barca10 Δημ. September 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2011 πολυ ωραιο ειναι . αυτο το σιτε το ειχα βρει και εγω να σου πω πωσ αγοραζεισ απο αυτο το σιτε ;. μονο με πιστωτικη ; .ή υπαρχει κανενας αλλος τροπος; επειδη δεν εχω πιστωτικη καρτα; . π.χ. με αντικαταβολη;. Πιστωτική ή paypal ή western union ή τραπεζική κατάθεση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. September 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2011 Πιστωτική ή paypal ή western union ή τραπεζική κατάθεση. οκ σε ευχαριστω . τον λογαριασμο τραπεζικης καταθεσης στο συγκεκριμενο σιτε που θα το βρω; . επισης ποσο χρονο κανει να ερθει η παραγγελια; και επισης ερχεται ταχυδρομικως ; ή με αλλον τροπο;. σορρυ για τις πολλες ερωτησεις αλλα δεν εχω ξανα κανει αγορα σε ξενο σιτε για αυτο δεν ξερω τιποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
barca10 Δημ. September 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2011 οκ σε ευχαριστω . τον λογαριασμο τραπεζικης καταθεσης στο συγκεκριμενο σιτε που θα το βρω; . επισης ποσο χρονο κανει να ερθει η παραγγελια; και επισης ερχεται ταχυδρομικως ; ή με αλλον τροπο;. σορρυ για τις πολλες ερωτησεις αλλα δεν εχω ξανα κανει αγορα σε ξενο σιτε για αυτο δεν ξερω τιποτα. Beneficiary Bank: The Hongkong and Shanghai Banking Corporation Limited Beneficiary Bank Address: 1 Queen's Road Central, Hong Kong Swift Code: HSBCHKHHHKH Account Name: Light In The Box Limited Account No.: 808-383277-838 για τη μεταφορά, μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε DHL, EMS, FedEx, HK Post, ή UPS. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. September 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2011 Beneficiary Bank: The Hongkong and Shanghai Banking Corporation Limited Beneficiary Bank Address: 1 Queen's Road Central, Hong Kong Swift Code: HSBCHKHHHKH Account Name: Light In The Box Limited Account No.: 808-383277-838 για τη μεταφορά, μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε DHL, EMS, FedEx, HK Post, ή UPS. οκ σε ευχαριστώ σε ποια τράπεζα στην ελλάδα μπορώ να τα καταθέσω. Όσο για την μεταφορά χρησιμοποιώ μόνο κούριερ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
barca10 Δημ. September 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2011 οκ σε ευχαριστώ σε ποια τράπεζα στην ελλάδα μπορώ να τα καταθέσω. Όσο για την μεταφορά χρησιμοποιώ μόνο κούριερ. σε οποιαδήποτε τράπεζα. απλά θα πληρώσεις και μία μικρή προμήθεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. September 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2011 σε οποιαδήποτε τράπεζα. απλά θα πληρώσεις και μία μικρή προμήθεια. οκ θα το σκεφτώ. Μου φαίνεται κάπως όλη αυτή η διαδικασία για αυτό!. Πάντως κινητό με τηλεόραση μόνο κινέζικα έχουνε κάτι πολύ χρήσιμο όταν βαριέσαι να μπεις στο ίντερνετ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. September 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2011 Πριν λίγες μέρες παρέλαβα ένα fg8 το οποίο είχα 3 μέρες να το επεξεργαστώ και να το δώσω, μιας και δεν προοριζόταν για μένα. http://everbuying.com/product47390.html Αρκετά καλή συσκευή για τα χρήματά της. Πέρασα ελληνικό πληκτρολόγιο και μέσω της εφαρμογής morelocale2 κάποιες επιλογές από το μενού έγιναν στα ελληνικά. Επίσης έκανα root εύκολα και γρήγορα. Οθόνη αρκετά καλή σε απόκριση και σε φωτεινότητα ακόμα και κάτω από τον ήλιο, αλλά δυστυχώς χαμηλής ανάλυσης. Το wi-fi τρώει κάποια κολλήματα μερικές φορές αν το απενεργοποιήσεις και το ενεργοποιήσεις ξανά. Πέρασα το igo αλλά το gps του δυσκολεύεται λίγο να πιάσει δορυφόρο. Σε ανοιχτό μέρος με καθαρό ουρανό έκανε γύρω στα 5 λεπτά. Το ηχείο του δυνατό αλλά η ποιότητά του απογοητευτική! Δεν είναι για να ακούς τραγούδια. Η κάμερά του όπως τα περισσότερα κινέζικα.. Ο επεξεργαστής του είναι λίγο αργός, αλλά για βασικά πράγματα και μερικές ελαφριές εφαρμογές είναι εντάξει. Υπάρχουν αρκετά βίντεο με την συσκευή στο youtube. Σε γενικές γραμμές είναι μία καλή συσκευή γι' αυτά που προσφέρει σε αυτήν τη τιμή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pankler Δημ. September 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2011 Φίλοι συμφουρίτες γεια σας, έχω μια απορία και θα ήμουν υπόχρεως αν μου την λύνατε. Θέλω να αγοράσω ενα κινέζικο τηλέφωνο,έχω καταλήξει σε δύο επιλογές η μια είναι με ελληνικά η άλλη οχι.Συγκεκριμένα μιλάω για αυτό με ελληνικά http://www.fastcardtech.com/goods-6217-IHTC+Aria+A6380+32+inch+capacitive+screen+WIFI+GPS+android+22+os+support+market+20M+camera+Dual+sim+standby.html και αυτό με αγγλικά http://www.fastcardtech.com/goods-6586-Star+A7272+A5000+android+dual+sim+GPS+Navigation+Email+MP3+Playback+TouchScreen+Bluetooth+WiFi+Memory+Card+Slo.html Το δεύτερο κινητό έχει καλυτερο επεξεργαστή και καλύτερη κάμερα και φαίνεται πιο καινούργιο.Ξέρω οτι μπορεί κανείς να βάλεις ελληνικά απο το market,αλλα φανταζομε οτι οι επαφές στον τηλεφωνικό καταλογο της σιμ δεν θα διαβάζονται. Αν κάποιος έχει εμπειρία απο το θέμα αυτό ας μου απαντήσει σε τι θα επηρεάσει η απουσία της εεληνικης γλώσσας? Ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest SMYRNIOSL Δημ. September 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2011 (edited) πολυ καλο ειναι και το jincen me ελληνικο μενου και dualsim kai gps kai tv http://lonismobile.com/index.php/mobile-phones/74-l-1-android-22tvwifigps αλλα και το H2000G ειναι πολυ καλο αλλα δεν εχει ελληνικο μενου σαν αφη ειναι τελειο -Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση αν θέλεις να διορθώσεις κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλεις να απαντήσεις σε περισσότερα από ένα άτομα. Επίσης απαγορεύονται τα greeklish. Edited September 25, 2011 by SMYRNIOSL Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. September 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2011 Στο fg8 εμφάνιζε κανονικά τις επαφές από την κάρτα sim στα ελληνικά, παρόλο που η συσκευή δεν έχει ελληνικά. Επίσης σε ελληνικές σελίδες, εφαρμογές κλπ πουθενά δεν υπήρχε πρόβλημα με τα ελληνικά όσο το έψαξα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosnet13 Δημ. September 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2011 Καλησπερα παιδια, πριν κανα μηνα εγεινα κατοχως ενως κινεζικου mobile phone το fg8 το οποιο ειναι με τv, 2 sim κ.λ.π το ποιο εχει android λειτουργικο πριν κανα 3 μερο ποσπαθησα να αλλαξω το εικονιδιο που δειχνει ποσο μπαταρια εχει, κατεβασα ενα προγραμματακι διαλεξα ενα αλλο εικονιδιο εκανα install κανει αυτοματα reboot και απο τοτε το κινητο κανει συνεχεια επανακινηση δεν λεει να κανει boot και να μπει κανονικα στο λειτουργικο απλα ξερει κανει εαν υπαρχει το recovery που να μπαινει απο την sd card στην ουσια να ξανακανω εγκατασταση το κινητο ελπιζω να σας εδωσα να καταλαβετε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TziMmys79 Δημ. November 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2011 Μην σε πάρω στον λαιμό μου, γιατί είμαι νέος με τα android. Στο ideos X5 πάντως (για το ideos μιλάω, εσύ μάλον θα πρέπει να βρεις το αντίστοιχο για το κινητό σου), κάνεις το βήμα 2 από εδώ, αυτό δηλαδή που λέει backup and restore. Εσύ θα πρέπει να κάνεις restore σε προηγοπύμενη κατάσταση (φαντάζομαι). Για αυτά που λέω δεν είμαι σίγουρος, οπότε ρώτα και καναν άλλον.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chosen7 Δημ. November 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2011 (edited) Γεια σας. Ενδιαφέρομαι να πάρω το F602 http://www.alibaba.com/product-gs/511485592/2012_mobile_F602.html το οποίο απ'ότι έχω καταλάβει δεν υποστηρίζει Ελληνικά! Ξέρει κανείς αν υπάρχει λύση σε αυτό το πρόβλημα και πως διορθώνεται? Σε αντίθετη περίπτωση έχετε να προτείνετε κινητό με: wifi-tv-dualsim-επεξεργαστή ίδιο ή ανώτερο του f602 (MTK6516 460MHz+280MHz) - λειτουργικό trackball σαν mouse και σαν button και σύστημα android 2.2 και ανώτερο??? Παρακαλώ οι κάτοχοι του εν λόγω κινητού και ειδήμονες όπως navi55 , droulis ή αλλά και άλλοι ρίξτε ένα comment να βοηθήσετε. Ευχαριστώ Edited November 21, 2011 by chosen7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. November 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2011 Εφόσον είναι android δεν θα έχεις πρόβλημα με τα Ελληνικά. Κατεβάζεις ένα Ελληνικό πληκτρολόγιο και κάνεις την δουλειά σου. Το μενού όμως δεν αλλάζει. Με την εφαρμογή morelocale2 θα αλλάξεις κάποιες εφαρμογές του μενού στα Ελληνικά αλλά όχι όλες! Η οθόνη βλέπω είναι 3,2". Δες αν θες το αναβαθμισμένο fg8 με android 2.3 και καλύτερη οθόνη από την προηγούμενη έκδοση. http://everbuying.com/product69725.html Τί εννοείς με το λειτουργικό trackball? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
barca10 Δημ. November 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2011 Έχει πάρει κανείς το H2000; Πώς σας φαίνεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. November 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2011 (edited) Στο fg8 έπειτα από την λήψη ενός mms, έχει κολλήσει το εικονίδιο με το σήμα E (edge). Από τις ρυθμίσεις είναι απενεργοποιημένες οι επιλογές για mobile data/gprs. Την συσκευή δεν την έχω εγώ οπότε δεν το έχω ψάξει πολύ. Έχουν γίνει αρκετά restart, όπως επίσης ενεργοποίηση/απενεργοποίηση gprs αλλά τίποτα. Το περίεργο είναι ότι δεν έχουν περαστεί ρυθμίσεις για ίντερνετ και μμς από τον χρήστη! Γνωρίζει κανείς πως να "ξεκολλήσει" το εικονίδιο? Edited November 23, 2011 by navi55 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. November 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2011 Στο fg8 έπειτα από την λήψη ενός mms, έχει κολλήσει το εικονίδιο με το σήμα E (edge). Από τις ρυθμίσεις είναι απενεργοποιημένες οι επιλογές για mobile data/gprs. Την συσκευή δεν την έχω εγώ οπότε δεν το έχω ψάξει πολύ. Έχουν γίνει αρκετά restart, όπως επίσης ενεργοποίηση/απενεργοποίηση gprs αλλά τίποτα. Το περίεργο είναι ότι δεν έχουν περαστεί ρυθμίσεις για ίντερνετ και μμς από τον χρήστη! Γνωρίζει κανείς πως να "ξεκολλήσει" το εικονίδιο? Μήπως να ξαναενεργοποιήσει το 3g; Να δοκιμάσει και τις επιλογές 2g only/ 2g-3g, αλλά και να σβήσει το APN που χρησιμοποιεί για να συνδεθεί στο νετ... Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. November 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2011 (edited) Μήπως να ξαναενεργοποιήσει το 3g; Να δοκιμάσει και τις επιλογές 2g only/ 2g-3g, αλλά και να σβήσει το APN που χρησιμοποιεί για να συνδεθεί στο νετ... Η συσκευή δεν υποστηρίζει 3g. Θα της πω να σβήσει το APN.. αλλά δε νομίζω να λυθεί το πρόβλημα, απλά θα το διακόψει. Edited November 24, 2011 by navi55 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. November 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2011 Όταν βάζει την κανονική της sim, υπάρχουν κανονικά οι ρυθμίσεις για τα apn; Το πολύ πολύ μπορείτε να μετονομάσετε τα apns (πχ προσθέτοντας ένα "-") ώστε να μην μπορεί εκ των πραγμάτων να συνδεθεί. Πάντως αν έχετε δοκιμάσει πχ κι αυτό που πρότεινε ο Ιάσωνας παραπάνω, νομίζω ότι μόνο με hard reset θα εξαφανίσετε το εικονίδιο Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. November 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2011 (edited) Τελικά έκανε hard reset αλλά το εικονίδιο δεν έφυγε! Απενεργοποίησε πάλι το mobile data αλλά τίποτα. Εν τω μεταξύ έχει βάλει ένα cu το οποίο δεν έχει καθόλου μονάδες, κι απ' ότι μου είπε καμιά φορά αναβοσβήνουν τα βελάκια από το εικονίδιο. edit: Μου έδωσε την συσκευή και το έφτιαξα από τις ρυθμίσεις. Edited December 13, 2011 by navi55 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gopro Δημ. December 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2011 ξέρει κανείς πως γίνετε hard reset σε αυτό το κινητό; Παράθεση www.goprotech.info Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. December 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2011 (edited) Μέσα από τις ρυθμίσεις.. privacy -> factory data reset. Διαφορετικά μπαίνεις σε recovery mode και κάνεις wipe.. Edited December 13, 2011 by navi55 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hitech444 Δημ. December 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2011 Γεια και χαρα σε ολους και Χρονια Πολλα, Μολις μου ηρθε ενα κινητο Star A2000 απο Κινα μετά απο σχεδον 2 μηνες... Ολα καλα και υπεροχα. Το μονο προβλημα οτι δεν έχει CD οπως θα επρεπε! Μηπως μπορει καποιος να το ανεβάσει καπου να το παρω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. December 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2011 Δε νομίζω ότι δίνουν κάποιο cd μαζί με το κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hitech444 Δημ. December 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2011 Ολα ΟΚ, Βρηκα τα παντα.... drivers, flashing tutorial, images... Ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts