Jump to content

Dual SIM + Android

Κοινοποίηση

Recommended Posts

και πως το κάνω αυτό ? ο ε ο ?

έχεις το κινητό; έχεις κοιτάξει καθόλου τις ρυθμίσεις; καταρχάς αν δεν το χεις αλλάξει, κι έχεις 2 κάρτες σιμ, εξ ορισμού είναι ρυθμισμένο να ρωτάει πριν κάνεις κλήση ή στείλεις μήνυμα

• Απαντήσεις 3,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

έχεις το κινητό; έχεις κοιτάξει καθόλου τις ρυθμίσεις; καταρχάς αν δεν το χεις αλλάξει, κι έχεις 2 κάρτες σιμ, εξ ορισμού είναι ρυθμισμένο να ρωτάει πριν κάνεις κλήση ή στείλεις μήνυμα

το εχω και στις ρυθμίσεις έχω δηλώσει ποιο θα κάνει κλήση και ποιο θα στέλνει μηνυμα.

edit.... το βρήκα ο γάτος :)

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Καλημερα σε ολους !!!!

Υπαρχει αυτη την στιγμη αμεσα διαθεσιμο (in stock) κινητο με : MTK6589t στα 1.5GHz και με 2g ram ??

iocean x7 Elite 13MP Camera (1920*1080)Full HD 5.0'' IPS 2GB/32GB MTK6589T Quad Core Android 4.2

JIAYU G4 Android 4.2 Smart Phone MTK6589T Quad Core 2G/32G With 4.7 Inch HD IPS Retina Screen 13MP

ZOPO ZP980 Upgraded 3G Smart Phone MTK6589T Quad Core Android 4.2 RAM 2GB+ROM 32GB 5.0 Inch 1920*1080 FHD Screen Black Color

My moral in life is simple, you treat me good, and i'll definitely treat you better... and vise versa of course!!! :respect:

Pocophone F1 6/128 Gb

Στο site που έβαλε ο φίλος από πάνω, αν κάνει κανεις μια αναζήτηση για umi x2 βγάζει σαν αποτελέσματα μεταξύ άλλων και voto umi x2 με το voto να γράφεται στο πίσω καπάκι εκεί που τ αλλα έχουν το xii! Τι παίζει????

iocean x7 Elite 13MP Camera (1920*1080)Full HD 5.0'' IPS 2GB/32GB MTK6589T Quad Core Android 4.2

JIAYU G4 Android 4.2 Smart Phone MTK6589T Quad Core 2G/32G With 4.7 Inch HD IPS Retina Screen 13MP

ZOPO ZP980 Upgraded 3G Smart Phone MTK6589T Quad Core Android 4.2 RAM 2GB+ROM 32GB 5.0 Inch 1920*1080 FHD Screen Black Color

Aαπο αυτα εγω θα επαιρνα, χωρις να το σκεφτω, το Jiayu. Moνο και μονο για την μπαταρια!

Εγω θα επαιρνα το iocean x7 Elite 13MP Camera (1920*1080)Full HD 5.0'' IPS 2GB/32GB MTK6589T Quad Core Android 4.2

αλλα με την εξτρα μπαταρια που εχει στα 3000mah original battery+Black back cover +$18.99... μου αρέσει πιο πολύ... κατα τα αλλα ειναι ιδια...

Υπομονη και θα βγούν πολλα... εχω σταμπαρει αλλο και περιμένω :)

My moral in life is simple, you treat me good, and i'll definitely treat you better... and vise versa of course!!! :respect:

Pocophone F1 6/128 Gb

Κορυφαια και τα 3 αλλα ακριβα ακομα! Γενικα οι τιμες πεφτουν γρηγορα στα κινεζικα?

Εχω ακομα το Χperia mini της πρωτης γενιας και οταν το στειλω ανακυκλωση προς κατι τετοιο προσανατολιζομαι,

τετραπυρηνο οτιδηποτε ακομα και τον απλο 6589, 2gb ram και 5ιντσο αλλα δεν εχω σκοπο να δωσω πανω απο 200usd για κινητο. Γενικα για κινητο, ποσο μαλλον για κινεζικο.

Παιδιά και ειδικά εσύ Σταύρο :) Εχετε δοκιμάσει την παρακάτω λύση για την αύξηση της έντασης και αν με τι αποτελέσματα ?

http://www.modaco.com/topic/362180-guidemtk-increase-speaker-volume-of-your-phone/

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Παιζει να το εχει βγαλει ηδη? Πολυ καλο φαινεται...........:)

http://www.fastcardtech.com/THL-W11-MonkeyKing

Να το δουμε σε κανενα σωστο μαγαζι και βουρ γιατι και απο design και τιμη σκιζει!!!

Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!!

Επιτελους για εμας που θελουμε τετραπυρηνο με 4αρα οθονη !

http://techdy.com/shop/basic-bear/

Το ειδα κατα τυχη στο θεμα του συμφορουμιτη Peleus17 για το Pro (HTC One Clone) που εκανε.Προπαραγγελια λεει.31 Ιουλιου βγαινει περιορισμενη ποσοτητα.Εμπνευσμενο απο το φθηνο iPhone 5 λεει.Στα 199 $ με 2 GB RAM!!!!!Τουμπανο!!!!

Το μονο μειον για εμενα ειναι οτι ειναι μονοκαρτο.

Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ

Επιτελους για εμας που θελουμε τετραπυρηνο με 4αρα οθονη !

http://techdy.com/shop/basic-bear/

Το ειδα κατα τυχη στο θεμα του συμφορουμιτη Peleus17 για το Pro (HTC One Clone) που εκανε.Προπαραγγελια λεει.31 Ιουλιου βγαινει περιορισμενη ποσοτητα.Εμπνευσμενο απο το φθηνο iPhone 5 λεει.Στα 199 $ με 2 GB RAM!!!!!Τουμπανο!!!!

Το μονο μειον για εμενα ειναι οτι ειναι μονοκαρτο.

Για οποιον ψαχνει οθονη 4.5" εχω βρει αυτο Faea F1 , αμεσα διαθέσιμο στα 170 δολαρια...δεν το εχω πιασει στα χερια μου αλλα φαινεται πολυ δικαιο σαν αγορα!! :)

Quick Overview

- 4.5 inch 720P HD screen, 1280*720 pixel display

- Qualcomm Snapdragon S4 quad-core chipset

- 1GB RAM, 4GB ROM

- 8.0-megapixel rear camera, 2.0-megapixel front camera

- Support NFC, breathing light

- Android 4.1.2 OS

Pocophone F1 6/128 Gb

Του αδελφού μου είχε τη παλιά τότε που σου χα πει, 2.3.7 έλεγε η εκδοση. Δεν είχα παρατηρήσει ενοχλητική καθυστέρηση, την κλασσική που χει το σκάιπ μονο. Τώρα έχω περάσει την αναβάθμιση με έκδοση 2.3.9, η οποία ήταν ρουταρισμένη αλλά δεν είχε τα google apps. Πέρασα τα απαραίτητα αρχεια απ τα gapps στο /system κι έτοιμο.

Εννοώ την έκδοση της εφαρμογής του skype. Σήμερα δοκίμασα με την προηγούμενη έκδοση 3.0.0.6181. Αν δεχτώ την κλήση και ανοίξω μετά το βίντεο μπορώ να κάνω βιντεοκλήση με μία μικρή καθυστέρηση στην αρχή. Αν πατήσω κατευθείαν βιντεοκλήση έχει μεγαλύτερη καθυστέρηση.

Τέλος πάντων.. ας πάμε σε ένα άλλο σοβαρότερο πρόβλημα.

Στο κινητό έχω βάλει μία κάρτα sim της vodafone και μία της cosmote. Τις επαφές τις πέρασα όλες χωρίς το +30. Όταν καλούν στο vodafone δεν γίνεται η αναγνώριση της κλήσης, ενώ στο cosmote γίνεται. Αν βάλω το +30 έχω αναγνώριση στο vodafone αλλά δεν έχω στο cosmote.

Υπάρχει κάποια λύση σε αυτό?

Εννοώ την έκδοση της εφαρμογής του skype. Σήμερα δοκίμασα με την προηγούμενη έκδοση 3.0.0.6181. Αν δεχτώ την κλήση και ανοίξω μετά το βίντεο μπορώ να κάνω βιντεοκλήση με μία μικρή καθυστέρηση στην αρχή. Αν πατήσω κατευθείαν βιντεοκλήση έχει μεγαλύτερη καθυστέρηση.

Τέλος πάντων.. ας πάμε σε ένα άλλο σοβαρότερο πρόβλημα.

Στο κινητό έχω βάλει μία κάρτα sim της vodafone και μία της cosmote. Τις επαφές τις πέρασα όλες χωρίς το +30. Όταν καλούν στο vodafone δεν γίνεται η αναγνώριση της κλήσης, ενώ στο cosmote γίνεται. Αν βάλω το +30 έχω αναγνώριση στο vodafone αλλά δεν έχω στο cosmote.

Υπάρχει κάποια λύση σε αυτό?

Δε θυμάμαι έκδοση skype, νομιζω ειχα την πατσαρισμένη του δικού μας του theos0o απ το xda. Φαντάζομαι έχεις ξηλώσει τις σαβούρες του go launcher κι έχεις βάλει έναν ελαφρή όπως το zeam, σωστά; αλλιώς το κινητό λογικό να σέρνεται. Αυτό με τις κάρτες δεν το ξέρω, μια cosmote έχει μονο ο αδελφός μου μέσα χωρίς πρόβλημα

Για οποιον ψαχνει οθονη 4.5" εχω βρει αυτο Faea F1 , αμεσα διαθέσιμο στα 170 δολαρια...δεν το εχω πιασει στα χερια μου αλλα φαινεται πολυ δικαιο σαν αγορα!! :)

Quick Overview

- 4.5 inch 720P HD screen, 1280*720 pixel display

- Qualcomm Snapdragon S4 quad-core chipset

- 1GB RAM, 4GB ROM

- 8.0-megapixel rear camera, 2.0-megapixel front camera

- Support NFC, breathing light

- Android 4.1.2 OS

Καλύτερα τα THL W100 και Amoi N850/828, κι ας μην έχουν nfc

Με nano sim? Υπάρχει τέτοιο πράγμα? Στις micro είχα μείνει...

ναι, το iphone 5 παίρνει nano sim

Παιζει να το εχει βγαλει ηδη? Πολυ καλο φαινεται...........:)

http://www.fastcardtech.com/THL-W11-MonkeyKing

Να το δουμε σε κανενα σωστο μαγαζι και βουρ γιατι και απο design και τιμη σκιζει!!!

αφού OUT OF STOCK λέει

Παιδιά και ειδικά εσύ Σταύρο :) Εχετε δοκιμάσει την παρακάτω λύση για την αύξηση της έντασης και αν με τι αποτελέσματα ?

http://www.modaco.com/topic/362180-guidemtk-increase-speaker-volume-of-your-phone/

Ναι φυσικά. Ισχύει σε όλα τα mediatek, και τα τσεκάρω και διορθώνω σε κάθε συσκευή που παίρνω, γιατί συχνά τα έχουν χαμηλά, ή υπερβολικά δυνατά στ ακουστικά κλπ

Ναι φυσικά. Ισχύει σε όλα τα mediatek, και τα τσεκάρω και διορθώνω σε κάθε συσκευή που παίρνω, γιατί συχνά τα έχουν χαμηλά, ή υπερβολικά δυνατά στ ακουστικά κλπ

τι τιμές είναι αποδεκτές?

αν θέλω να αυξήσω την ένταση του ακουστικού και του κουδουνίσματος?

Edited by kaloudis

Καλή ερώτηση....ποιες τιμές αλλάζουμε για δυνατότερο ήχο εισερχόμενης κλήσης Και ακουστικού;

Να ρωτησω κατι παιδια.

Πηρα ενα Jiayu G3S και ειναι το πρωτο μου Android.

Ομως οταν στελνω SMS δεν παιρνω επιβεβαιωση αναφορας (με καποιου ειδους ηχο εννοω) οπως επαιρνα σε αλλα τηλεφωνα μη Android.

Αυτο συμβαινει στο δικο μου το μοντελο μονον, στα Κινεζικα Androids γενικωτερα η μηπως και τα επωνυμα Androids εχουν αυτη την ιδιαιτεροτητα?

Ευχαριστω

Edited by guideman

ΓΙΩΡΓΟΣ:clap:

αναφορά μη περιμένεις το κλασσικό μήνυμα

Στον στοκ του G3S θα δεις ένα τικ στο μήνυμα όταν παραδοθεί

Σε όλα είναι έτσι(νομίζω)

Να ρωτησω κατι παιδια.

Πηρα ενα Jiayu G3S και ειναι το πρωτο μου Android.

Ομως οταν στελνω SMS δεν παιρνω επιβεβαιωση αναφορας οπως επαιρνα σε αλλα τηλεφωνα μη Android.

Αυτο συμβαινει στο δικο μου το μοντελο μονον, στα Κινεζικα Androids γενικωτερα η μηπως και τα επωνυμα Androids εχουν αυτη την ιδιαιτεροτητα?

Ευχαριστω

Στα μηνύματα πας επιλογές->ρυθμίσεις->μηνύματα κειμένου (SMS) και τικάρεις την πρώτη επιλογή

τι τιμές είναι αποδεκτές?

αν θέλω να αυξήσω την ένταση του ακουστικού και του κουδουνίσματος?

Αφού λέει τι τιμές είναι αποδεκτές, 0-160 στο max volume, και τα level πάνε 0-255. Πχ για αλλαγή του ήχου του πίσω ηχείου πας στο laundspeaker mode, και αλλάζεις στο Ring και Media (Ήχος κλήσης και πολυμέσων αντίστοιχα) το max στο 160 αν δεν είναι ήδη, και το Level 6 στο 255 που ναι το μέγιστο. Και μπορείς να προσαρμόσεις και τα υπόλοιπα level σε αναλογικές τιμές και να δοκιμάσεις. Σημαντικό είναι το ηχείο να μην τρίζει απ την υψηλή ένταση, γιατί μπορεί να χαλάσει (να ξεκολλήσει το πηνίο απ τη θέση του)

Ευχαριστω βρε παιδια για τις απαντησεις σας, με απογοητευσατε λιγο, ηταν καλα που παιρναμε πριν ενα "ταρατατααα τατααα" οταν ο αποδεκτης παραλαμβανε το μυνημα..

Δηλαδη, καποιου ειδους ηχο να παιρνουμε για αναφορα, δεν υπαρχει περιπτωση, σωστα?

Edited by guideman

ΓΙΩΡΓΟΣ:clap:

Ευχαριστω βρε παιδια για τις απαντησεις σας, με απογοητευσατε λιγο, ηταν καλα που παιρναμε πριν ενα "ταρατατααα τατααα" οταν ο αποδεκτης παραλαμβανε το μυνημα..

Δηλαδη, καποιου ειδους ηχο να παιρνουμε για αναφορα, δεν υπαρχει περιπτωση, σωστα?

Φίλε μου μήπως κάνεις κάποιο λάθος;

Στις ρυθμίσεις μυνημάτων δεν έχει επιλογή για tick Αναφορές μυνημάτων.

Τι στο καλό. Το ξηλώσανε από το Android;

Εκτός εάν δεν δουλεύουν....

Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς

κατεβασα το προγραμματακι ακολουθησα τις οδηγιες αλλα δεν ανεβαινει η ενταση ...ακολουθω τις οδηγιες απο το μοντακο....και στο thl και στο a660 ειναι χαμηλα η ενταση συνομιλιας..στο α660 εχει τιμες 76 στο πρωτο και 80 στο δευτερο(αυτο με το μαξ 160)....εβαλα και στα 2 παραπανω τιμες αλλα δε καταλαβα διαφορα

Το GO SMS εχει και επιλογη ειδοποιησης για αναφορα, και χτυπαει κανονικα.

• The title was changed to Dual SIM + Android