται

Στο myphone δεν φαίνεται η υπογραφή, γιατί δεν υποστηρίζεται από το forum

Καταλαβα

Παντως παρατηρησα πως αν την γραψεις manually στο τελος του μηνυματος, τοτε αυτη εμφανιζεται κανονικα ( οπως στο παρον ποστ)

Sent from my ZTE v967s using Tapatalk

Καταλαβα

Παντως παρατηρησα πως αν την γραψεις manually στο τελος του μηνυματος, τοτε αυτη εμφανιζεται κανονικα ( οπως στο παρον ποστ)

Sent from my ZTE v967s using Tapatalk

Οτι και να γράψεις δεν θα στο εμφανίσει;:blink:

Πχ Sent from my space station using nothing but my mind

Ε αυτό κάνω καλέ!

Για αυτό λέω πείτε μου σε ποια κατηγορία είναι να το ψάξω χειροκίνητα

μαλον αγορασμενο ειναι :lol:

κανε επανεγκατασταση.

Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος

Οτι και να γράψεις δεν θα στο εμφανίσει;:blink:

Πχ Sent from my space station using nothing but my mind

Εγω μια χαρα βλεπω οτι το ποστ το εκανες απο τον διαστημικο σου σταθμο με την δυναμη του μυαλου σου :Ρ

Τι εννοεις πως δεν θα εμφανιστει?

Εγω μια χαρα βλεπω οτι το ποστ το εκανες απο τον διαστημικο σου σταθμο με την δυναμη του μυαλου σου :Ρ

Τι εννοεις πως δεν θα εμφανιστει?

Λες οτι αν το γράψεις με manualy θα στην εμφανίσει.Ετσι θα γίνει και με ότι και αν γράψεις;

Πχ αυτό που έγραψα πριν δεν ήταν υπογραφή απο ταπαταλκ αλλά απλά το έγραψα.

Εγώ που μπαίνω με αυτόν τον τρόπο πως σβήνει από κάτω αυτό που αναφέρει με τι συσκευή μπήκα και από που γνωρίζει κάποιος για να με βοηθήσει που δεν μπόρεσα να το βρω;

Απεστάλη από LG-D802 μέσω Greek Forums, δημιουργήθηκε απο το appyet.com

Λες οτι αν το γράψεις με manualy θα στην εμφανίσει.Ετσι θα γίνει και με ότι και αν γράψεις;

Πχ αυτό που έγραψα πριν δεν ήταν υπογραφή απο ταπαταλκ αλλά απλά το έγραψα.

Με οτι και να γραψω, ναι

Εμφανιζεται οπως και σε σενα με italics και πιο αχνη γραμματοσειρα

Έχω αγοράσει το tapatalk και μετά από format στο κινητό δεν μπορώ να κάνω login. Ξέρει κάποιος τι συμβαίνει με το tapatalk;

Έχω αγοράσει το tapatalk και μετά από format στο κινητό δεν μπορώ να κάνω login. Ξέρει κάποιος τι συμβαίνει με το tapatalk;

Κολλάει.Κάνε μια επανεγκατάσταση

Επίσης τώρα τελευταία το adfree κόβει την πρόσβαση στην αρχική σελίδα που γίνεται το login και το search για τα forums. Αν το έχεις πάνω, βάλε τα original hosts, συνδέσου και μετά θα λειτουργεί κανονικά

Όποτε πάω να μπω στο myphone.gr (FORUMS tab>myphone.gr) -Tapatalk 4.5.2 σε ICS 4.0.4-

κάθε φορά μου βγάζει αρχικά αυτό το μήνυμα:

http://i.imgur.com/VGv1Z2T.png

Αμέσως μετά, το error message αυτό εξαφανιζεται και μου εμφανίζει κανονικά τα νέα μηνύματα - μπορώ να πλοηγηθώ κανονικά πλέον.

Το error message δεν ξαναεμφανίζεται .

Edited by darkblue

Και σε μενα το ιδιο βγαζει με 4.2.1 και τελευταια εκδοση της εφαρμογης

Just get used to it :P

Μόνο σε εμένα παει το tapatalk τα ζώα μου αργά εδώ και τρεις μέρες; Και γενικά το mobile site...

Μόνο σε εμένα παει το tapatalk τα ζώα μου αργά εδώ και τρεις μέρες; Και γενικά το mobile site...

Το tapatalk δεν ξέρω, δεν το χρησιμοποιώ. Να ρωτήσεις τους developers του για περισσότερες info.

To mobile site πάντως τρέχει όπως και η desktop έκδοση, επομένως πάει μια χαρά. :)

[imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..."

Wannabe Editor? Reviewer? Columnist?

Join the Unwired Revolution, now!