Jump to content

Dual SIM + Android

Κοινοποίηση

Recommended Posts

με 3 sim και android δεν υπαρχει.

κινητα με 3 σιμ υπαρχουν μονο κατι κινεζικα που δε νομιζω να εχει δοκιμασει κανεις

οκ . Με wifi ;

• Απαντήσεις 3,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

με 3 sim και android δεν υπαρχει.

κινητα με 3 σιμ υπαρχουν μονο κατι κινεζικα που δε νομιζω να εχει δοκιμασει κανεις

Υπαρχουν με 4 sim android

καλησπερα σε ολους. Εχει ασχοληθει κανεις με custom ρομ ? Εχω ψαξει αρκετα και γενικα υπαρχει χαμηλη κινητικοτητα. Μονο για το g11 υπαρχει και λιγα ακομα. Βρηκα ομως τον τροπο που φλασαρονται και ειναι σχεδον ο ιδιος για ολα τα mtk 6573 , mtk 6516.

Βασικα θελω να ξεφορτωθω τους προεγκατεστημενους launcher και να αφησω μονο τον gopro καθως και να βγαλω 2-3 ακομα πραγματακια που δε μου αρεσουν μεσα στο κινητο. Επισης αν υπαρχει περιπτωση να κανω Overclocking θα το ηθελα κι αυτο

για στειλε κανα λινκ. Οι mkt 6515 και 6573 υποστηριζουν μεχρι 2 σιμ απ οσο ξερω.

http://www.sl-mobile.com/latest-four-sim-four-standby-android-mobile-phone-p707.html

Για διαφορα που θελεις κοιτα εδω http://www.forum.china-iphone.ru/viewforum.php?f=35&sid=5edd2e0e47c5d7b9e2948fc845d2533a

Edited by stargreek

επιφυλασσομαι φιλε μου για την αξιοπιστια του πρωτου λινκ. http://www.mediatek.com/en/Products/featured_content.php?sn=2

Samsung galaxy Y Duos

Oθόνη 3.14” TFT LCD

CPU 832MHz

Κάμερα 3MP

4GB (3GB RAM + 2GB microSD)

Android 2.3.6

WiFi, Bluetooth 3.0, USB 2.0

Διαστάσεις: 109.8 x 60 x 11.98 mm

Βάρος 109gr

Μπαταρία: Li-Ion 1300mAh

Υποστηρίζει 3G η μπαταρία του κρατάει από μία μέχρι 3 μέρες ανάλογα με την χρήση.

Όλα καλά.

επιφυλασσομαι φιλε μου για την αξιοπιστια του πρωτου λινκ. http://www.mediatek.com/en/Products/featured_content.php?sn=2

Το εχω αγορασει για τον πατερα μου εδω και κατι μηνες.καλα δουλεβει,οπως ολλα αυτης της σειρας

Samsung galaxy Y Duos

Oθόνη 3.14” TFT LCD

CPU 832MHz

Κάμερα 3MP

4GB (3GB RAM + 2GB microSD)

Android 2.3.6

WiFi, Bluetooth 3.0, USB 2.0

Διαστάσεις: 109.8 x 60 x 11.98 mm

Βάρος 109gr

Μπαταρία: Li-Ion 1300mAh

Υποστηρίζει 3G η μπαταρία του κρατάει από μία μέχρι 3 μέρες ανάλογα με την χρήση.

το ειχα δει.. το κινητο εχει απαραδεκτη οθονη και γι αυτο δεν το πηρα. Αν παλι καποιος ενδιαφερεται για βασικη χρηση σε εφαρμογες smartphone τοτε ειναι μια χαρα και με σωστη τιμη. Αλλα με 320*240 οι εφαρμογες ειναι πολυ περιορισμενες και δε σε προδιαθετουν και πολυ. Εχει φιλος μου το απλο y Και δε μ αρεσει καθολου

το ειχα δει.. το κινητο εχει απαραδεκτη οθονη και γι αυτο δεν το πηρα. Αν παλι καποιος ενδιαφερεται για βασικη χρηση σε εφαρμογες smartphone τοτε ειναι μια χαρα και με σωστη τιμη. Αλλα με 320*240 οι εφαρμογες ειναι πολυ περιορισμενες και δε σε προδιαθετουν και πολυ. Εχει φιλος μου το απλο y Και δε μ αρεσει καθολου

Για τα λεφτά του και για επώνυμο με υποστήριξη συν ότι δεν χρειάζεται να περιμένεις μέρες για να σου έρθει, είναι μια χαρά.

Όλα καλά.

λοιπον μετα απο ενα μηνα κανονικης χρησης ειμαι πολυ ικανοποιημενος απο το κινητο.

Τα κανει ολα και συμφερει που λενε. Μονο σε καποια παιχνιδια κολλαει καποιες φορες λογω επεξεργαστη, αλλα δε με κοφτει και πολυ πλεον.

Το κινητο βγαζει ανετα 2 μερες χωρις φορτιση, με δεδομενο πως εχω το bluetooth παντα ανοιχτο για το ακουστικο, με 1 περιπου ωρα ομιλιας την ημερα και καμια 10αρια μηνυματα. Προσθεστε και κανα 20λεπτο wifi την ημερα και ειστε μεσα. Δεν το περιμενα, πραγματικα.

Με το battery monitor pro Μετρησα τη μπαταρια του στα 1500-1600mah περιπου (εχει σφαλμα)

Παιδια καλησπέρα.

Λέω να πάρω κάτι τέτοιο αλλα δεν βλέπω να υποστηριζει ελληνικά.

http://www.eshop89.com/b72m-mtk6573-3g-wcdma-gsm-unlocked-dual-sim-android-235-smart-mobile-phone-wifi-gps-8mp-camera_p1610.html?zenid=le7hets8hu1hib21775v3fqko3

Ξέρει κανεις αν μπορουμε να του βάλουμε ελληνικά ή αν έχει καποιο λινκ με dual sim android που να έχουν Ελληνικό πληκτρολόγιο?

Χρήστος

Παιδια καλησπέρα.

http://www.eshop89.com/b72m-mtk6573-3g-wcdma-gsm-unlocked-dual-sim-android-235-smart-mobile-phone-wifi-gps-8mp-camera_p1610.html?zenid=le7hets8hu1hib21775v3fqko3

Ξέρει κανεις αν μπορουμε να του βάλουμε ελληνικά ή αν έχει καποιο λινκ με dual sim android που να έχουν Ελληνικό πληκτρολόγιο?

Αφού είναι android δεν έχεις κανένα απολύτως πρόβλημα.

Περνάς την ελληνική γλώσσα από το play store (πρώην market).

Παιδια καλησπέρα.

αν δεχεσαι να σου πουμε γνωμες μην το κανεις..

και δεν τα ελληνικα το θεμα..

μονο που λεει οτι σου δινει 2 μπαταριες φτανει..ετοιμασου να φορτιζεις 2 φορες την μερα...

συν οτι θεωρω οτι ειναι πολλα τα ευρω για κατι που δεν το εχεις δει να λειτουργει..και δεν θα το δεις μεχρι να το πιασεις στα χερια σου

αν δεχεσαι να σου πουμε γνωμες μην το κανεις..

και δεν τα ελληνικα το θεμα..

μονο που λεει οτι σου δινει 2 μπαταριες φτανει..ετοιμασου να φορτιζεις 2 φορες την μερα...

συν οτι θεωρω οτι ειναι πολλα τα ευρω για κατι που δεν το εχεις δει να λειτουργει..και δεν θα το δεις μεχρι να το πιασεις στα χερια σου

Φιλε laziokos ολες οι γνωμες δεκτες.

Εγώ ψάχνω κάτι που να ειναι Dual slim, να έχει android και οθονη σχετικα μεγάλη απο 3.5 και επάνω. Εχετε κάτι να προτείνετε που να ξέρουμε ότι ειναι δοκιμασμενο και οτι παιζει καλα? (δεν σερνεται στο ιντερνετ και στα βιντεο, δεν κολάει κτλ)

Χρήστος

Φιλε laziokos ολες οι γνωμες δεκτες.

Εγώ ψάχνω κάτι που να ειναι Dual slim, να έχει android και οθονη σχετικα μεγάλη απο 3.5 και επάνω. Εχετε κάτι να προτείνετε που να ξέρουμε ότι ειναι δοκιμασμενο και οτι παιζει καλα? (δεν σερνεται στο ιντερνετ και στα βιντεο, δεν κολάει κτλ)

οτι φοραει τον 6573 δεν κολλαει. Ειναι αρκετα γρηγορος για τυπικη χρηση σε ιντερνετ και youtube αλλα οχι παντα επαρκης για παιχνιδια.

Προσεξε μονο να εχει 512 μνημη ραμ κι ας εχει μικροτερη ρομ.

Η μπαταρια αν ειναι σαν τις κοινες των νοκια δε θα εχεις θεμα. Εμενα γραφει bp-4l πανω στη μπαταρια κι ολας ωστε ειναι προφανες οτι ταιριαζει η αντιστοιχη νοκια αν χρειαστω ποτε. Εμενα 2 τετοιες ειχε μεσα και κραταει 1,5-2 μερες με καθε μπαταρια δεδομενων των 2σιμ και της χρησης που κανω. Ο ΜΤ6573 εχει καλη καταναλωση και μονο η οθονη πηδαει τη μπαταρια. Καλο ειναι να εξακριβωσεις τί μπαταρια φοραει. Εγω μετρησα τη χωριτηκοτητα της στα 1500-1550 mah.

Τελικα ψαχνοντας σε διαφορα site to Β72Μ έχει 256 ραμ. :(

Μέχρι στιγμής εχω βρεί αυτό http://www.aliexpress.com/fm-store/608745/211374232-519127478/Newest-MTK-MT6573-650MHz-E50-4-3-Inch-Capacitance-Touch-Screen-Android-Phone-GSM-WCDMA-3G.html και ολοι λένε 512 ραμ και MT6573. ... Αλλα μάλον η μπαταρια είναι χάλια ε?

Μεγάλο πακέτο να βρείς κάτι αξιόπιστο.

Εχει κανεις παιδια κάποιο αξιόπιστο site που να έχει αγοράσει παρόμια συσκευή?

Χρήστος

http://www.chinavasion.com/android-smartphones/soma-3g-android-23-smartphone-with-35-inch-capacitive-touchscreen-dual-sim/

εγω αυτο εχω, με 140 € ηρθε με EMS σε 1- μερες περιπου. Το μονο μειον ειναι η αναλυση στην οθονη του που ειναι 480*320 και οχι 800*480. Απ την αλλη αμα δεις αυτα με τις μεγαλες οθονες και μεγαλες αναλυσεις εινια σαν παντοφλες και πλεον δε θα τα αγοραζα.

το star G12-XK το εχει παρει κανενας?οθονη 3.5 αναλυση 800x 480,cpu MTK 6573,dual camera,tv,512ram?

στα ιδια περιπου χαρακτηριστικα με μεγαλυτερη οθονη 4.3 το LT18i ,τιμες 110-130e

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα.

Edited by athanaso77
Συνεχόμενα μηνύματα

• 2 weeks later...

Βγηκε επιτελους προγραμμα για overcklocking του 6573. Απο τα 650 τον παει στα 806 mhz. Η αντιστοιχη βελτιωση στο antutu ειναι απο το 1500 περιπου στο 1800 περιπου.

Στην πραξη το κινητο ειανι λιγο πιο γρηγορο και πιο smooth στα μενου (χρησιμοποιω go launcher ex)

1€ κοστιζει η εφαρμογη, εγω την εβαλα.

https://play.google.com/store/apps/details?id=de.tsorn.MTKControlTest&feature=search_result

https://play.google.com/store/apps/details?id=de.tsorn.MTKControl&feature=search_result

• 2 weeks later...

nnα ρωτησω κατι ..

γιατι πχ ακομα και σε φθηνα κινεζικα σαιτ τα android με 4'' οθονη κανουν 130 ευρω++ ??

εμω με αυτα τα λεφτα περνεις ανετα αποε δω κινητο με (ισως μικροτερη οθονη) αλλα καλυτερη καμερα-3g κτυλ...?

γιατι εχουν 2σιμ. πλεον μονο γι αυτο παιρνεις κινεζικο, για κανενα αλλο λογο

ναι οκ καλες χρυσες οι 2 σιμ οι 3 κτλ.. αλλα απο αξιοπιστια οπως και αν το κανουμε χανουν και κατα πολυ κιολας!

ασε που αν πχ το παρεις απο ελλαδα το πας στο καταστημα καισ το φτιαχνουν απο εξω εχει μανουρα ολοκληρη.

αρα η αγορα πλεον απο εκει ειναι "ανουσια" και τζαμπα.

εγω παντως 3 μηνες εχω βολευτει. και καλη μπαταρια εχει και τα καλα του android εχει.

για υποστηριξη σε ρομ και τετοια θελει λιγο ψαξιμο αλλα υπαρχει.

και το επομενο μου κινεζικο θα ειναι αν δεν φιλοτιμηθουν οι μεγαλες εταιρειες να φερουν android Με 2 sim της προκοπης

απο αξιοπιστια και ποιοτητα κατασκευης δεν εχω κανενα παραπονο. μπορω να πω ειμαι ενθουσιασμενος. Ομως ηταν απο τα ακριβα κινεζικα

οταν λες ακριβο ποσο εννοεις ?

και εμενα εχουν περασει απο τα χερια μου...!!

m002l,k599,k568,sciphone,h6,x6, και καμια 10αρια ακομα !!

ολα λιγο πουλ δουλευαν καλα. αλλα κολληματα τραβανε.

αλλα οταν πχ τα περνεις 50-70 ευρω λες οκ.

αλλα αν κανουν 130 τοτε ναι ειναι προβλημα!

• The title was changed to Dual SIM + Android