Jump to content

Dual SIM + Android

Κοινοποίηση

Recommended Posts

πολυ ωραιο ειναι . αυτο το σιτε το ειχα βρει και εγω να σου πω πωσ αγοραζεισ απο αυτο το σιτε ;. μονο με πιστωτικη ; .ή υπαρχει κανενας αλλος τροπος; επειδη δεν εχω πιστωτικη καρτα; . π.χ. με αντικαταβολη;.

Πιστωτική ή paypal ή western union ή τραπεζική κατάθεση.

• Απαντήσεις 3,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Πιστωτική ή paypal ή western union ή τραπεζική κατάθεση.

οκ σε ευχαριστω . τον λογαριασμο τραπεζικης καταθεσης στο συγκεκριμενο σιτε που θα το βρω; . επισης ποσο χρονο κανει να ερθει η παραγγελια; και επισης ερχεται ταχυδρομικως ; ή με αλλον τροπο;. σορρυ για τις πολλες ερωτησεις αλλα δεν εχω ξανα κανει αγορα σε ξενο σιτε για αυτο δεν ξερω τιποτα.

οκ σε ευχαριστω . τον λογαριασμο τραπεζικης καταθεσης στο συγκεκριμενο σιτε που θα το βρω; . επισης ποσο χρονο κανει να ερθει η παραγγελια; και επισης ερχεται ταχυδρομικως ; ή με αλλον τροπο;. σορρυ για τις πολλες ερωτησεις αλλα δεν εχω ξανα κανει αγορα σε ξενο σιτε για αυτο δεν ξερω τιποτα.

Beneficiary Bank: The Hongkong and Shanghai Banking Corporation Limited

Beneficiary Bank Address: 1 Queen's Road Central, Hong Kong

Swift Code: HSBCHKHHHKH

Account Name: Light In The Box Limited

Account No.: 808-383277-838

για τη μεταφορά, μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε DHL, EMS, FedEx, HK Post, ή UPS.

Beneficiary Bank: The Hongkong and Shanghai Banking Corporation Limited

Beneficiary Bank Address: 1 Queen's Road Central, Hong Kong

Swift Code: HSBCHKHHHKH

Account Name: Light In The Box Limited

Account No.: 808-383277-838

για τη μεταφορά, μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε DHL, EMS, FedEx, HK Post, ή UPS.

οκ σε ευχαριστώ σε ποια τράπεζα στην ελλάδα μπορώ να τα καταθέσω. Όσο για την μεταφορά χρησιμοποιώ μόνο κούριερ.

οκ σε ευχαριστώ σε ποια τράπεζα στην ελλάδα μπορώ να τα καταθέσω. Όσο για την μεταφορά χρησιμοποιώ μόνο κούριερ.

σε οποιαδήποτε τράπεζα. απλά θα πληρώσεις και μία μικρή προμήθεια.

σε οποιαδήποτε τράπεζα. απλά θα πληρώσεις και μία μικρή προμήθεια.

οκ θα το σκεφτώ. Μου φαίνεται κάπως όλη αυτή η διαδικασία για αυτό!. Πάντως κινητό με τηλεόραση μόνο κινέζικα έχουνε κάτι πολύ χρήσιμο όταν βαριέσαι να μπεις στο ίντερνετ.

Πριν λίγες μέρες παρέλαβα ένα fg8 το οποίο είχα 3 μέρες να το επεξεργαστώ και να το δώσω, μιας και δεν προοριζόταν για μένα.

http://everbuying.com/product47390.html

Αρκετά καλή συσκευή για τα χρήματά της. Πέρασα ελληνικό πληκτρολόγιο και μέσω της εφαρμογής morelocale2 κάποιες επιλογές από το μενού έγιναν στα ελληνικά. Επίσης έκανα root εύκολα και γρήγορα.

Οθόνη αρκετά καλή σε απόκριση και σε φωτεινότητα ακόμα και κάτω από τον ήλιο, αλλά δυστυχώς χαμηλής ανάλυσης.

Το wi-fi τρώει κάποια κολλήματα μερικές φορές αν το απενεργοποιήσεις και το ενεργοποιήσεις ξανά.

Πέρασα το igo αλλά το gps του δυσκολεύεται λίγο να πιάσει δορυφόρο. Σε ανοιχτό μέρος με καθαρό ουρανό έκανε γύρω στα 5 λεπτά.

Το ηχείο του δυνατό αλλά η ποιότητά του απογοητευτική! Δεν είναι για να ακούς τραγούδια.

Η κάμερά του όπως τα περισσότερα κινέζικα..

Ο επεξεργαστής του είναι λίγο αργός, αλλά για βασικά πράγματα και μερικές ελαφριές εφαρμογές είναι εντάξει. Υπάρχουν αρκετά βίντεο με την συσκευή στο youtube.

Σε γενικές γραμμές είναι μία καλή συσκευή γι' αυτά που προσφέρει σε αυτήν τη τιμή.

Φίλοι συμφουρίτες γεια σας,

έχω μια απορία και θα ήμουν υπόχρεως αν μου την λύνατε.

Θέλω να αγοράσω ενα κινέζικο τηλέφωνο,έχω καταλήξει σε δύο επιλογές η μια είναι με ελληνικά η άλλη οχι.Συγκεκριμένα μιλάω για αυτό με ελληνικά

http://www.fastcardtech.com/goods-6217-IHTC+Aria+A6380+32+inch+capacitive+screen+WIFI+GPS+android+22+os+support+market+20M+camera+Dual+sim+standby.html

και αυτό με αγγλικά

http://www.fastcardtech.com/goods-6586-Star+A7272+A5000+android+dual+sim+GPS+Navigation+Email+MP3+Playback+TouchScreen+Bluetooth+WiFi+Memory+Card+Slo.html

Το δεύτερο κινητό έχει καλυτερο επεξεργαστή και καλύτερη κάμερα και φαίνεται πιο καινούργιο.Ξέρω οτι μπορεί κανείς να βάλεις ελληνικά απο το market,αλλα φανταζομε οτι οι επαφές στον τηλεφωνικό καταλογο της σιμ δεν θα διαβάζονται.

Αν κάποιος έχει εμπειρία απο το θέμα αυτό ας μου απαντήσει σε τι θα επηρεάσει η απουσία της εεληνικης γλώσσας?

Ευχαριστώ πολύ.

Guest SMYRNIOSL

πολυ καλο ειναι και το jincen me ελληνικο μενου και dualsim kai gps kai tv

http://lonismobile.com/index.php/mobile-phones/74-l-1-android-22tvwifigps

αλλα και το H2000G ειναι πολυ καλο αλλα δεν εχει ελληνικο μενου σαν αφη ειναι τελειο

-Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση αν θέλεις να διορθώσεις κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλεις να απαντήσεις σε περισσότερα από ένα άτομα. Επίσης απαγορεύονται τα greeklish.

Edited by SMYRNIOSL

Στο fg8 εμφάνιζε κανονικά τις επαφές από την κάρτα sim στα ελληνικά, παρόλο που η συσκευή δεν έχει ελληνικά. Επίσης σε ελληνικές σελίδες, εφαρμογές κλπ πουθενά δεν υπήρχε πρόβλημα με τα ελληνικά όσο το έψαξα.

Καλησπερα παιδια, πριν κανα μηνα εγεινα κατοχως ενως κινεζικου mobile phone το fg8 το οποιο ειναι με τv, 2 sim κ.λ.π το ποιο εχει android λειτουργικο πριν κανα 3 μερο ποσπαθησα να αλλαξω το εικονιδιο που δειχνει ποσο μπαταρια εχει, κατεβασα ενα προγραμματακι διαλεξα ενα αλλο εικονιδιο εκανα install κανει αυτοματα reboot και απο τοτε το κινητο κανει συνεχεια επανακινηση δεν λεει να κανει boot και να μπει κανονικα στο λειτουργικο απλα ξερει κανει εαν υπαρχει το recovery που να μπαινει απο την sd card στην ουσια να ξανακανω εγκατασταση το κινητο

ελπιζω να σας εδωσα να καταλαβετε

• 1 month later...
Μην σε πάρω στον λαιμό μου, γιατί είμαι νέος με τα android. Στο ideos X5 πάντως (για το ideos μιλάω, εσύ μάλον θα πρέπει να βρεις το αντίστοιχο για το κινητό σου), κάνεις το βήμα 2 από εδώ, αυτό δηλαδή που λέει backup and restore. Εσύ θα πρέπει να κάνεις restore σε προηγοπύμενη κατάσταση (φαντάζομαι). Για αυτά που λέω δεν είμαι σίγουρος, οπότε ρώτα και καναν άλλον....

• 3 weeks later...

Γεια σας.

Ενδιαφέρομαι να πάρω το F602 http://www.alibaba.com/product-gs/511485592/2012_mobile_F602.html το οποίο απ'ότι έχω καταλάβει δεν υποστηρίζει Ελληνικά!

Ξέρει κανείς αν υπάρχει λύση σε αυτό το πρόβλημα και πως διορθώνεται?

Σε αντίθετη περίπτωση έχετε να προτείνετε κινητό με: wifi-tv-dualsim-επεξεργαστή ίδιο ή ανώτερο του f602 (MTK6516 460MHz+280MHz) - λειτουργικό trackball σαν mouse και σαν button και σύστημα android 2.2 και ανώτερο???

Παρακαλώ οι κάτοχοι του εν λόγω κινητού και ειδήμονες όπως navi55 , droulis ή αλλά και άλλοι ρίξτε ένα comment να βοηθήσετε.

Ευχαριστώ

Edited by chosen7

Εφόσον είναι android δεν θα έχεις πρόβλημα με τα Ελληνικά. Κατεβάζεις ένα Ελληνικό πληκτρολόγιο και κάνεις την δουλειά σου. Το μενού όμως δεν αλλάζει. Με την εφαρμογή morelocale2 θα αλλάξεις κάποιες εφαρμογές του μενού στα Ελληνικά αλλά όχι όλες!

Η οθόνη βλέπω είναι 3,2". Δες αν θες το αναβαθμισμένο fg8 με android 2.3 και καλύτερη οθόνη από την προηγούμενη έκδοση.

http://everbuying.com/product69725.html

Τί εννοείς με το λειτουργικό trackball?

Στο fg8 έπειτα από την λήψη ενός mms, έχει κολλήσει το εικονίδιο με το σήμα E (edge). Από τις ρυθμίσεις είναι απενεργοποιημένες οι επιλογές για mobile data/gprs.

Την συσκευή δεν την έχω εγώ οπότε δεν το έχω ψάξει πολύ. Έχουν γίνει αρκετά restart, όπως επίσης ενεργοποίηση/απενεργοποίηση gprs αλλά τίποτα.

Το περίεργο είναι ότι δεν έχουν περαστεί ρυθμίσεις για ίντερνετ και μμς από τον χρήστη!

Γνωρίζει κανείς πως να "ξεκολλήσει" το εικονίδιο?

Edited by navi55

Στο fg8 έπειτα από την λήψη ενός mms, έχει κολλήσει το εικονίδιο με το σήμα E (edge). Από τις ρυθμίσεις είναι απενεργοποιημένες οι επιλογές για mobile data/gprs.

Την συσκευή δεν την έχω εγώ οπότε δεν το έχω ψάξει πολύ. Έχουν γίνει αρκετά restart, όπως επίσης ενεργοποίηση/απενεργοποίηση gprs αλλά τίποτα.

Το περίεργο είναι ότι δεν έχουν περαστεί ρυθμίσεις για ίντερνετ και μμς από τον χρήστη!

Γνωρίζει κανείς πως να "ξεκολλήσει" το εικονίδιο?

Μήπως να ξαναενεργοποιήσει το 3g; Να δοκιμάσει και τις επιλογές 2g only/ 2g-3g, αλλά και να σβήσει το APN που χρησιμοποιεί για να συνδεθεί στο νετ...

Μήπως να ξαναενεργοποιήσει το 3g; Να δοκιμάσει και τις επιλογές 2g only/ 2g-3g, αλλά και να σβήσει το APN που χρησιμοποιεί για να συνδεθεί στο νετ...

Η συσκευή δεν υποστηρίζει 3g. Θα της πω να σβήσει το APN.. αλλά δε νομίζω να λυθεί το πρόβλημα, απλά θα το διακόψει.

Edited by navi55

Όταν βάζει την κανονική της sim, υπάρχουν κανονικά οι ρυθμίσεις για τα apn; Το πολύ πολύ μπορείτε να μετονομάσετε τα apns (πχ προσθέτοντας ένα "-") ώστε να μην μπορεί εκ των πραγμάτων να συνδεθεί. Πάντως αν έχετε δοκιμάσει πχ κι αυτό που πρότεινε ο Ιάσωνας παραπάνω, νομίζω ότι μόνο με hard reset θα εξαφανίσετε το εικονίδιο
Τhe end of an era...

Τελικά έκανε hard reset αλλά το εικονίδιο δεν έφυγε! Απενεργοποίησε πάλι το mobile data αλλά τίποτα.

Εν τω μεταξύ έχει βάλει ένα cu το οποίο δεν έχει καθόλου μονάδες, κι απ' ότι μου είπε καμιά φορά αναβοσβήνουν τα βελάκια από το εικονίδιο.

edit: Μου έδωσε την συσκευή και το έφτιαξα από τις ρυθμίσεις.

Edited by navi55

• 3 weeks later...

Μέσα από τις ρυθμίσεις.. privacy -> factory data reset.

Διαφορετικά μπαίνεις σε recovery mode και κάνεις wipe..

Edited by navi55

• 2 weeks later...

Γεια και χαρα σε ολους και Χρονια Πολλα,

Μολις μου ηρθε ενα κινητο Star A2000 απο Κινα μετά απο σχεδον 2 μηνες... Ολα καλα και υπεροχα. Το μονο προβλημα οτι δεν έχει CD οπως θα επρεπε! Μηπως μπορει καποιος να το ανεβάσει καπου να το παρω;

• The title was changed to Dual SIM + Android